Tekrar hos geldin guzelim:) Iyi ettin karar verip baslamakla. Isin zor kismi tamam:)
Topikte her aksam menu bildirimi yapiyoruz. O gun yedigimizi ictigimizi ve egzetsizimizi yaziyor, birbirimizib menulerine yorum yapip yardimci olmaya calisiyoruz. Cuma sabahlari da kahvalti oncesi, wc den sonra ciplak tartilip kilo bildirimi yapiyoruz.
Sen okuyor musun, calisiyor musun?
Cok tesekkur ederim hosbuldum :)Hosgeldin
Olur mutlaka yazmaya calisirim hepsini.Okuyorum ben universite 1. Sinifim henuz :) Siz neler yapiyorsunuz?
Cok tesekkur ederim hosbuldum :)
Hangi bolum?:) Evde mi kaliyorsun yurtta mi?
Edebiyat okuyorum :) Normalde yurtta kaliyorum fakat suan tatildeyim evdeyim.O da cok kotu oluyor.Bir hafta oldu geleli bir haftadir yemedigim sey kalmadi.
inşallahhAblam nasılsın?
Sabah 5 de eşim işe giderken uyandım bir daha da uyuyamadım :) kahvaltıdan yarım saat önce ilaç almam gerekiyor, birden acıktığımı hissedince hapı yutmuş bulundum tartı kaldı yarına.
Çok şükür, Allah bozmasın gülüm.
Anlıyorum seni gülüm, insan ister istemez düşünüyor, bu senin elinde olan bir şey değil... Düşünceler hiç bir zaman bitmiyor, bu anne olunca da değişmeyecek. Kadınların yapısı böyle :) Pazartesi Allah'ın izniyle güzel haberler alırsın
Aramıza hoşgeldin canım, azmin, iraden ve 4. takımın çıtırları seni bütün fazlalıklarından kurtaracak :)
inşallahh
Cok guzel bolum:) Ana ocaginda oyle oluyor, bol bol besliyorlar biziYurtta yeme duzenin nasil, okulun spor merkezlerinden istifade etmeyi planliyor musun?
Okulda pek öyle imkanlar yok yani cok uzak bana.Sabah ogle kacamak olmuyor ama yurdun aksam yemekleri bazen gercekten kotu oldugu icin disaridan yiyoruz.O zaman da maalesef asiyorum.Bazen de sirf doymak icin cok ekmek yiyoruz :| Yurt hayati, ogrencilik...
Hoşgeldin canım kaptanımız sana ne yapman gerektiğini yazar beslenme önerilerin de bulunur sorunun çözülür :)Kizlar merhabaa benim diyet lisremde 3 beyaz yok Arti patates makarna yok . karbonhideatlar yani meyvede yok seker oldugu icin . 10 gunde 3 kiloya yakin verdim. Boyum 163 kilom 76 hedef 66 insallahbide 1.5 litre su yuruyus yapamiorum cocugun pesinde kosturuorum ama :) ayrica yag tuketmedigim icin kabiz oluyorum napcam bilmiom kilo verisimide durduruor
Korktum abla ya tırt dedin 800 verdin nası korkmayım:)beslenme konusunda söylediklerine katılıyorum herkesin bir doğrusu var ne desek boş tabi ama ben sadece sağlık yönünü vurgulamak istedim neyse herkes önce kendinden mesul :)geçmiş olsun abla oğlum da da var alerji yükseldi mi grip gibi oluyorAhanda korktu kaçma kız gel yarışalım
Maalesef ki yaptırım uygulayamıyorsun canım ortam sanal mecburiyet yok yani herkes kendi istediği kadar burda ne dersen de kişi kendisi ne istiyorsa öyle besleniyor herkesin kendine göre bir doğrusu var. En sonunda pes edip tamam iyi yapmışsın deyip geçiyorsun. Sende bikaç örnek vermişsin bende ekliyim bi tane misalasya_01 az yiyor sürekli diyabeti olmasına rağmen ara öğünleri tek içeceklé atlattığı oluyor kızacak belki bana ama sürekli uyarmamıza rağmen ki demette çok söyledi kendine göre doğrusunu yapıyor diyecek bişey kalmıyor.
Sinirliyken konuşup anlaşmak zor maalesef erkekler hatalarını sakinken tatlı dil güleryüzle söyleyince anlıyorlar. Düz mantık oldukları için davranışlarıda düz.
Bu defa kemiği deldikleri için çok olur ağrısı canım biriki gün katlanıcak artık sanada zor geçecek haftasonu.
Hoşgeldin canım bende gonca 38 yaş evli 12 yaşında kızım var.
