Gel arada sohbete:)Gündüz yoğurt akşam balık kıvamında
keyfim diyet acısından yerinde ama burayı arıyorum.
Hoşgeldin özgecim halolmuş netin çok sevindim iyimisin canım ben demeti kastetmiştimben varim beeeen :)
gülüm nescafenin sade kahvesini içiyorum sütsüz şekersiz olarak o da nasıldır bilemiyorummKuzum biraz daha iyiymiş anneannen çok sevindim inşallah daha güzel haberlerini alırsınız. Allah ölenlerinin mekanını cennet eylesin.
Geçmiş olsun gonca abla.
Canım sert kahve içme. Daha hafif kafeini az içecekler iç.
Gözün aydin kuzum.
Ne güzel içi içine sığmaz annenin.
Canım Allah yardimcisi olsun. Rabbim anasına babasına bagislasin kuzuyu.
Biz de seni görmeyince merak ettik özgem . İnternet aksiligi dışında her şey yolunda sanırım.
Hoşgeldin.
Burdayım kuzum anca gelebildim :)
Hadi hayirlisi asyam, insallah guzel haber alcaz guzelim, icini ferah tut.evet gülüm gittim yumurta olması gereken büyüklüğe ulaşamamış her ihtimale karşı sanırım cumaya yine çağardı bakalım ne değişecek
Halloldu netimiz, sen nasilsin canim?Hoşgeldin özgecim halolmuş netin çok sevindim iyimisin canım ben demeti kastetmiştim
kafeinle ilgili problemin mi var asyam?gülüm nescafenin sade kahvesini içiyorum sütsüz şekersiz olarak o da nasıldır bilemiyorumm
Haftasonu diyet yaptım sayılmaz aslında bugun başladım canım. Cuma tartılcam tartılmadım.Gel arada sohbete:)
Zaten giderken oyle soz vermedin mi?
Eksi gordun mu cumadan beri canim?
canim spor yaptin mi?Iyi geceler hanımlar. ...
Bugünkü Menüm
2 fincan limonlu su
Sabah
Zeytin
Peynir
4 mercimek köftesi
Marul
Aksam
kuru fasulye
Salata
2 lt su
Yesilcay
anladim canm..Haftasonu diyet yaptım sayılmaz aslında bugun başladım canım. Cuma tartılcam tartılmadım.
Sen nasılsın paşa artık güce kuvvete kavustu mu?
1 buçuk saat yuruyuscanim spor yaptin mi?
canim oglen patates , aksam yuvalama cok kacmis sanki:)Menüm
Sabah mısır gevreği müsli karışık 4 yk nar tarçın 2 ceviz laktozsuz süt 1 yumurta
Ara 1 dilim ekmek peynir
Öğle patates salatası 1 patates yoğurt 1 köfte
Ara 1 muz 6 fındık
Akşam yuvarlama yoğurt
Su 2 litre bugün nedense çok acıktım yarın daha dikkatli yicem
tamam canim super:)1 buçuk saat yuruyus
ooooo super olmus sporun, tebrikler:)Eki Görüntüle 1748833 Eki Görüntüle 1748834
Demetçim daha yapacaktım ama eşim koskoca kaptanı yenmeye utanmayacak mısın dedi hem kaptanla yarış mı yapılır dedi.bende utandım yapmadım:)ama benim kaptanlarım bir başkadır demeyi de ihmal etmedim.Teşekkürler demetçim.yarın misafirim var temizlik yaptım hazırlık yaptım bide akşam spora gidip geldim şansım pilates yaptır dı bu kadar oldu bir dahakine inşallah :)
halledersin canim elbiseyi dert etme:)sevindim canım aman hep iyi olsun. Yok daha bakmadım elbise içimde büyük yara
Hayaller maşallah ne güzel yürümüşsün. Bende akşam spor sonrası gaza geldim yürüyüm dedim ama 20 dk zor yürüdüm ayaklarım sürünerek
Ver abla memnuniyetle alırım inan ki çok küçük olmasıda dertBenimkileri veremmi fazla büyük
Özgem çok makbule geçer sağolasın :)bende cok ozledim :)
hosbuldum cicegim nasilsin :)
canim tum emziren annelerde ayni sorun var..
gogus hareketleriyle diklestirmek ve toparlanmasini saglamak ve az da olsa kaslar gelistikce buyumesi saglanabilir.
Ful gogus egzersizleri paylasayim yarin aksam haftalik egzersizlerle beraber:)
hosbuldum canim, haber var mi nisanlindan, nasilsin??
vaay ince belli olma yolunda emin adimlarla ilerliyorsun ablacim, nasilsin??
@Mavibocuk bizleri haberdar et canim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?