Yarın paylaşacağım kuzum bende daha bilmiyorum süprizTaşlar cogaliyor :) olculer nedir bayanlar ne kadar daraldiniz
Aynen canim cok uzuldum oyle kivranirken gorunce kizginlihim bile gecti :) dsha iyi şimdi.tebrikler canim :)
Tebrikler ablacim :)
sagol canim :)
vaaaaay alkislar Esrayaaaaa :)
ablacim ne cok kilo vermissin masallah :)
canim duzenin bozuldu tamamen 100 cok iyi bile, evinize gecin de gelsin yine eksiler :)
haftaya gider ablacim bazen sabit oluyor boyle :)
iyi gitmis Sibelim :)
Sagol canim Akin iyi, biz iyiyiz.Insallah sisiznde iyi haberlerinizi aliriz..
Hep duamdasiniz..
tebrikler canim :)
tebrikler canim :)
gell canim gel sen boyle arada :)
Ah Busem tam yarama dokunmussun.
Esimin ciddi uyku problemi var, uykusu bolununce genellikle tum gece bir daha uyuyamiyor.
Ve uykusuzlugu asla kaldirabilen bir bunyesi yok, hemen bir yerden patlak veriyor (saglik sorunu olarak)
Ben calismaya baslayincada uyku durumunun degisme ihtimali yok.
Ama beni en cok korkutan 2,cocuk kismet olurda olursa kismi..
Ben gece boyunca iki cocugun pesinde odadan odaya suruklenirim heralde
Bir yanim 2.ye hamile kalabilir miyim, ya da kalsamda dusuk riski vs durumlarindan saglikla dogurabilir miyim, belki yillarca bekleyecegiz diyor,(annemden miras toksoplazma rahatsizligim var, hamileligim kanama ve dusuk riskleriyle gecti) bir yanim oglan huysuz, esten destek yok otur oturdugun yerde deneme bile diyor, hayirlisi canim...
Tebrikler canim, kardesinle ilgiliymis insallah kolaylikla hallolur guzelim...
tebrikler ve gecmis olsun canim ..
Allah bir daha yasatmasin canim...
mavisim mahcup olacak hic bir sey yok, regli gelmedi, spora basladin , canin sagolsun guzelim..
nabersin canim :)
bende 2 haftadir 300 gr veriyorum zorla, dogru diyorsun canim..
insallah biran evvel hallolur canim, Allah yardimcilari olsun..
Canim sagligin her seyden onemli, elbette karar senin kararin.
Seni tanidigim icin cok mutluyum, yeni takimin hayirli olsun..
oo ablacim ne guzel gitmis, tebrikler:)
Nasil oldun?
Allah yardim etsin canim..
amaninnn 4.5 saat mi :)
benimde 2.5 saat surmem gerek demekki :))
canim asker adam rahat rahat arayamaz simdilik, sen neden bu kadar yipratiyorsun kendini.
Allaha sukur sagligi yerinde, hersey yolunda..
Sen uzme kendini, oda uzulur duyarsa...
Tuh yaa insallah bundan baska agrisi olmaz canim..
sende benim gibisin, bir seyi kafama takinca ya yemek, ya temizlik yapiyorum :)
eskiden birde uyuyordum ama simdi ne mumkun oglanla :)
canim arada olur boyle sIkma canini..
Canim benim esim sabah 8-6 arasi calisiyor normalde, ama asla o vakitte isten cikip gelemiyor eve.
Isinin haricinde de yaptgi isler var haftada en az 3 gun 9.30- 10 civari geliyor.
Haftasonu bereber is yaptiklari arkadasiyla bulusup saatlerce calisirlar.
Ki cocuk oldugunda insan yardima, destege ihtiyac duyuyor.
Bunun haricinde de arkadaslariyla gorusur, demem o ki calismsina, ya da arkadaslariyla gorusmesine karsi ciksam, bu sorun olur.
Sende Demetin dedigi gibi zaman sinirlamasi koy.
Cozumsuz bir sorun degil guzelim, Allah baska dert vermesin.
