Bu arada konusu da acilmisken sorayim.Goji berry.Sanirim hepiniz duymussunuzdur.Annem kullaniyor.Simdilik bir etki yok.Annemin metabolizmada biraz sıkintı var o ayri da.Bir kadin kullanmis yuksek bi ucrete yuruyus falan da yapmis baya etkisini gordum diyo incelmis baya.Siz neler biliyorsunuz bu urun hakkinda?
Insallah..En onemli olan pes etmemek.Ben hep bu yuzden kaybettim..O yuzden kendimi sizlere teslim ediyorum.Duymadim canim. Cok itibar etme, mucize urun yok gulum. Yuru bol bol, bak gobek falan kalmayacak. Ayrica egzersiz yapinca mutluluk hormonu da salgilayacaksin. Moral motivasyon tavan yapacak:)
Insallah..En onemli olan pes etmemek.Ben hep bu yuzden kaybettim..O yuzden kendimi sizlere teslim ediyorum.
Bizim çok akraba var Almanya da . Frankfurt ve Stuttgart taraflarında. Köln de de var.Günaydin canlarim ♥ yarin tarti günü, güzel sonuclar almanizi diliyorum :)
Münih taraflarindayim kuzum
Masallah gülüm süper performans :) Renge de bayildim :)))
göbegin kadar konus - bayildim bu söze
Sahalara geri mi döndün gülüm :) masallah
Hayirlisi olsun zeynebim, insallah gönlüne göre bulursun.
Masallah canim, hakkinda hayirlisi olsun :)
Sonucun güzel cikar insallah mervisim
SIkILmazsin ablacim :) 1 saat su gibi akip gidiyor :)
Benim ki de can kurtaran simidi :)))
Canım jillian tavsiye ederim sana . Onun dışında özge kaptan önerilerde bulunacaktır.Gunaydın yuruyus yaptim geldim.Ama benim su birkac ay icinde biraz incelmem lazimOnemli bir bulusmam var.Eskiden gordukleriyle simdi gordukleri arasinda daglar var o kadar kilo aldim ki...Ozellikle gobek bolgesinde.Mekikten baska neler yapabilirim?
Ben de yaparım öyle biber kurutması çok güzel olur. Anne olarak sana tavsiyem çocuğuna kendi kendine uyumayi ögret . Gece uyandığında hemen kosma . Belki rüya gördü geri uyuyacak. Biz de gece uyaniyoruz ve geri uyuyoruz değil mi ? Senin tepende biri olsa uyuyabilir misin? Yok o da uyumaz. Uyaninca bikaç dk bekle bazen geri uykuya dönüyor bebekler.Evet haslıyorum :)
Aa ebrusum senin göbek güzellere çek artık söyle 3-4 ay falan sonra gör sen o tatlı gobegi:)))
Günaydın kızlar
eyy anneler bir soru sormak istiyorum ne zaman gece yatıp sabah kalkacagim:) bu çok utopik olduysa en azından gece 1 kere kalkmaya raziyim ne zaman?uykuya hasret kaldım ya:))))
işlerim var biraz yapayım
Geçmiş olsun kızına.Günaydin kizlar
Dun kizim hastaydi o yuzden nete giremedim dunku menüm
Sabah bir yumurta
5 zeytin 1 dilim cavdar
Yogurt kaymagi
Oglen
1 tabak kurufasulye yogurtlu kereviz
1 kara bitter
Ara 1 elma yarım ayva
Akşam tarhana 2dilim patates 2 kanat
Ara 1 avuç soslu fıstık
2 lt su spor yok
Hoşgeldin canım. Burda cabucak verirsin emin ol.selam kızlar ilk defa diyet grubuna katılıyorum hadi hayırlısı :))
18 ocakta başladım diyete başlangıç kilom 63,90 dü
kendime göre beslenme düzenimi değiştirdim
ben aşırı abur cubur çikolata kek vs seven biri olarak uzunca süre hayatımdan çıkardım
onların yerine karışık kuru meyve yiyerek tatlı ihtiyacımı gideriyorum ve porsiyonlarımı küçülttüm
beyaz çay 5,1 yerde çay içiyorum günde 1 er fincan içiyorum
akşam yatmadan sabah da kahvaltı etmeden 1 er bardak ılık su içerisine 1 tatlı kaşığı elma sirkesi koyup içiyorum
hedef kilom ilk olarak 58 hadi bakalım inşallah çabucak veririz kilolarımızı
Neden 2 aydır regl olmadım canım? Bi dr a görünseydin .selam kizlar nasilsiniz ben sporuma gittim geldim ölcümde yapildi.
durum pek ic acici degil 70.7 kilo ciktimiki aydir adet de olamayinca davul gibi oldum haliyle. sabah 10 da gittim bi saat kosu bandinda calistim toplamda git gel 4.4 km yürüdüm hayirlisi olsun bakalim
sabah yine baş ağrısıyla uyandım bu aralar çok sık oluyor eşim kahvaltıdan sonra temiz hava alacağım bir yere götürdü yürüdüm biraz sonra spor aletleri vardı onları kullandım iyi geldi temiz hava ya evde zaman geçirmekten küflenmişimİyi yapmışssın yurumekle gülüm. Diyetine ve egzersizine düzenli devam edersen ayda 4 kilo civarı verir 6 vermiş gibi görünürsün. Görüntüyü rakamdan daha çok önemsedigin için özellikle vurguluyorum ki düzenli egzersiz senin ilacın. Sıkılaştırır, verdiginden daha zayıf görünürsün:)
Benimki yeni yeni gece emmesini bıraktı güzelim. Sabaha kadar uyanmıyor. Sabır:)
Günaydın güzellik nasılsın?
