Kaptanım Merhaba nasılsın görüşemedikDoktora gitseydin keske gulum.
Doktora gitseydin keske gulum.
Gecmis olsun bir tanem. Soguk alginligi mi var?
Dag cayi canlar, afiyet olsun.
Sağol güzelimGeçmiş olsun paşan abliş.
Kaptanım Merhaba nasılsın görüşemedik
Ihmal etme canım ama stres gerçekten çok etkiliyorSık yaşadığım bir durum değil, fazla heyecan, stres yapınca gecikme oluyor.. Bu ay da malum nişanlım gidecek diye yaşamadığım heyecan stres kalmadıı
2 hafta kadar gecikti sadece, çok uzarsa doktor şart olucak :)
Allah iyilik versin evet kurtuldum 300 500 gidiyo şükür bu hafta regli olcam umarım fazla etkilemezCok iyiyim bir tanem:) Tebrikler yarim kilo daha gondermissin
Allah iyilik versin evet kurtuldum 300 500 gidiyo şükür bu hafta regli olcam umarım fazla etkilemez
Tamam canım bu hafta sıvıya yükleneyim mademYesil cay ic ve suyu bol tuket canim. Az da olsa eksi gorursun:)
Tekrar gözünüz aydın gülüm :) Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinJillian yapıyorumda ondan ağrıdı canım:)) süpersin tatlım inşallah güzel kilolar veririz birlikte canla başla çalışaraksende güzel kilo vermişsin kuzum
Aynen akşama kalınca yapmak istemiyorum :)) oda iyi ablacım yaptırdı sonuçları gayet iyimiş
Geçmiş olsun ablacımHerkese Günaydın oğlum dünden beri hasta gece de uyumadım yeni kalktım bugün biraz daha iyi dün kü menüm
SaBAH yarım simit 2 dilim peynir domates 6 zeytin çay
Öğle çorba tonlu salata 1 dilim ekmek
Ara 1 portakal
Akşam 5 köfte 2 kaşık makarna salata ayran
Su 1.5
Spor yapamadım
Seyhan abla doğum günün kutlu olsun daha nice sağlıklı yıllara
Hamd olsun ablam iyiyizE-brulim bebiş nasıl sen nasılsın kasık ağrıların devam ediyor mu 200 gr vermişsin ilk aylar kilo veriliyor ama sonra onu telafi ediyor vücut
Hoşgeldin canım.hayirli günler kizlar nasilsiniz
Sağol canım iyi olmaya çalışıyorum. Annem başladı zaten lahana sarmasıyla hayırlısı artık.@Mavibocuk allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin güzelim
@Saadetim33 canım izne ayrılmışsın bi sıkıntı yoktur inşallah dönüşte bi yarış borcum var sana ödeyeyim canım
@haeshin hiç görüşemedik hemşerim çok süper kilo vermişsin tebrik ederim bisikleti alıcam sonunda.eşim evde yatıyor demişsin nasıl daha iyimi
asya_01 canım yumurtalar olmamış üzüldüm ama eşinin öyle davranmasına daha üzüldüm siz elinizden geleni yapıyorsunuz gerisi tevekkül umarım allah tez zamanda duana cevap verir seni bu sıkıntılardan kurtarır canım
gogo2405 ablacım dikkat et anneler fena yediriyor bi cenaze olmuş heralde başınız sağolsun umarım iyisindir artık
Okuyup aklımda kalanları yazdım atladıklarım varsa kusura bakmayın kızlar
Sağol canım bulantı olursa 3 ayda 4 kilo filan giden oluyo ama sen bunlara takılma artık senin işin diyet değil senin işin sağlıklı beslenmek tatlımGeçmiş olsun ablacım
Hamd olsun ablam iyiyiz200 gr çok az bir şey ablacım büyük rakamların gideceğini sanmıyorum :) keşke gitse
Allah iyilik sağlık versin ablacım inşallah atlatırsın biran önce anneler tehlikeli bu açıdan kırmadan az yiyerek atlatırsın yoksa bide gönül koyuyorlar zor idare etmesi regli olcaktın demi bide doğru mu hatırlıyorumHoşgeldin canım.
Sağol canım iyi olmaya çalışıyorum. Annem başladı zaten lahana sarmasıyla hayırlısı artık.
Biraz oğlan hasta asyacım sen nasıl oldun daha iyimisinizslm kızlarr elektrik yoktu giremedim nete bir türlü keyiifler nasıl
geçmiş olsun gülüm bir salgındır bela olmuş millete yaa ilaçlarını saati saatine ver gülümBiraz oğlan hasta asyacım sen nasıl oldun daha iyimisiniz
aminn gülümm rabbim duysun sesimizi@Mavibocuk allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin güzelim
@Saadetim33 canım izne ayrılmışsın bi sıkıntı yoktur inşallah dönüşte bi yarış borcum var sana ödeyeyim canım
@haeshin hiç görüşemedik hemşerim çok süper kilo vermişsin tebrik ederim bisikleti alıcam sonunda.eşim evde yatıyor demişsin nasıl daha iyimi
asya_01 canım yumurtalar olmamış üzüldüm ama eşinin öyle davranmasına daha üzüldüm siz elinizden geleni yapıyorsunuz gerisi tevekkül umarım allah tez zamanda duana cevap verir seni bu sıkıntılardan kurtarır canım
gogo2405 ablacım dikkat et anneler fena yediriyor bi cenaze olmuş heralde başınız sağolsun umarım iyisindir artık
Okuyup aklımda kalanları yazdım atladıklarım varsa kusura bakmayın kızlar
Sorma havalarda çok soğudu alerjik astımı var bide birleşince daha kötü oldu düne göre daha iyiyiz sanki.iyi olmana sevindim canımgeçmiş olsun gülüm bir salgındır bela olmuş millete yaa ilaçlarını saati saatine ver gülümçok şükür daha iyiyim bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?