- 18 Mayıs 2011
- 5.816
- 18.679
- 448
Abla massallah ya harikasin bugun arkadasla konusuyoruz kiz zayif sikilasmak icin jilian basladi zar zor 1. Level i bitirdi bugun 2 ye gececek bana biraksammi diyo cok zor geldi diyo uf diyo puf diyo gelsin de sizin performanslarinizi gorsun ki 23 yasinda bi de dahaKizlar menüm
Sahur:tavada iki yumurta yedi zeytin bir muz iki dilim ekmek sütlü kahve
Iftar:firinda tavuk iki kasik bulgur pilavi salata iki üc kasik bezelye mistikcay aldim kizlar süt ekleyip ictim gayet hos tadi su daha icecem siyahcay yesil bitti cünkü
Haslanmis yarim misir
Spor:leslie 3mile ayrica 6000 adim jillian 3.level 9.gün
Et sebze yesillik dogal yaglar zeytinyagi tereyagi gibi bol bol tuket bence mesela fasulyeyi 4 yemek kasigindan fazla yiyebilirdin az yediginde bi bikkinlik geliyor. Ekmegi azaltmaya bak pirinç ve patatesi de.Bende menüümü paylaşıyım hemen :)
Kahvaltı :10 adet yeşil zeytin 1 adet haşlanmş yumurta 1 adet az salçalı kepek ekmeği 1 adet az şekerli çay .
Ara : 1 bardak sıcak çikolata 2 adet yulaflı bisküvi
Öğlen : 3 adet fırında minik kanat yarım dilim kepek ekmeği 1 bardak ayran
Akşam : 4 yemek kaşığı taze fasulye biraz salata 1 bardak ayran yarım dilim kepek ekmeği .
Spor : 45 dakka leslie 3 mil .
10 dakka zumba dansı
10 dakika egzersiz ( squat , yan eritme hareketi , zıplama vs. )
Dahaiyi canim iyilesiyor insallah daha hastanedeSağol Busem.enişte nasıl oldu
Izmirde neredesin canim ben de aydindayim evliyim iki kizim varMerhaba bende cansu :) Çalışmıyorum . eşimle dükkanımız var otomotiv araba alıp satıyoruz yeni başladık işe işte onunla bazen dükkana gidiyorum bende :)Lise mezunuuyum . bende 21 yaşndyam Üniversiteyi kazandm ama sonradan bıraktm açıktan bankacığa kayıt oldum onunda sınavlarından kaldm işte başka bi bölüme yazılmayı düşnüüyorum açıktan . Matematik en sevdiğim dersler arasında güzel meslek :) İnşallah veirirz ya zor bbiraz kilo vermek ama zoru başaracağız umarım
Abla massallah ya harikasin bugun arkadasla konusuyoruz kiz zayif sikilasmak icin jilian basladi zar zor 1. Level i bitirdi bugun 2 ye gececek bana biraksammi diyo cok zor geldi diyo uf diyo puf diyo gelsin de sizin performanslarinizi gorsun ki 23 yasinda bi de daha
Buse bide ölctüm bugün belim 74 cm olmus nasil sevindim yarin bitiyo bende ölcü yazacam burayaAbla massallah ya harikasin bugun arkadasla konusuyoruz kiz zayif sikilasmak icin jilian basladi zar zor 1. Level i bitirdi bugun 2 ye gececek bana biraksammi diyo cok zor geldi diyo uf diyo puf diyo gelsin de sizin performanslarinizi gorsun ki 23 yasinda bi de daha
Gecmis olsun sibelİyi akşamlar kızlar. DisaridaydiM geç geldim eve anca fırsat buldum yazmaya.
Menüm
Sabah 1 biscot (kurutulmuş ekmek dilimi ) ve yumurta
Öğle sebzeli bulgur pilavı 1 kase ve yoğurt
Ara kahve
2 lt su 30 squat jillian level 3 part 9. Yorgunum biraz oğlan da grip gibi burnu akıyor.
Kuzum biraz daha iyiymiş anneannen çok sevindim inşallah daha güzel haberlerini alırsınız. Allah ölenlerinin mekanını cennet eylesin.Sağol canım inşallah
Biraz daha iyim ablacım biran korku düştü içime dün ondan kötü idim 2014te hem 12 yaşındaki kuzeni mi hem dedemi 1 ay ara ile kaybedince sanki yine öyle birşey olacakmış gibi geldi dün baya kötüydüm ama şuan iyim ablacım sağolasın anneannemde daha iyimiş kalp grafiği çekilecekmiş sonra hastaneden çıkacak kayseriye gidecekler inşallah ayağıda ısınmış biraz ama çok ısınmamış abla inşallah iyi olur
@shrrr tamm seherim söylerim annemlere kıyafetleri hemen makineye attım zaten
Geçmiş olsun gonca abla.Biraz ara verdim geişdim evdeyim bugün temizlik yapıyorum bitaraftanda burnum akıyor boğazımda yanma ıhlamur zencefil kaynattım içiyorum.
