Jillian yapıyorumda ondan ağrıdı canım:)) süpersin tatlım inşallah güzel kilolar veririz birlikte canla başla çalışaraksende güzel kilo vermişsin kuzum
Aynen akşama kalınca yapmak istemiyorum :)) oda iyi ablacım yaptırdı sonuçları gayet iyimiş
Sağol ablişimm amin inşallah :)) kahvaltı zamanı şimdik:))Hadi hayirli olsun yeniden. Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah:)
İyidir abliş kesinlikle dikkat ediyorum.zaten aldığım kalorileri yazıyorum.sadece spor yapmıyorum.
Hayırlı olsun boncuğum inşallah sağlıklı olarak kucağına almayı nasip etsin Rabbim inşallahJillian yapıyorumda ondan ağrıdı canım:)) süpersin tatlım inşallah güzel kilolar veririz birlikte canla başla çalışaraksende güzel kilo vermişsin kuzum
Aynen akşama kalınca yapmak istemiyorum :)) oda iyi ablacım yaptırdı sonuçları gayet iyimiş
.tesekkür ederim ..ben nöbetli calisiyorum canim hafta ici nöbetlerim 16-09 o yüzden nöbete gitcek de olsam nöbetten de cikmis olsam sporuma gittim bi kere savsaklar üsenirsem gerisi gelmez cünkü..ne is yapiosn acaba ... spora duzenli gdiosn sanrm 4 gun gttgne gore masallah tebrk ederm
canim hala 70 kiloyum haftaya ilk bildiririmimi yapacagim insallah bakalim bend e sonucu cok merak ediyorum
he oylemi tamam sabahi yazdim smdi oglen ve aksami belirtim yarn tumnlisteyi yazarm oglen bebisime yaptgm sebze corbasndan bende icicem icinde mercimei sarmsak sogan patates kerevz kapya biber cok az tuz ve karabiber var yanina bol su aksamda tavuk sote az yagda pusirilms daha cok buharina birakicam ole pissin yanina bol salata ve suMenunu aksam tek bir liste olarak yazarsan tum gunu birarada daha rahat degerlendiririz canim:)
jillian spor cesidi sanrm hic duymadm bakicam videolarna yorma kndini yavas yavas yap saglik onemli mavscim eh iste verdmde daha vermem gereken cok kilom var bakaln haziranda tatile gdiorm zayflasam iyi olcakJillian yapıyorumda ondan ağrıdı canım:)) süpersin tatlım inşallah güzel kilolar veririz birlikte canla başla çalışaraksende güzel kilo vermişsin kuzum
.tesekkür ederim ..ben nöbetli calisiyorum canim hafta ici nöbetlerim 16-09 o yüzden nöbete gitcek de olsam nöbetten de cikmis olsam sporuma gittim bi kere savsaklar üsenirsem gerisi gelmez cünkü.. ay bravi cok haklsn bi kere gtneynce gerisi gelio
canim hala 70 kiloyum haftaya ilk bildiririmimi yapacagim insallah bakalim bend e sonucu cok merak ediyorum
insallah ebrucumİnşallah cuma alacağın sonuç yüzünü güldürür kuzum :)
Sağol canım darısı tüm isteyenlere nasip etsin Rabbim kuzum inşallah :)Hayırlı olsun boncuğum inşallah sağlıklı olarak kucağına almayı nasip etsin Rabbim inşallah
Evet canım spor çeşidi jillian diye bi kadın yaptırıyor sıkılaştırıyor vucudu :) aynn benimde 10 kilo felan vermem lazım inşallah ah bundan sonra hep fit olalım inşallah kuzumhe oylemi tamam sabahi yazdim smdi oglen ve aksami belirtim yarn tumnlisteyi yazarm oglen bebisime yaptgm sebze corbasndan bende icicem icinde mercimei sarmsak sogan patates kerevz kapya biber cok az tuz ve karabiber var yanina bol su aksamda tavuk sote az yagda pusirilms daha cok buharina birakicam ole pissin yanina bol salata ve su
M
jillian spor cesidi sanrm hic duymadm bakicam videolarna yorma kndini yavas yavas yap saglik onemli mavscim eh iste verdmde daha vermem gereken cok kilom var bakaln haziranda tatile gdiorm zayflasam iyi olcak
Seyhan abla doğum günün kutlu olsun daha nice sağlıklı yıllaraGünaydin kizlar mutlu bir haftasonu dilerim herkese pazartesi dogumgünümpasta yiyecem müsadenle kaptanim
Yeni gelen arkadaşlar da hoş gelmiş
Kilo veren bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum geçmiş okadar fazlaki okuyamadım kızlar kusura bakmayın bu seferlik. bu hafta biraz sıkıntı oldu.
