- 17 Kasım 2014
- 1.890
- 8.879
- 88
- 40
Yarın tartı günü ya canım :)Neyin son gunu?:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarın tartı günü ya canım :)Neyin son gunu?:)
Geçmiş olsun canımGunaydin Kizlarr
Tabikide regl agrisiyla yeni bir güne merhaba dedim.
Aslinda canim hic birsey istemiyor ama esim sagolsun kepek ekmegine peynirli tost yapti onu yedim cunku ilac almam sartt
Münih taraflarindayim kuzumGule sen hangi şehirde oturuyorsun?
Masallah gülüm süper performans :) Renge de bayildim :)))
Siz ne yaptiniz ya göbeğim dillere dusmus:))
yapmayın kızlar daha doğum yapalı 1 yıl olmadı toplayacak o kendini aaaa
yazın ölçüleri herkes göbeği kadar konusacak bundan sonra:)))
Sahalara geri mi döndün gülüm :) masallahselam kizlar nasilsiniz bende bu günden itibaren sporuma güzelce asiliyorum bu gün toplamda 4 km yürüdüm 1:30 saatte kol bacak ve göbek calistik hocayla araniza dönecegim az kaldi![]()
Hayirlisi olsun zeynebim, insallah gönlüne göre bulursun.
pazartesi ve carsamba evet kuzum
neyseki yeni is arayisindayim kismet bakalim
Masallah canim, hakkinda hayirlisi olsun :)Matematik öğretmeni olucam İnşallah:)
Sonucun güzel cikar insallah mervisimBu doktor çok iyidi içim rahat etti özgem yaaa :)) şimdi adet söktürücü ilaç verdi onu içecem adet oldugumda 3. Gün kadınlık hormonu testine gideceğim öyle dedi :)
SIkILmazsin ablacim :) 1 saat su gibi akip gidiyor :)Sagol özgecim bi sorum olacakti simdi jillian bitince bosluk olustu onun yerine yapabilecegim kolay zevkli az süreli ama etkiline olabilir canim ebru callanetics demis ama bi saat uzun slkilirsam diye düsündüm bide hergün leslie 3 mile yapsam üc günde callanetics yapsam ise yararmi kilo koruma döneminde de ayni düzeni korumam gerekirmi cok uzun oldu hakkini helal et gülüm
Benim ki de can kurtaran simidi :)))Eyvah bende gobek yok ki ne kadar konussam acabaaaaa :)))))
Saka kiz bende bi bel var traktor tekeri:) ama gobek yok :)))
Cok enerjik baslamissin güneGunaydın yuruyus yaptim geldim.Ama benim su birkac ay icinde biraz incelmem lazimOnemli bir bulusmam var.Eskiden gordukleriyle simdi gordukleri arasinda daglar var o kadar kilo aldim ki...Ozellikle gobek bolgesinde.Mekikten baska neler yapabilirim?
Gercekten cok istiyorum ben bile kendimi taniyamiyorum suanCok enerjik baslamissin günebir kac ay icinde biraz incelmek mi? Takima adapte olursan taninmaz hale bile gelirsin canim
![]()
Evet haslıyorum :)cok guzel bir baslangic olmus canim :)
iyi aksamlar canim, nasilsin?
bomba gibi donuyorsun yani kuzum :)
canim pilavin yainda ekmek tuketmemeye calis.
pilavda bir nevi ekmek :)
insallah yarina bir seyin kalmaz canim...
Seherim biber kurusunu hic suda haslamadan direk mi tereyaginda ceviriyorsun??
oyy pek guzel tarifmis bende yapayim :)
ogun atlamamaya calis guzelim sabah peynir ekme dahi olsa ye:)
Ankarada mi oturuyorsunuz, yemekte pek guzelmis, afiyet olsun:)
supersin amazonummm :)
bizde oyle dusunduk, sirf kontratimiz bitiyor diye acele ediyorduk ama simdi akisina biraktik, senin avatar resmi gibi canim :)
geliiin el acmasi su borekleri yaparim size :)
Aa ebrusum senin göbek güzellere çek artık söyle 3-4 ay falan sonra gör sen o tatlı gobegi:)))Günaydin canlarim ♥ yarin tarti günü, güzel sonuclar almanizi diliyorum :)
Münih taraflarindayim kuzum
göbegin kadar konus - bayildim bu söze
Sahalara geri mi döndün gülüm :) masallah
Masallah canim, hakkinda hayirlisi olsun :)
Sonucun güzel cikar insallah mervisim
SIkILmazsin ablacim :) 1 saat su gibi akip gidiyor :)
Benim ki de can kurtaran simidi :)))
İmtihanın başlıyor desene:)) Fazla gösterebilir canım bak ben bir hata yaptın adet haftasında yarışa katıldım:)) gitmiyor , inşallah en kısa zamanda gelir adet şişliğinde gider kilolar da, kafan rahat olsun :)Gercekten cok istiyorum ben bile kendimi taniyamiyorum suanCok kilo aldim.Tartidan ziyade goruntu onemli benim icin.Beni kacamak yapmayin diye arada uyarin olur mu?Ben ogrenciyim suan evdeyim.Annem bir suru sey yapiyor.Yememem laziiiiiimmm.Bir de hâlâ regl olamadim.O tartida fazla gorunmeme sebep olur mu?
