Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Olur mutlaka yazmaya calisirim hepsini.Okuyorum ben universite 1. Sinifim henuz :) Siz neler yapiyorsunuz?

Cok tesekkur ederim hosbuldum :)

Edebiyat okuyorum :) Normalde yurtta kaliyorum fakat suan tatildeyim evdeyim.O da cok kotu oluyor.Bir hafta oldu geleli bir haftadir yemedigim sey kalmadi.

Cok guzel bolum:) Ana ocaginda oyle oluyor, bol bol besliyorlar bizi Yurtta yeme duzenin nasil, okulun spor merkezlerinden istifade etmeyi planliyor musun?

inşallahh

Cok guzel bolum:) Ana ocaginda oyle oluyor, bol bol besliyorlar bizi Yurtta yeme duzenin nasil, okulun spor merkezlerinden istifade etmeyi planliyor musun?

Okulda pek öyle imkanlar yok yani cok uzak bana.Sabah ogle kacamak olmuyor ama yurdun aksam yemekleri bazen gercekten kotu oldugu icin disaridan yiyoruz.O zaman da maalesef asiyorum.Bazen de sirf doymak icin cok ekmek yiyoruz :| Yurt hayati, ogrencilik...

Tahmin ettigim icin sordum canim. Kilo almanda onun da etkisi vardir. Biraz daha dikkat ve duzenli egzersizle kilo vermeye baslarsin ama. Egzersiz olarak ne dusunuyorsun, yurume imkanin var mi?

Hoşgeldin canım kaptanımız sana ne yapman gerektiğini yazar beslenme önerilerin de bulunur sorunun çözülür :)
Korktum abla ya tırt dedin 800 verdin nası korkmayım:)beslenme konusunda söylediklerine katılıyorum herkesin bir doğrusu var ne desek boş tabi ama ben sadece sağlık yönünü vurgulamak istedim neyse herkes önce kendinden mesul :)geçmiş olsun abla oğlum da da var alerji yükseldi mi grip gibi oluyor
Ah anne elinden aşure olsun afiyet olsun canım
Hemserini koruma :)))
Ben kız tarafıyım ancak seni korurum Aydınlı erkekler böyle heral
Günaydın canım iyi hafta sonları

merhaba arkadaşlar

D3S1R3 evet canım bol bol mesaj beğeniyorum, tam geçmişten okuyorum sona doğru mutlaka bir şeyler çıkıyor yazamadan çıkıyorum :)
bu hafta son sonra iki hafta tatil umarım o zaman daha çok sohpetlerinize katılabilirim ayrıca sporda yapabilirim diye umut ediyorum

hoşgeldin aramıza bende yeni sayılırım, Antalya da neredesin canım

Merhaba herkese :) Yeni katıldım araniza.Bugun diyete ve spora karar vermis biri olarak sizlere sormak istiyorum.Spor olarak ne yapıyorsunuz?

hoşgeldin aramıza ben eskiden leslie yapardım bence etkili, yeniden yapmaya başlasam süper olacak bide evde yürüyüş bandı falan olmayanlar için çok ideal bence
hawar bol bol mesaj begeniyor:) Sen nasilsin canim. Gelecek hafta son herhalde. Sonra birkac hafta tatiliniz var.

Sağol canım amin

O yogunlukta, egzersiz bile yapmadan cok guzel kilo verdin 2 haftada canim. Ilk hedefine 4 kusur kg kaldi. Tebrikler

Tahmin ettigim icin sordum canim. Kilo almanda onun da etkisi vardir. Biraz daha dikkat ve duzenli egzersizle kilo vermeye baslarsin ama. Egzersiz olarak ne dusunuyorsun, yurume imkanin var mi?

Hava ve ev sartlarindan dolayi her gun cikmam mumkun olmuyor.Jillian Micheals' in 30 gunluk programini yapmak istedim ama deneyince cok zorlandim.Telefonuma play store den bir uygulama indirdim.Adi ucretsiz gunluk egzersizler.Ayirmis bacak kol karin vs diye her birinde ayri videolar var hareketler.Onu dusunuyorum.

Hoş geldin gülüm inşallah en kısa zamanda verirsin kiloları

Leslie biliyor musun canim? Pc basindaysan walk with leslie yaz. 3-5 hareket var. Ogrenip pc-tv karsisinda sevdigin bir filmi izlerken bile yapabilirsin. Gunluk yapacagin bolgesel hareketlere ilave, tum vucudunu calistiran guzel bir rutin olur.

ben aslında aranızdaydım cnm ama dayanamadım bozdum dıyetı mutsuzdum napim
Sağlık olsun canım umarım bu sefer hedefine ulasirsin.

Tatlım özürlük bir durum yok. Kacamagin olsun.
Ellerine sağlık kuzum fırsat bulur bulmaz cezası yapıcam. Malum kacamagim cezası kalamaz.
Ay yok bacim kiz nerde :)
Hadi yaw :))O da iyiymiş :)
Kiziiiiim sibel su an normal boyutlu bir tas olmus olmalisin jilian bitiyor. Sibel bak bisiket düşünüyordunuz ya al bence. Bir hafta kadar bindim sadece boynum bogazim aciliverdi gercekten verdigim kilolar goze gorundu
Canım inceldim bariz belli zaten. Bisiklet işini de bu önümüzdeki hafta ici siparis veriyoruz. O gelince daha iyi olucak . Problemli bacaklarım yaza incelir bari.
İyi eğlenceler canım.
Canım benim sevgin daim olsun çocukları seven insan merhametlidir sevkatlidir sen de öylesin.
Adaçayı dene kuzum stres yapma o regl buraya gelecek :)))))))
Ablacim jillian bitince bisiklete baslamayi düsünüyorum. Günde 30 dk 20 dk Allah ne verdiyse yaparım.
Hoşgeldin

Hoş geldin gülüm inşallah en kısa zamanda verirsin kiloları
Cok tesekkur ederim.Amin.Insallah hep birlikte.
Leslie biliyor musun canim? Pc basindaysan walk with leslie yaz. 3-5 hareket var. Ogrenip pc-tv karsisinda sevdigin bir filmi izlerken bile yapabilirsin. Gunluk yapacagin bolgesel hareketlere ilave, tum vucudunu calistiran guzel bir rutin olur.

Cok tesekkur ederim bakacagim.Duymamistim.Mutlaka etkisi olur.Yurtta diger kizlarla hep birlikte bir seyler yapiyoruz.Bir tanesi orada bir salona gidiyor.Belki bende katilirim ona uni baslayinca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…