insallah 3 ay belirledim kendime bakalim ne kadar basarili olacagim insallah bu göbüsten kurtulurumGec olsun güç olmasın. Başladın ya guzellık:)
işe başlayana kadar çok uysaldı 1 yaşına kadar evde kendim baktım sonrasında işe geri dönmem gerektiği için tekrar başladım anane ve babaanne ortaklaşa bakıyorlar çok şükür o konuda şanslyım ama düzenimiz alt üst oldu tamamen memekolik diyebilirim gece uykularımız düzensiz çok şükür sağlık problemlerimiz yok ama düzen konusunda sıkıntılıyım :))
seninki nasıl kız mıydı erkekmiydi seninki unutmuşum
insallah 3 ay belirledim kendime bakalim ne kadar basarili olacagim insallah bu göbüsten kurtulurum
Hoşgeldin canim iyi kilo vermişsin dogumdan sonra tebrik ederim:))hoşbuldum :)
4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adıakize
İsim (İsteğe Bağlı ):rabia
Yaşınız :28
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: emirhan 21 aylık kuzum
Yaşadığınız şehir:bursa
Boyunuz :158
Kilonuz:63,90
Hedef kilonuz :58
Kilo alma hikayeniz :evlenene kadar 53 kiloydum sonrasında 1 yılda 5 kilo aldım 58 kilo ile hamile kaldım 83 kg ile doğum yaptım..
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? ruh ve bedensel sağlık için istiyorum :)
Kızlar atladigim vardır belki hazır toplu görünce hepinizi hoşgeldiniz:)Denemedeki çıtırlar, yarın sabah kilo bildirimi yapmayı unutmayın:)
@zeynepela07Asyaca @edsofi Yseeminn @zoombiiee @tiffany20 @pakizee
Bu arada size sormak istedigim bazi seyler var.Ozellikle hedefine yaklasmis olanlara.Benim omuzlarim genis gogus kismi genis gobek var baya.Alt tarafim uste gore daha ince.Daha dogrusu ince degil ama orantili.Yani disaridan dikkat cekecek yani yok.Ama gobegim oyle degil :'( Ne zaman kilo alsam cogu oraya gidiyor.Korkuyorum kilo gidecek ama bu gobek kalacak diye.Cok rahatsiz ediyor beni.Ne yapsam ben?Sadece ust tarafi calistiran egzersizler mi acaba? :/ Fayda eder mi...
Kiiizzz nasil havaya soktun beni :)) kiymetimi bilsinler :)))Muhteşem kadın muhteşem anne muhteşem eş muhteşem şair ve muhteşem öğretmensin ablacımmm yaaaa
Süpersin kuzummm
Hadi bakalim ic ilacini aslında kullanmasan daha iyiydi bocugum ama baya gecikti bu sefer. Testler iyi gelir insallah. Bahaneyle bi kontrolden gecmis oldun diyelim artikBu doktor çok iyidi içim rahat etti özgem yaaa :)) şimdi adet söktürücü ilaç verdi onu içecem adet oldugumda 3. Gün kadınlık hormonu testine gideceğim öyle dedi :)
Hehe ben de bu aksam kell3 paca yiyecegim aksami iple cekiyorumBugunku menum
Sabh
Peynir
Yumurta
Xeytin
Aksam
Kelle paca
Kirmixi biber tuursu
Bol su
Spor yok
Gider ttlim ama umutsuzluga dusmeden sabirla saglikli beslenip yuruyeceksin bol bol. Sporu ihmal etme bikkinlik gelmesin diye kendin3 heveslendirici yontemler yarat. Ben ne zaman sıkılsam kendime sporda kullanacagim yeni birseyler aliyorum mesela. Ufak tefek. .kesinlikle sok diyetlere ani kioo verdiren diyetlere yonelme. Zaten grupta yasak onlar. Kandirmasin seni oyle vaadler. Benim de ustun cok kalin alt tarafim daraciktir hic popom yok ama acayip kalin belim var. 4 ay dolmak uzere diyetimde inan bana cok degisti seklim. Popom bile cikti biraz belim az da olsa oyulmaya basladi. Tabi benim hedefe daha var. 7 kilo kadar. Sen sabirla burayi takip et menulerimizi yorumla biz de seninkini:) gidecek hepsi. Fistik olcaz yaza :)Bu arada size sormak istedigim bazi seyler var.Ozellikle hedefine yaklasmis olanlara.Benim omuzlarim genis gogus kismi genis gobek var baya.Alt tarafim uste gore daha ince.Daha dogrusu ince degil ama orantili.Yani disaridan dikkat cekecek yani yok.Ama gobegim oyle degil :'( Ne zaman kilo alsam cogu oraya gidiyor.Korkuyorum kilo gidecek ama bu gobek kalacak diye.Cok rahatsiz ediyor beni.Ne yapsam ben?Sadece ust tarafi calistiran egzersizler mi acaba? :/ Fayda eder mi...
