Canım annemler Denizli de Kızkardeşim taşınacak ona yardıma gittiler kv ler soba yakıyor köyü bilirsin buz gibi orda söz de dinlemiyor daha fena oluruz diye korkuyorum açıkçası kendimde iyi değilim hafta düzelirsek işte aydın Denizli yapasım var nasipKiz ben de ilk etapta senin annen geliyo sandim hai iyi yardimci biri olacak yaninda dicektim ki yanlis anladigimi farkettim. Keske aydina gelseydin kuzuya da iyi gelirdi daha kuru burasi izmire gire
Kizlar hepinize merhabalar, nasilsiniz?
Yeni uyandim, yarim saat icinde hazirlanip cikacagiz oglumla.
Arkadasim kahvaltiya davet etti.
Eve donunce aktif olurum,hepiniz optum
Duvarin onunde dur ellerini daya, vucudunu oynatmadan kollarinin gucuyle sinav cek. Internetten bak teldeyim simdi:)
Akşemsettin nerde bilmiyorum ilk defa duydum çamlıkule çıkıyormuş bize ama kötü ötesi orayı zaten düşünmüyorumHangi okul cikiyor elif sizin adrese daha ilkokul degil de mi senin kuzu. Aksemsettinde arkadasim var
Ibrumin de iyi geliyor canım bizimkine ama çok küçükler daha doktoruna sordun muEvet belki peditus ama son care
Kim istemiyor canım bazen bendede oluyorum hatta adet öncesi hala oluyorum ama burası insana sorumluluk yüklüyor buraya daha aktif takılsan canım akşam kızlara ne yazcam diye düşün listeye girmeyi amaç edin ne bileyim önüne hedef koy ve son olarak dur artık dur oyyyy :))Ah kızlar biri bana dur desin artık. Bebeğim emmiyor o yüzden diyet de yapabilirim ama yemek istiyorum catlayana kadar yemek
Günaydın Afiyet olsun canım iyi eğlenceler :)Kizlar hepinize merhabalar, nasilsiniz?
Yeni uyandim, yarim saat icinde hazirlanip cikacagiz oglumla.
Arkadasim kahvaltiya davet etti.
Eve donunce aktif olurum,hepiniz optum
Yok aslında 2 gündür canım hep ekmek yemek istiyor. 1 aydır birsürü şok diyet uyguladm sonu hep hüsran verdigimi aldım . Basaramayacagim nasılsa diye koyverdim yiyorum
Yarın değil şimdi şuan şu dakka hadi başla hepimiz aynı durumdayız canım hepimiz bu nedenle burdayız 100 gr da olsa gitsin sakın bırakma5 aylık 2 aydır zorla emziriyorum işe döndüm artık gece emziriyorum oda zorla. Yememem lazım ama ne tuhaf yedikten sonra pişman olmuyorum. Ama yarın dan itibaren yemiyecegim inş
Hadi bakalım :) benden umut yok hastayım ve adetim gelcekBen olabilirm ablam
İnanmak zor gibi ama bu hafta en çok ben kilo vericemm
Abliş çok geçmiş olsunHala ikimizde ateş var ana oğul salya sümük bi haldeyiz ilaç içiyoz biran önce düzeliriz inşallah
ablamm waaawww menüye bakk pizza,şekerpare,bal,armutBen geldimmm
Menüm
Sabah:yesil salata bes sarma bir dolma bir ince dilim pizza bes zeytin cay bir cay kasigi tereyagi bir cay kasigi bal
Ara:bir sekerpare
Ögle:yesilcay tarcinli türk kahvesi yarim havuc ceyrek armut
Ara:yarim avuc kaju sütlü kahve
Aksam :müsli
Spor:7000 adim
Su:iki litreye yakin
Hadi inşallah gülüm, göster kendini :)Ben olabilirm ablam
İnanmak zor gibi ama bu hafta en çok ben kilo vericemm
Geçmiş olsun ablacımAdetten mütevellit yorgunluk ve basagrisi var kizlar sizler nasilsiniz
Kahvaltiya davetliydim asyamablamm waaawww menüye bakk pizza,şekerpare,bal,armut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?