Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Demet gecmis olsun belim 74 cm olmus
Gözünaydın abla:)

Hoşgeldin tatlım:)

Sağol abliş şükür iyi.gözünü açar açmaz bir annemmm dedi görecektin bir ağladım sorma
Kuzum benim Rabbim acısını göstermesin

Hay Allahim, Rabbim anneleri evlatsiz, evlatlarida annesiz birakmasin
Aminnn Aminn

Abla süpersin hafifledin mi az :))) Bu hafta baya iddialı geliyorsun

Kalkiyor ama o dort ayakli sey neyse adi onunla kalkıyor ve ustune hic basmiyor daha kalacak hastanede
Dün ameliyat olanyakınla konuştumda canım 1-1,5 ay sonra üsütüne basabilmiş, çapraz bağ onunkide, hemen toparlar inşallah

hoşgeldin güzelim :)

Oh be artık benide tutan biri var artık Sağol özgecim bu arada sloganı çok beğendim adımını atarım güm güm güm 1. Benim bu hafta görün diyorum :)

Gunaydin canlar:) Yawrukush iyi geceler bir tanem, Allah rahatlik versin:)

@Hayaller35 enistemize selamlar. Yarislarin tek amaci size zevkle&daha fazla egzersiz yaptirmak. Beni gecin, cekinmeyin hic
Söylerim canım valla ne kadar zevk aldığımı görünce eşimde şaşırdı bi dahakine geçeyim ozaman :)

AY sagol sekerim kendim bile inanamadim esimede okuttum

Saadet yarinda ben ölcüp yazacam malum jillianim bitiyo ama laf aramizda minikmis heryerin zaten belini ölcmemismiydin
Ölç abliş merakla bekliyorum.evet miniğim aslında çoğu insan yetmiş kilo şişko biri olduğuma inanmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…