Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Biraz alis ta seni de bisiklet yarisina dahil edelim:)

Cok tesekkur ederim.Amin.Insallah hep birlikte.

Cok tesekkur ederim bakacagim.Duymamistim.Mutlaka etkisi olur.Yurtta diger kizlarla hep birlikte bir seyler yapiyoruz.Bir tanesi orada bir salona gidiyor.Belki bende katilirim ona uni baslayinca.

Cok iyi olur. Duzenli ve programli olur salonlar. Genel olarak duzenli egzersiz yap da guzelim, adi sani onemli degil. Mutlaka faydasini gorursun:)

Cok iyi olur. Duzenli ve programli olur salonlar. Genel olarak duzenli egzersiz yap da guzelim, adi sani onemli degil. Mutlaka faydasini gorursun:)
Cok tesekkur ederim artik vermem lazim gercekten bunu biliyorum sadece.Bu arada Jillian yapip cok fazla faydasini goren var mi takimda?Agir geldi bana ama bir yandan istiyorum yapmayi.

Cok tesekkur ederim artik vermem lazim gercekten bunu biliyorum sadece.Bu arada Jillian yapip cok fazla faydasini goren var mi takimda?Agir geldi bana ama bir yandan istiyorum yapmayi.

Jillian programina baslayanlari amazon ilan ediyoruz takimda:) 4 arkadasimiz var. Biri bitirdi. Diger 3 amazonun da son birkac gunu. Program bitince vucut olcusu paylasacaklar oncesi ve sonrasi seklinde. Hep beraber aldiklari sonuclari gorecegiz:)

Jillian a hedefine yaklastiktan sonra baslarsan daha kolay yaparsin gulum. Hem kilon az olur hareketlerde zorlanmazsin, hem de birkac aydir duzenli egzersiz yaptigin icin vucudun hazir olur program sana agir gelmez.

Cok tesekkur ederim heyecanla bekliyorum arkadaslari.Haklisin alistiktan sonra hem daha kolay olur hem de biraz daha hafifleyince daha rahat olur.Cok tesekkur ederim ilgilendigin ve yardim ettigin icin :)

Tamm canım sallama olarak mı alayım yoksa ot olarak mı:) evet annemde ilaç kullanmamı istemiyor ama onunda içi rahat etmedi galiba öyle dedi bakalım 1 hafta bekleyecem sonra giderim olmadı diye düşünüyorum :)
Merhaba herkese :) Yeni katıldım araniza.Bugun diyete ve spora karar vermis biri olarak sizlere sormak istiyorum.Spor olarak ne yapıyorsunuz?
Hoşgeldin canım:)

Canım hoşgeldin tekrardan ben merve 22 yaşındayım gayet güzel kilolar veririz inşallah hep birlikte

Ben sallama olarak içiyorum canım, beko daha faydalı olur ama bu konuda bilgim yok. Evlenene kadar âdetin düzene girsin gülüm, gerekiyorsa bir süreliğine ilaç kullanabilirsin bence.

Hosgeldin yasemin bende seyhan 38 yasindayim almanyada yasiyorum bu takimla nerdeyse 10 kilo verdim darisi basina

Ayy bitanem ne güzel şeyler söylemişsin :)) tamm canım deneyeceğim sallama çay olarak mı alayım ot olarak mı:)

Ben sallama olarak içiyorum canım, beko daha faydalı olur ama bu konuda bilgim yok. Evlenene kadar âdetin düzene girsin gülüm, gerekiyorsa bir süreliğine ilaç kullanabilirsin bence.
Tmm tatlım Hmm normalde en geç 35 günde gelirdi ilk defa böyle oldu canım yaa inşallah birdaha böyle gecikme yaşamam

Canım hoşgeldin tekrardan ben merve 22 yaşındayım gayet güzel kilolar veririz inşallah hep birlikte
Cok memnun oldum.Insallah bende inaniyorum verecegimize.
Hosgeldin yasemin bende seyhan 38 yasindayim almanyada yasiyorum bu takimla nerdeyse 10 kilo verdim darisi basina
Cok memnum oldum.Amin insallah.Ne kadar guzel bir rakam 10 kilo.Sizde insallah daha fazlasini verirsiniz.

Tmm tatlım Hmm normalde en geç 35 günde gelirdi ilk defa böyle oldu canım yaa inşallah birdaha böyle gecikme yaşamam
İnşallah canım, üzülme hadi daha fazla stres olmasın. Adaçayı ile gelecek adet :)

Cok memnum oldum.Amin insallah.Ne kadar guzel bir rakam 10 kilo.Sizde insallah daha fazlasini verirsiniz.
Canım tekrar hoşgeldin, geçmiş mesajlar da yazdım ama gözünden kaçtı herhalde. Başarılar diliyorum :)

Karat vermekle birçok şeyi geride bıraktın canım inan kilolar gittikçe dahada mutlu olup hırsla devam edeceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…