İyiyim canım, doktorluk birşey yok geçti bile :)
Çooook sağol canımmm :)
Hepsini yapamam belki ama 1 tanesini seçip günlük yapabilirim,..
Canım, öğretmen olarak sana sorayımm, nasıl şınav çekebilirimm ? Kollarımın Gücü yetmiyor, yani başlar başlamaz rahat şınav çekmeyi beklemiyorum tabi ama kendimi nasıl alıştıra bilirim onu öğrenmek istiyorum..
Yaa aldirsaydim keske pazara gitmisti annemler ya kotulasti biraz cikarmaya da basladi uyuyamadi da zencefilli bal verdim sabah ilac vericem galiba aksamaVirusler beklemede kuzum, bagışıklık sisteminde zayıflık görürlerse biz buradayız diyorlar. Yeşil soganın beyaz kısmını yedir, birşeyi kalmaz.
Yawrukush kaptan bizi ilk duvarda baslatti, sonra yere gectik:) Duvardan destek alarak yap canim. Adet geldi mi?
Onuda veririm abla hiç sıkıntı değil vallaha adam akıllı dinlesin yeterki öğrenci:))Ucretsiz ver sevaptir, karsiligini fazlasiyla alirsin iki cihanda da deniz gozlum:)
Ben sirami savdim zaten cumartesi gunu hezimetinden sonra anca normal kiloma dondum :)))Bu haftanin birincisi kim
Kimi desteklemem gerektigini bileyim
Yok ablam gelmedi, ama yavaştan ağrılar başladı gelecek gibi :)
Pek anladım diyemem, nasıl yani duvardan ?
Yaa aldirsaydim keske pazara gitmisti annemler ya kotulasti biraz cikarmaya da basladi uyuyamadi da zencefilli bal verdim sabah ilac vericem galiba aksama
Kimseden ses yok, demek ki bu hafta kimse birincilige yarismiyor :)Ben sirami savdim zaten cumartesi gunu hezimetinden sonra anca normal kiloma dondum :)))
Hahahhaaaa e ama aslinda yapilmasi gereken bu bocugum ne olur ne olmaz her zaman muayene etmiyor dr lar alttan ne bilcek senin durumunu ama iste o an utaniyorsun. Mesela smir testlerini bekarlara yapmiyor üniversitelerin kanser arastirma merkezleri cok yanlış bir uygulama kisinin ahlak anlayisi bunu gerektirse bile saglik soz konusu oldugunda ahlakcilik yapilmamali.Abliş banada yapmış ben kan verdiğimde orada negatif yazıyordu sonradan anladım bide bekarım dedim :)
Herkes haftasonu dagitmis anlasilan :))Kimseden ses yok, demek ki bu hafta kimse birincilige yarismiyor :)
Ah ebrusum allah korkum var diyene inanmak lazim da kazin ayagi oyle degil hersey insanin vicdaninda bitiyor. Tr de her allah korkusu olan vicdamki olsaydi kadin cinayyetleri dolandiriciliklar vs olmazdi. Allah herkese muhakeme yetenegi versin vicdan versin.Amin kuzum amin, bizim insanimiz da en azindan Allah korkusu var, bunlar da o da yok.
Amin ablacim tabi cok haklisin, herkese Rabbim vicdan vermemisAh ebrusum allah korkum var diyene inanmak lazim da kazin ayagi oyle degil hersey insanin vicdaninda bitiyor. Tr de her allah korkusu olan vicdamki olsaydi kadin cinayyetleri dolandiriciliklar vs olmazdi. Allah herkese muhakeme yetenegi versin vicdan versin.
Ates var gozleri yari kapali geziyor kafasi agriyormus. Calpol veririm bi bakarim antibiyotik kesinlikle vermek istemem dr verdiginde bile vermiyorum bazen. Atesi 38 i gecerse bakcazNe ilaci vereceksin ki ates yok agri yok. Antibiyotik mi?
Bilmiyorumki elif o kadar koruyoruz kapiyolar isteGeçmiş olsun canım ne oldu acaba
Afiyet olsun ablacım
Sağol canım bugün daha iyiyiz şükür
Evet gercekten can sıkıcı mevzular bunlar allah iyilerle karsilastirsin diyoruz. Ilk atandigim okulda velinin biri belinde silahiyla geldiydi okula bizimle kavgaya oglu icin. Heryerde dengesiz biri cikabilir insanin karsisina.Amin ablacim tabi cok haklisin, herkese Rabbim vicdan vermemis
Belkide verdi ama o insanlar bu duygularini zamanla kaybetti...
Allah korusun öylelerindenEvet gercekten can sıkıcı mevzular bunlar allah iyilerle karsilastirsin diyoruz. Ilk atandigim okulda velinin biri belinde silahiyla geldiydi okula bizimle kavgaya oglu icin. Heryerde dengesiz biri cikabilir insanin karsisina.
Nenacim merhaba gecmis olsun sana da hep hastalik oldu sagimiz solumuz. Usuttu mu bilmiyorum ki atesli ve huysuz. Ikizlerim var tatlim benim martta 3 tasinda olacaklar:)günaydınlar mı diyim ne diyim aksam ugrayamadm çok hastayım malesef feci üsüttüm yattım erkenden sabahta işe geç kaldm aferin alınca cok uyuttu
ben dun menumu yazmıstım ama yinede yazayım
sabah 2 dilim kk dan biraz buyuk peynır
5 zeytn
salatalık
2 haslamıs yumurta
oglen salata bolca
1 kase nohut
aksam sebze yemegı ve salata ekmek yok
sporda yok hasta oldgm ıcın uyudum
çok geçmiş olsun yaaa bahcede mangal keyflıdır ama bu havalarda ıyıcesaret vallahı umarım bir an önce toparlarsn kuzum
oyy kek birazcık kaçmış neyse yavaş yavaş azaltırsın iyi diyetler canım
menü süper vallhi bide 45 dkka egzersiz iyi enerji toplamışsındr
eyvah sen iradeni koru hedef e son 4.5 cok heyecanlı
ya valla doguruluk yanlıslık göreceli bence yanlış değil sizin müdürde yani şte bu olayı sevmıorm özele gidio onda para vardır böyle mantıkla gttgmz sürece bir noktaya varamayız ne blıo parası oldgnu belkı zorla okutuo ozel dedgnde artık faiş paralar dıl yanı ozele vercek kadr vardr dershanede kasıcaktr ama egıtımı yarım kalmasn dıe bı mıktar daha gözden cıkarmstr
vucut alısıo yavasca devam durmak yok
geçmiş olsn tekrardan
videolar cok işime yarayacak cok saol yawrukusum
aa hadi kolay gelsin ben yapamamıstım ama çok keyfli bsy bence
2 cocgunmu var allah kolaylık versn tum gun onlarn peşinden koşmakta bence bir spor
evet kesinlikle katılyrm bol su ve yeşillik yemek süt yapar oyle tatlıymıs kompostoymus ne bılım baklava börek kilodan baska bsy yapmaz bilimsel oalrk acıklama var sutu yapan sadece su ve takvıye olarak yesıl bıtkıler özellikle dereotu
ay valla cocuklarn atesı oldmu annelrn dunyası basına yıkılıo cok zor oluo
Kiz ben de ilk etapta senin annen geliyo sandim hai iyi yardimci biri olacak yaninda dicektim ki yanlis anladigimi farkettim. Keske aydina gelseydin kuzuya da iyi gelirdi daha kuru burasi izmire gireAnnem geliyormuş canım çok sevindim boş boş hasret giderin artık günü bellimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?