Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yesil cay icebilirsin. Bi de Mavibocuk kaptanijiz hepimizi mistik caya alistirdi onu iciyorum bugunlerde:)
Yeşil çay içiyorum düzenli. Nedir bu mistik çayı?

Neeee tereyaginda miiii bende yapcamnyarin canim cektii

Ya azicik suyla kısık ateşte yapıyorum. Diyetten once tereyağla yapıyordum evet. Gerci az bi tereyağ zarar verirmi diyete onuda bilmiyorum ama

Kiiizzz nasil havaya soktun beni :)) kiymetimi bilsinler :)))
Sagol canim benimo kadar muhtesem degilim ya ugrasiyorum iste yetismeye o sejin temiz kalbinin guzel goren gozlerinin guzelligi:)
Ablişm benim her yere zaman ayırıyorsun maşallah suphanallah nazar değmesin:) seviyorum seni
Canım bence en güzel spor yürüyüş yürüyüş çok güzel heryerin çalışmış oluyor yapamıyorsan evde özgr kaptanımın verdiği hareketleri yap aynı zamanda leslie yapabilirsin
Hadi bakalim ic ilacini aslında kullanmasan daha iyiydi bocugum ama baya gecikti bu sefer. Testler iyi gelir insallah. Bahaneyle bi kontrolden gecmis oldun diyelim artik
İçtim ablacım :) şey bu ilaç sadece adet söktürücüymüş doğum kontrol değilmiş bi sıkıntı olmazmış aynen:)

Canım bende duydum ama şöyle diyeyim hiç bir yiyecek tek başına etki etmez etki etse dünyada obezite diye bir sorun kalmazdı :) bendede var goji beri dukan yaparken merak etmiştim :) dediklerine göre sabah akşam aç karnına yiyeceksin veya çayını içeceksin sana tokluk hissi veriyormuş ama denemedim yani :)
Insallah..En onemli olan pes etmemek.Ben hep bu yuzden kaybettim..O yuzden kendimi sizlere teslim ediyorum.
Canım kesinlikle pes etmeyeceğiz gizli ürün bu pes etmeden son gaz devam edeceğiz

Ya azicik suyla kısık ateşte yapıyorum. Diyetten once tereyağla yapıyordum evet. Gerci az bi tereyağ zarar verirmi diyete onuda bilmiyorum ama
Tereyagi zeytinyagi yeniyo canim

Canım süt ve su ile yapıyorsun tadı salepe benziyor çok güzel:)

Tamam ablacigim, heyecanla bekliyorum:)

Birsey olmaz. Tereyagi candir, ye guzelim:)

Ya ben diyetisyene gidemedim arkadaşlar bugün gidecektim. Burda başka bi hastaneye gitmiştim yuzume bakmadan fotokopi kağıdını tutusturdu elime bende çıkışta yirttim attim. Bugün de üniv.hastanesine gidecektim maalesef gidemedim. Ya bide ben bu kibrit kutusu kadar peynir, oglen balik, aksam sebze bu kadar planli olamiyorum maalesef. Su an da uyguladığım hafta da bir gun baklagil yemeği, haftada 1 gun balik, 1 gun et, 1 gun tavuk geri kalan gunler de sebze yiyorum.kahvaltilar da 2 dilim tam bugday oglen 1 dilim aksam yemiyorum ekmek. Ama siz bana derseniz ki "derya şöyle yap" ya da "biz şöyle yapiyoruz" derseniz oyle yapalim. Ama bana yeter ki yol gosterip yardim edin ki başarılı olayim

Kisiye ozel liste vermiyorlar genelde gulum. Genel olarak et, sebze, salata ve yogurdu istedigin kadar yiyebilirsin. Karnin gozun doyana kadar, porsiyon sinirlamadan. Baklagil haftada 1-2, meyve gunde 1 porsiyon. Ekmek sabah 1-2 dilim yeterli. Aksam yememekle iyi ediyorsun. Diger hamur islerinden de uzak durursan oldu bitti:)

Aglamak istiyorum
Ağlama canım gelir inşallah bak bende 2 aydır olmuyorum
evet yaa dünya varmis ohhh

hadi bakalim hayirlisi insallah ben oldum sükür
Bende desem dünya varmış oh diye
Deryacım zaten herkes kendine göre yemeli bence mesela salatanı bol yemelisin proteininide iyi yemelisin evinde olan şeylerden yiyebilirsin azar azar

Canım diyetisyen falan boş bence yaptığı seni kontrol altında tutmak sadece. Eeee bizde zaten burda onun için varız:)) Keramet diyetisyende falan değil tamamen sendee:) Ben diyetisyene gittim, akapunktur bile taktırdım. Oldumu tabiki hayır:)) Arkadaşların hep dediği gibi ilk günki gibi isteğini hevesini canlı tut ve sabırlı ol ve bizimle ol tabikide :))
Aslında beslenme şeklinde güzel akşam 8 den sonra bişey yememeye çalış, bol su iç ve sporunu asla ihmal etme bak nasıl gidecek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…