Yeğenim havale geçirdi gülümhayirdir Saadetim ne oldu ??
canim egzersizlerin cok guzel olmus.
menunde ilk gun icin oldukca basarili.
sadece ara ogundeki sicak cikolata ve biskuvi olmamis.
onun yerine bitki cayi, kahve, yanindada findik, ceviz tuketebilirsin :)
yok canim bu haftasonu misafirden ev bakamadik.Özgem hoşgeldin nasılsın.ev buldunuz mu
verirsin canim, bayagi azimlisin masallah :)
Sağol kaptanım yarın yaparım inşallah sonuçları bildiririm SizeDevam canim. Saadet uygun oldugunda yine yapariz.
Sağol Busem.enişte nasıl olduAllah yardimciniz olsun canim cok gecmis olsun
Hay Allah takimimizda ne cok hasta haberi aliyoruz.Yeğenim havale geçirdi gülümiyi şimdi ama şükür
Sağol canım ♥Canım yaa çok geçmiş olsun, Allah acil şifa versinnn..
tamam canim ozaman kahve, tarcinli sut onun yanindada cevizini yersin:)Bitki çayı içemiyorumm kan sulandırıyo ya ben de kan sulandırıcı ilaç kullanıyorum kanmda pıhtılaşma var :) ama aynen kahve ceviz uygun bncede . çarşambadan beri diyetteyim inşallah güzel kilo veriirizz :) teeşekkürlerrr
Gülüm yeğenim ateşi baya yükselmiş sabah birden havale geçirmişyok canim bu haftasonu misafirden ev bakamadik.
Hayirdir gulum hasta mi var?
gorusmek uzere:)Ben çıkıyorumm şimdilikkkk iyi forumlarr bayanlarrrrrr :)
tamam canim ozaman kahve, tarcinli sut onun yanindada cevizini yersin:)
yeni mi evlendin, taze gelinsin galiba:)
Gülüm yeğenim ateşi baya yükselmiş sabah birden havale geçirmiş
okudum canim, insallah dahada iyi olur.Gülüm yeğenim ateşi baya yükselmiş sabah birden havale geçirmiş
Tmm ablişMavisim bir arkadas davet ettim katilmak isteyenler topiginden. Hazirlanmam lazim benim. Gelirse ilgilenir misiniz kuzum?:)
Hoşgeldin canım aramıza ben merve 22 yaşındayım atama bekleyen matematik öğretmeniyim inşallah birlikte çok güzel kilolar veririzBende geldimmmm :)
Kullanıcı Adı : zoombiiee
İsim (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız : 21
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: Çocuğum yok
Yaşadığınız şehir: İzmir
Boyunuz : 175 cm
Kilonuz: 82
Hedef kilonuz : 65
Kilo alma hikayeniz : Sürekli çikolata yediğim için kilo alıyorum . 2014 eylülde 7 kilo verip 69 olmştum sonra yoğun bakmda yattım hasteneden çıktığımda 72 kiloya çıktım evlenecektim evlenene kdar 76 ldum evlendikten sonrada 82 oldum .
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? Görüntümü beğenmiyorum . Hem sağlık açısından hem de görüntü açısından kilo vermek istiyorm . Kendime hiç bir şeyi yakıştırmıyorum . Dışarıda biir sürü güzel kıyafet var ama bana yakışmayacağını düşündüğüm için bakmak ve almak istemiyorum . Zayıf olup o kıyafetleri giymek istiyorum . boyum 175 ve zayıf uzun boylu olmak yerine nneden kilolu 175 boynda olayım ki .
Çok zayıflamak istiyorum . Gerçekten bunu çok istiyorum .
Ederim özgembende cok ozledim :)
hosbuldum cicegim nasilsin :)
canim tum emziren annelerde ayni sorun var..
gogus hareketleriyle diklestirmek ve toparlanmasini saglamak ve az da olsa kaslar gelistikce buyumesi saglanabilir.
Ful gogus egzersizleri paylasayim yarin aksam haftalik egzersizlerle beraber:)
hosbuldum canim, haber var mi nisanlindan, nasilsin??
vaay ince belli olma yolunda emin adimlarla ilerliyorsun ablacim, nasilsin??
Mavibocuk bizleri haberdar et canim..
hayirli olsun canim, evliyim bende 1 oglum var 2.5 yasinda:)2015 kasımda evlendimm 1 yıl olduu :) siz evlimisinizz
Sağol abliş şükür iyi.gözünü açar açmaz bir annemmm dedi görecektin bir ağladım sormaAy kuzum yaâa bize haber ver durumunu saadet yavrum allah yardimcisi olsun korusun kollasin insallah bebegim ya
hayirli olsun canim, evliyim bende 1 oglum var 2.5 yasinda:)
Hay Allahim, Rabbim anneleri evlatsiz, evlatlarida annesiz birakmasinSağol abliş şükür iyi.gözünü açar açmaz bir annemmm dedi görecektin bir ağladım sorma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?