Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlar bu katılım formunu buraya mı yazıcam yoksa cuma yarışmasına katılnak isteyenler sayfasına mı gizli saklı giriyorum internette iş yerindeyim gözümden mi kaçtı acaba

Buraya mesaj olarak yaz canım. Güncel kilonu yaz, yarın listeye onunla giriş yapalım:) Hoş geldin bu arada:)

Buraya mesaj olarak yaz canım. Güncel kilonu yaz, yarın listeye onunla giriş yapalım:) Hoş geldin bu arada:)
hoşbuldum :)
4. TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı akize
İsim (İsteğe Bağlı ):rabia
Yaşınız :28
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: emirhan 21 aylık kuzum
Yaşadığınız şehir:bursa
Boyunuz :158
Kilonuz:63,90
Hedef kilonuz :58
Kilo alma hikayeniz :evlenene kadar 53 kiloydum sonrasında 1 yılda 5 kilo aldım 58 kilo ile hamile kaldım 83 kg ile doğum yaptım..
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? ruh ve bedensel sağlık için istiyorum :)

pakizee bunu doldur gülüm.

4. TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz?

pakizee her akşam yedigimizi içtigimizi ve yaptıgımız egzersizleri bir liste halinde paylaşıyoruz. Birbirimizin menulerine yorum yapıp, yardımcı olmaya çalışıyoruz. Cuma sabahları da kahvaltıdan once, wc sonrası çıplak tartılıp burada kilo bildirimi yapıyoruz:)

Tekrar hosgeldin canim basarilar diliyorum. Fazlaligin cok degil, kisa bir süre icinde kurtulacagina eminim :)

Geçmiş olsun ablacım

Demet abla okula gidecekmiş canım :)

teşekkür ederim canım

hoş geldin aramıza

saol canım grip diyor dr
sanırım benden bulaştı ben 3 haftadır atlatamadım, ya da bu soğuklarda dışarılarda geziyor on dan oldu

tamamdır tatlımm :)

selam kizlar nasilsiniz ben sporuma gittim geldim ölcümde yapildi.
durum pek ic acici degil 70.7 kilo ciktim iki aydir adet de olamayinca davul gibi oldum haliyle. sabah 10 da gittim bi saat kosu bandinda calistim toplamda git gel 4.4 km yürüdüm hayirlisi olsun bakalim

Pakizecim hoşgeldin :)

evet yaa böyle kalabalık olunca daha çok motive olurum bence :)
hoşbuldukkk bu aradaa

İyi yaptın gelmekle gülüm:) Azmin daim olsun. Yavrun nasıl?:)

teşekkür ederim canım

hoş geldin aramıza

saol canım grip diyor dr
sanırım benden bulaştı ben 3 haftadır atlatamadım, ya da bu soğuklarda dışarılarda geziyor on dan oldu

Cok gecmiş olsun canım. Okullu oldular mı hastalık eksik olmuyor. Biran once atlatır inşallah.

Gec olsun güç olmasın. Başladın ya guzellık:)

İyi yaptın gelmekle gülüm:) Azmin daim olsun. Yavrun nasıl?:)

Cok gecmiş olsun canım. Okullu oldular mı hastalık eksik olmuyor. Biran once atlatır inşallah.
işe başlayana kadar çok uysaldı 1 yaşına kadar evde kendim baktım sonrasında işe geri dönmem gerektiği için tekrar başladım anane ve babaanne ortaklaşa bakıyorlar çok şükür o konuda şanslyım ama düzenimiz alt üst oldu tamamen memekolik diyebilirim gece uykularımız düzensiz çok şükür sağlık problemlerimiz yok ama düzen konusunda sıkıntılıyım :))
seninki nasıl kız mıydı erkekmiydi seninki unutmuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…