Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ihmal etme canım ama stres gerçekten çok etkiliyor

Tekrar gözünüz aydın gülüm :) Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

Geçmiş olsun ablacım

E-brulim bebiş nasıl sen nasılsın kasık ağrıların devam ediyor mu 200 gr vermişsin ilk aylar kilo veriliyor ama sonra onu telafi ediyor vücut
Hamd olsun ablam iyiyiz 200 gr çok az bir şey ablacım büyük rakamların gideceğini sanmıyorum :) keşke gitse

hayirli günler kizlar nasilsiniz
Hoşgeldin canım.
Sağol canım iyi olmaya çalışıyorum. Annem başladı zaten lahana sarmasıyla hayırlısı artık.

Geçmiş olsun ablacım

Hamd olsun ablam iyiyiz 200 gr çok az bir şey ablacım büyük rakamların gideceğini sanmıyorum :) keşke gitse
Sağol canım bulantı olursa 3 ayda 4 kilo filan giden oluyo ama sen bunlara takılma artık senin işin diyet değil senin işin sağlıklı beslenmek tatlım

Hoşgeldin canım.

Sağol canım iyi olmaya çalışıyorum. Annem başladı zaten lahana sarmasıyla hayırlısı artık.
Allah iyilik sağlık versin ablacım inşallah atlatırsın biran önce anneler tehlikeli bu açıdan kırmadan az yiyerek atlatırsın yoksa bide gönül koyuyorlar zor idare etmesi regli olcaktın demi bide doğru mu hatırlıyorum

aminn gülümm rabbim duysun sesimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…