Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlar tel de sorun okuyor akinti yapamadım bir türlü. Süt icin tavsiyelerinizi dinkeyecegm. Bol su yesillik ok. 'u biz yürüdük geldik bu soğukta kizinlaa. Umarım yorum çıkar kaç dk dir yaziyorum

Arkadaslar yazmis zaten gulum sut icin bol su ic. Kalitesi icin de et,balik, sut ve sut urunleri, ceviz ve yesil yaprakli sebzeler tuket.

Kixlar bugun orucum borclarim cok gecen ramazandan
ay allah kabul etsin inşllah

öyle valla hep onlarn geleceği içinbsyler yapıorz

Oyle, dun gibi ilk kucagima verdikleri an:) Isi gucu duzene koyayim da organizasyon yapacagim dogum gunu icin:)

D3S1R3 Yok abliş işi vardı bende takıldım peşine gezeriz dedim sunumun ne zaman gülüm ♥

Ne guzel is, ozendim sana:) Gerci ben de subatin 29 u bir hafta adanaya kacacagim. Gorevlendirmesi var orada, ben de bu vesileyle bebek severim:) Yarin 4 te canim.

Ne guzel is, ozendim sana:) Gerci ben de subatin 29 u bir hafta adanaya kacacagim. Gorevlendirmesi var orada, ben de bu vesileyle bebek severim:) Yarin 4 te canim.
Araba alıp satıyor abliş o yüzden bol bol şehir dışına çıkar güzel oluyor şükür. Bence çok güzel bir sunum yaparsın.elayı seversin bol bol oh

Çok sağol canım :)

İyiyim canım, doktorluk birşey yok geçti bile :)

Çooook sağol canımmm :)
Hepsini yapamam belki ama 1 tanesini seçip günlük yapabilirim,..
Canım, öğretmen olarak sana sorayımm, nasıl şınav çekebilirimm ? Kollarımın Gücü yetmiyor, yani başlar başlamaz rahat şınav çekmeyi beklemiyorum tabi ama kendimi nasıl alıştıra bilirim onu öğrenmek istiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…