Kız sen daha uyumadın mııCanım bende migrosta felan bulamadım ama bizim burada beğendik var oradan alıyorum
Tmm bitanem
Dosya yükle diye yazıyor ya canım msj yazdıgın yerde oradan :)) vallaha ben bugün çok kaçırdım gibi bakalım yarın tartı napacak:))Foto nasil atiliyor bende tarti fotosu atmak istiyorum cumalari ? URL istiyor anlamadim????
Memlekete mi gidiyorsun canım nasıldı sınavın :)Herkese iyi geceler bugün yazamadım kusuruma bakmayın.Sınavdı yolculuktu derken yazmaya fırsatım olmadı.Bu arada tartıldım.69,7 geldi.
Bende tam yazıyordum tüm gün tostla mı durdun diye:))Ay eksik yazmışım.
Sabah
2 dilm ekmek arası tost
Çay 1bardak
Ara:
1 dilim kek
1 bardak meyve suyu
.
Ara:meyveli yoğurt
Akşam:
Balık
Salata
Su 1,5 litre-egzersiz yapmadım
Not: Öğleyin memlekete gidiyordum bi şey yemedim.
Uyumadımmmm tatlışşş:))Kız sen daha uyumadın mıı
Akovserimm ne var ne yok tatlım:)
gel de borekler acayim sana:)Borek miii uykum acildi:)))
cok sukur mavisim:)Bu doktor çok iyidi içim rahat etti özgem yaaa :)) şimdi adet söktürücü ilaç verdi onu içecem adet oldugumda 3. Gün kadınlık hormonu testine gideceğim öyle dedi :)
nasil gidiyor canim diyetin?Bugunku menum
Sabh
Peynir
Yumurta
Xeytin
Aksam
Kelle paca
Kirmixi biber tuursu
Bol su
Spor yok
insallah guzelim :)Ellerine sağlık kuzum :) bu hafta bu egzersizleri düzenli yapacam inşallah
canim ben yesil cay seviyorum.Kızlar memmun kaldığınız ve yaptığınız bi metabolizma cayiniz var mi ?
canim kahvalti yordu epey beni, aksamda esim hasta geldi.Yawrukush tatlış nasılsın yarın kahvaltıya misafirin varmış hazırlıklara mı başladın:))
ablacim sana video paylasacagim.Sagol özgecim bi sorum olacakti simdi jillian bitince bosluk olustu onun yerine yapabilecegim kolay zevkli az süreli ama etkiline olabilir canim ebru callanetics demis ama bi saat uzun slkilirsam diye düsündüm bide hergün leslie 3 mile yapsam üc günde callanetics yapsam ise yararmi kilo koruma döneminde de ayni düzeni korumam gerekirmi cok uzun oldu hakkini helal et gülüm
canim duzenli egzersiz yaparsan, ne egzersizi olursa olsun tum vucudun incelir.Gunaydın yuruyus yaptim geldim.Ama benim su birkac ay icinde biraz incelmem lazimOnemli bir bulusmam var.Eskiden gordukleriyle simdi gordukleri arasinda daglar var o kadar kilo aldim ki...Ozellikle gobek bolgesinde.Mekikten baska neler yapabilirim?
bende yapayim seherim:)Evet haslıyorum :)
Aa ebrusum senin göbek güzellere çek artık söyle 3-4 ay falan sonra gör sen o tatlı gobegi:)))
Günaydın kızlar
eyy anneler bir soru sormak istiyorum ne zaman gece yatıp sabah kalkacagim:) bu çok utopik olduysa en azından gece 1 kere kalkmaya raziyim ne zaman?uykuya hasret kaldım ya:))))
işlerim var biraz yapayım
hosgeldin canim:)selam kızlar ilk defa diyet grubuna katılıyorum hadi hayırlısı :))
18 ocakta başladım diyete başlangıç kilom 63,90 dü
kendime göre beslenme düzenimi değiştirdim
ben aşırı abur cubur çikolata kek vs seven biri olarak uzunca süre hayatımdan çıkardım
onların yerine karışık kuru meyve yiyerek tatlı ihtiyacımı gideriyorum ve porsiyonlarımı küçülttüm
beyaz çay 5,1 yerde çay içiyorum günde 1 er fincan içiyorum
akşam yatmadan sabah da kahvaltı etmeden 1 er bardak ılık su içerisine 1 tatlı kaşığı elma sirkesi koyup içiyorum
hedef kilom ilk olarak 58 hadi bakalım inşallah çabucak veririz kilolarımızı
o regli olamamanin artisidir guzelim:)Merhaba
Tembel gibi uyandım bugünCanım hiçbirşey yapmak istemiyor, bir de tartı +0.700 gösterince moral yerlerde sürünüyorr
Çok geçmiş olsun canım, şimdi nasıl kızın ?
