Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bu arada konusu da acilmisken sorayim.Goji berry.Sanirim hepiniz duymussunuzdur.Annem kullaniyor.Simdilik bir etki yok.Annemin metabolizmada biraz sıkintı var o ayri da.Bir kadin kullanmis yuksek bi ucrete yuruyus falan da yapmis baya etkisini gordum diyo incelmis baya.Siz neler biliyorsunuz bu urun hakkinda?

Duymadim canim. Cok itibar etme, mucize urun yok gulum. Yuru bol bol, bak gobek falan kalmayacak. Ayrica egzersiz yapinca mutluluk hormonu da salgilayacaksin. Moral motivasyon tavan yapacak:)

Duymadim canim. Cok itibar etme, mucize urun yok gulum. Yuru bol bol, bak gobek falan kalmayacak. Ayrica egzersiz yapinca mutluluk hormonu da salgilayacaksin. Moral motivasyon tavan yapacak:)
Insallah..En onemli olan pes etmemek.Ben hep bu yuzden kaybettim..O yuzden kendimi sizlere teslim ediyorum.

Bizim çok akraba var Almanya da . Frankfurt ve Stuttgart taraflarında. Köln de de var.
Canım jillian tavsiye ederim sana . Onun dışında özge kaptan önerilerde bulunacaktır.
Ben de yaparım öyle biber kurutması çok güzel olur. Anne olarak sana tavsiyem çocuğuna kendi kendine uyumayi ögret . Gece uyandığında hemen kosma . Belki rüya gördü geri uyuyacak. Biz de gece uyaniyoruz ve geri uyuyoruz değil mi ? Senin tepende biri olsa uyuyabilir misin? Yok o da uyumaz. Uyaninca bikaç dk bekle bazen geri uykuya dönüyor bebekler.
Geçmiş olsun kızına.
Hoşgeldin canım. Burda cabucak verirsin emin ol.
Neden 2 aydır regl olmadım canım? Bi dr a görünseydin .

sabah yine baş ağrısıyla uyandım bu aralar çok sık oluyor eşim kahvaltıdan sonra temiz hava alacağım bir yere götürdü yürüdüm biraz sonra spor aletleri vardı onları kullandım iyi geldi temiz hava ya evde zaman geçirmekten küflenmişim

Iyi yaptin, degisiklik olmus ne guzel:) Egzetsizi de sabahtan halletmissin

Iyi yaptin, degisiklik olmus ne guzel:) Egzetsizi de sabahtan halletmissin
dışarı mis ti yaa abla çok kapalı kaldım bu aralar bunaldığımdan da kaynaklı sanırım bu baş ağrılarımmne iyi oldu eşimle aşk tazeledikk dün akşam kendi elleriyle meyve soymuş getirdi görsen ablişş kendi eliyle yedirdi dedim noluyor bu adama

Masallah Allah daim etsin:) Cogu erkek duygularini ifade edemez canim. Davranislariyla gosteriyor seni sevdigini ve destek oldugunu:)

Masallah Allah daim etsin:) Cogu erkek duygularini ifade edemez canim. Davranislariyla gosteriyor seni sevdigini ve destek oldugunu:)
eşimde pek belli edebilen birisi değildir çok ağırdır ama şaşırttı 2 gündürrrabbim kimsenin yuvasından huzuru mutluluğu eksik etmesin inş

Hoşgeldin canım

örnek ben tartıya göre daha zayıf duruyorum bunu her zaman dile getiriyorum tartıya göre 2 kilo falan daha az gösteriyorum

Bakiyim canim sagol

Tekrar hoşgeldin canım :))

Sabah spora gittim sonrada kizlarla lafladik biraz gelince yemeklerimi yaptim sizler neler yaptiniz mantar dolmasi yesil fasulye yemegi kiymali bezelyeli tel sehriye pilavi sonrada kizim gelecek doktora gidecez rutin kontrol icin demet ben bugün tartilacam yine canim

Ah canım yaa tekrar başladın sıkma canını gidecek bu kilolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…