Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın canlarım, mutlu bir haftasonu geçirmeniz dileğiyle

Allah korumuş canım, böyle şeyler ihmale gelmiyor, bazı insanların canına bile mal oluyor ne yazık ki tekere para vereceksin evet ama sonuçta 3 gün kullanıpta atacağın bir şey değil. Genelde herşeye para vermesini biliyoruz ama böyle konularda ihmalkarız. Bu konuda türkiye ye farklı kurallar getirilmeli.

Vereceksin canım vereceksin, bundan hiç şüphem yok :) göster seyhan ablaya gününü :))))

Kizlar şôle enerji veren metoboliza bagirsak calistirici cay tarifiniz varmi arada icmek istiyorum ben kahve turerini sevmem siyah cay sevmemde icecek bisi yok meyve suyuda sevmem
Limonlu yeşilçay iç canım
Herkese iyi geceler bugün yazamadım kusuruma bakmayın.Sınavdı yolculuktu derken yazmaya fırsatım olmadı.Bu arada tartıldım.69,7 geldi.
Nasıl geçti sınavın?
Kilo bildirimini de en azından bir önceki haftada olduğun kiloyla yaparsan arada ki farkı görmek daha kolay olur :)

Gülo bu postur için ayakta yapılabilecek egzersizler de var mı?

Tabi skerim onu kirmaa bunu kirma ne guzel,) ozman bni gecmeyi unut sekerim ben sifir kacamak yapiorum birinci bnm bennimmmmmmm yasasiiinnn tig olucam tig olamasamda oklava olayim yeter

iyi aksamlar kizlar nasilsiniz nöbetti suydu buydu giremedim ama her gün düzenli spora gidiyorum 4 gündür ve yediklerime dikkat ediyorum bakalim haftaya cuma sizinle tartilacagim insallah sonuc nasil olacak
İnşallah cuma alacağın sonuç yüzünü güldürür kuzum :)
Günaydin kizlar mutlu bir haftasonu dilerim herkese pazartesi dogumgünüm pasta yiyecem müsadenle kaptanim
pazartesi ola hayır ola :) önce senin o pastayı haketmen gerek ablacım :)))) cuma şampiyonluğu düşün :)

bu günde gün boyu dışarıda olacağız kızlar kusura bakmayın bu günde paylaşım yok
umarım akşam erken dönerizde bakarım sizlere
kendinize iyi bakın
Geçmiş olsun abla

Bulabildiniz mi?:)

Canlar menulerinize bakiorum ben kendi bunyeme gore konusuorum ben onlari yesem hayatta kilo falan veremem vallahi

Cuma günü tartı sonrası ödül ögünümüz var canım. Canının cektigi birseyi yiyebilirsin. Genel olarak diyorsan, hepimizin metabolizması aktiviteleri farklı. Birimizin kilo alacagı menu ile digeri kılo verebiliyor:)

Kizlar şôle enerji veren metoboliza bagirsak calistirici cay tarifiniz varmi arada icmek istiyorum ben kahve turerini sevmem siyah cay sevmemde icecek bisi yok meyve suyuda sevmem

Yeşil cay içiyorum ben sadece. Tok tutucu bir etkisi yok ama:)

Herkese iyi geceler bugün yazamadım kusuruma bakmayın.Sınavdı yolculuktu derken yazmaya fırsatım olmadı.Bu arada tartıldım.69,7 geldi.

Canım senin başlangıç kilon 60. 59.7 mi demek istedin?

Nasıl gecti, begendin mi bisikleti?:)

Günaydin kizlar mutlu bir haftasonu dilerim herkese pazartesi dogumgünüm pasta yiyecem müsadenle kaptanim

Afiyet olsun ablam, nice yaşlara saglık&sıhhatle inşallah:)

bu günde gün boyu dışarıda olacağız kızlar kusura bakmayın bu günde paylaşım yok
kendinize iyi bakın

Geçmiş olsun bir tanem.

