Sağlık olsun canım umarım bu sefer hedefine ulasirsin.
Tatlım özürlük bir durum yok. Kacamagin olsun.
Ellerine sağlık kuzum fırsat bulur bulmaz cezası yapıcam. Malum kacamagim cezası kalamaz.
Hadi yaw :))O da iyiymiş :)
Canım inceldim bariz belli zaten. Bisiklet işini de bu önümüzdeki hafta ici siparis veriyoruz. O gelince daha iyi olucak . Problemli bacaklarım yaza incelir bari.
İyi eğlenceler canım.
Canım benim sevgin daim olsun çocukları seven insan merhametlidir sevkatlidir sen de öylesin.
Adaçayı dene kuzum stres yapma o regl buraya gelecek :)))))))
Ablacim jillian bitince bisiklete baslamayi düsünüyorum. Günde 30 dk 20 dk Allah ne verdiyse yaparım.
Hoşgeldin
Cok tesekkur ederim.Amin.Insallah hep birlikte.
Cok tesekkur ederim bakacagim.Duymamistim.Mutlaka etkisi olur.Yurtta diger kizlarla hep birlikte bir seyler yapiyoruz.Bir tanesi orada bir salona gidiyor.Belki bende katilirim ona uni baslayinca.
Cok tesekkur ederim artik vermem lazim gercekten bunu biliyorum sadece.Bu arada Jillian yapip cok fazla faydasini goren var mi takimda?Agir geldi bana ama bir yandan istiyorum yapmayi.Cok iyi olur. Duzenli ve programli olur salonlar. Genel olarak duzenli egzersiz yap da guzelim, adi sani onemli degil. Mutlaka faydasini gorursun:)
Cok tesekkur ederim artik vermem lazim gercekten bunu biliyorum sadece.Bu arada Jillian yapip cok fazla faydasini goren var mi takimda?Agir geldi bana ama bir yandan istiyorum yapmayi.
Cok tesekkur ederim heyecanla bekliyorum arkadaslari.Haklisin alistiktan sonra hem daha kolay olur hem de biraz daha hafifleyince daha rahat olur.Cok tesekkur ederim ilgilendigin ve yardim ettigin icin :)Jillian programina baslayanlari amazon ilan ediyoruz takimda:) 4 arkadasimiz var. Biri bitirdi. Diger 3 amazonun da son birkac gunu. Program bitince vucut olcusu paylasacaklar oncesi ve sonrasi seklinde. Hep beraber aldiklari sonuclari gorecegiz:)
Jillian a hedefine yaklastiktan sonra baslarsan daha kolay yaparsin gulum. Hem kilon az olur hareketlerde zorlanmazsin, hem de birkac aydir duzenli egzersiz yaptigin icin vucudun hazir olur program sana agir gelmez.
Tamm canım sallama olarak mı alayım yoksa ot olarak mı:) evet annemde ilaç kullanmamı istemiyor ama onunda içi rahat etmedi galiba öyle dedi bakalım 1 hafta bekleyecem sonra giderim olmadı diye düşünüyorum :)Adaçayı adet söktürücü olarak geçiyor ya kuzum 1-2 gün bir iç belki gelir. Başka doktora da gidebilirsin tabi için rahat etmiş olur. Birde doktorlar genelde ilaç vermeye kalkıyorlar onu da annen istemiyor diye hatırlıyorum?
Hoşgeldin canım:)Merhaba herkese :) Yeni katıldım araniza.Bugun diyete ve spora karar vermis biri olarak sizlere sormak istiyorum.Spor olarak ne yapıyorsunuz?
Cok tesekkur ederim hosbuldum :)
Canım hoşgeldin tekrardan ben merve 22 yaşındayım gayet güzel kilolar veririz inşallah hep birlikteTesekkurler okudum :)
Kullanıcı Adı : Yseeminn
İsim (İsteğe Bağlı ): Yasemin
Yaşınız : 19
Medeni Durumunuz : Bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları: -
Yaşadığınız şehir: Ankara
Boyunuz : 162
Kilonuz: 73.2
Hedef kilonuz :50
Kilo alma hikayeniz : Son birkac yilda aldim.Normalde kilom 60 idi uzun sure.O kilodan bile memmun degildm ve zayiflamaya calisiyordum.Sacma sapan sok diyetler yapip sonra sinavdi okuldu derken dikkat etmeyince maalesef ust uste aldim.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? Kendimi o kadar kotu hissediyorum ki gercekten hayatimda ilk defa 70 li rakamlari gordum.Ve gorunce şok oldum.Yavas olsun saglikli olsun kalici olsun diye dusunuyorum.Hedefim haftada 1 kg ' e yakin kilo verebilmek.
Hosgeldin yseeminnMerhaba herkese :) Yeni katıldım araniza.Bugun diyete ve spora karar vermis biri olarak sizlere sormak istiyorum.Spor olarak ne yapıyorsunuz?