İyidir abliş kesinlikle dikkat ediyorum.zaten aldığım kalorileri yazıyorum.sadece spor yapmıyorum.
Geçmiş olsun paşan abliş.Herkese Günaydın oğlum dünden beri hasta gece de uyumadım yeni kalktım bugün biraz daha iyi dün kü menüm
SaBAH yarım simit 2 dilim peynir domates 6 zeytin çay
Öğle çorba tonlu salata 1 dilim ekmek
Ara 1 portakal
Akşam 5 köfte 2 kaşık makarna salata ayran
Su 1.5
Spor yapamadım
Seyhan abla doğum günün kutlu olsun daha nice sağlıklı yıllara
İyiler çok şükür canım.toparlandılar şükür ki.sen nasılsınKardesin, yegenin nasil oldular canim?
ohhh afiyet sifa olsun menu guzel vallahi yarasin
aaa ne guzel sistem eminim disarda yediklermzden cok daha lezzetli oluyordur bu sekilde
zeynepela menun cok guzel ama ben su yesilcayi hic sevmiorm be seviosan gunde 3 bardaktan fazla icme ama yinede
menuyu bugun telafi edersn arada kacio malesef engel olunamio
ay hb tesekkur ederm.... lahmacunu yien kaptanmi bide cok yesil cay icme die akil veriorm atcak beni gruptan
ay z.yagli candir kiz vallahi geceli gunduzlu yerim baska bsy aramam ama arada et lazm tabi
bende yesem zayflayamam ama iste herkesn bunyesi bir dil kus kadr besleniyorm yinede zor veriorm
hayrli yolculuklar sag salim gtmssndr insallah kg fa iyimis ben o gunleri gorebkcekmym
saricicek menu guzel valla mantarli yumurta hic yemedm gercide
Ooohh balik salata sahane afyt olsn... memleketn neredeuzakmi yolun
limin cayini nerden buldn migrosta falanmi var nasl tadi limon aromasni cok severm
ajvar sos bayilrim bizim Boşnaklar nefis yapar hele babanecgm ne guzrl yapardi ajvar Boşnakca adi
ne is yapiosn acaba ... spora duzenli gdiosn sanrm 4 gun gttgne gore masallah tebrk ederm
tamam dikkate aliyorjm ve uygulamaya geciyorim
iyiki dogmussn nice saglikli yaslara kucuck pasta yenir sanki ya kaptanlar ne der bilememkac yasina griosn
iyi gezmelerr
Isteesasen karda araba kullanmiorzda dun yagmaz die ciktim lastk vs fasa fiso bnce karda kesnlikle toplu tasima kullanilmali ama yinede lastk almak sart tabi mazeret sunmayim
bnde tig gbi olcam hijhh
allah zihin aciligi versn sinavi olanlara
ayy suoersn vallahi helal sana
İyiler çok şükür canım.toparlandılar şükür ki.sen nasılsın
Hayırlı günler canlarr
Temizlik yapıyordum, şimdi de misafir bekliyorum gelir mi gelmez mi orası da belli değilBir size bakayım dedim :)
Canım elma limon çayını kendin yapıyorsunn.. hazır çay değil
http://umutsepetim.com/2014/10/elma-cayiyla-zayiflamaya-var-misin.html
Yok ablam maalesef
Gelecek gibi de değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?