Amin tatlımmm:) sağol:)Allah herkesin yardimcisi olsun bitanem ♥
Kolay gelsin *
Allah sifa versin ablacim, kiyamam onlara ben ya. Hep mutlu olsunlar insallah ♥Canim gunaydin deniz de defne de yaniyor tatlim defneyi ayagimda salliyorum oyle mutlu oluyo kuzu. Denizde yanımda niloya izliyo
Basari yuzdesi cok iyi oranin. Imkanlari da iyi burslu almiyolar artik onu ogrendim para konusuyor yani. Elif iste 2 cocuk olunca 8 seneyi ayni okulda tamamlatmak zor olacak gibi bilemiyorum.D3S1R3 d3digi gibi buyuttuk d3 okul seciyoruz:))) senin yakin ama. Bucada kilisenin yanindaki karacan dersanesi ozel okul oldu orada akrabamizin kizi calisiyor orasi nasil acaba
Günaydın kızlar yine ben :) dün gece yatmadan 3 tabak makarnayida yedikten sonra evet bu sabah başladım diyete yani listem yok ama ekmek tatlı yok makarna pilav da yok az yiyeceğim . Ama spor yapamıyorum oğlum 5 aylık ve diş çıkartıyor hiç durmuyor. Saatlerce kucakta gezdiriyorum ziplatiyorum buda spor sayilirmi. Haa bide kahve bagimlisiyim ve şekersiz icemiyorum sabah 1 bardak Nescafe içtim 1 şekerli buna çözüm varmı
Allah sifa versin ablacim, kiyamam onlara ben ya. Hep mutlu olsunlar insallah ♥
Amin tatlımmm:) sağol:)
Iki gündür bulanti var ablacim, esimin nazari :) simdi daha iyiyim Allaha sükür, sifa mi verecek seyi buldum :)Nasılsın gamzelim, midende bulantı mı var yedigin birşey mi dokundu?
Iki gündür bulanti var ablacim, esimin nazari :) simdi daha iyiyim Allaha sükür, sifa mi verecek seyi buldum :)
Rabbimin sonsuz mucizeleri ♥Nedir?:)
canım ben elimden geldiğince katılmaya çalışıyorum ama tabi sizler kadar aktif olamıyorum ama, listeye giremesem bile çok üzülmerm neticede motivasyonum arttı kendimi sizlere karşı sorumlu hissediyorum ve kilo veriyorum
Rabbimin sonsuz mucizeleri ♥
Bazı rahatsızlıklar ve ona şifa verecek Esmaül Hünsa:
Ağrıyan bölgeye elimizi koyarak duamızı okuyalım...
Kulak için: EsSemi
Omurga için: El Cabbar
Saç için: El Bedi'
Adaleler için: El Kavi
Kalp Kasları için: ErRezzak
Atardamarlar için: El Cabbar
Kanser için: Celle Celaluhu
Burun için: Latif- Ğani- Rahim
Bacak için: ErRafi'
Göz - damarları için: El Muteal
Kolon için: ErRauf
Karaciğer için: En Nafi'
Prostat için: ErReşid
Yağ keseleri için: En Nafi'
İdrar kesesi için: El Hadi
Akciğerler için: ErRazık
Kemikler için: En Nafi
Dizler için: ErRauf
Saç Kepeği için: Celle Celaluhu
Kalp için: En Nur
Kalp Damarı için: El Vahhab
Sinirler için: El Muğni
Migren için: El Ğani
Guatr için: El Cabbar
Göz için: EnNur-Basir-Vahhab
Mide için: ErRezzak
Böbrek için: El Hayy
Bağırsaklar için: EsSabur
Pankreas-Şeker hastalığı için: El Bari
Rahim için: El Halik
Romatizma için: El Muheymin
ĞÖde Deymesine için: El Kavi
Göz Siniri için: EzZahir
Tansiyon için: El Hafid
Yok abla yaa ilaç bitti halen gelen giden yok bakalım ne olacakSen nasılsın deniz gözlüm, gelen giden var mı?
Yok abla yaa ilaç bitti halen gelen giden yok bakalım ne olacak
Ablacim bende ayetel kürsi, felak, nas okudum elimi karnima koydum ama bir sey olmadi. Denedim yani onuda :)Ben ellerimi açıp Fatiha okuyorum, sonar da agrıyan yerimi sıvazlıyorum:)
Ablacim bende ayetel kürsi, felak, nas okudum elimi karnima koydum ama bir sey olmadi. Denedim yani onuda :)
Okurum ablam, zaten biz kizlarla hergün dua ediyoruz Allah kabul ederse... Elimden geldigince okumaya calisiyorum.Mevzu açılmışken hergun oku yavruna gamzelim. Bol bol salavat oku.
