Bi problem yok onlar da. Normalde de aslinda kolay kilo verebilen bi insandim. Benim eksi olarak düşündüğüm şey; uykularim düzensiz gec yatip gec kalkiyorum bu aralar. Bir de aralarda sebze de olsa ceviz de olsa bisiler hazirlarken ağzıma atıyorum sanırım bunun da etkisi var. Ha bir de bu ay mens dönemim 15 gün gecikti onun da etkisi var muhtemelen.Çok az vermişsin gerçekten. İlk ay vücuttan ödemin atıldıgı ve en çok kilo verilen dönem. Menülerini ve egzersizini takıp edelim birkaç hafta. Gerekirse degişiklik öneririz. Bilinen bir hastalıgın var mı (tiroid bezlerinin yavaş çalışması ya da pko gibi).
o saydıklarının hepsinin etkisi var gülüm özellikle regl çok önemli etkenBi problem yok onlar da. Normalde de aslinda kolay kilo verebilen bi insandim. Benim eksi olarak düşündüğüm şey; uykularim düzensiz gec yatip gec kalkiyorum bu aralar. Bir de aralarda sebze de olsa ceviz de olsa bisiler hazirlarken ağzıma atıyorum sanırım bunun da etkisi var. Ha bir de bu ay mens dönemim 15 gün gecikti onun da etkisi var muhtemelen.
eger benimanladigim gibiyse çözülür :)
Kızlar Naber yemek yapcam size bi bakıp çıkayım dedim
Kolay gelsin ablişKızlar Naber yemek yapcam size bi bakıp çıkayım dedim
Fırında tavuk pilav çorbaYemekte ne var?:)
Fırında tavuk pilav çorba
Ayyy kızlar izin günüm diye avm gittik annemle öldüm çok yoruldum felaket soğuk vardı ayyy :)
Kolay gelsin abliş
Burasıda çok soğuk ama hafta sonuna doğru ısınacakmış biraz.Sağol güzelim:)Ayyy kızlar izin günüm diye avm gittik annemle öldüm çok yoruldum felaket soğuk vardı ayyy :)
Kolay gelsin abliş
Ayyy kızlar izin günüm diye avm gittik annemle öldüm çok yoruldum felaket soğuk vardı ayyy :)
Kolay gelsin abliş
Gel birlikte olsun :)ben tavuklu salata yicem sadeceAfiyet olsun:)
Ben 45 dk daha leslie yaptım yaaa. işleri salladım biraz eşim çocukla oynarken fırsat oldu:))Ben bisikletteyim. Yukleneyim pedallara biraz
Ben 45 dk daha leslie yaptım yaaa. işleri salladım biraz eşim çocukla oynarken fırsat oldu:))Ben bisikletteyim. Yukleneyim pedallara biraz
Bizim alt katımizdaki komsularimiz o kadar gürültülü ki muhtemelen bizim sesimizi duymuyorlardir bile bu anlamda sansliyiz cunku biz de cok gurultulu bir aileyiz. Hastalara da gecmis olsun canim bir an once iyilessinler. Esin de cikarsin aklindan hastaligi olmasin aman.
Isınsın vallaha yaa donuyoruz:)Burasıda çok soğuk ama hafta sonuna doğru ısınacakmış biraz.Sağol güzelim:)
Anneme ayakkabı aldım bide çeyizlik nevresim battaniye felan aldık ablişNeler aldiniz?:) Burada ogleden beri kar yagiyor:)
Kolay gelsin ablacımm:)Ben bisikletteyim. Yukleneyim pedallara biraz
Ayaga kalkabiliyor canim sukur. Ama koltuk degnekleriyle ve ameliyatli ayaguna yuk vermeden cok kisa mesafe gidiyor evin icinde wc yatak odasi oturma odasi mutfak. Kiye de arabaya binecek evin onunde inecek. Ben gitmesini istemedim ama hem sıkıldı hem de ailesi gelemiyor herald3 annesi kendisini görsünici rahatlasin istedi. Insallah bi zararin8 gormez cok soguk ben cocuklari cikarmaya cesater edemedim.Yürüyebiliyor muydu ki enişte canım?
Bizim akilli tahtalarda var ben de indiremiyorum hic pratik degil varda bilen ben de ogreneyim bariWin8 kullanan var mi? Ppt leri neden simge durumuna kucultme secenegi yok. Tum sayfayi kapliyor acinca, mouse la asagi indirince de kapatiyor. Setting i var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?