Aralar ve öğlen yokmu
Daha iyiyim canım halsizlik alerjidenmiş 3 doz alerset alınca düzeldim.
toxoplazma bende geçirdim ama enfeksiyon bitince bağışıklık kazanıyosun sonra zararı olmuyor sende farklı bi durummu var.
Hoşgeldin aramıza. Yağ dışındaki gıdaları kesmen iyi ama yağ tüketebilirsin zeytinyağı tereyağı vs.
Ah anne elinden aşure olsun afiyet olsun canımgayet guzel bir diyetmis canim, bu sefer kararliysan birakma, gel takima ver kilolari kurtul..
hayirlisi canim..
bu sene asure zamani dahi yememistim ablacim.
arkadasim en samimi arkadasim, Turkiye'deydi 3 aydir.
kayinvalidesiyle dondu beraber, anne magduru oldum:)
iyi yapiyorsun canim, sen her zaman dok icini bize, atma icine sakin.
ama kendimden biliyorum sayili gun cook cabuk geciyor:)
Canim gunduz veya oglen 1 adet meye yiyebilirsin.
Cok aksama kalmadan.
Ama diyetin guzel gayet, az birseyde egzersiz eklesen cok daha guzel olur.
Mesela oldugun yerde ip atlama hergun 5-10 dk yapabilirsin:)
Ablacim hamileligimin ilk 4 ayi surekli kanama sorunu yasadim.
Gece yarilari bile hastanelere gidiyorduk dustu dusecek diye.
Annemde benden once 2 erken dogum (olu dogum) yasamis.
Toksoplazma sIkIntIm oldugunu ve buyuk ihtimal bebegin yerlesememis oldugunu soylediler her seferinde.
4 aydan sonra kanama sikayetim bitmisti, yeniden gebelikten korkuyorum bu yuzden..
Ben kız tarafıyım ancak seni korurum Aydınlı erkekler böyle heralHemserini koruma :)))
Günaydın canım iyi hafta sonlarıGunaydin guzeller iyi hafta sonlari:) @Yawrukush iyi uykular kuzum, Allah rahatlik versin:)
@seyhan77 beyran buranin pacasi ablacigim. Didiklenmis kirmizi et ve pirincle yapiyorlar.
@haeshin insallah bugun daha iyi olur enistemiz canim. Haber ver mutlaka. Selamimizi da soyle
Hadi ayagına kuvvet, bol ter atmalar
Kullanıcı Adı :zeynepela07
İsim (İsteğe Bağlı ):zeynep
Yaşınız :35
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:1 kızım var 7 yasinda
Yaşadığınız şehir:Antalya
Boyunuz :1.60
Kilonuz:78
Hedef kilonuz :65
Kilo alma hikayeniz : Doğum sürecinde ve sonrasında üzerime yapışan kilola
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz?insülin direncim var.Ve polikistik over hastasıyım sağlıklı olmak önceliğim ama kilolu olmaktan bıktım artik yeniden rahat giyinmek istiyorum
Merhaba herkese :) Yeni katıldım araniza.Bugun diyete ve spora karar vermis biri olarak sizlere sormak istiyorum.Spor olarak ne yapıyorsunuz?
hawar bol bol mesaj begeniyor:) Sen nasilsin canim. Gelecek hafta son herhalde. Sonra birkac hafta tatiliniz var.
Sağol canım amin@haeshin abla eniştem nasıl oldu?
@Hayaller35 gözün aydın olsun tekrar ablam şimdiden, sağ salim gelsinler inşallah.
@Mavibocuk kuzum Elif abla doğru söylemiş, sen kafana taktıkça gelmez regl, psikolojine bağlı yaşıyor kırmızı başlıklı pis şey... Bence adaçayına yüklen, belki söktürür.
asya_01 kuzum düzeldimi durumlar? Pazartesi güzel haberler alacaksın Allah'ın izniyle, bozma moralini.
M M_atruska moralin nasıl bitanem? Kardeşin iyidir inşallah. Allah yuvalarından huzuru eksik etmesin inşallah. Jillian sonucu ölçülerini de merakla bekliyorum gülüm :)
@zeynepela07 tekrar hoşgeldin aramıza... Ben ebru, 27 yaşındayım, evliyim ve almanyada yaşıyorum. Kızını doktora götürecekmişsin, kötü bir şey yoktur inşallah abla?