Dün halsizdim canım ama bugun kısmet olursa surerim.Sibelcim bisikleti bir saate cikarmaya calis:) daha benle yarisacaksin kiz:))
18 saat de çokmus kız. Benim oglanla senin oğlan aynı valla..Erwan Miran da kolik ti hep aglardi Allah im. Ne zormuş çocuk büyütmek Rabbim sabır versin.tamam canim birakmadigina cok sevindim:)
ay evet galiba meyilliyim 2.ye Busem:)
kalabalik aileyi seviyorum.
birde inanmam hic boyle seylere Allah bilir tabi de bugun eglencesine, sac telimi alyansima baglayip kac cocugun olacak testi yapti bir arkadasim.
3 oglan cikti:)
yandik yanii:)
kesinlikle toparlar canim, en guzel egzersiz sinav gogusler icin:)
supersin:)
ablacim bol bol adimliyorsun zaten haftada 3-4 sefer yeterli olur.
2 hafta bu egzersizi yap yenisini paylasayim sonra :)
insallah birdahakine guzelim, kalp atislarini duyarsin, cok heyecanli oluyor:)
Kayinvalidenler ne yapti ogrenince cok merak ediyorum:)
yok canim yok unutur muyum hic ama araya haftasonu girdi, esim grip oldu, misafirlik derken anlarsin halimden guzelim:)
ohh kolay gelsin guzelim.
bitti mi hazirliklar:)
simdi nasil canim kuzun??
hosgeldin aramiza canim:)
ben Ozge,27 yasindayim,evliyim,1 oglum var, beden egitimi ogretmeniyim, suan ev hanimiyim:)
evet canim her yerde kotu kalpli insanlarar rastlamak mumkun
canim benim 25 gunlugune geliyor.
en son doguma gelmisti, Akin kolikti, ilaclar, aglama krizleri
annemle hic ilgilenememis, hic gezdirememistim.
bende okadar heveslendim ki insallah senin anneciginde gelir.
ki benim annem 18saat yolu geliyor, sizin coook daha yakin Sibelimmm, insallaah...
canim organik tarim abdde bayagi buyuk olcekli yapiliyor.
ancak denetimleri devlet tarafindan yurutuluyor ve cok sIkI denetimler oldugunu dusunmuyorum yaptigim arastirmalar dogrultusunda.
ki organik gidalarada mecburen kimyasal ilaclar kullaniyorlar bocekler vs icin, tek farki daha dogal olmasi.
bilmiyorum aklim cok karisik bu konuda...
nasil durumlar canim, yarin buyuk gun, sen eminim kolaylikla halledersin Demetcim:)
gecmis olsun ablacim..
gule gule yap canim egzersizlerini, cok da gecmis olsun guzelim...
sagol canim benim 25 gun sonra burada insallah 21 subatta:)
tasinmamiza yarfima gelecek sagolsun 25 gun kalacak insallah:)
ablacim gayette katilim sagliyorsun:)
cocuklarla bu kadari bile iyi:)
ohh ne guzel canim, iyi eglenceler:)
canim sut icin bol bol su icmek ise yariyor.
ben et, balik, tavuk cok tuketiyordum sutumu arttiriyordu.
tahillardan da yulaf ve bulgur bende mucizevi etki yapiyordu.
birde bir ara sutum cok azalmisti bira mayasi tableti kullanmistim, hap seklinde oda cookca arttirmisti.
bitki cayi gune 1-2den fazla tuketmemeye calis, emzirirken cok onermiyorlar.
ama rezene, sut cayi, gaz cayi icebilirsin rahat rahat:)
Allah kabul etsin canim:)
ohh mis gibi kokar o bebis halasi:)
canim ilk once duvarda sinav cekmeye basla..
sonra masa ya da sandalyeden destek alarak yaparsin.
sonra yerde dizlerin bukulu sinav cekersin, paylastigin videodaki gibi.
en son artik kol ve omuz kaslarin yeterince guclenince normal sinavi yaparsin rahatlikla:)
gayet guzel canim:)
Hay Allah aklim sende nasil oldu Deniz canim??
