Hayir olsun artik ne icin gördüysen :)Senin kontrolun vardi. Onu dusunerek uyumustum. Ondan gormusumdur
Ah kızlar biri bana dur desin artık. Bebeğim emmiyor o yüzden diyet de yapabilirim ama yemek istiyorum catlayana kadar yemek
Istahini tarcinli seylerle yatistirabilirsin canimAh kızlar biri bana dur desin artık. Bebeğim emmiyor o yüzden diyet de yapabilirim ama yemek istiyorum catlayana kadar yemek
karbon fazla olmuş biraz gülümm ekmeği kıssan birazSabah
Menemen
3 dilim cavdarli ekmek
Ara
Elma
Ogle
Yogurt
1 dilim cavdarli ekmek
Ara
1 dilim kek
Aksam
Corba
Egzersiz cok az yapabildim. 2.5 lt su.
Zaten her gun bu kadar yemiyorum aslinda.Ben diyeti birakmaktan korkuyorum bu yuzden kendimi cok fazla kismiyorum.Bazi yasaklarim var.Suya dikkat ediyorum.Egzersiz yapmaya calisiyorum.Daha once cok yaptim sok diyetler vs hepsi yarim kaldi.karbon fazla olmuş biraz gülümm ekmeği kıssan biraz
yok gülüm şok diyet zaten yapma onların bir halta yaradığı yok zaten sadece zarar veriyor vucuda ekmek yerine proteinden fazla yesen hem doyarsın hemde bırakmak istemezsin diyeti açlık çekmiceğin içinZaten her gun bu kadar yemiyorum aslinda.Ben diyeti birakmaktan korkuyorum bu yuzden kendimi cok fazla kismiyorum.Bazi yasaklarim var.Suya dikkat ediyorum.Egzersiz yapmaya calisiyorum.Daha once cok yaptim sok diyetler vs hepsi yarim kaldi.
Oyle yapmaya calisacagim.Durumlar pek musait olmuyor.Bir de evimdeyim suan arada bir kaciyor maalesef.Bakalim yurda gidince ne yapacagim :|yok gülüm şok diyet zaten yapma onların bir halta yaradığı yok zaten sadece zarar veriyor vucuda ekmek yerine proteinden fazla yesen hem doyarsın hemde bırakmak istemezsin diyeti açlık çekmiceğin için
Oyle yapmaya calisacagim.Durumlar pek musait olmuyor.Bir de evimdeyim suan arada bir kaciyor maalesef.Bakalim yurda gidince ne yapacagim :|
Yok aslında 2 gündür canım hep ekmek yemek istiyor. 1 aydır birsürü şok diyet uyguladm sonu hep hüsran verdigimi aldım . Basaramayacagim nasılsa diye koyverdim yiyorumCanini sikan birsey mi var gulum?
Evet deneyeceğimIstahini tarcinli seylerle yatistirabilirsin canim
Hosgeld8n. Dur yeme. Bu kiloları. Geri vermek var.ogumdan bir ay sonra 10 kg verdmsutum yok diye. Geri aldM. pişmanım. Nerdeyse doğuma. giderkwn ki kilomdayim su an bebegim 10 aylık. Sende pişman olacaksin yeme. Bu arada bebeğin ne kadarlık. Emzirmete çalış zipla hopla yinet yeterki emsin tuttur . benimkude bir ara bırakır gibi oldum. Hoplaya hoplaya emzirdim ınan. Şükür emiyyo hala. Hiç olmadı sağ biberonla ver aradaAh kızlar biri bana dur desin artık. Bebeğim emmiyor o yüzden diyet de yapabilirim ama yemek istiyorum catlayana kadar yemek
Evet canım kalbinin sesini dinle vicdan çok önemli ama ne yazıkki çoğu insan maddiyatçı olmuş artıkAbliş etüt merkezinde bi özel ders istedi bi veli isteyende babamın arkadaşı idi özel kolejede gidiyormuş cocuk müdür o özel okulada gidiyormuş deyip 5kuruş inmediler 70tl imiş adama acıdım babama anlattım babamda sen ver dedi daha ucuza verecem de doğru mu yaptım diye sormuştum abliş
Kesinlikle nenacımmm insanlar artık çocuklarının eğitimine önem veriyor ve her zorluklara katlanarak gönderiyorlar bazı yerlere
Son gaz sporumuza devam güzelimm:)
Oh vallaha hepiniz yanımda olunca vallaha kendimi rahat hissettim :))
Aynen öyle ablacım insanlar kirada oturup çocuklarının eğitimi için çabalıyorlar:)
Hala ikimizde ateş var ana oğul salya sümük bi haldeyiz ilaç içiyoz biran önce düzeliriz inşallahSen nasilsin guzelim, pasamiz nasil oldu?
5 aylık 2 aydır zorla emziriyorum işe döndüm artık gece emziriyorum oda zorla. Yememem lazım ama ne tuhaf yedikten sonra pişman olmuyorum. Ama yarın dan itibaren yemiyecegim inşHosgeld8n. Dur yeme. Bu kiloları. Geri vermek var.ogumdan bir ay sonra 10 kg verdmsutum yok diye. Geri aldM. pişmanım. Nerdeyse doğuma. giderkwn ki kilomdayim su an bebegim 10 aylık. Sende pişman olacaksin yeme. Bu arada bebeğin ne kadarlık. Emzirmete çalış zipla hopla yinet yeterki emsin tuttur . benimkude bir ara bırakır gibi oldum. Hoplaya hoplaya emzirdim ınan. Şükür emiyyo hala. Hiç olmadı sağ biberonla ver arada
Üşütmüş heralde canım ama enfeksiyon da olabilir takip et bakalım ne vereceksin ilaçYaa aldirsaydim keske pazara gitmisti annemler ya kotulasti biraz cikarmaya da basladi uyuyamadi da zencefilli bal verdim sabah ilac vericem galiba aksama
Bizde aynıyız canım çok korumaktan oluyo işte :)Bilmiyorumki elif o kadar koruyoruz kapiyolar iste
Bu haftanin birincisi kim
Kimi desteklemem gerektigini bileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?