Hoşgeldinizzzz
canim sen basladin ya gerisi gelir hic merak etme:)selam kizlar nasilsiniz ben sporuma gittim geldim ölcümde yapildi.
durum pek ic acici degil 70.7 kilo ciktimiki aydir adet de olamayinca davul gibi oldum haliyle. sabah 10 da gittim bi saat kosu bandinda calistim toplamda git gel 4.4 km yürüdüm hayirlisi olsun bakalim
bolgesel incelme diye birsey yok guzelim.Bu arada size sormak istedigim bazi seyler var.Ozellikle hedefine yaklasmis olanlara.Benim omuzlarim genis gogus kismi genis gobek var baya.Alt tarafim uste gore daha ince.Daha dogrusu ince degil ama orantili.Yani disaridan dikkat cekecek yani yok.Ama gobegim oyle degil :'( Ne zaman kilo alsam cogu oraya gidiyor.Korkuyorum kilo gidecek ama bu gobek kalacak diye.Cok rahatsiz ediyor beni.Ne yapsam ben?Sadece ust tarafi calistiran egzersizler mi acaba? :/ Fayda eder mi...
cok mu guzeldi tadi Busem :)Hehe ben de bu aksam kell3 paca yiyecegim aksami iple cekiyorum
gozun aydin canim, nasilsin kzuum?benim durum belli canim pco bu gün oldum sükür nihayet
Deryacim diledigin kadar sebze cig ya da yemegini yiyebilirsin.Ya ben diyetisyene gidemedim arkadaşlar bugün gidecektim. Burda başka bi hastaneye gitmiştim yuzume bakmadan fotokopi kağıdını tutusturdu elime bende çıkışta yirttim attim. Bugün de üniv.hastanesine gidecektim maalesef gidemedim. Ya bide ben bu kibrit kutusu kadar peynir, oglen balik, aksam sebze bu kadar planli olamiyorum maalesef. Su an da uyguladığım hafta da bir gun baklagil yemeği, haftada 1 gun balik, 1 gun et, 1 gun tavuk geri kalan gunler de sebze yiyorum.kahvaltilar da 2 dilim tam bugday oglen 1 dilim aksam yemiyorum ekmek. Ama siz bana derseniz ki "derya şöyle yap" ya da "biz şöyle yapiyoruz" derseniz oyle yapalim. Ama bana yeter ki yol gosterip yardim edin ki başarılı olayim
canim bu egzersizleri hergun yapmaya calis,posturun duzelecektir...Canım duruş bozukluğunu her hangi bir egzersizle falan düzeltmek mümkün mü ?
Sırtımda sanki fazlalık var gibi.. resim de ekledim, yaklaşık ilk resimdeki gibiyim ama bu kız zayıf
Hep rahatsızdım bu durumdan ama kilodandır diyordum..