Kiiiz ne hafiza var sende :)
Bazen insan gerginde olabiliyor, birak gitsin arkadaslarinin yanina, biraz kafa dagitip gelsin eve..
kusmeyin birbirinize, sakince konusamiyorsaniz henuz, gerginseniz, zaman verin..
Sakinlesince konusun guzellikle..
Bak yinee ayirmayin yatak yahu
Cok eski zamanlarmis gibi geldi bana abla yaa :)
Tamam iste uzatmayin canim :)
insallah canim yarina agrisi azalir..
Duzeniniz eskiye donsun de takma sen kafana...
Sagligi kaybedince anliyoruz kiymetini, insallah bir daha yasanmaz canim..
Duzenek lafina ne guldum yaaa :)
Jilliana veda ediyorsun gulum ,tebrikler :)
Morfin bile etki etmiyor bazen, esimdede olmustu bel fitigi var..
Offf cok zor ya, Allah yardimciniz olsun.
Insan sevdigi birini oyle bir durumda goruncede cok perisan oluyor Busem.
Ama 1-2 gune gececek insalah canim..
Yarin gorusmek uzere canim:)
Iyi geceler canim, oglusuda op yarin yerime :)
İyiyim bugün canım nöbet tuttum daha iyi oldumhaeshin abla eniştem nasıl oldu?
@Hayaller35 gözün aydın olsun tekrar ablam şimdiden, sağ salim gelsinler inşallah.
Mavibocuk kuzum Elif abla doğru söylemiş, sen kafana taktıkça gelmez regl, psikolojine bağlı yaşıyor kırmızı başlıklı pis şey... Bence adaçayına yüklen, belki söktürür.
asya_01 kuzum düzeldimi durumlar? Pazartesi güzel haberler alacaksın Allah'ın izniyle, bozma moralini.
M M_atruska moralin nasıl bitanem? Kardeşin iyidir inşallah. Allah yuvalarından huzuru eksik etmesin inşallah. Jillian sonucu ölçülerini de merakla bekliyorum gülüm :)
Z zeynepela07 tekrar hoşgeldin aramıza... Ben ebru, 27 yaşındayım, evliyim ve almanyada yaşıyorum. Kızını doktora götürecekmişsin, kötü bir şey yoktur inşallah abla?
Yawrukush Özgem bu hafta yaşadığın stresten sonra hakettin bence. Sen onu iki sporla eritirsin :)
edsofi aramıza hoşgeldin canım :)
gogo2405 abla sen nasıl oldun?
Hadi bakalim disli rakip merakla bekliyoruzYarın paylaşacağım kuzum bende daha bilmiyorum süpriz
Tatlim daha iyi sen nasilsinhaeshin abla eniştem nasıl oldu?
@Hayaller35 gözün aydın olsun tekrar ablam şimdiden, sağ salim gelsinler inşallah.
Mavibocuk kuzum Elif abla doğru söylemiş, sen kafana taktıkça gelmez regl, psikolojine bağlı yaşıyor kırmızı başlıklı pis şey... Bence adaçayına yüklen, belki söktürür.
asya_01 kuzum düzeldimi durumlar? Pazartesi güzel haberler alacaksın Allah'ın izniyle, bozma moralini.
M M_atruska moralin nasıl bitanem? Kardeşin iyidir inşallah. Allah yuvalarından huzuru eksik etmesin inşallah. Jillian sonucu ölçülerini de merakla bekliyorum gülüm :)
Z zeynepela07 tekrar hoşgeldin aramıza... Ben ebru, 27 yaşındayım, evliyim ve almanyada yaşıyorum. Kızını doktora götürecekmişsin, kötü bir şey yoktur inşallah abla?
Yawrukush Özgem bu hafta yaşadığın stresten sonra hakettin bence. Sen onu iki sporla eritirsin :)
Ubuuu sanirsin teksas degil aksaray konya :))) ne guzel menuler :)))KACAMAKLI MENUMBoyle bir menu yazdigim icin hepinizden ozur diliyorum.Arkadasin kayinvalidesi bu kahvalti icin su boregi ve asure hazirlamis, israr kiyamet yedik..