Ölçülü yersin sen, bilirim seni:) Slm ablaya da sahip çık

Aynen Busecim

Menu

Sabah
Salata ve rezene cayi

Ara
Cappuccino

Ogle
Zeytinyagli kereviz ve yogurt

Ara
Dag cayi

Aksam
1 lahmacun, koz biber, patlican ve ayran

Su:3 litre
Egzersiz:50 dk bisiklet (300 kalori) ve haftalik egzersizler
ohhh afiyet sifa olsun menu guzel vallahi yarasin

Evde degil ablacigim. Burada markete gidip x kisilik lahmacun malzemesi diyorsun. Liste yapiyorlar, ona gore alip kasaba gidiyorsun. Orada zirhta cekiyor tum malzemeyi. Onu alip firina gidiyorsun, pisirip veriyorlar:)
aaa ne guzel sistem eminim disarda yediklermzden cok daha lezzetli oluyordur bu sekilde

Iyi akşamlar canlar
Bugünkü Menüm
Peynir
Zeytin
4 gün kurusu kayısı
Ceviz badem
Aksam
Et sote
Barbunya
Az çorba
Yesilcay
2 lt su
3 mile lesslie
zeynepela menun cok guzel ama ben su yesilcayi hic sevmiorm be seviosan gunde 3 bardaktan fazla icme ama yinede

menuyu bugun telafi edersn arada kacio malesef engel olunamio
ay hb tesekkur ederm.... lahmacunu yien kaptanmi bide cok yesil cay icme die akil veriorm atcak beni gruptan

Vayyyy ozman ewde sakır şqkır lahmacular acmasi ypmasi azim adanalar falan pisiricek dôkturucek ))) bizde izmirde zeytnyagliari yiyelim duralim ohhhh ot yiyelim
ay z.yagli candir kiz vallahi geceli gunduzlu yerim baska bsy aramam ama arada et lazm tabi

Canlar menulerinize bakiorum ben kendi bunyeme gore konusuorum ben onlari yesem hayatta kilo falan veremem vallahi
bende yesem zayflayamam ama iste herkesn bunyesi bir dil kus kadr besleniyorm yinede zor veriorm

hayrli yolculuklar sag salim gtmssndr insallah kg fa iyimis ben o gunleri gorebkcekmym

Hayırlı geceler
Sabah: 2 Çavdar , peynir çokça, 6 zeytin
Öğlen: 1 kepçe mercimek, 1 kepçe bezelye
Ara: 1 elma, az leblebi
Akşam: yumurtalı mantar, ayra
1,5 lt su, jillian level1 part1
saricicek menu guzel valla mantarli yumurta hic yemedm gercide

Günlük menüm
Sabah
2 dilim ekmek arası tost

Ooohh balik salata sahane afyt olsn... memleketn neredeuzakmi yolun
Enerji için yeşilçay iç derim.. 2-3 bardak yeşilçayla hiçbirşey yemesem bile bütün gün ayakta durabilirim
Bir de elma limon çayı var, sürekli içmedim ama denedim birkaç kez o da güzel :)
limin cayini nerden buldn migrosta falanmi var nasl tadi limon aromasni cok severm

Persembe Menum
Sabah
1 haslanmis yumurta
ajvar sos
1 dilim borek
firinda sebze yogurtlu
yarin dilim islak kek