tebrikler ablacim 66lar hayirli olsun:)Kilo bildirimi
Gecen hafta:67,1
Bu hafta :66,9
Yüzde :0,29
Haftaya hedef :66,5
Az gitmis ama 66 gördügüme cok sevindim kizlar ben
aaa cok az kalmis dogum gunune ablam:)Evet bende bile olduki 38 yasindayim 39 da diyebilirim pazartesi dogumgünüm
bizde seni cok seviyoruz, ama bu senin basari ablacim:)Olurrr demet coktandir görmedigim arkadasi gördüm sabah bi bagiriyo sokakts nasil verdin bu kadar kiloyu diye coookkkk mutlu oldum bide enson 66 oldugum zamanlari hatirlamadigim icinde ekstra mutlu oldum hersey icin cok tesekkürler hepinize kizlar sizi seviyorum
hosgeldin canim:)Kızlar Merhaba hesabımda ki bir sorun yüzünden gelemedim kusura bakmayın ihmal ettim sizi @Saadetim33 sana bi Özür borçluyum canım bi ara yarışı tekrarlayalım gördüm 15 bin yapmışsın
@haeshin geldim canım
gozunuzaydin agrilarin bitmesi ne buyuk nimet..İkizler sunger bop u keşfetti su an ona odaklandilar. Esim yatiyo karsimda ayaklarini uzamis. Yemek yedi ilac icti sıkılıyor :))) kendi etti kendi buldu o kotu agrilar bitti sıkılmayi hakediyo oh olsun :)))
git disciye yahu ne yapacak sana, artik hic bir sey hissedilmiyor bile:)Yok disciye gitmeyecegim ben yok öyle bisey yanlis anlasilma olmus ne discisi dur ruyama girer
simdiden masallah mavisim:)Bel balkon kalça ölçüsü aldım ablacım bugün baktım 2 cm küçülmüş
ben yolliyim jilyanima:)Bi paket baklava gönderek abla
Hala iyi olamadin mi canim, tuh ya
mide bulantimdan bisey yiyemiyorum ki yavrum su bile icemiyorum zorla midem kalka kalka iciyorum inan elim ayagim bilr turmuyor yarin toparlarim herhalde
kiloyu watsaptan yazabildim bu hafta:)Hahahaha abd de ise Ozgeyle yollayalim:)
Ozge kaptan kilo bildirmeyi unuttu
geldi mi geldi mi:)Benim de bisikletim yarın geliyor oleeyyyy :)
canim meyveli soda yerine maden suyu ic:)Herkese iyi akşamlar:)
Sabah:
2 dilim ekmek
1 kibrit kutusu peynir
5 zeytin
Yeşillik(maydanoz)
Çay(1 bardak)
Ara:
Meyveli soda
Ara:
2 adet bisküvi
1 fincan kahve
Akşam:
Bulgur pilavı
Yoğurt
1 bardak süt
1.5 litre su- yarım saat yürüyüş
Not: Öğle bi şey yiyemedim.
iki isirigi affettik Busem:)Iki isirik pisi mi :))) olcune bayildim :)))Yawrukush kaptanim arkadasa iki isirik ceza verirsin de mii :)))
sagol canim benim:)Boyke kendim kendim takiliyorumYawrukush seni anlıyorum su an herkes mi uyumus yav:) sabah guzel haberlerle uyanalim hepinize iyi geceler opucugu ozgeme guzel gunler opucugu. By
tebrikler kaptanlarin guzeli:)Gunaydin hayirli cumalar:)
Gecen hafta:55.5
Bugun:55.1
Fark:0.4
Yuzde:0.72
Haftaya hedef: 54.5 (adet haftasi)
tebrikler canim ne guzel gitmis:)Gecen hafta: 73.2
Bugun:72.2
Fark:1
Yuzde:1.36
Haftaya Hedef: 71
Bende inanamadim gorunce.Bir de adette olmadim ya daha.Simdilik fena baslamadim gibi.Insallah guzel ilerler.
vaayy yeni hedefler cicegim, tebrikler:)Hayırlı cumalar cümleten bayanlar
Geçen hafta: 61,600
Bu Hafta : 60,900
Fark : 0,700
Yüzde :1,149
Kaptanım hedefi geriye çekebiliriz artık:)) Hedef:58
tebrikler canim:)Günaydın kızlar kilo 77.2
Geçen hafta 78
tebrikler guzelim:)Günaydın canlar
Geçen hafta 68.8
Bu hafta 68.4
Fark 0.4
Yuzde 0.581
Bu hafta biraz wc mağduru oldum. Bakalım rakibeler im ne kadar kilo vermiş?
