Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın çıtır hatunlar
Dün gece kontenjan açıklandı kızlar sevinçten buraya yazmayı unuttum bizim bölümden 1997 kişi alacaklarmış Rabbime şükürler olsun:)))
D3S1R3 ablişim sunumunda başarılar dilerim sakin relax ol sen yaparsın inşallah heycan yaparsan kelimeler birbirine karışır onun için sakin davran bilgin zaten gayet güzeldir diye düşünüyorum abliş Rabbim utandırmasın @haeshin ablacım kızın nasıl oldu iyimi canım miniğim yaaa Rabbim şafi ismi ile şifalar versin @Hayaller35 ablacım siz nasıl oldunuz bol bol c vitanmini yiyin E-brulim sen nasılsın kuzummm :)@belindamm kız bisikletle aran nasıl:))@Yawrukush bu hafta mezun musun tatlışımm:)
Findikfaresi123 abliş bu aralar kaçırıyorsun aman dikkat
S shrrr saricicek123 @AKovser asya_01 canlarımmm nasılsınızzz:))

Asyaca edsofi Z zeynepela07 Yseeminn tiffany20 pakizee @zoombiiee @melinda23 hawar Slm09 tatlışlar nasılsınız nasıl gidiyor daha sık gelin kaynaşalım gepbirlikteçıtır hatunlar olalım şekerlerimmmm

Gözün aydin Mavisim, cok sevindim :) hakkinda hayirlisi olsun kuzum ♥
Iki gündür midem kötü kuzum onun haricinde iyiyim cok sükür. Sen nasilsin?

Cookkk sevindim mavim hadi gözünaydin kactiki ne kacti hem bu hafta

cocuktan tam okuyamiyorum.. hamikesin galibaa hayirli olsun mide bulantısı nedir bilirim.cok fena. 7 hafta çektim tuzlu şeyler cok iyi gelirdi bana . 7 hafta boyunca baharatsz makarna patates kahvaltilik ve meyve ile geçmişti

Günaydııın :) Herkese merhaba nasılsınız? Baktım benim bransta 1050 kisi atanacak.Insallah mezun oldugum zaman daha da artar.Bu arada evet karbonhidrat falan fazla yiyorum.Ama normal zamanlarda ne yedigimi soylemeye utaniyorum ya Bu listeler normal yediklerime gore hic neredeyse...Bir de cok azaltip sonradan geri almaktan korkuyorum.Cunku bunu defalarca yasadim.Ac bitirdim kac kez gunu.Simdi hepsini aldim.

cocuktan tam okuyamiyorum.. hamikesin galibaa hayirli olsun mide bulantısı nedir bilirim.cok fena. 7 hafta çektim tuzlu şeyler cok iyi gelirdi bana . 7 hafta boyunca baharatsz makarna patates kahvaltilik ve meyve ile geçmişti
Allah razi olsun canim, cok sag ol... Gelmis gecmis olsun, Allah yardimcimiz olsun sikayet etmek istemiyorum... zamaninda midem bulaniyor diyenleri kinadim galiba
Günaydin canim, insallah sende mezun olunca istedigin yere gelirsin. Hakkinda hayirlisi olsun ♥

Kizlar Gunaydinn

Bu hafta benim icin cokk yogun oldu oluyorda.
Dun misafirim vardi hem hasta ziyareti hemde kuzenimin tanidigimiz ama kiz arkadasi olarak yeniden tanismamiz gereken bi durum vardi.
7de eve gecip 1 saatte hemen corba sebze yemegi tavuk sote pilav ve kurabiye yaptim birde sansima elektrikler 1 saat yokmus tam eve gidincr geldi.
esim gunler sonra ilk defa bugun ise gitti cok şükür iyi ama doktor cumaya kadar dinlen demis bizimki duramadi evde kismetse olura falan takilmis siz hesap edin artik :)
Sirkette ptesi kalmam gereken mesaiye kalmadigimdan bugun ve yarin 8bucuka kadar sirketteyim kizlar offf o ayrı bir sıkınti.
Bu durumlardan adam akilli ne beslenebildim nede kendime vakit ayirabildim malesef.
Gecmise donemiyorum kizlar simdi molamda gelip yazmak istedim

