Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah, darısı isteyen herkese :)Doğru şimdi söyledin yanlş sordum kaç senelik evlisin diyceğime tekrar evlimisin diye sormuşum kusura bakma :) Allah bağşlasın ne güzel :) benimde ablam hamile teyze olucam inşallah
Allah kabul etsin ablamKizlar menüm
Sahur:tavada iki yumurta yedi zeytin bir muz iki dilim ekmek sütlü kahve
Iftar:firinda tavuk iki kasik bulgur pilavi salata iki üc kasik bezelye mistikcay aldim kizlar süt ekleyip ictim gayet hos tadi su daha icecem siyahcay yesil bitti cünkü
Haslanmis yarim misir
Spor:leslie 3mile ayrica 6000 adim jillian 3.level 9.gün
Evdeim oglusumlaCanım sen çalışıyor musun/okuyor musun? Katılım formunu doldurursan tanışalım:) Topikte daha sık görmek istiyoruz.
4. TAKIM KATILIM FORMUEvdeim oglusumlaewliyim. Sorular nerde form derken canm?
Burda da öyle canım. İnşallah sbaha geçer.Geçmiş olsun canım.dikkat et salgın var
Bitti kuzum da oğlanla uğraşıyorum. Biraz grip gibi o yüzden uyumak istemiyor.Inşallah canımmm amin cümlemizin geçmişine Rabbim rahmet etsin mekanları cennet olsun
İşlerin bitmedi galiba kuzum :)
Gecmislet olsunnn cnm yaCanım katılım formunu doldurmadın ilk sayfada
Canım anneannem rahatsızlandı dün akşam hastaneye kaldırıldı damarda pıhtı varmı diye bakmışlar yokmuş ama ayağı soğuk ve tutmuyormuş bugünde kayseriye gidecekler bakalım inşallah güzel sonuçlar ile gelirler
Ah geçmiş olsun tatlımBurda da öyle canım. İnşallah sbaha geçer.
Bitti kuzum da oğlanla uğraşıyorum. Biraz grip gibi o yüzden uyumak istemiyor.
Sağol canımGecmislet olsunnn cnm ya
Doldurda tam dahil ol kızDesene kendi kendime gelin guvey oluom daha grupta degilmisim
@tmmm cnm gece yapaimDoldurda tam dahil ol kız
Tmm canım@tmmm cnm gece yapaim
Menümü yazayım
Sabah 1 galeta ıhlamur
Öğlen 2 kase tarhana çorbası 1 dilim ekmek
Akşamüzeri 2 parça hamur kızartması nescafe
Su 2.5 lt
Spor 45 dk Leslie 300 zıplama
Mistik aldim bugün canim sadesini biraz sütte kattim baska bisey katiliyomuyduMenüm
Sabah
Sütlü tarçınlı kahve
Öğlen
Brokoli salatası
Yulaflı ekmek
Yoğurt
Domates
Salatalık
Akşam
Tavuk sote
Yoğurt
Salata
Yulaflı ekmek
2litre su ada çayı ve soda içtim mistik içerim
40 dk yürüyüş
Jillian level 1 8. gün :)
Goremedik seni bugun canim gecmis olsun oglunaİyi akşamlar kızlar. DisaridaydiM geç geldim eve anca fırsat buldum yazmaya.
Menüm
Sabah 1 biscot (kurutulmuş ekmek dilimi ) ve yumurta
Öğle sebzeli bulgur pilavı 1 kase ve yoğurt
Ara kahve
2 lt su 30 squat jillian level 3 part 9. Yorgunum biraz oğlan da grip gibi burnu akıyor.
Farklariyla yaz mutlaka ben de olcseydim keske ya yarisinda bel olculdu benim 85 ti bitince 82 idi simdi bisikletten sinra bilmiyorumBuse bide ölctüm bugün belim 74 cm olmus nasil sevindim yarin bitiyo bende ölcü yazacam buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?