@Yawrukush Özgem bu hafta yaşadığın stresten sonra hakettin bence. Sen onu iki sporla eritirsin :)
@edsofi aramıza hoşgeldin canım :)
@gogo2405 abla sen nasıl oldun?
merhaba arkadaşlar
D3S1R3 evet canım bol bol mesaj beğeniyorum, tam geçmişten okuyorum sona doğru mutlaka bir şeyler çıkıyor yazamadan çıkıyorum :)
bu hafta son sonra iki hafta tatil umarım o zaman daha çok sohpetlerinize katılabilirim ayrıca sporda yapabilirim diye umut ediyorum
hoşgeldin aramıza bende yeni sayılırım, Antalya da neredesin canım
hoşgeldin aramıza ben eskiden leslie yapardım bence etkili, yeniden yapmaya başlasam süper olacak bide evde yürüyüş bandı falan olmayanlar için çok ideal bence
Tahmin ettigim icin sordum canim. Kilo almanda onun da etkisi vardir. Biraz daha dikkat ve duzenli egzersizle kilo vermeye baslarsin ama. Egzersiz olarak ne dusunuyorsun, yurume imkanin var mi?
Hoş geldin gülüm inşallah en kısa zamanda verirsin kilolarıTesekkurler okudum :)
Kullanıcı Adı : Yseeminn
İsim (İsteğe Bağlı ): Yasemin
Yaşınız : 19
Medeni Durumunuz : Bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları: -
Yaşadığınız şehir: Ankara
Boyunuz : 162
Kilonuz: 73.2
Hedef kilonuz :50
Kilo alma hikayeniz : Son birkac yilda aldim.Normalde kilom 60 idi uzun sure.O kilodan bile memmun degildm ve zayiflamaya calisiyordum.Sacma sapan sok diyetler yapip sonra sinavdi okuldu derken dikkat etmeyince maalesef ust uste aldim.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? Kendimi o kadar kotu hissediyorum ki gercekten hayatimda ilk defa 70 li rakamlari gordum.Ve gorunce şok oldum.Yavas olsun saglikli olsun kalici olsun diye dusunuyorum.Hedefim haftada 1 kg ' e yakin kilo verebilmek.
Hava ve ev sartlarindan dolayi her gun cikmam mumkun olmuyor.Jillian Micheals' in 30 gunluk programini yapmak istedim ama deneyince cok zorlandim.Telefonuma play store den bir uygulama indirdim.Adi ucretsiz gunluk egzersizler.Ayirmis bacak kol karin vs diye her birinde ayri videolar var hareketler.Onu dusunuyorum.
Sağlık olsun canım umarım bu sefer hedefine ulasirsin.ben aslında aranızdaydım cnmama dayanamadım bozdum dıyetı mutsuzdum napim
Tatlım özürlük bir durum yok. Kacamagin olsun.KACAMAKLI MENUMBoyle bir menu yazdigim icin hepinizden ozur diliyorum.Arkadasin kayinvalidesi bu kahvalti icin su boregi ve asure hazirlamis, israr kiyamet yedik..
SABAH
Kiymali yumurta
1 dilim su boregi
Peynir
1 kucuk kase asure
Domates, salatalik
ARA
Turk kahvesi
1 avuc kuruyemis
AKSAM
Kuru biber patlican dolmasi
Kabak yemegi
Yogurt
1.5 lt su
30 dk bisiklet, haftalik egzersizler
Ellerine sağlık kuzum fırsat bulur bulmaz cezası yapıcam. Malum kacamagim cezası kalamaz.TUM CITIRLARIN DIKKATINE
Canlarim takim kaptanimiz ve yardimcilarimizin ortak karari ile;
Bu haftadan itibaren mazeretsiz bir sekilde menu ve sporlarimizi 3 gun ustuste yazmazsak 1 sari kart, 3 kez sari kart alirsak da 1 kirmizi kart alacagiz.Kirmizi kart aldigimizda eger yeni uyeysek listeye alinmama, listede bulunan uyeysek de listeden cikartilma durumlari uygulanacaktir.
Sari kart alan uyelerimiz tum hafta boyunca duzenli olarak menu ve sporlarini yazarlarsa sari kartlari silinecektir.Lutfen menu ve egzersizlerimizi yazmayi unutmayalim
Haftalik egzersizlerimiz 17382. sayfadadir.
CUMA GUNKU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
bu iconu goren herkes ya 50 ip atlama, ya 50 jumping jack hareketi, ya 50 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 5dk dans edecekler :)
bu iconu goren herkeste ya 100 ip atlama, ya 100 jumping jack hareketi, ya 100 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 10dk dans edecekler.