Sanada Ebrusum:)Hayirli cumalar canlarim ♥
Rabbim gönlünüzden gecen bütün dualarinizi kabul etsin...
tebrikler ablacim:)geçen hafta: 64.2
bu hafta: 63.5
fark : 700
yüzde : 1.090
önümüzdeki hafta hedef : 1 kilo
kilo veren ve koruyan herkesi tebrik ederim
Busem oleeey Busem oleeeey:)Gecen h 66.8
Bu h. 65.4
Fark 1.4 kg
Yuzde 2.095
Haftalik hedef 64.5
Hadi rakibeler goreyim farklari Eki Görüntüle 1751599
tebrikler canim kiloyu korumakta bir basari:)Günaydınlaaarrrr
Benim kilo malesef sabit bu hafta
Gecen hafta 77.5
Bu hafta 77.5
Fark 0
Yuzde o
Hedef 76.5
tebrikler ablacim, kilonu korumanda cok guzel:)Günaydın kızlar bu haftada 77 yi koruyorum dün kahvaltı tereyağlı yumurta peynir zeytin yumurta
Üç çay dört kayısı mandalina akşam corba karnabahar kavurması Yoğurtlu su iki lt mekik yirmi
Ebrus kilo bildirimi mi yapmisss:)Kilo bildirimim
Gecen hafta: 66,9
Bu hafta: 66,7
Fark: -0,2
Ortalama: %0,30
tebrikler canim ne guzel gitmis:)günaydın kızlar
Kilo bildirimi
Gecen hafta:63,90
Fark :1,2
Bu hafta :62,70
Yüzde :1,9
Haftaya hedef :60
ben takıma alındım herhalde :) alınmasam da mühim değil ben buralarda takılırım
ben geçen haftaki kilomu pazartesi tartılmıştım en son onu yazdım sıkıntı olmaz herhalde
dün akşam misafirlerim vardı kendimle tamamen savaş verdim yarını da atlatırsam bu diyet yaşam şekli haline dönüşür herhalde
belkide senin hergun karbonhidrat tuketmen gerekiyordur Seherim, vucudun kacamak yapmyinca garipsedi:)fiyasko resmen ilk defa bu kadar dikkatli davrandim ve ilk defa bu kadar az verdim oda verdik sayilirsa sonuca bak akşam esimin diline düştüm kesin:) anlamadım arada kacamak mi yapmam lazimdi:))şaka maka güvenim sarsıldı inancimi yitirdim
Gecen hafta 60.5
bu hafta 60.4
fark 0.100
yuzde 0.165
geldin bile haftaya gecersin beni yazdım buraya:)hemen 29 beden bir kot dene:)
tebrikler Saadetim:)Geçen hafta 63.8
Bu hafta 63.5
Fark -300
Ah canim izne ayril ama bizi ihmal etme
tebrikler mavisim:)Bildirim
Geçen hafta:66.0
Bu hafta:65.8
Fark:0.2
Yüzde:0.303
hadi gozunaydin canim:)Siir varsa bende alirimm
Bu arada sonunda oldum yani gecikti epey ama ilk defa oldu diye mutlu oldum.
tebrikler guel gitmis canim:)Merhaba kızlar
Geçen hafta 72.5
Bu hafta 72.00
Fark 500
Yüzde 0.68
gozunaydin ablacim annen geliyormus:)Eki Görüntüle 1751725
Geçen hafta 66.7
Bu hafta 66.4
Fark 0.3
Yüzde 0.45
Hedef veremem annem var kilo almam inşallah
paylas paylas cok guzel oluyor canim:)Bayildim yaCok tatli olmus, tebrik ediyorum buradan kendisini.Zamanla bende paylasirim belki bir seyler.
asyam harika 1 kilo gitmis.kızlar kliom
geçen hafta;71
bu hafta;70
fark;1
yüzde;1,40
dr dan yeni geldim büyümemiş yumurtalar 11 mm de hala adet olunca gelirsin başka ilaç veririm dedi çok inatçı büyümüyorlar dedi dr la konuşurken bişeyim yoktu yani beklediğim şeydi ama eşimle çok kötü kavga ettik gözlerim balon gibi şişti ağlamaktan
ahh be canim cok zor donemden geciyorsunuz ama birbirinizden baska siginacaginiz kimse yokki..dr böyle böyle diyor dedim napim dedi ters ters tamam da niye böyle tepki veriyonki dedim sustu arabada eve geldik basbas bağarıyor olmicak diyor ben biliyorum ben milyarlarda döksem olmicak çocuğumuz isyansa isyan bilmem ne hüngür hüngür ağlamaya başladım gücüm kalmadı bu duruma ya kendime mi üzüleyimm bu böyle yapıyor o na mı...çalışmaya kesinlikle izin vermiyor keşke verse 1 dk durmam ki
canim 2 gun oldu daha gayet guzel:)Çarşamba katıldım gruba
Çarşamba:84 kg
Cuma: 83.900
Bu kadarcik gitmiş
Yüzde yi nasil hesapliyorsunuz. Matematik yerler de
ayy ne guzel gitmis nerdeyse 2 kilo, tebrikler canim:)Evetttt cuma gunu geldi catti ,
Bildirim,
76.200 gecen hafta .
