Hangi okul cikiyor elif sizin adrese daha ilkokul degil de mi senin kuzu. Aksemsettinde arkadasim var@Mavibocuk canım senin yaptığını doğru buluyorum müdürün yanlış düşünüyor mesela ben çalışmıyorum sadece eşimin maaşı var bizde özele göndermeyi düşünüyoruz ama sıkılıcaz tabi bunu yaparken. etrafımızda gönderebileceğimiz iyi bir devlet okulu yok ne yazıkki.yani her özele gönderen zengin değil kısacası:)
Sagol canimKıyamam geçmiş olsun busem
Kimseden ses yok, demek ki bu hafta kimse birincilige yarismiyor :)
Ates var gozleri yari kapali geziyor kafasi agriyormus. Calpol veririm bi bakarim antibiyotik kesinlikle vermek istemem dr verdiginde bile vermiyorum bazen. Atesi 38 i gecerse bakcaz
Evet belki peditus ama son careAntibiyotik verme de canim calpol yine namuslu
Evet belki peditus ama son care
Sen mezun olacaksinBen bennnn, sondan birinci olacagim
Sen mezun olacaksin
Vereyim babalari zevkten dort kose olur en sevdigi sey:)) pirasa versem olur mu ki bugun lükBak cidden kizlarin eline surekli yesil sogan ver. Turp gibi olurlar kursun islemez:)
Vereyim babalari zevkten dort kose olur en sevdigi sey:)) pirasa versem olur mu ki bugun lük
Belkide baska bir sebebi vardir (insallah) :)Bu hafta degilAdet gunum ama gelmedi sebebi malum. Sistim kaldim:)
100 gr eksideyim daha. Baska sebebi yok, bugun gelmezse yarin aksam illaki gelir:)Belkide baska bir sebebi vardir (insallah) :)
Tartida belli etmeye basladi mi kendini?
Birazdan bisiklet binecegim insallah. Yogurt yaptim dun ilk defa tutmus is basa dustu ya:)
Allah kabul etsin canimMenu bildirimi (orucum)
Aksam
Musakka 1 tabak
Ayran 1 su bardagi ( tuzsuz tabi )
Salata bol limonlunzeytnyagli 1 kase
1 litre su icebilirim o saatten sonra anca
Yarm saat yuruyus
Hani rüyanda görünce süphelendim :)100 gr eksideyim daha. Baska sebebi yok, bugun gelmezse yarin aksam illaki gelir:)
Incecik pazar günü tarladan gondermis dedeleri. Ekmek oyle pek sandvic gibi yemiyolar onlar icin cok eksterm bi yiyecek ekmek anca ananeleri varken alınıyor. Dun deniz ekmek ve su istedi kesinlikle baska bisey yemedi ekmek cok ozel :))Ayni etkiyi yapar. Ama sogan gibi kucukse yerler. Benim aldiklarim gibi kocamansa cok lifli gelir begenmeyebilirler. Et kofte yap. Yanina sogan salatasi yap. Burger gibi koy ekmegin arasina yesinler:)
Haaa yarisalim mi aksam aciklariz sonucu:)) ama ben2 saatten fazla suremem vakit olmaz heralde ama hizli surerim.km yaristiralimOhhhhh afiyet olsun. Ben de bisiklete yuklenecegim bu aksam:)
Hani rüyanda görünce süphelendim :)
Gelsinde biran önce kurtul o zaman ablacim.
Haaa yarisalim mi aksam aciklariz sonucu:)) ama ben2 saatten fazla suremem vakit olmaz heralde ama hizli surerim.km yaristiralim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?