@asya_01 canım hep pozitif düşün kötü düşünceleri at kafandan en azından yumurta var hiç olmasa nolurdu bak geçen sene büyümemişti diyosun şimdi büyümüş. Herzaman pozitif olmaya çalış.
Canım sert kahve içme. Daha hafif kafeini az içecekler iç.sert bir kahve içtim şimdi daha iyiyim gülüm.. adam doğumhaneye gel dedi hem vallahi ya dr iyi güveniyorum adama ama yumurtaya güvenmiyorumm
Gözün aydin kuzum.Mikrodalgafirinimiz gelmiiiiiiiiiiiisss
haftalar sonra sicak ögle yemegi
Ne güzel içi içine sığmaz annenin.Biz taaa gecen sene kücük bir hediye hazirlamistik annemlere, kutuyu görür görmez bildiler zaten :) Cümbür cemaat aglastik :) Annemin ici icine sigmiyor, dünyaya haykirmak istiyorum diyor :) Allah herkese bu duyguyu tatmayi nasip etsin hayirlisiyla...
Canım Allah yardimcisi olsun. Rabbim anasına babasına bagislasin kuzuyu.@D3S1R3 kaptanım @Hayaller35 abliş benim yeğenim havale geçirdi çok kötü hastahanedeyim yürüyüş yapamadım o yüzden yaptığınız km yazmayın ben yarın yaparım inşallah olmaz mı.bide dua edin lütfen
Biz de seni görmeyince merak ettik özgem . İnternet aksiligi dışında her şey yolunda sanırım.4. takimin citirlari hepinize merhabalar.
Cumartesi, pazar ust uste misafirim vardi.
Birde evin interneti gitti.
Haftasonu ugrayamadim, hepinizden af diliyorum :)
Simdi uyandim, kahvalti hazirliyorum, kahvalti ederken gelecegim.
Sizlerde ne var ne yok?
haeshin nasil oldu esin canim?
Mavibocuk ananenden haber var mi Kayseriye gitti mi?
E-brulim canim sen, bebis nasil?
Hemen geliyorum..
Hoşgeldin.Bende geldimmmm :)
Kullanıcı Adı : zoombiiee
İsim (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız : 21
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: Çocuğum yok
Yaşadığınız şehir: İzmir
Boyunuz : 175 cm
Kilonuz: 82
Hedef kilonuz : 65
Kilo alma hikayeniz : Sürekli çikolata yediğim için kilo alıyorum . 2014 eylülde 7 kilo verip 69 olmştum sonra yoğun bakmda yattım hasteneden çıktığımda 72 kiloya çıktım evlenecektim evlenene kdar 76 ldum evlendikten sonrada 82 oldum .
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? Görüntümü beğenmiyorum . Hem sağlık açısından hem de görüntü açısından kilo vermek istiyorm . Kendime hiç bir şeyi yakıştırmıyorum . Dışarıda biir sürü güzel kıyafet var ama bana yakışmayacağını düşündüğüm için bakmak ve almak istemiyorum . Zayıf olup o kıyafetleri giymek istiyorum . boyum 175 ve zayıf uzun boylu olmak yerine nneden kilolu 175 boynda olayım ki .
Çok zayıflamak istiyorum . Gerçekten bunu çok istiyorum .
Burdayım kuzum anca gelebildim :)
Sağol ablacımGelmiş geçmiş olsun canım.
Hoşgeldin aramıza bende gonca 38 yaş evli ve bir çocuk annesiyim.
Sağol ablam umarım yarına bi şey kalmaz. Sizde de kar yagmis. Bizim burda bildiğin gündüz -9 hava. Bi markete gidelim hadi oğlan da azcık hava alsin dedik . Lahana gibi sadık sarmaladim ama eve geldik burnu akmaya başladı. Çıkmaya korkuyorum.Gecmis olsun sibel
Sağol canım.görünürde bişi yok.umarım iyi çıkar sonuçlarInsallah norolaji sonuclari da iyi cikar gelmis gecmis olsun
Kizlar menüm
Sahur:tavada iki yumurta yedi zeytin bir muz iki dilim ekmek sütlü kahve
Iftar:firinda tavuk iki kasik bulgur pilavi salata iki üc kasik bezelye mistikcay aldim kizlar süt ekleyip ictim gayet hos tadi su daha icecem siyahcay yesil bitti cünkü
Haslanmis yarim misir
Spor:leslie 3mile ayrica 6000 adim jillian 3.level 9.gün
Sağol kuzum.amin tüm kuzuları ailelerine bağışlasın RabbimKuzum biraz daha iyiymiş anneannen çok sevindim inşallah daha güzel haberlerini alırsınız. Allah ölenlerinin mekanını cennet eylesin.
