Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hangi okul cikiyor elif sizin adrese daha ilkokul degil de mi senin kuzu. Aksemsettinde arkadasim var

Ates var gozleri yari kapali geziyor kafasi agriyormus. Calpol veririm bi bakarim antibiyotik kesinlikle vermek istemem dr verdiginde bile vermiyorum bazen. Atesi 38 i gecerse bakcaz

Antibiyotik verme de canim calpol yine namuslu

Vereyim babalari zevkten dort kose olur en sevdigi sey:)) pirasa versem olur mu ki bugun lük

Ayni etkiyi yapar. Ama sogan gibi kucukse yerler. Benim aldiklarim gibi kocamansa cok lifli gelir begenmeyebilirler. Et kofte yap. Yanina sogan salatasi yap. Burger gibi koy ekmegin arasina yesinler:)

Menu bildirimi (orucum)
Aksam
Musakka 1 tabak
Ayran 1 su bardagi ( tuzsuz tabi )
Salata bol limonlunzeytnyagli 1 kase
1 litre su icebilirim o saatten sonra anca
Yarm saat yuruyus
Allah kabul etsin canim

Ayni etkiyi yapar. Ama sogan gibi kucukse yerler. Benim aldiklarim gibi kocamansa cok lifli gelir begenmeyebilirler. Et kofte yap. Yanina sogan salatasi yap. Burger gibi koy ekmegin arasina yesinler:)
Incecik pazar günü tarladan gondermis dedeleri. Ekmek oyle pek sandvic gibi yemiyolar onlar icin cok eksterm bi yiyecek ekmek anca ananeleri varken alınıyor. Dun deniz ekmek ve su istedi kesinlikle baska bisey yemedi ekmek cok ozel :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…