Ben sallama olarak içiyorum canım, beko daha faydalı olur ama bu konuda bilgim yok. Evlenene kadar âdetin düzene girsin gülüm, gerekiyorsa bir süreliğine ilaç kullanabilirsin bence.Tamm canım sallama olarak mı alayım yoksa ot olarak mı:) evet annemde ilaç kullanmamı istemiyor ama onunda içi rahat etmedi galiba öyle dedi bakalım 1 hafta bekleyecem sonra giderim olmadı diye düşünüyorum :)
Hoşgeldin canım:)
Hosgeldin yasemin bende seyhan 38 yasindayim almanyada yasiyorum bu takimla nerdeyse 10 kilo verdim darisi basinaTesekkurler okudum :)
Kullanıcı Adı : Yseeminn
İsim (İsteğe Bağlı ): Yasemin
Yaşınız : 19
Medeni Durumunuz : Bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları: -
Yaşadığınız şehir: Ankara
Boyunuz : 162
Kilonuz: 73.2
Hedef kilonuz :50
Kilo alma hikayeniz : Son birkac yilda aldim.Normalde kilom 60 idi uzun sure.O kilodan bile memmun degildm ve zayiflamaya calisiyordum.Sacma sapan sok diyetler yapip sonra sinavdi okuldu derken dikkat etmeyince maalesef ust uste aldim.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? Kendimi o kadar kotu hissediyorum ki gercekten hayatimda ilk defa 70 li rakamlari gordum.Ve gorunce şok oldum.Yavas olsun saglikli olsun kalici olsun diye dusunuyorum.Hedefim haftada 1 kg ' e yakin kilo verebilmek.
Ayy bitanem ne güzel şeyler söylemişsin :)) tamm canım deneyeceğim sallama çay olarak mı alayım ot olarak mı:)Sağlık olsun canım umarım bu sefer hedefine ulasirsin.
Tatlım özürlük bir durum yok. Kacamagin olsun.
Ellerine sağlık kuzum fırsat bulur bulmaz cezası yapıcam. Malum kacamagim cezası kalamaz.
Hadi yaw :))O da iyiymiş :)
Canım inceldim bariz belli zaten. Bisiklet işini de bu önümüzdeki hafta ici siparis veriyoruz. O gelince daha iyi olucak . Problemli bacaklarım yaza incelir bari.
İyi eğlenceler canım.
Canım benim sevgin daim olsun çocukları seven insan merhametlidir sevkatlidir sen de öylesin.
Adaçayı dene kuzum stres yapma o regl buraya gelecek :)))))))
Ablacim jillian bitince bisiklete baslamayi düsünüyorum. Günde 30 dk 20 dk Allah ne verdiyse yaparım.
Hoşgeldin
Tmm tatlım Hmm normalde en geç 35 günde gelirdi ilk defa böyle oldu canım yaaBen sallama olarak içiyorum canım, beko daha faydalı olur ama bu konuda bilgim yok. Evlenene kadar âdetin düzene girsin gülüm, gerekiyorsa bir süreliğine ilaç kullanabilirsin bence.
Cok memnun oldum.Insallah bende inaniyorum verecegimize.Canım hoşgeldin tekrardan ben merve 22 yaşındayım gayet güzel kilolar veririz inşallah hep birlikte
Cok memnum oldum.Amin insallah.Ne kadar guzel bir rakam 10 kilo.Sizde insallah daha fazlasini verirsiniz.Hosgeldin yasemin bende seyhan 38 yasindayim almanyada yasiyorum bu takimla nerdeyse 10 kilo verdim darisi basina
İnşallah canım, üzülme hadi daha fazla stres olmasın. Adaçayı ile gelecek adet :)Tmm tatlım Hmm normalde en geç 35 günde gelirdi ilk defa böyle oldu canım yaainşallah birdaha böyle gecikme yaşamam
Canım tekrar hoşgeldin, geçmiş mesajlar da yazdım ama gözünden kaçtı herhalde. Başarılar diliyorum :)Cok memnun oldum.Insallah bende inaniyorum verecegimize.
Cok memnum oldum.Amin insallah.Ne kadar guzel bir rakam 10 kilo.Sizde insallah daha fazlasini verirsiniz.
Tmm bitanemm :)) sen nasılsın bakım ne yapıyorsunİnşallah canım, üzülme hadi daha fazla stres olmasın. Adaçayı ile gelecek adet :)
Canım tekrar hoşgeldin, geçmiş mesajlar da yazdım ama gözünden kaçtı herhalde. Başarılar diliyorum :)
Karat vermekle birçok şeyi geride bıraktın canımCok memnun oldum.Insallah bende inaniyorum verecegimize.
Cok memnum oldum.Amin insallah.Ne kadar guzel bir rakam 10 kilo.Sizde insallah daha fazlasini verirsiniz.
Şükür gülüm iyiyim, tembellik yapıyorum :) birazdan temizliğe geçeceğimTmm bitanemm :)) sen nasılsın bakım ne yapıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?