Özgem daha çıkmadı yaa
Benimkileri veremmi fazla büyükAman bide benim sorunum var benim göğüsler çok fena küçüldü zaten küçüktü özge sporla büyürmiki? doğal kremler falan kullansam işe yarar mı
Demet gecmis olsun belim 74 cm olmusMavisim bir arkadas davet ettim katilmak isteyenler topiginden. Hazirlanmam lazim benim. Gelirse ilgilenir misiniz kuzum?:)
bende cok ozledim :)Hos geldin guzellik, ozledik
hosbuldum cicegim nasilsin :)Hoşgeldin tatlım :)
canim tum emziren annelerde ayni sorun var..Aman bide benim sorunum var benim göğüsler çok fena küçüldü zaten küçüktü özge sporla büyürmiki? doğal kremler falan kullansam işe yarar mı
hosbuldum canim, haber var mi nisanlindan, nasilsin??Amin ablammm, çoook teşekkür ederimmmm
Günaydın canım, hoşgeldinnn
vaay ince belli olma yolunda emin adimlarla ilerliyorsun ablacim, nasilsin??Demet gecmis olsun belim 74 cm olmus
Sağol gülüm allah razı olsunRabbim koruyup saklasın inşallah çok geçmiş olsun canım
Asyam doktora gitmişsin inşallah daha da büyüyecektir yumoşlar.bol bol sıvı tüket yumurtaların gelişimine yardımcı olur.siz böyle konuşunca daha iyi hissediyorum ablacım yaabugün tartıda _1 çıktım biliyormusun abla ama hastaneye kafayı çokk yorduğum için pek sevinemedim
Sağol abliş evet kıyamam daha küçücükGecmis olsun canim allahim sifa versin minicikmis daha
canim hosgeldin, iyiki geldin, burada takimca hepimiz birbirimize destek olarak kilolar veriyoruz.Bende geldimmmm :)
Kullanıcı Adı : zoombiiee
İsim (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız : 21
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: Çocuğum yok
Yaşadığınız şehir: İzmir
Boyunuz : 175 cm
Kilonuz: 82
Hedef kilonuz : 65
Kilo alma hikayeniz : Sürekli çikolata yediğim için kilo alıyorum . 2014 eylülde 7 kilo verip 69 olmştum sonra yoğun bakmda yattım hasteneden çıktığımda 72 kiloya çıktım evlenecektim evlenene kdar 76 ldum evlendikten sonrada 82 oldum .
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? Görüntümü beğenmiyorum . Hem sağlık açısından hem de görüntü açısından kilo vermek istiyorm . Kendime hiç bir şeyi yakıştırmıyorum . Dışarıda biir sürü güzel kıyafet var ama bana yakışmayacağını düşündüğüm için bakmak ve almak istemiyorum . Zayıf olup o kıyafetleri giymek istiyorum . boyum 175 ve zayıf uzun boylu olmak yerine nneden kilolu 175 boynda olayım ki .
Çok zayıflamak istiyorum . Gerçekten bunu çok istiyorum .
Sağol canım. İyi şükür bizi çok korkuttusaadet geçmiş olsun canım haberdar et bizi.
hayirdir Saadetim ne oldu ??Sağol abliş evet kıyamam daha küçücük
canim hosgeldin, iyiki geldin, burada takimca hepimiz birbirimize destek olarak kilolar veriyoruz.
bende kendimi tanitayim sana adim ozge, 27 yasindayim, evliyim, 1 oglum var, beden egitimi ogretmeniyim :)
Sağol abliş.şükür ki iyi.evet annesi yıllarca çocuksuz kaldı olunca da ikincide korunmadı artık valla perişan oldu kıyamamAllah acil şifalar versin umarım bişey olmaz saadetim ablana da allah sabır versin ay hamile bide çok zor durumdan bizi bilgilendir lütfen
canim egzersizlerin cok guzel olmus.Bende menüümü paylaşıyım hemen :)
Kahvaltı :10 adet yeşil zeytin 1 adet haşlanmş yumurta 1 adet az salçalı kepek ekmeği 1 adet az şekerli çay .
Ara : 1 bardak sıcak çikolata 2 adet yulaflı bisküvi
Öğlen : 3 adet fırında minik kanat yarım dilim kepek ekmeği 1 bardak ayran
Akşam : 4 yemek kaşığı taze fasulye biraz salata 1 bardak ayran yarım dilim kepek ekmeği .
Spor : 45 dakka leslie 3 mil .
10 dakka zumba dansı
10 dakika egzersiz ( squat , yan eritme hareketi , zıplama vs. )
Özgem hoşgeldin nasılsın.ev buldunuz mubende cok ozledim :)
hosbuldum cicegim nasilsin :)
canim tum emziren annelerde ayni sorun var..
gogus hareketleriyle diklestirmek ve toparlanmasini saglamak ve az da olsa kaslar gelistikce buyumesi saglanabilir.
Ful gogus egzersizleri paylasayim yarin aksam haftalik egzersizlerle beraber:)
hosbuldum canim, haber var mi nisanlindan, nasilsin??
vaay ince belli olma yolunda emin adimlarla ilerliyorsun ablacim, nasilsin??
Mavibocuk bizleri haberdar et canim..
verirsin canim, bayagi azimlisin masallah :)Hoşbuldukk :) memnun oldumm :) İnşallah güzel güzel kilolar veririz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?