Daha iyi çiçeğim teşekkürler.
Sıcak çikolata yerine bir yeşil çay içseydin muhteşem olurdu canımBende menüümü paylaşıyım hemen :)
Kahvaltı :10 adet yeşil zeytin 1 adet haşlanmş yumurta 1 adet az salçalı kepek ekmeği 1 adet az şekerli çay .
Ara : 1 bardak sıcak çikolata 2 adet yulaflı bisküvi
Öğlen : 3 adet fırında minik kanat yarım dilim kepek ekmeği 1 bardak ayran
Akşam : 4 yemek kaşığı taze fasulye biraz salata 1 bardak ayran yarım dilim kepek ekmeği .
Spor : 45 dakka leslie 3 mil .
10 dakka zumba dansı
10 dakika egzersiz ( squat , yan eritme hareketi , zıplama vs. )
7 yil bitti canim:)Doğru şimdi söyledin yanlş sordum kaç senelik evlisin diyceğime tekrar evlimisin diye sormuşum kusura bakma :) Allah bağşlasın ne güzel :) benimde ablam hamile teyze olucam inşallah
Hoşgeldin canım aramıza ben merve 22 yaşındayım atama bekleyen matematik öğretmeniyim inşallah birlikte çok güzel kilolar veririz
Boncuğum çok geçmiş olsun şimdi geçmişi okurken gördüm.nasıl şimdi anneannen iyidir inşallah.Sağol ablam Allah razı olsun amin cümlemizin geçmişine Allah rahmet eylesin zor bir durum gerçekten ablacım birde insan yakındaki bir insanı kaybetmekten çok korkuyormuş bunu anladım ah
Sıcak çikolata yerine bir yeşil çay içseydin muhteşem olurdu canımspor çok güzel
Canım suyu ne kadar içtin
İyidir gülüm şükürSaadettimmm geçmiş olsun şimdi nasıl inşallah iyidir
Özgemm akın paşam nasılHay Allah takimimizda ne cok hasta haberi aliyoruz.
Ck uzuldum canim, Rabbim sifa versin insallah.
Dahada iyi olsun..
Görüşürüz canımBen çıkıyorumm şimdilikkkk iyi forumlarr bayanlarrrrrr :)
Amin canım.yeminle annesi o kadar kötüydü ki çocukla ilgilenemedim artık anneyi sakinleştirmeye çalıştımHay Allahim, Rabbim anneleri evlatsiz, evlatlarida annesiz birakmasin
7 yil bitti canim:)
eskidim ben artik:)
Hayirli olsun, gozunuz aydin..
Görüşürüz canım
Maşallah abliş harika spor yapmışsınMenu
Sabah
Peynirli omlet, salata ve rezene
Ara
Sade turk kahvesi ve 1 ramazan hurmasi
Ogle
Hindi sote ve cacik
Ara
Dag cayi ve 3 ceviz
Aksam
Pazi kavurmasi, yogurt ve turp
Su:3 litre
Egzersiz: 2.3 saat yururus (11.9 km) ve haftalik egzersizler
Amin canım.Bugun haberim oldu benim. Birkac gundur hastaymis ta dun iyice kotulenmis. Allah sifa versin tum hastalara insallah.
gayet guzel canim :)7 8 bardak filan içtim :)
canim cok sukur Akinin masallahi var :)Özgemm akın paşam nasıl
Görüşürüz canım
Oyle tabi kolay mi kuzum, sukur iyilesmis, Allah bir daha yasatmasin.Amin canım.yeminle annesi o kadar kötüydü ki çocukla ilgilenemedim artık anneyi sakinleştirmeye çalıştım
Tatlış ohh maşallah Allah dükkanızı hayırlı etsin bol kazançlar nasip etsin helalindenMerhaba bende cansu :) Çalışmıyorum . eşimle dükkanımız var otomotiv araba alıp satıyoruz yeni başladık işe işte onunla bazen dükkana gidiyorum bende :)Lise mezunuuyum . bende 21 yaşndyam Üniversiteyi kazandm ama sonradan bıraktm açıktan bankacığa kayıt oldum onunda sınavlarından kaldm işte başka bi bölüme yazılmayı düşnüüyorum açıktan . Matematik en sevdiğim dersler arasında güzel meslek :) İnşallah veirirz ya zor bbiraz kilo vermek ama zoru başaracağız umarım
Sağol bitanem vallaha daha çıkarmamış doktorlar bekliyoruz canım yaaa kayseriye gidecekler çıksalarBoncuğum çok geçmiş olsun şimdi geçmişi okurken gördüm.nasıl şimdi anneannen iyidir inşallah.
7 8 bardak filan içtim :)
Teşekkür ederim canımGöz misafiri oldum bendee :) .. Geçmiş olsunn yeğeninizee
Ohh iyi bari hoplayıp zıplasın paşam yaaa:)gayet guzel canim :)
canim cok sukur Akinin masallahi var :)
Oyle tabi kolay mi kuzum, sukur iyilesmis, Allah bir daha yasatmasin.
Dun Turkiye'de bir arkadasiminda 3.5 aylik kuzusunun hastaneye kaldirdilar.
Yuksek atesle, kac yerinden kan almislar bebegin, annesi perisan
Evet salgın var baya hastahane çocuk kaynıyor mazallah başka kimsenin kuzusu hasyalanmasın yazık küçük bedenleri kaldıramıyorgayet guzel canim :)
canim cok sukur Akinin masallahi var :)
Oyle tabi kolay mi kuzum, sukur iyilesmis, Allah bir daha yasatmasin.
Dun Turkiye'de bir arkadasiminda 3.5 aylik kuzusunun hastaneye kaldirdilar.
Yuksek atesle, kac yerinden kan almislar bebegin, annesi perisan
Peki ayakları falan hala soğuk muTatlış ohh maşallah Allah dükkanızı hayırlı etsin bol kazançlar nasip etsin helalindeninşallah güzel bölüm gelir tatlım :) bende seviyorum hem matematiği hem öğretmenliği:) tatlış 83ten 66 ya düştüm ben yaptıysam herkes yapar sadece karar ver inat et ve sana yemek uzatan herkese diyetteyim de alamam de
Sağol bitanem vallaha daha çıkarmamış doktorlar bekliyoruz canım yaaa kayseriye gidecekler çıksalar
süperrrrrrrrrrrrrrMenu
Sabah
Peynirli omlet, salata ve rezene
Ara
Sade turk kahvesi ve 1 ramazan hurmasi
Ogle
Hindi sote ve cacik
Ara
Dag cayi ve 3 ceviz
Aksam
Pazi kavurmasi, yogurt ve turp
Su:3 litre
Egzersiz: 2.3 saat yururus (11.9 km) ve haftalik egzersizler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?