Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın kızlar yine ben :) dün gece yatmadan 3 tabak makarnayida yedikten sonra evet bu sabah başladım diyete yani listem yok ama ekmek tatlı yok makarna pilav da yok az yiyeceğim . Ama spor yapamıyorum oğlum 5 aylık ve diş çıkartıyor hiç durmuyor. Saatlerce kucakta gezdiriyorum ziplatiyorum buda spor sayilirmi. Haa bide kahve bagimlisiyim ve şekersiz icemiyorum sabah 1 bardak Nescafe içtim 1 şekerli buna çözüm varmı

Kahve afiyet olsun:)

Çok geçmiş olsun canım. Ailede birinde olunca herkesi yoklar sıradan. Biran once iyileşirler inşallah.

Basarı yüzdesi ile neyi kastettin canım? Özel okula gidenler ortaokul lise üniversite vs sınavlarına girmiyor degil mi?

Güzelim azmin daim olsun. Emziriyordun yanılmıyorsam. Günde maksimum 2 fincan sade turk kahvesi içilmesi öneriliyor emziren anneler için. Kafein içerigi daha düşük oldugundan. Kafein sute dolayısıyla da bebege gecer. Şeker kullanmayı bırakmalısın. Birkaç gün tadı hoşuna gitmez sonar alışırsın.

Rabbimin sonsuz mucizeleri ♥
Bazı rahatsızlıklar ve ona şifa verecek Esmaül Hünsa:

Ağrıyan bölgeye elimizi koyarak duamızı okuyalım...

Kulak için: EsSemi
Omurga için: El Cabbar
Saç için: El Bedi'
Adaleler için: El Kavi
Kalp Kasları için: ErRezzak
Atardamarlar için: El Cabbar
Kanser için: Celle Celaluhu
Burun için: Latif- Ğani- Rahim
Bacak için: ErRafi'
Göz - damarları için: El Muteal
Kolon için: ErRauf
Karaciğer için: En Nafi'
Prostat için: ErReşid
Yağ keseleri için: En Nafi'
İdrar kesesi için: El Hadi
Akciğerler için: ErRazık
Kemikler için: En Nafi
Dizler için: ErRauf
Saç Kepeği için: Celle Celaluhu
Kalp için: En Nur
Kalp Damarı için: El Vahhab
Sinirler için: El Muğni
Migren için: El Ğani
Guatr için: El Cabbar
Göz için: EnNur-Basir-Vahhab
Mide için: ErRezzak
Böbrek için: El Hayy
Bağırsaklar için: EsSabur
Pankreas-Şeker hastalığı için: El Bari
Rahim için: El Halik
Romatizma için: El Muheymin
ĞÖde Deymesine için: El Kavi
Göz Siniri için: EzZahir
Tansiyon için: El Hafid

Güzelim uyeleri hep kendi içinde bulundukları sartlarda degerlendirmeye calışıyoruz. Senin iş ve cocuklar nedeniyle yogunlugunun ve buna ragmen elinden geldigince ugradıgının ve istikrarla kilo verdiginin farkındayız. Kaptanlarımızın ortak kararıyla seni listeye almaya karar verdik. Bu cuma güzel bir sonuçla listeye giriş yapmanı umut ediyoruz. Listeye girince 2 ay izin kullanamıyorsun. Bu nedenle azimle pes etmeden kendini de bizi de yarı yolda bırakmayacagından emin olmak adına senin de fikirlerini merak ediyoruz canım

Ben ellerimi açıp Fatiha okuyorum, sonar da agrıyan yerimi sıvazlıyorum:)

Sibelcim bisikleti bir saate cikarmaya calis:) daha benle yarisacaksin kiz:))
Dün halsizdim canım ama bugun kısmet olursa surerim.

18 saat de çokmus kız. Benim oglanla senin oğlan aynı valla..Erwan Miran da kolik ti hep aglardi Allah im. Ne zormuş çocuk büyütmek Rabbim sabır versin.
Beni biraksalar dünyaları yerdim de dün. Neyse dedim bunun bi de sonrası var.
Mavisim hadi hayırlısı inşallah yerlesirsin sende . Bisikletle aram fena değil galiba. Biraz kondisyon eksikligim var zamanla oturacak.
Şimdi nasıl kızlar buse.? Benim de eşim ve oğlum hasta ya. Yangın var deyip kacasim var evden.
Afiyet olsun bugün dünü unutup artık yeni sayfa aç.
Iki gündür bulanti var ablacim, esimin nazari :) simdi daha iyiyim Allaha sükür, sifa mi verecek seyi buldum :)

Olur cane o kadar . Olabildiğince temiz havaya çık miden bulaninca .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…