Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sıcak çikolata yerine bir yeşil çay içseydin muhteşem olurdu canım spor çok güzel
Canım suyu ne kadar içtin

Doğru şimdi söyledin yanlş sordum kaç senelik evlisin diyceğime tekrar evlimisin diye sormuşum kusura bakma :) Allah bağşlasın ne güzel :) benimde ablam hamile teyze olucam inşallah
7 yil bitti canim:)
eskidim ben artik:)
Hayirli olsun, gozunuz aydin..

Hoşgeldin canım aramıza ben merve 22 yaşındayım atama bekleyen matematik öğretmeniyim inşallah birlikte çok güzel kilolar veririz

Merhaba bende cansu :) Çalışmıyorum . eşimle dükkanımız var otomotiv araba alıp satıyoruz yeni başladık işe işte onunla bazen dükkana gidiyorum bende :)Lise mezunuuyum . bende 21 yaşndyam Üniversiteyi kazandm ama sonradan bıraktm açıktan bankacığa kayıt oldum onunda sınavlarından kaldm işte başka bi bölüme yazılmayı düşnüüyorum açıktan . Matematik en sevdiğim dersler arasında güzel meslek :) İnşallah veirirz ya zor bbiraz kilo vermek ama zoru başaracağız umarım

Sağol ablam Allah razı olsun amin cümlemizin geçmişine Allah rahmet eylesin zor bir durum gerçekten ablacım birde insan yakındaki bir insanı kaybetmekten çok korkuyormuş bunu anladım ah
Boncuğum çok geçmiş olsun şimdi geçmişi okurken gördüm.nasıl şimdi anneannen iyidir inşallah.

Menu
Sabah
Peynirli omlet, salata ve rezene

Ara
Sade turk kahvesi ve 1 ramazan hurmasi

Ogle
Hindi sote ve cacik

Ara
Dag cayi ve 3 ceviz

Aksam
Pazi kavurmasi, yogurt ve turp

Su:3 litre
Egzersiz: 2.3 saat yururus (11.9 km) ve haftalik egzersizler
Maşallah abliş harika spor yapmışsın

7 8 bardak filan içtim :)
gayet guzel canim :)

Özgemm akın paşam nasıl

Görüşürüz canım
canim cok sukur Akinin masallahi var :)

Amin canım.yeminle annesi o kadar kötüydü ki çocukla ilgilenemedim artık anneyi sakinleştirmeye çalıştım
Oyle tabi kolay mi kuzum, sukur iyilesmis, Allah bir daha yasatmasin.
Dun Turkiye'de bir arkadasiminda 3.5 aylik kuzusunun hastaneye kaldirdilar.
Yuksek atesle, kac yerinden kan almislar bebegin, annesi perisan

Tatlış ohh maşallah Allah dükkanızı hayırlı etsin bol kazançlar nasip etsin helalinden inşallah güzel bölüm gelir tatlım :) bende seviyorum hem matematiği hem öğretmenliği:) tatlış 83ten 66 ya düştüm ben yaptıysam herkes yapar sadece karar ver inat et ve sana yemek uzatan herkese diyetteyim de alamam de
Boncuğum çok geçmiş olsun şimdi geçmişi okurken gördüm.nasıl şimdi anneannen iyidir inşallah.
Sağol bitanem vallaha daha çıkarmamış doktorlar bekliyoruz canım yaaa kayseriye gidecekler çıksalar
7 8 bardak filan içtim :)

Ohh iyi bari hoplayıp zıplasın paşam yaaa:)

Evet salgın var baya hastahane çocuk kaynıyor mazallah başka kimsenin kuzusu hasyalanmasın yazık küçük bedenleri kaldıramıyor

Peki ayakları falan hala soğuk mu

Menu
Sabah
Peynirli omlet, salata ve rezene

Ara
Sade turk kahvesi ve 1 ramazan hurmasi

Ogle
Hindi sote ve cacik

Ara
Dag cayi ve 3 ceviz

Aksam
Pazi kavurmasi, yogurt ve turp

Su:3 litre
Egzersiz: 2.3 saat yururus (11.9 km) ve haftalik egzersizler
süperrrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…