Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Erkek canim. Oturur duzeni, senin yonlendirmen lazim canim. 1 haftada alisiyor en gec. Sen anneler topigine fazla girmediginden ben de unuttum. Sen neredeydin, ne is yapiyordun gulum?

Hoşgeldin canim iyi kilo vermişsin dogumdan sonra tebrik ederim:))

Denemedeki çıtırlar, yarın sabah kilo bildirimi yapmayı unutmayın:)

@zeynepela07 Asyaca @edsofi Yseeminn @zoombiiee @tiffany20 @pakizee
Kızlar atladigim vardır belki hazır toplu görünce hepinizi hoşgeldiniz:)

Son düzenleme:
Bu arada size sormak istedigim bazi seyler var.Ozellikle hedefine yaklasmis olanlara.Benim omuzlarim genis gogus kismi genis gobek var baya.Alt tarafim uste gore daha ince.Daha dogrusu ince degil ama orantili.Yani disaridan dikkat cekecek yani yok.Ama gobegim oyle degil :'( Ne zaman kilo alsam cogu oraya gidiyor.Korkuyorum kilo gidecek ama bu gobek kalacak diye. Cok rahatsiz ediyor beni.Ne yapsam ben?Sadece ust tarafi calistiran egzersizler mi acaba? :/ Fayda eder mi...

Guzelim kaptanlarimiz da yazmis sana. Yurumek tum vucudunu calistirir, hedef kilona geldiginde gobegin kalmaz. Bunun yaninda Yawrukush kaptanimizin verdigi bolgesel hareketleri de yaparsan daha kisa surede sonuc alirsin.

Seni cok iyi anliyorum. Biran once degisim gormek istiyorsun ancak bu bir surec gulum. Hirsini hevesini kaybetmeden, kestirme yol aramadan saglikli beslenip duzenli egzersiz yaparak birkac ayda istedigin gibi bir fizige ulasacaksin canim:)

Muhteşem kadın muhteşem anne muhteşem eş muhteşem şair ve muhteşem öğretmensin ablacımmm yaaaa

Süpersin kuzummm
Kiiizzz nasil havaya soktun beni :)) kiymetimi bilsinler :)))
Sagol canim benimo kadar muhtesem degilim ya ugrasiyorum iste yetismeye o sejin temiz kalbinin guzel goren gozlerinin guzelligi:)

Bu doktor çok iyidi içim rahat etti özgem yaaa :)) şimdi adet söktürücü ilaç verdi onu içecem adet oldugumda 3. Gün kadınlık hormonu testine gideceğim öyle dedi :)
Hadi bakalim ic ilacini aslında kullanmasan daha iyiydi bocugum ama baya gecikti bu sefer. Testler iyi gelir insallah. Bahaneyle bi kontrolden gecmis oldun diyelim artik

Gider ttlim ama umutsuzluga dusmeden sabirla saglikli beslenip yuruyeceksin bol bol. Sporu ihmal etme bikkinlik gelmesin diye kendin3 heveslendirici yontemler yarat. Ben ne zaman sıkılsam kendime sporda kullanacagim yeni birseyler aliyorum mesela. Ufak tefek. .kesinlikle sok diyetlere ani kioo verdiren diyetlere yonelme. Zaten grupta yasak onlar. Kandirmasin seni oyle vaadler. Benim de ustun cok kalin alt tarafim daraciktir hic popom yok ama acayip kalin belim var. 4 ay dolmak uzere diyetimde inan bana cok degisti seklim. Popom bile cikti biraz belim az da olsa oyulmaya basladi. Tabi benim hedefe daha var. 7 kilo kadar. Sen sabirla burayi takip et menulerimizi yorumla biz de seninkini:) gidecek hepsi. Fistik olcaz yaza :)

Seyhan abla ozgenin bana onerdigi 30 dk lik bi program var cok zevkli sadece bir hareket disinda ayni jiliandaki gibi yapabiliyorum. Ona bi baksana . 30 minutes intermediate yazinca youtube da cikiyo turunculu bi sarisin cok guzel deniz manzarali bi yerde yaptiriyo. Yaparsin sen hic sıkıcı degil

Gecmis bitmeden ders baslar gidersin. Son sayfaya gel de az sohbet edelim:)

Insallah ya.Ben zaten sok diyetlerden aldim payimi.Bir daha yanasmam.Ben acil gitsin istemiyorum ama bir korkum var gobek gitmeyecek diye.Benim daha bir suruuu kilom var verilecek ama birakmayacagim pesini.Sizlerleyim hep birlikte yaza super olucaz insallah.

Her cocuk farklı ki tatlım. Dun gece dort kere uyandim deli gibi agladilar bi biri bi biri. Butun evi gezdim dort defa

Tatlim cik duzenli aksarmadan ve tempolu yuru ama az yurume 1.5 2 saat kadar. Iki haftada farkeder

Zayifken gobegin varmiydi ki gitmesin gulum?:) 2 hafta sonra gozle gorulur fark olur. Bol bol yuru:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…