Yesil cay icebilirsin. Bi deArkadaşlar; kullandığınız memmun kaldığınız metobolizma cayiniz var mi ?
Neeee tereyaginda miiii bende yapcamnyarin canim cektiiÇökelek peyniri ni eritiyorum tavada
Arkadaşlar; kullandığınız memmun kaldığınız metobolizma cayiniz var mi ?
Seyhan abla ozgenin bana onerdigi 30 dk lik bi program var cok zevkli sadece bir hareket disinda ayni jiliandaki gibi yapabiliyorum. Ona bi baksana . 30 minutes intermediate yazinca youtube da cikiyo turunculu bi sarisin cok guzel deniz manzarali bi yerde yaptiriyo. Yaparsin sen hic sıkıcı degilSagol özgecim bi sorum olacakti simdi jillian bitince bosluk olustu onun yerine yapabilecegim kolay zevkli az süreli ama etkiline olabilir canim ebru callanetics demis ama bi saat uzun slkilirsam diye düsündüm bide hergün leslie 3 mile yapsam üc günde callanetics yapsam ise yararmi kilo koruma döneminde de ayni düzeni korumam gerekirmi cok uzun oldu hakkini helal et gülüm
Seyhan abla ozgenin bana onerdigi 30 dk lik bi program var cok zevkli sadece bir hareket disinda ayni jiliandaki gibi yapabiliyorum. Ona bi baksana . 30 minutes intermediate yazinca youtube da cikiyo turunculu bi sarisin cok guzel deniz manzarali bi yerde yaptiriyo. Yaparsin sen hic sıkıcı degil
Insallah ya.Ben zaten sok diyetlerden aldim payimi.Bir daha yanasmam.Ben acil gitsin istemiyorum ama bir korkum var gobek gitmeyecek diye.Benim daha bir suruuu kilom var verilecek ama birakmayacagim pesini.Sizlerleyim hep birlikte yaza super olucaz insallah.Gider ttlim ama umutsuzluga dusmeden sabirla saglikli beslenip yuruyeceksin bol bol. Sporu ihmal etme bikkinlik gelmesin diye kendin3 heveslendirici yontemler yarat. Ben ne zaman sıkılsam kendime sporda kullanacagim yeni birseyler aliyorum mesela. Ufak tefek. .kesinlikle sok diyetlere ani kioo verdiren diyetlere yonelme. Zaten grupta yasak onlar. Kandirmasin seni oyle vaadler. Benim de ustun cok kalin alt tarafim daraciktir hic popom yok ama acayip kalin belim var. 4 ay dolmak uzere diyetimde inan bana cok degisti seklim. Popom bile cikti biraz belim az da olsa oyulmaya basladi. Tabi benim hedefe daha var. 7 kilo kadar. Sen sabirla burayi takip et menulerimizi yorumla biz de seninkini:) gidecek hepsi. Fistik olcaz yaza :)
Her cocuk farklı ki tatlım. Dun gece dort kere uyandim deli gibi agladilar bi biri bi biri. Butun evi gezdim dort defaEvet haslıyorum :)
Aa ebrusum senin göbek güzellere çek artık söyle 3-4 ay falan sonra gör sen o tatlı gobegi:)))
Günaydın kızlar
eyy anneler bir soru sormak istiyorum ne zaman gece yatıp sabah kalkacagim:) bu çok utopik olduysa en azından gece 1 kere kalkmaya raziyim ne zaman?uykuya hasret kaldım ya:))))
işlerim var biraz yapayım
Tatlim cik duzenli aksarmadan ve tempolu yuru ama az yurume 1.5 2 saat kadar. Iki haftada farkederInsallah ya.Ben zaten sok diyetlerden aldim payimi.Bir daha yanasmam.Ben acil gitsin istemiyorum ama bir korkum var gobek gitmeyecek diye.Benim daha bir suruuu kilom var verilecek ama birakmayacagim pesini.Sizlerleyim hep birlikte yaza super olucaz insallah.
Insallah ya.Ben zaten sok diyetlerden aldim payimi.Bir daha yanasmam.Ben acil gitsin istemiyorum ama bir korkum var gobek gitmeyecek diye.Benim daha bir suruuu kilom var verilecek ama birakmayacagim pesini.Sizlerleyim hep birlikte yaza super olucaz insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?