Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

haeshin abla eniştem nasıl oldu?

@Hayaller35 gözün aydın olsun tekrar ablam şimdiden, sağ salim gelsinler inşallah.

Mavibocuk kuzum Elif abla doğru söylemiş, sen kafana taktıkça gelmez regl, psikolojine bağlı yaşıyor kırmızı başlıklı pis şey... Bence adaçayına yüklen, belki söktürür.

asya_01 kuzum düzeldimi durumlar? Pazartesi güzel haberler alacaksın Allah'ın izniyle, bozma moralini.

M M_atruska moralin nasıl bitanem? Kardeşin iyidir inşallah. Allah yuvalarından huzuru eksik etmesin inşallah. Jillian sonucu ölçülerini de merakla bekliyorum gülüm :)

Z zeynepela07 tekrar hoşgeldin aramıza... Ben ebru, 27 yaşındayım, evliyim ve almanyada yaşıyorum. Kızını doktora götürecekmişsin, kötü bir şey yoktur inşallah abla?

Yawrukush Özgem bu hafta yaşadığın stresten sonra hakettin bence. Sen onu iki sporla eritirsin :)

edsofi aramıza hoşgeldin canım :)

gogo2405 abla sen nasıl oldun?

Aynen canim cok uzuldum oyle kivranirken gorunce kizginlihim bile gecti :) dsha iyi şimdi.
Tatlim ikinci cocuk senin bir daha hic calissmaman anlamina gelebilir durum buysa. Bu hosuna gidecekse sorun degil. Ki ben Desperate Housewives (dogru mu yazdim bilmiyorum ) daki kadinlara hep ozenmisimdir :) sahsen seve seve ev hanimi olabilirim:) ama meslegini seviyor ve aktif olarak icra etmek istiyorsan ikinci cocuk, ne kadar canin olacak olsa da , bazi seylerden vazgecmek olacaktir. Yani iyi dusunmelisin. Ya calisip evde devamli aktif bir yardimci edineceksin maasinin bir kismini onunla paylasacaksin. Ya da cocuklarini buuuteceksin onun verdigi mutlulukla sen de buyuyeceksin :) ikisi de fena degil aslinda:)

İyiyim bugün canım nöbet tuttum daha iyi oldum

Tatlim daha iyi sen nasilsin

Ubuuu sanirsin teksas degil aksaray konya :))) ne guzel menuler :)))

Bu menulerle dogal yaglari tuketirsen daha rahat kilo vetirsin arti wc sorunun olmaz

Evet abla agir kemik agrisi zaten. Daha iyi gibi uyuyakaldi dinleniyor

basladi canim yaramazliklari coktan :)

Bu haftaki ödülün olsun özgem kaç zamandır zaten yorgundun.
odul den ziyade pismanlik yasattigi his gulum..
neyse asildim bisikletime, cezalarimida yaptim..

iki sporla erimiyor be guzelim, ter akiyor heryerimden eritene kadar...

Canim ben tek cocugum ve kalabalik ailelere hayat boyu ozendim.
Isterim ki kalabalik bir ailem olsun, oglum kardessiz kalmasin.
Ama Allah bilir tabi..
Burada cocugu birakacak kres cok sIkIntiLi, birakan arkadaslar hep muzdarip..
Ben isede donmek istiyorum.
Yani ikilemler icinde dusuncelerim.
Sonra bunaliyorum amaan dusunmeyeyim diyorum :)

Ubuuu sanirsin teksas degil aksaray konya :))) ne guzel menuler :)))
ahahah bizim ev teksasin icinde bir fanus :)

Gidem de kocama bakem gari accik disari ciktimdi
Hadi insallah agrisiz sizisiz bir gun gecirirsiniz canim:)

Canlarim hepinize mutlu, saglikli, neseli, huzurlu haftasonlari
Benim icin uyku zamani, yarin 11de arkadaslarim gelecek kiz kiza bulusmamiz var
Ama bende toplanacagimiz icin oglumda istirak edecek
Sadece kahve ve tatli ikram ediyoruz karar almistik.
Kacamagim olmayacak Allahtan
En sevmedigim tatli olan krem karameli hazirladim, sabahta guzel bir kahvalti edersem, kahvemi icer, sohbet ederim.
Yarin ancak misafirlerden sonra ugrayabilecegim, hepinizi optumm

İyiyim bugün canım nöbet tuttum daha iyi oldum
İyi olmana sevindim abla, o Zaman şimdi yatarsın iyi istirahatler :)
Tatlim daha iyi sen nasilsin
Şükür abla, daha da iyi olacak inşallah. Gün be gün toparlayacak :)
Sağol ablam iyiyim bende :)
Gülüm akın daha yeni iyileşti onca stres yaşadın bence birde bunu yedim diye stres yapma kendine. Sağlığın yerinde ya Allah'a şükür telafi edersin.

Günaydın cancağızlarımm :)) öğrenciler sınav oluyor bende gözetmenlik yapıyorum kitap okumaya dalmışım yazmayı unuttum:))
Ne var git işte sosyalleş biraz canım çok iyi gelir bence tabi başka can sıkıcı bir durum yoksa iyi geceler boncuk
Can sıkıcı bir durum yokta abliş yağlı yağlı yemeklerden korkuyorum ayy vallaha artık kilo almaktan çok korkuyorum ayy
Inşallah ben gelecek hafta güzel kilo veririm bari bu hafta veremedim ödül yapmak istemiyordum ablacım yaaa ama zorunda kaldım gibi bişi artık çorba içerim diğerlerine göre:)))

Hoşgeldin zeynep abla ben merve 22 yaşındayım matematik öğretmeniyim bekarım :))

Evet yaa sibelim seviyor sabah sesini duydum yanına gittim Ohh miss gibi öptüm çook tatlı yaaa güne güzel başladım onu öperek :)) 4. Takım çıtırları olarak birgün buluşalım sizin çocuklarınızı yerim hep :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…