sağol gülüm cumaa kadar büyücekmi bilmiyorum su iyi mi geliyor başka önerin varmı gülümmAsyam doktora gitmişsin inşallah daha da büyüyecektir yumoşlar.bol bol sıvı tüket yumurtaların gelişimine yardımcı olur.
Yok biraz ısınmış kuzum kalp grafiğindede bişi çıkmamış ama doktor çıkartmamışta hastaneden anlamadımPeki ayakları falan hala soğuk mu
sagol kuzum insallah:)Ohh iyi bari hoplayıp zıplasın paşam yaaa:)
amin canim, Allah esirgesin tum kuzulari..Evet salgın var baya hastahane çocuk kaynıyor mazallah başka kimsenin kuzusu hasyalanmasın yazık küçük bedenleri kaldıramıyor
asyam senden ne haber, doktora gittin mi, ne oldu ?sağol gülüm cumaa kadar büyücekmi bilmiyorum su iyi mi geliyor başka önerin varmı gülümm
Süper baslangic olmus zombie hosgeldin ben seyhan 38 yasindayimBende menüümü paylaşıyım hemen :)
Kahvaltı :10 adet yeşil zeytin 1 adet haşlanmş yumurta 1 adet az salçalı kepek ekmeği 1 adet az şekerli çay .
Ara : 1 bardak sıcak çikolata 2 adet yulaflı bisküvi
Öğlen : 3 adet fırında minik kanat yarım dilim kepek ekmeği 1 bardak ayran
Akşam : 4 yemek kaşığı taze fasulye biraz salata 1 bardak ayran yarım dilim kepek ekmeği .
Spor : 45 dakka leslie 3 mil .
10 dakka zumba dansı
10 dakika egzersiz ( squat , yan eritme hareketi , zıplama vs. )
Evet gülüm su iyi geliyor gülüm.bide bol protein süt yumurta yoğurt falansağol gülüm cumaa kadar büyücekmi bilmiyorum su iyi mi geliyor başka önerin varmı gülümm
Belki iyice emin olmak istiyorlar gülüm şükür iyi.rabbim acil şifalar versin inşallahYok biraz ısınmış kuzum kalp grafiğindede bişi çıkmamış ama doktor çıkartmamışta hastaneden anlamadım
Gelmiş geçmiş olsun canım.Kaptanım sabah namazı havale geçirmiş dili boğazına kaçmış az kala boğulacakmış. Allahtan ambulans çabuk gelmiş müdahale etmişler ama hala kendine gelmedi tam bide kaskatı kesilmiş baya kötü.
Hoşgeldin aramıza bende gonca 38 yaş evli ve bir çocuk annesiyim.Bende geldimmmm :)
Kullanıcı Adı : zoombiiee
İsim (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız : 21
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: Çocuğum yok
Yaşadığınız şehir: İzmir
Boyunuz : 175 cm
Kilonuz: 82
Hedef kilonuz : 65
Kilo alma hikayeniz : Sürekli çikolata yediğim için kilo alıyorum . 2014 eylülde 7 kilo verip 69 olmştum sonra yoğun bakmda yattım hasteneden çıktığımda 72 kiloya çıktım evlenecektim evlenene kdar 76 ldum evlendikten sonrada 82 oldum .
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? Görüntümü beğenmiyorum . Hem sağlık açısından hem de görüntü açısından kilo vermek istiyorm . Kendime hiç bir şeyi yakıştırmıyorum . Dışarıda biir sürü güzel kıyafet var ama bana yakışmayacağını düşündüğüm için bakmak ve almak istemiyorum . Zayıf olup o kıyafetleri giymek istiyorum . boyum 175 ve zayıf uzun boylu olmak yerine nneden kilolu 175 boynda olayım ki .
Çok zayıflamak istiyorum . Gerçekten bunu çok istiyorum .
Pancar yemegi nasil oluyo yasemin kavurmasini yapiyoruz biz oyle mi yoksa sulu yemek miBir suru bitki cayi aldim.Papatya, rezene , adacayi...Diyette de iyi olur diye.Bakalim :/ Butun gun de evde degildim epey yoruldum. Bir suru yol yurudum belki spor niyetine sayilmistir :/
Sabah
2 haslanmis yumurta
Turp,domates, y. Sogan
Ara
Portakal
Ogle
Corba
Yogurt
Aksam
Pancar yemegi
Yogurt
Iyi yurumussun masallah darisi basimizaMenu
Sabah
Peynirli omlet, salata ve rezene
Ara
Sade turk kahvesi ve 1 ramazan hurmasi
Ogle
Hindi sote ve cacik
Ara
Dag cayi ve 3 ceviz
Aksam
Pazi kavurmasi, yogurt ve turp
Su:3 litre
Egzersiz: 2.3 saat yururus (11.9 km) ve haftalik egzersizler
Canim hosgeldin ozledin seni esim daha iyi daha basamiyor ayaginin ustune tabi4. takimin citirlari hepinize merhabalar.
