kızlar bu katılım formunu buraya mı yazıcam yoksa cuma yarışmasına katılnak isteyenler sayfasına mı gizli saklı giriyorum internette iş yerindeyim gözümden mi kaçtı acaba
hoşbuldum :)Buraya mesaj olarak yaz canım. Güncel kilonu yaz, yarın listeye onunla giriş yapalım:) Hoş geldin bu arada:)
Tekrar hosgeldin canim basarilar diliyorum. Fazlaligin cok degil, kisa bir süre icinde kurtulacagina eminim :)hoşbuldum :)
4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adıakize
İsim (İsteğe Bağlı ):rabia
Yaşınız :28
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: emirhan 21 aylık kuzum
Yaşadığınız şehir:bursa
Boyunuz :158
Kilonuz:63,90
Hedef kilonuz :58
Kilo alma hikayeniz :evlenene kadar 53 kiloydum sonrasında 1 yılda 5 kilo aldım 58 kilo ile hamile kaldım 83 kg ile doğum yaptım..
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? ruh ve bedensel sağlık için istiyorum :)
Geçmiş olsun ablacım
Demet abla okula gidecekmiş canım :)
selam kızlar ilk defa diyet grubuna katılıyorum hadi hayırlısı :))
18 ocakta başladım diyete başlangıç kilom 63,90 dü
kendime göre beslenme düzenimi değiştirdim
ben aşırı abur cubur çikolata kek vs seven biri olarak uzunca süre hayatımdan çıkardım
onların yerine karışık kuru meyve yiyerek tatlı ihtiyacımı gideriyorum ve porsiyonlarımı küçülttüm
beyaz çay 5,1 yerde çay içiyorum günde 1 er fincan içiyorum
akşam yatmadan sabah da kahvaltı etmeden 1 er bardak ılık su içerisine 1 tatlı kaşığı elma sirkesi koyup içiyorum
hedef kilom ilk olarak 58 hadi bakalım inşallah çabucak veririz kilolarımızı
İyi yapmışssın yurumekle gülüm. Diyetine ve egzersizine düzenli devam edersen ayda 4 kilo civarı verir 6 vermiş gibi görünürsün. Görüntüyü rakamdan daha çok önemsedigin için özellikle vurguluyorum ki düzenli egzersiz senin ilacın. Sıkılaştırır, verdiginden daha zayıf görünürsün:)
Benimki yeni yeni gece emmesini bıraktı güzelim. Sabaha kadar uyanmıyor. Sabır:)
Günaydın güzellik nasılsın?
Cilt bakımı, okul kahve üzerine de yemek. Yettimmmm:)
Geçmiş olsun canım, neyi var yavrunun?
tamamdır tatlımm :)pakizee her akşam yedigimizi içtigimizi ve yaptıgımız egzersizleri bir liste halinde paylaşıyoruz. Birbirimizin menulerine yorum yapıp, yardımcı olmaya çalışıyoruz. Cuma sabahları da kahvaltıdan once, wc sonrası çıplak tartılıp burada kilo bildirimi yapıyoruz:)
evet yaa böyle kalabalık olunca daha çok motive olurum bence :)Tekrar hosgeldin canim basarilar diliyorum. Fazlaligin cok degil, kisa bir süre icinde kurtulacagina eminim :)
hoşbuldum canımmm :)teşekkür ederim canım
hoş geldin aramıza
Kesinlikle olursun canim, azmin ve gayretin seni zaferin kollarina sürükleyecek :)evet yaa böyle kalabalık olunca daha çok motive olurum bence :)
hoşbuldukkk bu aradaa
iyiyim canim da iki aydir adet olamiyrum maalesef buda beni SIKINTIya düsürüyoroglusum iyi teyzesi cok sukur.
deneyecegim bu tarifi, sen nasilsin canim?
insallah canim insallahIyi olmasa da ne olacak ki devam ettigin surece hedefine adim adim yaklaşacaksin :)
Pakizecim hoşgeldin :)hoşbuldum :)
4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adıakize
İsim (İsteğe Bağlı ):rabia
Yaşınız :28
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: emirhan 21 aylık kuzum
Yaşadığınız şehir:bursa
Boyunuz :158
Kilonuz:63,90
Hedef kilonuz :58
Kilo alma hikayeniz :evlenene kadar 53 kiloydum sonrasında 1 yılda 5 kilo aldım 58 kilo ile hamile kaldım 83 kg ile doğum yaptım..
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? ruh ve bedensel sağlık için istiyorum :)
hoşbuldum canım :)Pakizecim hoşgeldin :)
evet yaa böyle kalabalık olunca daha çok motive olurum bence :)
hoşbuldukkk bu aradaa
teşekkür ederim canım
hoş geldin aramıza
saol canım grip diyor dr
sanırım benden bulaştı ben 3 haftadır atlatamadım, ya da bu soğuklarda dışarılarda geziyor on dan oldu
selam kizlar nasilsiniz ben sporuma gittim geldim ölcümde yapildi.
durum pek ic acici degil 70.7 kilo ciktimiki aydir adet de olamayinca davul gibi oldum haliyle. sabah 10 da gittim bi saat kosu bandinda calistim toplamda git gel 4.4 km yürüdüm hayirlisi olsun bakalim
işe başlayana kadar çok uysaldı 1 yaşına kadar evde kendim baktım sonrasında işe geri dönmem gerektiği için tekrar başladım anane ve babaanne ortaklaşa bakıyorlar çok şükür o konuda şanslyım ama düzenimiz alt üst oldu tamamen memekolik diyebilirim gece uykularımız düzensiz çok şükür sağlık problemlerimiz yok ama düzen konusunda sıkıntılıyım :))İyi yaptın gelmekle gülüm:) Azmin daim olsun. Yavrun nasıl?:)
Cok gecmiş olsun canım. Okullu oldular mı hastalık eksik olmuyor. Biran once atlatır inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?