Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Haftalık ödülünü yapmışsın gülüm

Bugünde adaçayıda alayım bari tatlım yaaa of yaa annemde dün diyor bide başka doktora mı gitsek diye belim ve gögüsümde ağrımaya başladı sanki gelecek gibi geliyor ama gelmiyor ah ah ben ne stresli bi insanmışım yaaa şu stresimi aldırsam keşke:))

Adaçayı adet söktürücü olarak geçiyor ya kuzum 1-2 gün bir iç belki gelir. Başka doktora da gidebilirsin tabi için rahat etmiş olur. Birde doktorlar genelde ilaç vermeye kalkıyorlar onu da annen istemiyor diye hatırlıyorum?

Güzellik, aldın mı uykunu?:) Bugun kaç kilosun söyle bakalım:)

Hos geldin canım:) Kontrolden güzel haberlerle dönersiniz inşallah.

Jillian level 3 part 6 bitti. @Yawrukush paşa iyi olmuş kuzum. Maşallah.

Kaldı 4:) Bittikten sonra ne yapacaksın esmer güzelim?:)

Hoş geldin canım:) Mavibocuk vesilesiyle buldun grubu sanırım. Dukan uyguluyorsun degil mi? Sana tavsiyem protein agırlıklı beslensen de salatanı eksik etme. Salatana bol zeytinyagı koy. Kabızlık sorunun kalmaz canım. Bak Mavibocuk te degiştirdi beslenme düzenini.

Ah ne guzel menu kac gundur hasretim karatay a arkadasim zeytinyagi tereyagi hic yazmamissin ama yiyorsun de mi:)
Bir hafta daha bozuk menuler veririm sonra donusum muhtesem olacak :) zeynep senle haftaya yaris yapalim karataycilar pistte :)))

Katılmak isteyenler topigine "kadrolu karataycı aranıyor" diye mesaj bırakacagım. Pek seviyorum ben karataycıları

Benzer durumdayız aslında. Benim avantajım anneme emanet edebilmem. Güvenilir bir bakıcı bulursan iş-cocuk birarada yurur canım. Hayatından kendinden bu kadar fedakarlık edersen, uzun vadede mutlu olabilecek misin?

düzeldi gülüm şükür...ya normalde hayatı seyrinde yaşar oldum hani o kadar çocukla yatıp kalkmıyorum ama randevu yaklaşınca ister istemez takılıyor kafama

Merhaba herkese :) Yeni katıldım araniza.Bugun diyete ve spora karar vermis biri olarak sizlere sormak istiyorum.Spor olarak ne yapıyorsunuz?

Hoş geldin canım. İlk sayfada takım kurallarımız var. Onları oku öncelikle. Katılım formunu da ekliyorum. Doldurur musun lütfen:)

4. TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz?

düzeldi gülüm şükür...ya normalde hayatı seyrinde yaşar oldum hani o kadar çocukla yatıp kalkmıyorum ama randevu yaklaşınca ister istemez takılıyor kafama

Pzt gunu degil mi randevun? İnşallah güzel haberler alırsın canım. Egzersiz için de kusuruma bakma. Unutmuşum odanın soguk oldugunu. Sen elinden geldikçe gündüz yapmaya calış o zaman canım. Yapamadıgın günlerde de sıcak odada tv karşısında leslie yapabilirsin örnegin. Yorucu bir egzersiz degil ama etkili.

evet ablacım pazartesi randevu güzel şeyler duymaya çok ihtiyacımm var açıkçası ama kısmet...unutmuşsundur ablişim nolucak birazdan pazara gidip gelicem sonra hemen yapıcam inş yürüyüşümübugün hedefim büyük vucudum elverirse ben motive olarak tamamım

Hadi ayagına kuvvet, bol ter atmalar

Ablam nasılsın?
Sabah 5 de eşim işe giderken uyandım bir daha da uyuyamadım :) kahvaltıdan yarım saat önce ilaç almam gerekiyor, birden acıktığımı hissedince hapı yutmuş bulundum tartı kaldı yarına.
Çok şükür, Allah bozmasın gülüm.
Anlıyorum seni gülüm, insan ister istemez düşünüyor, bu senin elinde olan bir şey değil... Düşünceler hiç bir zaman bitmiyor, bu anne olunca da değişmeyecek. Kadınların yapısı böyle :) Pazartesi Allah'ın izniyle güzel haberler alırsın
Merhaba herkese :) Yeni katıldım araniza.Bugun diyete ve spora karar vermis biri olarak sizlere sormak istiyorum.Spor olarak ne yapıyorsunuz?
Aramıza hoşgeldin canım, azmin, iraden ve 4. takımın çıtırları seni bütün fazlalıklarından kurtaracak :)

Tesekkurler okudum :)
Kullanıcı Adı : Yseeminn
İsim (İsteğe Bağlı ): Yasemin
Yaşınız : 19
Medeni Durumunuz : Bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları: -
Yaşadığınız şehir: Ankara
Boyunuz : 162
Kilonuz: 73.2
Hedef kilonuz :50
Kilo alma hikayeniz : Son birkac yilda aldim.Normalde kilom 60 idi uzun sure.O kilodan bile memmun degildm ve zayiflamaya calisiyordum.Sacma sapan sok diyetler yapip sonra sinavdi okuldu derken dikkat etmeyince maalesef ust uste aldim.

Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? Kendimi o kadar kotu hissediyorum ki gercekten hayatimda ilk defa 70 li rakamlari gordum.Ve gorunce şok oldum.Yavas olsun saglikli olsun kalici olsun diye dusunuyorum.Hedefim haftada 1 kg ' e yakin kilo verebilmek.

Ben artik kadrolu sayilirim asaletim onaylanmadi mi :)))

Tekrar hos geldin guzelim:) Iyi ettin karar verip baslamakla. Isin zor kismi tamam:)

Topikte her aksam menu bildirimi yapiyoruz. O gun yedigimizi ictigimizi ve egzetsizimizi yaziyor, birbirimizib menulerine yorum yapip yardimci olmaya calisiyoruz. Cuma sabahlari da kahvalti oncesi, wc den sonra ciplak tartilip kilo bildirimi yapiyoruz.

Sen okuyor musun, calisiyor musun?

Hosgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…