Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

karbon fazla olmuş biraz gülümm ekmeği kıssan biraz
Zaten her gun bu kadar yemiyorum aslinda.Ben diyeti birakmaktan korkuyorum bu yuzden kendimi cok fazla kismiyorum.Bazi yasaklarim var.Suya dikkat ediyorum.Egzersiz yapmaya calisiyorum.Daha once cok yaptim sok diyetler vs hepsi yarim kaldi.

Zaten her gun bu kadar yemiyorum aslinda.Ben diyeti birakmaktan korkuyorum bu yuzden kendimi cok fazla kismiyorum.Bazi yasaklarim var.Suya dikkat ediyorum.Egzersiz yapmaya calisiyorum.Daha once cok yaptim sok diyetler vs hepsi yarim kaldi.
yok gülüm şok diyet zaten yapma onların bir halta yaradığı yok zaten sadece zarar veriyor vucuda ekmek yerine proteinden fazla yesen hem doyarsın hemde bırakmak istemezsin diyeti açlık çekmiceğin için

yok gülüm şok diyet zaten yapma onların bir halta yaradığı yok zaten sadece zarar veriyor vucuda ekmek yerine proteinden fazla yesen hem doyarsın hemde bırakmak istemezsin diyeti açlık çekmiceğin için
Oyle yapmaya calisacagim.Durumlar pek musait olmuyor.Bir de evimdeyim suan arada bir kaciyor maalesef.Bakalim yurda gidince ne yapacagim :|

Ah kızlar biri bana dur desin artık. Bebeğim emmiyor o yüzden diyet de yapabilirim ama yemek istiyorum catlayana kadar yemek
Hosgeld8n. Dur yeme. Bu kiloları. Geri vermek var.ogumdan bir ay sonra 10 kg verdmsutum yok diye. Geri aldM. pişmanım. Nerdeyse doğuma. giderkwn ki kilomdayim su an bebegim 10 aylık. Sende pişman olacaksin yeme. Bu arada bebeğin ne kadarlık. Emzirmete çalış zipla hopla yinet yeterki emsin tuttur . benimkude bir ara bırakır gibi oldum. Hoplaya hoplaya emzirdim ınan. Şükür emiyyo hala. Hiç olmadı sağ biberonla ver arada

Evet canım kalbinin sesini dinle vicdan çok önemli ama ne yazıkki çoğu insan maddiyatçı olmuş artık

5 aylık 2 aydır zorla emziriyorum işe döndüm artık gece emziriyorum oda zorla. Yememem lazım ama ne tuhaf yedikten sonra pişman olmuyorum. Ama yarın dan itibaren yemiyecegim inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…