Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yawrukush kaptan bizi ilk duvarda baslatti, sonra yere gectik:) Duvardan destek alarak yap canim. Adet geldi mi?

Virusler beklemede kuzum, bagışıklık sisteminde zayıflık görürlerse biz buradayız diyorlar. Yeşil soganın beyaz kısmını yedir, birşeyi kalmaz.
Yaa aldirsaydim keske pazara gitmisti annemler ya kotulasti biraz cikarmaya da basladi uyuyamadi da zencefilli bal verdim sabah ilac vericem galiba aksama

Abliş banada yapmış ben kan verdiğimde orada negatif yazıyordu sonradan anladım bide bekarım dedim :)
Hahahhaaaa e ama aslinda yapilmasi gereken bu bocugum ne olur ne olmaz her zaman muayene etmiyor dr lar alttan ne bilcek senin durumunu ama iste o an utaniyorsun. Mesela smir testlerini bekarlara yapmiyor üniversitelerin kanser arastirma merkezleri cok yanlış bir uygulama kisinin ahlak anlayisi bunu gerektirse bile saglik soz konusu oldugunda ahlakcilik yapilmamali.

Amin kuzum amin, bizim insanimiz da en azindan Allah korkusu var, bunlar da o da yok.
Ah ebrusum allah korkum var diyene inanmak lazim da kazin ayagi oyle degil hersey insanin vicdaninda bitiyor. Tr de her allah korkusu olan vicdamki olsaydi kadin cinayyetleri dolandiriciliklar vs olmazdi. Allah herkese muhakeme yetenegi versin vicdan versin.

Amin ablacim tabi cok haklisin, herkese Rabbim vicdan vermemis
Belkide verdi ama o insanlar bu duygularini zamanla kaybetti...

Amin ablacim tabi cok haklisin, herkese Rabbim vicdan vermemis
Belkide verdi ama o insanlar bu duygularini zamanla kaybetti...
Evet gercekten can sıkıcı mevzular bunlar allah iyilerle karsilastirsin diyoruz. Ilk atandigim okulda velinin biri belinde silahiyla geldiydi okula bizimle kavgaya oglu icin. Heryerde dengesiz biri cikabilir insanin karsisina.

Evet gercekten can sıkıcı mevzular bunlar allah iyilerle karsilastirsin diyoruz. Ilk atandigim okulda velinin biri belinde silahiyla geldiydi okula bizimle kavgaya oglu icin. Heryerde dengesiz biri cikabilir insanin karsisina.
Allah korusun öylelerinden zaman gectikte insanlar daha da kötü huylar ediniyor ve en güvenilir yerde bile kendimizi güvensiz hissediyoruz, ne kadar yazik.

Nenacim merhaba gecmis olsun sana da hep hastalik oldu sagimiz solumuz. Usuttu mu bilmiyorum ki atesli ve huysuz. Ikizlerim var tatlim benim martta 3 tasinda olacaklar:)

Annem geliyormuş canım çok sevindim boş boş hasret giderin artık günü bellimi
Kiz ben de ilk etapta senin annen geliyo sandim hai iyi yardimci biri olacak yaninda dicektim ki yanlis anladigimi farkettim. Keske aydina gelseydin kuzuya da iyi gelirdi daha kuru burasi izmire gire

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…