Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kizlar menüm
Sahur:tavada iki yumurta yedi zeytin bir muz iki dilim ekmek sütlü kahve
Iftar:firinda tavuk iki kasik bulgur pilavi salata iki üc kasik bezelye mistikcay aldim kizlar süt ekleyip ictim gayet hos tadi su daha icecem siyahcay yesil bitti cünkü
Haslanmis yarim misir
Spor:leslie 3mile ayrica 6000 adim jillian 3.level 9.gün ayrica iki saatte ütü yaptim

Abla massallah ya harikasin bugun arkadasla konusuyoruz kiz zayif sikilasmak icin jilian basladi zar zor 1. Level i bitirdi bugun 2 ye gececek bana biraksammi diyo cok zor geldi diyo uf diyo puf diyo gelsin de sizin performanslarinizi gorsun ki 23 yasinda bi de daha

Et sebze yesillik dogal yaglar zeytinyagi tereyagi gibi bol bol tuket bence mesela fasulyeyi 4 yemek kasigindan fazla yiyebilirdin az yediginde bi bikkinlik geliyor. Ekmegi azaltmaya bak pirinç ve patatesi de.

Izmirde neredesin canim ben de aydindayim evliyim iki kizim var

İyi akşamlar kızlar. DisaridaydiM geç geldim eve anca fırsat buldum yazmaya.

Menüm
Sabah 1 biscot (kurutulmuş ekmek dilimi ) ve yumurta
Öğle sebzeli bulgur pilavı 1 kase ve yoğurt
Ara kahve

2 lt su 30 squat jillian level 3 part 9. Yorgunum biraz oğlan da grip gibi burnu akıyor.

Buse bide ölctüm bugün belim 74 cm olmus nasil sevindim yarin bitiyo bende ölcü yazacam buraya

Gecmis olsun sibel

Kuzum biraz daha iyiymiş anneannen çok sevindim inşallah daha güzel haberlerini alırsınız. Allah ölenlerinin mekanını cennet eylesin.
Geçmiş olsun gonca abla.
sert bir kahve içtim şimdi daha iyiyim gülüm.. adam doğumhaneye gel dedi hem vallahi ya dr iyi güveniyorum adama ama yumurtaya güvenmiyorumm
Canım sert kahve içme. Daha hafif kafeini az içecekler iç.
Mikrodalgafirinimiz gelmiiiiiiiiiiiisss
haftalar sonra sicak ögle yemegi
Gözün aydin kuzum.
Ne güzel içi içine sığmaz annenin.
Canım Allah yardimcisi olsun. Rabbim anasına babasına bagislasin kuzuyu.
Biz de seni görmeyince merak ettik özgem . İnternet aksiligi dışında her şey yolunda sanırım.
Hoşgeldin.
B belindamm kuzum nerelerdesin nasılsın
Burdayım kuzum anca gelebildim :)

Gecmis olsun sibel
Sağol ablam umarım yarına bi şey kalmaz. Sizde de kar yagmis. Bizim burda bildiğin gündüz -9 hava. Bi markete gidelim hadi oğlan da azcık hava alsin dedik . Lahana gibi sadık sarmaladim ama eve geldik burnu akmaya başladı. Çıkmaya korkuyorum.

Allah kabul etsin ablam

Sağol kuzum.amin tüm kuzuları ailelerine bağışlasın Rabbim

Geçmiş olsun canım.dikkat et salgın var

Inşallah canımmm amin cümlemizin geçmişine Rabbim rahmet etsin mekanları cennet olsun

İşlerin bitmedi galiba kuzum :)

Özgem hoşgeldin özledik seni Biz iyiyiz şükür sen nasılsın kuzum? Oğluş nasıl?

Benimkileri veremmi fazla büyük
Birini Sarıçiçeğe birini de bana ver abla :)))
Demet gecmis olsun belim 74 cm olmus
Tebrikler ablacım :)
Oh çok şükür gülüm gelmiş geçmiş olsun. Çok sevindim, Allah beterinden saklasın.
Hoşgeldin canım aramıza :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…