Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hadi hayirli olsun yeniden. Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah:)

Hayırlı olsun boncuğum inşallah sağlıklı olarak kucağına almayı nasip etsin Rabbim inşallah

ne is yapiosn acaba ... spora duzenli gdiosn sanrm 4 gun gttgne gore masallah tebrk ederm
.tesekkür ederim ..ben nöbetli calisiyorum canim hafta ici nöbetlerim 16-09 o yüzden nöbete gitcek de olsam nöbetten de cikmis olsam sporuma gittim bi kere savsaklar üsenirsem gerisi gelmez cünkü..
canim hala 70 kiloyum haftaya ilk bildiririmimi yapacagim insallah bakalim bend e sonucu cok merak ediyorum

Menunu aksam tek bir liste olarak yazarsan tum gunu birarada daha rahat degerlendiririz canim:)
he oylemi tamam sabahi yazdim smdi oglen ve aksami belirtim yarn tumnlisteyi yazarm oglen bebisime yaptgm sebze corbasndan bende icicem icinde mercimei sarmsak sogan patates kerevz kapya biber cok az tuz ve karabiber var yanina bol su aksamda tavuk sote az yagda pusirilms daha cok buharina birakicam ole pissin yanina bol salata ve su
M
jillian spor cesidi sanrm hic duymadm bakicam videolarna yorma kndini yavas yavas yap saglik onemli mavscim eh iste verdmde daha vermem gereken cok kilom var bakaln haziranda tatile gdiorm zayflasam iyi olcak

Hayırlı olsun boncuğum inşallah sağlıklı olarak kucağına almayı nasip etsin Rabbim inşallah
Sağol canım darısı tüm isteyenlere nasip etsin Rabbim kuzum inşallah :)
Evet canım spor çeşidi jillian diye bi kadın yaptırıyor sıkılaştırıyor vucudu :) aynn benimde 10 kilo felan vermem lazım inşallah ah bundan sonra hep fit olalım inşallah kuzum

Herkese Günaydın oğlum dünden beri hasta gece de uyumadım yeni kalktım bugün biraz daha iyi dün kü menüm
SaBAH yarım simit 2 dilim peynir domates 6 zeytin çay
Öğle çorba tonlu salata 1 dilim ekmek
Ara 1 portakal
Akşam 5 köfte 2 kaşık makarna salata ayran
Su 1.5
Spor yapamadım
Günaydin kizlar mutlu bir haftasonu dilerim herkese pazartesi dogumgünüm pasta yiyecem müsadenle kaptanim
Seyhan abla doğum günün kutlu olsun daha nice sağlıklı yıllara

Yeni gelen arkadaşlar da hoş gelmiş
Kilo veren bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum geçmiş okadar fazlaki okuyamadım kızlar kusura bakmayın bu seferlik. bu hafta biraz sıkıntı oldu.

Gecmis olsun bir tanem. Soguk alginligi mi var?

Dag cayi canlar, afiyet olsun.

Geçmiş olsun paşan abliş.

Hayırlı günler canlarr
Temizlik yapıyordum, şimdi de misafir bekliyorum gelir mi gelmez mi orası da belli değil Bir size bakayım dedim :)

Canım elma limon çayını kendin yapıyorsunn.. hazır çay değil
http://umutsepetim.com/2014/10/elma-cayiyla-zayiflamaya-var-misin.html

Yok ablam maalesef
Gelecek gibi de değil

Mavibocuk allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin güzelim
M M_atruska canım izne ayrılmışsın bi sıkıntı yoktur inşallah dönüşte bi yarış borcum var sana ödeyeyim canım
haeshin hiç görüşemedik hemşerim çok süper kilo vermişsin tebrik ederim bisikleti alıcam sonunda.eşim evde yatıyor demişsin nasıl daha iyimi
asya_01 canım yumurtalar olmamış üzüldüm ama eşinin öyle davranmasına daha üzüldüm siz elinizden geleni yapıyorsunuz gerisi tevekkül umarım allah tez zamanda duana cevap verir seni bu sıkıntılardan kurtarır canım
gogo2405 ablacım dikkat et anneler fena yediriyor bi cenaze olmuş heralde başınız sağolsun umarım iyisindir artık

Okuyup aklımda kalanları yazdım atladıklarım varsa kusura bakmayın kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…