74.300 bugun.
Fark:1.900
Hedef:66. Offff daha cok var
nasilsin canim??Merhaba, Hayırlı Cumalar Kızlar
Bildirim
Geçen hafta - 56.5
Bu hafta - 57
Fark +0.500
Ortalama - %0.88
Mesaj sayısı - 102
Gelecek hedef - 56.0
ahh canım çook geçmiş olsun şimdi nasıl miniş
sIkma canini regli gecsin gider birden:)Kizlar Kbakmayin sabahtan beri kosturuyorum
Gecen hafta:60
Bu hafta .60.2
reglin eseri maleseff
canim kuru meyve miktarini azalt.kızlar ben dünkü menümü yazayım
sabah :yarım soğuk sandiviç
ara : çok az kuru meyve
öğle :az ezogelin çorbası 4/1 ekmek
ara yeşil elma + çok az kuru meyve
akşam: bir tane tavuk but +3elma dilim patates+3 kaşık yoğurt
ara : çok az kuru meyve
günlük kuru meyvelerim 50 gr mı geçmiyor
bunun yanında 2 lt den fazla su tüketiyorum
sabah akşam da elma sirkeli su tüketiyorum
en az iki bardak yeşil çay ve beyaz çay dönüşümlü tüketiyorum
varmı kızlar eksik fazla birşeyler
tebrikler kizlar, ellerine saglik Ebrusum:)...Takim ici ilk 3...
1. sira 1.9 kilo hafifleyen @edsofi arkadasimiza ait
2. sirada 1.4 kiloyla onu takip eden @haeshin yer aliyor
3.'lük 1.2 kilo kaybeden @pakizee'ye gidiyor
Listeye girme hakkini kil payi kaybeden @asya_01 ve @Yseeminn'ide
tebrik ediyoruz - 1.0 kilo
Basarilarinizin devamini dileriz
canim hosgeldin aramiza, bol bol gider kilolar insallah:)merhabalarrr benide alabilirisiniz aranıza acaba?
Karar Defterini okudum ve öyle geldim çok heyecanlandırdı bu topik beni resmen kural var
Kullanıcı Adı :melinda23
İsim (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız :28
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1 çoçuk ve 14 aylık
Yaşadığınız şehir:istanbul
Boyunuz :160
Kilonuz:77
Hedef kilonuzKK14:
Kilo alma hikayeniz :5 yıl önce 47-52 arası inip çıktıgım düzenli bir kg cetvelim vardı iş hayatına girip oturarak çalışmaya başlamamla kg alma serüvenim başladı.56kg ya cıktıgımda basenlermin genişlemeye başladgını farkettim acil diyet yaptm ve 52 kg ya tekrar geri döndüm yalnız zamnla kg mu koruyamama ve fastfood beslenme alıskanlıgı kazanmamla tekrar 56-58-60-62 son olarak 67 gördüm o sıra nişanlandım ve asla 67 kg yla evlenmek istemiyordum sıkı rejime girdim 63 kg ya inebildim yalnız sıfır hareket spor yok bsy yok spor olsa belkı 60 olabilrdm neyse derken 63 kgyla evlendm yeni evlilik bilirsnz rahatlama dönemi ve çok çabuk kg alınmaya başlıyor 4 ay da 69 kg ya ulastım yanı 6 kg almış bulundum ve 5. ay a girerken hamile kaldım o da bambaska bı konu planımzda yoktu ama iyiki olmuskızımneyse hamile kaldım 93 kg ıle doguma girdim 24 kg almısım totalde derken dogurdum sonra bıraz kg aldm biraz verdim o rutinde gittim baktım çok başarılı olamıyorum bir diyetisyene başladım diyetisyenle 9 kg verdim 3 ayda tabı bu benim için başarılı bir sonuc değildi bıraktım ve 4 ü nü geri aldım şimdi tekrar disipline ihtiyacım var ve burdayım kabul ederseniz....