Cumartesi, pazar ust uste misafirim vardi.
Birde evin interneti gitti.
Haftasonu ugrayamadim, hepinizden af diliyorum :)
Simdi uyandim, kahvalti hazirliyorum, kahvalti ederken gelecegim.
Sizlerde ne var ne yok?
haeshin nasil oldu esin canim?
Mavibocuk ananenden haber var mi Kayseriye gitti mi?
@E-brulim canim sen, bebis nasil?
Hemen geliyorum..
Sen napiyon asil haber alamadik merak ettik akin atti mi hastaligi tamamen. Ev isini hallettini mi var mi bi gelisme4. takimin citirlari hepinize merhabalar.
Cumartesi, pazar ust uste misafirim vardi.
Birde evin interneti gitti.
Haftasonu ugrayamadim, hepinizden af diliyorum :)
Simdi uyandim, kahvalti hazirliyorum, kahvalti ederken gelecegim.
Sizlerde ne var ne yok?
haeshin nasil oldu esin canim?
Mavibocuk ananenden haber var mi Kayseriye gitti mi?
@E-brulim canim sen, bebis nasil?
Hemen geliyorum..
Gunun guzel gecmis, moral motivasyon tam
Benimkileri veremmi fazla büyük
Slm kızlar nasılsınız.yeğenim iyi şükür ilaçlar etkisini gösterdi.doktor iyileşsin bir kaç gün sonra nörolojiye götürün her ihtimale karşı beyine bakılsın zarar görmemiştir inşallah dedi.herşey normal gözüküyor şimdilik.
Bende geldimmmm :)
İsim (İsteğe Bağlı ):
Kilo alma hikayeniz : Sürekli çikolata yediğim için kilo alıyorum . 2014 eylülde 7 kilo verip 69 olmştum sonra yoğun bakmda yattım hasteneden çıktığımda 72 kiloya çıktım evlenecektim evlenene kdar 76 ldum evlendikten sonrada 82 oldum .
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? Görüntümü beğenmiyorum . Hem sağlık açısından hem de görüntü açısından kilo vermek istiyorm . Kendime hiç bir şeyi yakıştırmıyorum . Dışarıda biir sürü güzel kıyafet var ama bana yakışmayacağını düşündüğüm için bakmak ve almak istemiyorum . Zayıf olup o kıyafetleri giymek istiyorum . boyum 175 ve zayıf uzun boylu olmak yerine nneden kilolu 175 boynda olayım ki .
bende cok ozledim :)
hosbuldum cicegim nasilsin :)
canim tum emziren annelerde ayni sorun var..
gogus hareketleriyle diklestirmek ve toparlanmasini saglamak ve az da olsa kaslar gelistikce buyumesi saglanabilir.
Ful gogus egzersizleri paylasayim yarin aksam haftalik egzersizlerle beraber:)
hosbuldum canim, haber var mi nisanlindan, nasilsin??
vaay ince belli olma yolunda emin adimlarla ilerliyorsun ablacim, nasilsin??
Mavibocuk bizleri haberdar et canim..
Yani toplamda ne kadar incelmisDemet gecmis olsun belim 74 cm olmus
Insallah norolaji sonuclari da iyi cikar gelmis gecmis olsunSlm kızlar nasılsınız.yeğenim iyi şükür ilaçlar etkisini gösterdi.doktor iyileşsin bir kaç gün sonra nörolojiye götürün her ihtimale karşı beyine bakılsın zarar görmemiştir inşallah dedi.herşey normal gözüküyor şimdilik.
Tatlim hosgeldin cok istiyorsan zayiflayacaksin tabiki:) sabirla saglikli beslenmeyle ne kilolar verdik hedefe ulasanlar oldu bazilari daha da asagi cekti hedefleri:) sen burada bizimle devam et emin ol istedigin kiloya gelirsin.Bende geldimmmm :)
İsim (İsteğe Bağlı ):
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?