Canim workout yapamadim. Denizin atesi var defne de atesli uyandi sabah kotu bi gece gecirdik jusma seanslari titre ve kendine gel seanslari vardi.
Neeee 3 oglan miiiiiii :))) e kendine guvenin varsa buyur yap tatlim.3 oglan vuuuu:))) amerikalilar da cok cocuk seviyo de mi kalabalik aileler

Jiliandan sonra oldu zaten. Ben hizli surmeye ugrasmiyirum bu arada kendiki kaptiriyorum hizli olsun diye ugrasmadim yani:))) hatirliyosan ilk gun de boyle olmustu sonra kendimi kastim yavas olsun diye olmadi ya akisina biraktim :)))

23 nisan cok iyi Anaokulu da iyi ilhan ege. Ama acayip kalabalik. Hasan ali yucel iyi . Vali rahmi bey iyi ona bakabilirsin. 30 agustos ta koklu bir okul. Arkadasimin kizi hasan ali yucele gidiyor kalabalik olur diye endiselendi once ama coook memnun. Sinif kalabalik bile olsa ogretmende bitiyor hersey. Iyi arastiracaksiniz. Ogretmen iyi ve ilgiliyse 40 50 farketmez hepsini organize eder

Benim kuzen başak Koleji'ni bitirdi inşaat Mühendisliğinde okuyor şuan da orası da iyi düşünebilirsin
Basari yuzdesi cok iyi oranin. Imkanlari da iyi burslu almiyolar artik onu ogrendim para konusuyor yani. Elif iste 2 cocuk olunca 8 seneyi ayni okulda tamamlatmak zor olacak gibi bilemiyorum. D3S1R3 d3digi gibi buyuttuk d3 okul seciyoruz:))) senin yakin ama. Bucada kilisenin yanindaki karacan dersanesi ozel okul oldu orada akrabamizin kizi calisiyor orasi nasil acaba

Sağol canım benimmm amin inşallah :)
Ah canım benim ablamda öyle yaaa midesi yanıyormuş midesi bulanıyormuş Allah kolaylıklar versin kuzumm :) bende iyim canım işe geldim oturuyorum :)
Cookkk sevindim mavim hadi gözünaydin kactiki ne kacti hem bu hafta
Sağol ablacım :) ah dikkat et bu 2 gün abliş
Inşallah canım mezun olur olmaz atanırsın inşallah ah canım yaaa sağlıklı beslenme düzenini oturtmak lazım hayatımıza çünkü kilolu oldugumuz için biraz ipin ucu kaçsa kilo alırız diye düşünüyorum

Tatlim soguk alginligi sanirim. Pancar yapraklarini ve ispanagi uikiyorum dogruyorum bol pirasayla kavuruyorum zeytinyaginda pismeye yakin renk biberi koyuyorum sarimsakli kese yogurduyla goturuyorum mmmmm:)) pancarin kellelerini de kiyabilirdin haslayip minik kupler halinde dograyip soganla kavurabilirsin:) aydinin Nazilli'den batıya dogru butuuun her yeri ot kavurmasiyla yasiyor kavurulmayan ot yok burda:))) @Hayaller35 elif kizcak simdi bana ama butun yesil otlarin kavurmasinin tadi ayni :))) saka saka ebegumeci kedirgen pancar favorim :)))

Sağol canım benimmm amin inşallah :)
Ah canım benim ablamda öyle yaaa midesi yanıyormuş midesi bulanıyormuş Allah kolaylıklar versin kuzumm :) bende iyim canım işe geldim oturuyorum :)
Allah herkesin yardimcisi olsun bitanem ♥
Kolay gelsin *

Canim gunaydin deniz de defne de yaniyor tatlim defneyi ayagimda salliyorum oyle mutlu oluyo kuzu. Denizde yanımda niloya izliyo

Ah canım yaa Allah kolaylık versin inşallah yaaaa ne zor bi iş hayatın var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…