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? öncelikle sağlığım için çeşitli hastalıklardan korunmak için,sonra dış görüntümü görüp mutlu olmak ve tabikiii kızımın ilerde annesini zayıf görüp beğenmesi kg malesef hiç bir insana yakışmıyor ve herkesin kendi için zayıflaması geektiğini düşünüyorum
çok uzun yazdım sıkılmazsınız umarım iyi okumalar şimdide
Ellerine saglik canim:)GELISME TABLOSU
SIRA İSİM YAŞ BOY BAŞL. KG GÜNCEL KG HEDEF KG 1 D3S1R3 35 160 69.0 55.1 55 2 E-brulim 27 165 74.5 66.7 58.0 3 Mavibocuk 22 165 74.2 65.8 60 4 Yawrukush 27 170 62.0 55.8 55 5 hsevda 30 164 67.9 65.1 izinli 56 6 seyhan77 38 160 75.0 66.9 65 7 haeshin 33 168 76.1 65.4 60 8 Saadetim33 26 155 70.0 63.5 55 9 belindamm 27 162 80.0 68.4 60 10 shrrr 29 167 68.4 60.4 58 11 saricicek123 30 170 68.7 60.9 58 12 Hayaller35 35 160 75.6 72.0 57.0 13 engindenizz 26 157 82.6 77.5 60 14 asya_01 25 160 77.0 71.0 65 15 gogo2405 38 167 77.5 66.4 60.0 16 _Simurg_ 29 174 83.0 78.9 60.0 17 zey zey 26 170 60.7 60.2 56.0 18 hawar 36 162 67.8 63.5 60.0 19 AKovser 20 153 57.0 57.0 48.0 20 Slm09 47 168 78.0 77.0 70 21 zeynepela07 35 160 78.0 77.2 65 22 edsofi 24 163 76.2 74.3 66 23 Yseeminn 19 162 73.2 72.2 50 24 zoombiiee 21 175 82.0 82.0 65 25 tiffany20 20 163 60.0 60.0 50 26 Asyaca 31 167 84.0 84.0 63 27 pakizee 28 158 63.9 62.7 58
olursun ablacim, sende bu azim varken:)Hedef büyüttüm kizlar iki haftaya mezun olmayi planliyorum insallah olur
ohh misss:)Yemege misafirim var benim. Lahmacun istediler. Bir corba yapayim
soganli, mantarli peynirli omlet (az tereyaginda sogan,mantar,peyniri sotele, yumurta ekle)Arkadaşlar guzel bir omlet tarifine ihtiyacım var.. Denediginiz en sevdigim dediginiz tarif leriniz var mi ?
Evet yaa Akin hasta olmaz insallah canim.Gecmis olsun canim ama akini sakının bebek daha yeni cikti hastaliktan. Bu hafta birinciligi hakettim ama gece yarilarina kadar pedal cevirdim :) darisi basiniza:)
afiyet olsun canim:)Huhuuu selamlar tekrardan... istanbul da kar basladi mesai cikisinda ve tabi kar lastgm yok kaya kaya geldim kaza yapcaktm nerdeysecok tehlikeli istanbullular dikkat etsn lutfen...... neyse az once yemek yedik bebisle ilgilenioruz kuduruk kizim wc ye kactm bilgilendrme yapiorm dikkat dikkat seyhann gell gell ne yedn anlattt ben yaziyorum smdi... 3 yk z.yaglikereviz 1yk yogurt 2 dilim kepek ekmegi 1 bardak salgam suyu birazda 2 yk kasigi yogurda 1 tatlı kasigi chia tohumu koycam yemek boyunca 2 bardakta su ictm
sagol canim benim:)Gecmis olsun gulum, acil sifalar diliyorum.
gel de borekler acayim sana:)
cok sukur mavisim:)
nasil gidiyor canim diyetin?
insallah guzelim :)
canim ben yesil cay seviyorum.
ayvali ihlamur, seftali cayi bu ikiside favorilerim arasinda:)
hergun 1 kahvede icebilirsin.