Ara
Kahve

Oglen
Kavurma

Aksam
Tavuk
Ayran
Salata

1.5lt su
2000 ziplama,30 sinav
ajvar sos bayilrim bizim Boşnaklar nefis yapar hele babanecgm ne guzrl yapardi ajvar Boşnakca adi

iyi aksamlar kizlar nasilsiniz nöbetti suydu buydu giremedim ama her gün düzenli spora gidiyorum 4 gündür ve yediklerime dikkat ediyorum bakalim haftaya cuma sizinle tartilacagim insallah sonuc nasil olacak
ne is yapiosn acaba ... spora duzenli gdiosn sanrm 4 gun gttgne gore masallah tebrk ederm

tamam dikkate aliyorjm ve uygulamaya geciyorim

iyiki dogmussn nice saglikli yaslara kucuck pasta yenir sanki ya kaptanlar ne der bilemem kac yasina griosn

kendinize iyi bakın
iyi gezmelerr

Isteesasen karda araba kullanmiorzda dun yagmaz die ciktim lastk vs fasa fiso bnce karda kesnlikle toplu tasima kullanilmali ama yinede lastk almak sart tabi mazeret sunmayim
Tabi skerim onu kirmaa bunu kirma ne guzel,) ozman bni gecmeyi unut sekerim ben sifir kacamak yapiorum birinci bnm bennimmmmmmm yasasiiinnn tig olucam tig olamasamda oklava olayim yeter
bnde tig gbi olcam hijhh

Eki Görüntüle 1752599

Afiyet olsun:) Açıkogretim sınavı olanlara basarılar:)
allah zihin aciligi versn sinavi olanlara

Sabah sporumu yaptım duşumuda aldım ohh mis güne mutlu başlamak bu olsa gerek yaaaa
ayy suoersn vallahi helal sana

Çok fazla zorlamadı abliş ama biraz kalçam ağrıyor:) oda olacak o kadar
hayirdir noldu maviiscim

@melinda23 canım tanışmadık seninle biz hemen kendimi tanıtayım ben merve 22 yaşındayum atama bekleyen matematik öğretmeniyim bekarım zayıflamaya 83.5 kilo ile başladım şuan 65.8 kiloyum öyle
merhaba evet ben dun geldim araniza cok aximliym sevdm bu grubu kaptanlar beni listeye alsn die var gucumle calisiorum kuralli burasi ya strres oluom cikarmasnlar die her fursatta griorm .... masallah nasl bir azmin var cok iyi kg vermssn öpüyorum nanaklardan tebrik babinda ibsallah 2016 sana ugurlu gelir istedgn yere atanrsn cok dua edicem.... bnde nena mediha nena bosnakca adim mediha turkce adim herkes bana nena der is yerndekiler haric sizde die blrsnz istanbulda yasiorm evliyim 14 aylik bir bebegm var kiz adi eylul ama takma adi luly herkes luly der nese iste 93 kgdan 77 ye indim dun seyhanla yarisa basladk bakalm hangmz cok kg vercz bu arada muhasebeciyim siradan bi eleman yani fabrikanın idari departmanndayim baska is ariorm seflik yada mudur yardmclgi gbi pozsynlarda bole iste

Yorumlarini esirgeme gulum sen. Hepimiz birbirimizden birseyler ogreniyoruz:) Atmak ne demek Giris var cikis zor takimdan

2dilim kepek ekmegi ama dilimler buyuktu 3 dilim diim,üstlerine azcik tereyag surdum,yogurtlu omlet 2 yumurtaya denk gelio catalin ucuyla yagli peynir az yedm yiesim yoktu 1 zeytn 3 ajda bardak cay birini suan iciorm 1 tatli kasigi bal bu kadr

Menunu aksam tek bir liste olarak yazarsan tum gunu birarada daha rahat degerlendiririz canim:)

Jillian yapıyorumda ondan ağrıdı canım:)) süpersin tatlım inşallah güzel kilolar veririz birlikte canla başla çalışarak sende güzel kilo vermişsin kuzum
Iyi sevindim. Bakalim sen ne kadar inceleceksin:) 30 dk lik rutin olunca hevesle sabahtan yapiyorsun. Ablan nasil canim, kan testi yaptirdi mi?:)
Aynen akşama kalınca yapmak istemiyorum :)) oda iyi ablacım yaptırdı sonuçları gayet iyimiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…