SABAH
Kiymali yumurta
1 dilim su boregi
Peynir
1 kucuk kase asure
Domates, salatalik
ARA
Turk kahvesi
1 avuc kuruyemis
AKSAM
Kuru biber patlican dolmasi
Kabak yemegi
Yogurt
1.5 lt su
30 dk bisiklet, haftalik egzersizler
Bu menulerle dogal yaglari tuketirsen daha rahat kilo vetirsin arti wc sorunun olmazKizlar merhabaa benim diyet lisremde 3 beyaz yok Arti patates makarna yok . karbonhideatlar yani meyvede yok seker oldugu icin . 10 gunde 3 kiloya yakin verdim. Boyum 163 kilom 76 hedef 66 insallahbide 1.5 litre su yuruyus yapamiorum cocugun pesinde kosturuorum ama :) ayrica yag tuketmedigim icin kabiz oluyorum napcam bilmiom kilo verisimide durduruor
Evet abla agir kemik agrisi zaten. Daha iyi gibi uyuyakaldi dinleniyorAhanda korktu kaçma kız gel yarışalım
Maalesef ki yaptırım uygulayamıyorsun canım ortam sanal mecburiyet yok yani herkes kendi istediği kadar burda ne dersen de kişi kendisi ne istiyorsa öyle besleniyor herkesin kendine göre bir doğrusu var. En sonunda pes edip tamam iyi yapmışsın deyip geçiyorsun. Sende bikaç örnek vermişsin bende ekliyim bi tane misalasya_01 az yiyor sürekli diyabeti olmasına rağmen ara öğünleri tek içeceklé atlattığı oluyor kızacak belki bana ama sürekli uyarmamıza rağmen ki demette çok söyledi kendine göre doğrusunu yapıyor diyecek bişey kalmıyor.
Sinirliyken konuşup anlaşmak zor maalesef erkekler hatalarını sakinken tatlı dil güleryüzle söyleyince anlıyorlar. Düz mantık oldukları için davranışlarıda düz.
Bu defa kemiği deldikleri için çok olur ağrısı canım biriki gün katlanıcak artık sanada zor geçecek haftasonu.
Hoşgeldin canım bende gonca 38 yaş evli 12 yaşında kızım var.
Aralar ve öğlen yokmu
Daha iyiyim canım halsizlik alerjidenmiş 3 doz alerset alınca düzeldim.
toxoplazma bende geçirdim ama enfeksiyon bitince bağışıklık kazanıyosun sonra zararı olmuyor sende farklı bi durummu var.
Hoşgeldin aramıza. Yağ dışındaki gıdaları kesmen iyi ama yağ tüketebilirsin zeytinyağı tereyağı vs.
basladi canim yaramazliklari coktan :)Evet gülüm bu hafta zor geçti benim için.inşallah jillian bitiyor bende haftaya yepyeni bol yarışmalı bir haftaya merhaba diyorum
Paşan iyileşmiş çok sevindim özgem yine başlasın yaramazliklari evi dağıtmaları
odul den ziyade pismanlik yasattigi his gulum..Bu haftaki ödülün olsun özgem kaç zamandır zaten yorgundun.
iki sporla erimiyor be guzelim, ter akiyor heryerimden eritene kadar...haeshin abla eniştem nasıl oldu?
Canim ben tek cocugum ve kalabalik ailelere hayat boyu ozendim.Aynen canim cok uzuldum oyle kivranirken gorunce kizginlihim bile gecti :) dsha iyi şimdi.
Tatlim ikinci cocuk senin bir daha hic calissmaman anlamina gelebilir durum buysa. Bu hosuna gidecekse sorun degil. Ki ben Desperate Housewives (dogru mu yazdim bilmiyorum ) daki kadinlara hep ozenmisimdir :) sahsen seve seve ev hanimi olabilirim:) ama meslegini seviyor ve aktif olarak icra etmek istiyorsan ikinci cocuk, ne kadar canin olacak olsa da , bazi seylerden vazgecmek olacaktir. Yani iyi dusunmelisin. Ya calisip evde devamli aktif bir yardimci edineceksin maasinin bir kismini onunla paylasacaksin. Ya da cocuklarini buuuteceksin onun verdigi mutlulukla sen de buyuyeceksin :) ikisi de fena degil aslinda:)
ahahah bizim ev teksasin icinde bir fanus :)Ubuuu sanirsin teksas degil aksaray konya :))) ne guzel menuler :)))
Hadi insallah agrisiz sizisiz bir gun gecirirsiniz canim:)Gidem de kocama bakem gari accik disari ciktimdi
İyi olmana sevindim abla, o Zaman şimdi yatarsın iyi istirahatler :)İyiyim bugün canım nöbet tuttum daha iyi oldum
Şükür abla, daha da iyi olacak inşallah. Gün be gün toparlayacak :)Tatlim daha iyi sen nasilsin
Gülüm akın daha yeni iyileşti onca stres yaşadın bence birde bunu yedim diye stres yapma kendine. Sağlığın yerinde ya Allah'a şükür telafi edersin.basladi canim yaramazliklari coktan :)
odul den ziyade pismanlik yasattigi his gulum..