canim kahvalti yordu epey beni, aksamda esim hasta geldi.
gecmisi bitiremedim bir turlu:)
ablacim sana video paylasacagim.
sen hakkini helal et 2 gundur aktif degilim, ancak yazabildim..
canim duzenli egzersiz yaparsan, ne egzersizi olursa olsun tum vucudun incelir.
evde yuruyus yapabilirsin, yada youtobedaki videolardan.
nasil bir egzersiz ariyorsun ben yardimci olayim guzelim:)
bende yapayim seherim:)
hosgeldin canim:)
o regli olamamanin artisidir guzelim:)
canim sen basladin ya gerisi gelir hic merak etme:)
bolgesel incelme diye birsey yok guzelim.
sen duzenli bir egzersiz yaparsan her gun, o gobekte eriyip gidecek.
leslie ile yuruyus yapabilirsin.
yada dilersen sana karin egzersizleri agirlikli bir program paylasirim.
cok mu guzeldi tadi Busem :)
gozun aydin canim, nasilsin kzuum?
Deryacim diledigin kadar sebze cig ya da yemegini yiyebilirsin.
Et,tavuk,balik et urunlerini de tuket istedigin gibi.
Tereyagi, zeytinyagi korkmadan yiyebilecegin yaglar.
Yogurt-ayran, gunde 1 bardak sut tuketebilirsin.
Yemeklerini yaninda salatayla zenginlestir.
Haftada 1 gun baklagil cok guzel.
Seker ve undan uzak dur.
Al sana mukemmel bir diyet:)
canim bu egzersizleri hergun yapmaya calis,posturun duzelecektir...
tebrikler ablacim 66lar hayirli olsun:)
aaa cok az kalmis dogum gunune ablam:)
bizde seni cok seviyoruz, ama bu senin basari ablacim:)
hosgeldin canim:)
gozunuzaydin agrilarin bitmesi ne buyuk nimet..
git disciye yahu ne yapacak sana, artik hic bir sey hissedilmiyor bile:)
simdiden masallah mavisim:)
ben yolliyim jilyanima:)
Hala iyi olamadin mi canim, tuh ya
kiloyu watsaptan yazabildim bu hafta:)
ben gotureyim jilyana:)
geldi mi geldi mi:)
canim meyveli soda yerine maden suyu ic:)
iki isirigi affettik Busem:)
sagol canim benim:)
tebrikler kaptanlarin guzeli:)
tebrikler canim ne guzel gitmis:)
vaayy yeni hedefler cicegim, tebrikler:)
tebrikler canim:)
tebrikler guzelim:)
Sanada Ebrusum:)
tebrikler ablacim:)
Busem oleeey Busem oleeeey:)
tebrikler amazonum:)
tebrikler canim kiloyu korumakta bir basari:)
tebrikler ablacim, kilonu korumanda cok guzel:)
Ebrus kilo bildirimi mi yapmisss:)
tebrikler canim ne guzel gitmis:)
takima alindin canim 2 hafta deneme suren var, sonra bu azimle devam edersen listedesin:)
belkide senin hergun karbonhidrat tuketmen gerekiyordur Seherim, vucudun kacamak yapmyinca garipsedi:)
tebrikler Saadetim:)
Ah canim izne ayril ama bizi ihmal etme
tebrikler mavisim:)
hadi gozunaydin canim:)
tebrikler guel gitmis canim:)
gozunaydin ablacim annen geliyormus:)
paylas paylas cok guzel oluyor canim:)
asyam harika 1 kilo gitmis.
neden tartistiniz esinle guzelim.
bu konuda ikinizde hassassiniz, uzmeyin birbirinizi.
biriniz gerginken digeri alttan alsin baska turlu olmuyor canim..
ahh be canim cok zor donemden geciyorsunuz ama birbirinizden baska siginacaginiz kimse yokki..
tuketmeyin birbirinizi, en cok destek olmaniz gereken zaman simdi.
kusluk olmasin aranizda..
canim 2 gun oldu daha gayet guzel:)
ayy ne guzel gitmis nerdeyse 2 kilo, tebrikler canim:)
nasilsin canim??