İsim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe belindamm - - - - - - hawar - - - - - - Slm09 - - -/TD]
[TD]-- - AKovser - - - - - - zey zey - - - - - - - Zeynepela07 - - - - - - Hayaller35 - - - - - - saricicek123 - - - - - - gogo2405 - - - - -/TD]
[TD]-/TD]
Mavibocuk - - - - - - D3S1R3 - - - - - - seyhan77 - - - - - - haeshin MUAF - - - - - - yawrukush - - - - - - Saadetim33 - - - - - - shrr - - -/TD]
[TD]-- - asya_01 - - - - - -
[/TD] [TD]
[/TD] [TD][TD]
[/TD] [TD]
[/td][/td][/td][/td]
Hadi yaw :))O da iyiymiş :)Ay yok bacim kiz nerde :)
Canım inceldim bariz belli zaten. Bisiklet işini de bu önümüzdeki hafta ici siparis veriyoruz. O gelince daha iyi olucak . Problemli bacaklarım yaza incelir bari.Kiziiiiim sibel su an normal boyutlu bir tas olmus olmalisin jilian bitiyor. Sibel bak bisiket düşünüyordunuz ya al bence. Bir hafta kadar bindim sadece boynum bogazim aciliverdi gercekten verdigim kilolar goze gorundu
İyi eğlenceler canım.Canlarim hepinize mutlu, saglikli, neseli, huzurlu haftasonlari
Benim icin uyku zamani, yarin 11de arkadaslarim gelecek kiz kiza bulusmamiz var
Ama bende toplanacagimiz icin oglumda istirak edecek
Sadece kahve ve tatli ikram ediyoruz karar almistik.
Kacamagim olmayacak Allahtan
En sevmedigim tatli olan krem karameli hazirladim, sabahta guzel bir kahvalti edersem, kahvemi icer, sohbet ederim.
Yarin ancak misafirlerden sonra ugrayabilecegim, hepinizi optumm
Canım benim sevgin daim olsun çocukları seven insan merhametlidir sevkatlidir sen de öylesin.Evet yaa sibelim seviyor sabah sesini duydum yanına gittim Ohh miss gibi öptüm çook tatlı yaaa güne güzel başladım onu öperek :)) 4. Takım çıtırları olarak birgün buluşalım sizin çocuklarınızı yerim hep :)))
Adaçayı dene kuzum stres yapma o regl buraya gelecek :)))))))Bugünde adaçayıda alayım bari tatlım yaaa of yaa annemde dün diyor bide başka doktora mı gitsek diye belim ve gögüsümde ağrımaya başladı sanki gelecek gibi geliyor ama gelmiyorah ah ben ne stresli bi insanmışım yaaa şu stresimi aldırsam keşke:))
Ablacim jillian bitince bisiklete baslamayi düsünüyorum. Günde 30 dk 20 dk Allah ne verdiyse yaparım.Güzellik, aldın mı uykunu?:) Bugun kaç kilosun söyle bakalım:)
Hos geldin canım:) Kontrolden güzel haberlerle dönersiniz inşallah.
Kaldı 4:) Bittikten sonra ne yapacaksın esmer güzelim?:)
Hoş geldin canım:) @Mavibocuk vesilesiyle buldun grubu sanırım. Dukan uyguluyorsun degil mi? Sana tavsiyem protein agırlıklı beslensen de salatanı eksik etme. Salatana bol zeytinyagı koy. Kabızlık sorunun kalmaz canım. Bak Mavibocuk te degiştirdi beslenme düzenini.
Katılmak isteyenler topigine "kadrolu karataycı aranıyor" diye mesaj bırakacagım. Pek seviyorum ben karataycıları
Benzer durumdayız aslında. Benim avantajım anneme emanet edebilmem. Güvenilir bir bakıcı bulursan iş-cocuk birarada yurur canım. Hayatından kendinden bu kadar fedakarlık edersen, uzun vadede mutlu olabilecek misin?
HoşgeldinTesekkurler okudum :)
Kullanıcı Adı : Yseeminn
İsim (İsteğe Bağlı ): Yasemin
Yaşınız : 19
Medeni Durumunuz : Bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları: -
Yaşadığınız şehir: Ankara
Boyunuz : 162
Kilonuz: 73.2
Hedef kilonuz :50
Kilo alma hikayeniz : Son birkac yilda aldim.Normalde kilom 60 idi uzun sure.O kilodan bile memmun degildm ve zayiflamaya calisiyordum.Sacma sapan sok diyetler yapip sonra sinavdi okuldu derken dikkat etmeyince maalesef ust uste aldim.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? Kendimi o kadar kotu hissediyorum ki gercekten hayatimda ilk defa 70 li rakamlari gordum.Ve gorunce şok oldum.Yavas olsun saglikli olsun kalici olsun diye dusunuyorum.Hedefim haftada 1 kg ' e yakin kilo verebilmek.
Cok tesekkur ederim.Amin.Insallah hep birlikte.Hoş geldin gülüm inşallah en kısa zamanda verirsin kiloları
Leslie biliyor musun canim? Pc basindaysan walk with leslie yaz. 3-5 hareket var. Ogrenip pc-tv karsisinda sevdigin bir filmi izlerken bile yapabilirsin. Gunluk yapacagin bolgesel hareketlere ilave, tum vucudunu calistiran guzel bir rutin olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?