Geçmiş olsun gonca abla.
Canım sert kahve içme. Daha hafif kafeini az içecekler iç.
Gözün aydin kuzum.
Ne güzel içi içine sığmaz annenin.
Canım Allah yardimcisi olsun. Rabbim anasına babasına bagislasin kuzuyu.
Biz de seni görmeyince merak ettik özgem . İnternet aksiligi dışında her şey yolunda sanırım.
Hoşgeldin.
Aynen iyi olsunda canım aminBelki iyice emin olmak istiyorlar gülüm şükür iyi.rabbim acil şifalar versin inşallah
İnşallah en kısa zamanda iyileşir canım.ayağa kalkabiliyor muDahaiyi canim iyilesiyor insallah daha hastanede
Geçmiş olsun canım.dikkat et salgın varİyi akşamlar kızlar. DisaridaydiM geç geldim eve anca fırsat buldum yazmaya.
Menüm
Sabah 1 biscot (kurutulmuş ekmek dilimi ) ve yumurta
Öğle sebzeli bulgur pilavı 1 kase ve yoğurt
Ara kahve
2 lt su 30 squat jillian level 3 part 9. Yorgunum biraz oğlan da grip gibi burnu akıyor.
Inşallah canımmm amin cümlemizin geçmişine Rabbim rahmet etsin mekanları cennet olsunKuzum biraz daha iyiymiş anneannen çok sevindim inşallah daha güzel haberlerini alırsınız. Allah ölenlerinin mekanını cennet eylesin.
Geçmiş olsun gonca abla.
Canım sert kahve içme. Daha hafif kafeini az içecekler iç.
Gözün aydin kuzum.
Ne güzel içi içine sığmaz annenin.
Canım Allah yardimcisi olsun. Rabbim anasına babasına bagislasin kuzuyu.
Biz de seni görmeyince merak ettik özgem . İnternet aksiligi dışında her şey yolunda sanırım.
Hoşgeldin.
Özgem hoşgeldin özledik seni4. takimin citirlari hepinize merhabalar.
Cumartesi, pazar ust uste misafirim vardi.
Birde evin interneti gitti.
Haftasonu ugrayamadim, hepinizden af diliyorum :)
Simdi uyandim, kahvalti hazirliyorum, kahvalti ederken gelecegim.
Sizlerde ne var ne yok?
haeshin nasil oldu esin canim?
Mavibocuk ananenden haber var mi Kayseriye gitti mi?
E-brulim canim sen, bebis nasil?
Hemen geliyorum..
Birini Sarıçiçeğe birini de bana ver abla :)))Benimkileri veremmi fazla büyük
Tebrikler ablacım :)Demet gecmis olsun belim 74 cm olmus
Oh çok şükür gülüm gelmiş geçmiş olsun. Çok sevindim, Allah beterinden saklasın.Slm kızlar nasılsınız.yeğenim iyi şükür ilaçlar etkisini gösterdi.doktor iyileşsin bir kaç gün sonra nörolojiye götürün her ihtimale karşı beyine bakılsın zarar görmemiştir inşallah dedi.herşey normal gözüküyor şimdilik.
Hoşgeldin canım aramıza :)Bende geldimmmm :)
Kullanıcı Adı : zoombiiee
İsim (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız : 21
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: Çocuğum yok
Yaşadığınız şehir: İzmir
Boyunuz : 175 cm
Kilonuz: 82
Hedef kilonuz : 65
Kilo alma hikayeniz : Sürekli çikolata yediğim için kilo alıyorum . 2014 eylülde 7 kilo verip 69 olmştum sonra yoğun bakmda yattım hasteneden çıktığımda 72 kiloya çıktım evlenecektim evlenene kdar 76 ldum evlendikten sonrada 82 oldum .
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? Görüntümü beğenmiyorum . Hem sağlık açısından hem de görüntü açısından kilo vermek istiyorm . Kendime hiç bir şeyi yakıştırmıyorum . Dışarıda biir sürü güzel kıyafet var ama bana yakışmayacağını düşündüğüm için bakmak ve almak istemiyorum . Zayıf olup o kıyafetleri giymek istiyorum . boyum 175 ve zayıf uzun boylu olmak yerine nneden kilolu 175 boynda olayım ki .
Çok zayıflamak istiyorum . Gerçekten bunu çok istiyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?