Gercekten istedigimiz her seyi basariyoruz canim :) Geriye bakma artik, moralini yüksek tut, kendimi taniyamiyorum düsüncesini at kafanda, zayiflayacagim fit ve güzel olacagim diye düsün. Kendini zayif hayal edip hirslandir.Gercekten cok istiyorum ben bile kendimi taniyamiyorum suanCok kilo aldim.Tartidan ziyade goruntu onemli benim icin.Beni kacamak yapmayin diye arada uyarin olur mu?Ben ogrenciyim suan evdeyim.Annem bir suru sey yapiyor.Yememem laziiiiiimmm.Bir de hâlâ regl olamadim.O tartida fazla gorunmeme sebep olur mu?
Bütün takimin söz hakki bende olacak öyleyse :)))Aa ebrusum senin göbek güzellere çek artık söyle 3-4 ay falan sonra gör sen o tatlı gobegi:)))
domates kurusuda çok güzel oluyor:)) ben ikisini haşlayıp az soğanla kavurup yoğurlarım nım nımm canım çekti :))Evet haslıyorum :)
Aa ebrusum senin göbek güzellere çek artık söyle 3-4 ay falan sonra gör sen o tatlı gobegi:)))
Insallah duser...Elimden geleni yapiyorum.Insallah hepimiz tartidan once aynada cok guzel sonuclar aliriz.Gercekten istedigimiz her seyi basariyoruz canim :) Geriye bakma artik, moralini yüksek tut, kendimi taniyamiyorum düsüncesini at kafanda, zayiflayacagim fit ve güzel olacagim diye düsün. Kendini zayif hayal edip hirslandir.
Menülerindeki kacamaklara ceza aliyorsun canim :) icin rahat olsun...
Yavrukush kaptanimizin haftalik egzersizlerini de uygula...
Regl tartiya + olarak yansiyabilir canim, stres yapma kendine stresten dolayi daha fazla gecikme yasayabilirsin. Adetin gelince kilon birden düsecektir.
Alacaksin canim, kendine güven bu konuda :)Insallah duser...Elimden geleni yapiyorum.Insallah hepimiz tartidan once aynada cok guzel sonuclar aliriz.
herkes susacak bir sen konusacaksin:)Bütün takimin söz hakki bende olacak öyleyse :)))
Inşallah ebrumm:)Günaydin canlarim ♥ yarin tarti günü, güzel sonuclar almanizi diliyorum :)
Canım en güzel spor yürüyüş bence göbek içinde haftalıkGunaydın yuruyus yaptim geldim.Ama benim su birkac ay icinde biraz incelmem lazimOnemli bir bulusmam var.Eskiden gordukleriyle simdi gordukleri arasinda daglar var o kadar kilo aldim ki...Ozellikle gobek bolgesinde.Mekikten baska neler yapabilirim?
Teşekkürler gülüm. Koltuklarımın rengi.bende çok severim bu rengiGünaydin canlarim ♥ yarin tarti günü, güzel sonuclar almanizi diliyorum :)
Jillian yapabilirsin gülüm baya sıkılaşırır seniGunaydın yuruyus yaptim geldim.Ama benim su birkac ay icinde biraz incelmem lazimOnemli bir bulusmam var.Eskiden gordukleriyle simdi gordukleri arasinda daglar var o kadar kilo aldim ki...Ozellikle gobek bolgesinde.Mekikten baska neler yapabilirim?
herkes susacak bir sen konusacaksin:)
Bayildim kuzum, güle güle kullan ♥Teşekkürler gülüm. Koltuklarımın rengi.bende çok severim bu rengi