neyse asildim bisikletime, cezalarimida yaptim..
iki sporla erimiyor be guzelim, ter akiyor heryerimden eritene kadar...
Canim ben tek cocugum ve kalabalik ailelere hayat boyu ozendim.
Isterim ki kalabalik bir ailem olsun, oglum kardessiz kalmasin.
Ama Allah bilir tabi..
Burada cocugu birakacak kres cok sIkIntiLi, birakan arkadaslar hep muzdarip..
Ben isede donmek istiyorum.
Yani ikilemler icinde dusuncelerim.
Sonra bunaliyorum amaan dusunmeyeyim diyorum :)
ahahah bizim ev teksasin icinde bir fanus :)
Hadi insallah agrisiz sizisiz bir gun gecirirsiniz canim:)
Can sıkıcı bir durum yokta abliş yağlı yağlı yemeklerden korkuyorum ayy vallaha artık kilo almaktan çok korkuyorum ayyNe var git işte sosyalleş biraz canım çok iyi gelir bence tabi başka can sıkıcı bir durum yoksa iyi geceler boncuk
Inşallah ben gelecek hafta güzel kilo veririm bari bu hafta veremedim ödül yapmak istemiyordum ablacım yaaa ama zorunda kaldım gibi bişi artık çorba içerim diğerlerine göre:)))çok çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda ağrıları da azalır, ameliyatın iyi geçmesi çok güzel
Mavibocuk git güzelim hafif birşeyler yersen sorun olmaz, haftaya cumada biz gideceğiz, karneleri verdikten sonra, şimdiden kendi kendime diyorum cuma tartı günü eyer bu haftada iyi kilo verirsem ödül olmuş olur
ben yatayım herkese iyi geceler
bu arada 200 ip atladım az ama hiç yoktan iyidir
Hoşgeldin zeynep abla ben merve 22 yaşındayım matematik öğretmeniyim bekarım :))Kullanıcı Adı :zeynepela07
İsim (İsteğe Bağlı ):zeynep
Yaşınız :35
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:1 kızım var 7 yasinda
Yaşadığınız şehir:Antalya
Boyunuz :1.60
Kilonuz:78
Hedef kilonuz :65
Kilo alma hikayeniz : Doğum sürecinde ve sonrasında üzerime yapışan kilola
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz?insülin direncim var.Ve polikistik over hastasıyım sağlıklı olmak önceliğim ama kilolu olmaktan bıktım artik yeniden rahat giyinmek istiyorum
Evet yaa sibelim seviyor sabah sesini duydum yanına gittim Ohh miss gibi öptüm çook tatlı yaaa güne güzel başladım onu öperek :)) 4. Takım çıtırları olarak birgün buluşalım sizin çocuklarınızı yerim hep :)))Seviyor teyzesini . İyi anlasiyorsun çocuklarla.
Anladım canm kastettigin şeyi.
Ana accik da mı yok kız şöyle ucundan :)
Aynen neyse bitiyor zaten. Etkisi var ama Allah yukarda :)
Hoşgeldin. Ben Sibel 27 yaşındayım. Evliyim ve 14 aylık bir oglum var .
Canım hoşgeldin kopmadan devam et bu sefer güzelce gidelim hep birlikte :) neden mutsuzsun bakımben aslında aranızdaydım cnmama dayanamadım bozdum dıyetı mutsuzdum napim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?