Cilt bakımı, okul kahve üzerine de yemek. Yettimmmm:)
Geçmiş olsun canım, neyi var yavrunun?
sabah yine baş ağrısıyla uyandım bu aralar çok sık oluyor eşim kahvaltıdan sonra temiz hava alacağım bir yere götürdü yürüdüm biraz sonra spor aletleri vardı onları kullandım iyi geldi temiz hava ya evde zaman geçirmekten küflenmişim
dışarı mis ti yaa abla çok kapalı kaldım bu aralar bunaldığımdan da kaynaklı sanırım bu baş ağrılarımmIyi yaptin, degisiklik olmus ne guzel:) Egzetsizi de sabahtan halletmissin
dışarı mis ti yaa abla çok kapalı kaldım bu aralar bunaldığımdan da kaynaklı sanırım bu baş ağrılarımmne iyi oldu eşimle aşk tazeledikk dün akşam kendi elleriyle meyve soymuş getirdi görsen ablişş kendi eliyle yedirdi dedim noluyor bu adama
eşimde pek belli edebilen birisi değildir çok ağırdır ama şaşırttı 2 gündürrMasallah Allah daim etsin:) Cogu erkek duygularini ifade edemez canim. Davranislariyla gosteriyor seni sevdigini ve destek oldugunu:)
eşimde pek belli edebilen birisi değildir çok ağırdır ama şaşırttı 2 gündürrrabbim kimsenin yuvasından huzuru mutluluğu eksik etmesin inş
Bizimde fransada var, bir gün gelecegiz Allah kismet ederse :)Bizim çok akraba var Almanya da . Frankfurt ve Stuttgart taraflarında. Köln de de var.
Hoşgeldin canımhoşbuldum :)
4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adıakize
İsim (İsteğe Bağlı ):rabia
Yaşınız :28
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: emirhan 21 aylık kuzum
Yaşadığınız şehir:bursa
Boyunuz :158
Kilonuz:63,90
Hedef kilonuz :58
Kilo alma hikayeniz :evlenene kadar 53 kiloydum sonrasında 1 yılda 5 kilo aldım 58 kilo ile hamile kaldım 83 kg ile doğum yaptım..
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? ruh ve bedensel sağlık için istiyorum :)
örnek ben tartıya göre daha zayıf duruyorum bunu her zaman dile getiriyorum tartıya göre 2 kilo falan daha az gösteriyorumİyi yapmışssın yurumekle gülüm. Diyetine ve egzersizine düzenli devam edersen ayda 4 kilo civarı verir 6 vermiş gibi görünürsün. Görüntüyü rakamdan daha çok önemsedigin için özellikle vurguluyorum ki düzenli egzersiz senin ilacın. Sıkılaştırır, verdiginden daha zayıf görünürsün:)
Benimki yeni yeni gece emmesini bıraktı güzelim. Sabaha kadar uyanmıyor. Sabır:)
Günaydın güzellik nasılsın?
Cilt bakımı, okul kahve üzerine de yemek. Yettimmmm:)
Geçmiş olsun canım, neyi var yavrunun?
Bakiyim canim sagolSeyhan abla ozgenin bana onerdigi 30 dk lik bi program var cok zevkli sadece bir hareket disinda ayni jiliandaki gibi yapabiliyorum. Ona bi baksana . 30 minutes intermediate yazinca youtube da cikiyo turunculu bi sarisin cok guzel deniz manzarali bi yerde yaptiriyo. Yaparsin sen hic sıkıcı degil
Tekrar hoşgeldin canım :))hoşbuldum :)
4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adıakize
İsim (İsteğe Bağlı ):rabia
Yaşınız :28
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: emirhan 21 aylık kuzum
Yaşadığınız şehir:bursa
Boyunuz :158
Kilonuz:63,90
Hedef kilonuz :58
Kilo alma hikayeniz :evlenene kadar 53 kiloydum sonrasında 1 yılda 5 kilo aldım 58 kilo ile hamile kaldım 83 kg ile doğum yaptım..
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? ruh ve bedensel sağlık için istiyorum :)
Ah canım yaa tekrar başladın sıkma canını gidecek bu kilolarselam kizlar nasilsiniz ben sporuma gittim geldim ölcümde yapildi.
durum pek ic acici degil 70.7 kilo ciktimiki aydir adet de olamayinca davul gibi oldum haliyle. sabah 10 da gittim bi saat kosu bandinda calistim toplamda git gel 4.4 km yürüdüm hayirlisi olsun bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?