Cok şükür ateşi yok. Oksurugu var karnesini alip geldik iyi gibi. Gece yeniden çıkmaz ins. Atesi
gecmis olsun canim, karnenizde hayirli olsun:)
sIkma canini regli gecsin gider birden:)
canim kuru meyve miktarini azalt.
kuru meyve agirliginca seker demektir.
mesela gunde 1 kuru kayisi, 1 kuru incir, 1 hurma ye yanina ceviz findik ekle.
50 gr kuru meyve 150 kalori civaridir.
1 salatalik 15 kalori.
50 gr kuru meyve ile 10 salatalik ayni kalori.
birde boyle bak olaya canim:)
tebrikler kizlar, ellerine saglik Ebrusum:)
canim hosgeldin aramiza, bol bol gider kilolar insallah:)
Ellerine saglik canim:)
olursun ablacim, sende bu azim varken:)
ohh misss:)
soganli, mantarli peynirli omlet (az tereyaginda sogan,mantar,peyniri sotele, yumurta ekle)
peynirli, pulbiberli omlet (az tereyagi ile peyniri erit, yumurta ekle, pulbiber serp.)
sucuklu omlet
biberli,peynirli omlet (tereyaginda biberleri sotele, peynir ve yumurtalari ekle)
biberli, mantarli, domatesli, kasarli omlet( tereyaginda biber, mantar, domatesi sotele, ayri bir tavada sade yumurtadan omlet yap.Omletin yarisina sebzeleri ekle, kasar serp, diger yarisini ustune kapat:)
Evet yaa Akin hasta olmaz insallah canim.
Sen bu 1.ligi hakettin canim:)
afiyet olsun canim:)
sagol canim benim:)
zeytinyaglilarda mis gibi, olsun:)Vayyyy ozman ewde sakır şqkır lahmacular acmasi ypmasi azim adanalar falan pisiricek dôkturucek))) bizde izmirde zeytnyagliari yiyelim duralim ohhhh ot yiyelim
sen cok az yiyorsun doyana dek ye canim ac kalkma masadan.Canlar menulerinize bakiorum ben kendi bunyeme gore konusuorum ben onlari yesem hayatta kilo falan veremem vallahi
canim seftali cayi, yesil cay, ayvali ihlamur tavsiye ederim:)Kizlar şôle enerji veren metoboliza bagirsak calistirici cay tarifiniz varmi arada icmek istiyorum ben kahve turerini sevmem siyah cay sevmemde icecek bisi yok meyve suyuda sevmem
epey yogunmussun canim:)Herkese iyi geceler bugün yazamadım kusuruma bakmayın.Sınavdı yolculuktu derken yazmaya fırsatım olmadı.Bu arada tartıldım.69,7 geldi.
canim kekle meyve suyu olmamis.Ay eksik yazmışım.
Sabah
2 dilm ekmek arası tost
Çay 1bardak
Ara:
1 dilim kek
1 bardak meyve suyu
.
Ara:meyveli yoğurt
Akşam:
Balık
Salata
Su 1,5 litre-egzersiz yapmadım
Not: Öğleyin memlekete gidiyordum bi şey yemedim.
evet canim yap muhakkak kolayca cozumu olan bir durum:)İyi olmaya çalışıyorum canım :)
Sen nasılsınn ??
Canım çok sağol mutlaka yapmaya çalışırım, hem çok kolay akılda kalan hareketler
Ben uyur canlar yarın işe 12de gidecem çok mutluyumözgem hayırlı günler canım
iyi uykular fistiklar:)Ben de yatıyorum, iyi geceler kızlar :)
insallah canim marta kadar hedef koydum kendime insallah basarabilirimanim sen basladin ya gerisi gelir hic merak etme:)
evet canim daha öncede takimdaydim tedavi falan uzak kaldimuu bayaa olmusss ama cok sukur regl olmussun.
sevdaa sen aylar once yine buradaydin degilmii ?
guzel olur sonuclar canim merak etme:)iyi aksamlar kizlar nasilsiniz nöbetti suydu buydu giremedim ama her gün düzenli spora gidiyorum 4 gündür ve yediklerime dikkat ediyorum bakalim haftaya cuma sizinle tartilacagim insallah sonuc nasil olacak
basarabilirim demek yok kuzum, basaracaksin elbette:)insallah canim marta kadar hedef koydum kendime insallah basarabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?