canim kekle ekmek miktarini biraz azaltsan cok guzel olur:)
Beni biraksalar dünyaları yerdim de dün. Neyse dedim bunun bi de sonrası var.canim gayet guzel, menun sporun:)
ohh ablacim kacamaklari goturmussun:)
ahh benide bu davetler bitirdi bu hafta mezun falan olamam ben
masallah Busem:)
supersin kaptanim:)
canim pancar ve ispanak kavurmasini nasil yapiyorsun??
rica ederim canim:)
sen sunumunu hallet de..
guzel canim menude sporda:)
bitter ciko, pekmez ve helva azicik kacamak olmus sadece ama zamanla menulerin oturur:)
dondurmaaa ahh ahh:)
Esim dondurmakoliktir hergun oglumla karsimda goturuyorlar
bende bakip bakip ic cekiyorum:)
ya canim ne ki hastaligi, grip mi?
uyumussundur tahminim haber alamadim senden.
insallah yarina toparlanir kuzucuk..
hayret Sibelim bugun aksam yemegide yemissin kizz:)
canim bugun menun bir hayli duzene girmis:)
sadece borek bozmus bu harika menuyu:)
olsun 1 haftaya tamamen duzene girer menuler:)
hadi bakalim yarin buyuk gun:)
dis bugdayiniz hayirli olsun Seherim..
pogaca, borek cok guzel miydi diye klasik sorumu sorayim:))
Ablacim menulerin duzene oturdu:)
Sporuda biraz arttirsan citir bir anne olacaksin:)
kisir oglen fazlaca olmus canim:)
yarin telafi edersin suphem yok..
madem cezani pesinen yaptim, listeye islemiyorum o halde:)
sinav candir, hayat boyu goguslerin sekillerini korumak icin bir numarali egzersizdir:)
cok gecmis olsun canim, oglan nasil oldu
ikinizde toparlanmissinizdir diye dusunuyordum...
insallah yarin saglikli haberlerinizi alirim..
canim egzersizi dogru yapiyor musun acaba?
cunku karin bolgende fazlalik olsa dahi, egzersizi yaparken oradaki kaslarin calisacagi icin, etkisini hissedersin.
hangi karin egzersizlerini yapiyorsun birde acaba?
su egzersizi firsat buldugunda deneyebilir misin canim?
bakalim bu egzersizde de ayni durum soz konusu olacak mi?
Mavisim hadi hayırlısı inşallah yerlesirsin sende . Bisikletle aram fena değil galiba. Biraz kondisyon eksikligim var zamanla oturacak.Günaydın çıtır hatunlar
Dün gece kontenjan açıklandı kızlar sevinçten buraya yazmayı unuttum bizim bölümden 1997 kişi alacaklarmış Rabbime şükürler olsun:)))
D3S1R3 ablişim sunumunda başarılar dilerim sakin relax ol sen yaparsın inşallah heycan yaparsan kelimeler birbirine karışır onun için sakin davran bilgin zaten gayet güzeldir diye düşünüyorum abliş Rabbim utandırmasın @haeshin ablacım kızın nasıl oldu iyimi canım miniğim yaaa Rabbim şafi ismi ile şifalar versin @Hayaller35 ablacım siz nasıl oldunuz bol bol c vitanmini yiyin E-brulim sen nasılsın kuzummm :)@belindamm kız bisikletle aran nasıl:))@Yawrukush bu hafta mezun musun tatlışımm:)
@seyhan77 abliş bu aralar kaçırıyorsun aman dikkat
@shrrr @saricicek123 @AKovser @asya_01 canlarımmm nasılsınızzz:))
@Asyaca @edsofi @zeynepela07 @Yseeminn @tiffany20 @pakizee @zoombiiee @melinda23 @hawar @Slm09 tatlışlar nasılsınız nasıl gidiyor daha sık gelin kaynaşalım gepbirlikteçıtır hatunlar olalım şekerlerimmmm
Şimdi nasıl kızlar buse.? Benim de eşim ve oğlum hasta ya. Yangın var deyip kacasim var evden.Canim workout yapamadim. Denizin atesi var defne de atesli uyandi sabah kotu bi gece gecirdik jusma seanslari titre ve kendine gel seanslari vardi.
Neeee 3 oglan miiiiiii :))) e kendine guvenin varsa buyur yap tatlim.3 oglan vuuuu:))) amerikalilar da cok cocuk seviyo de mi kalabalik aileler
Afiyet olsun bugün dünü unutup artık yeni sayfa aç.Günaydın kızlar yine ben :) dün gece yatmadan 3 tabak makarnayida yedikten sonra evet bu sabah başladım diyete yani listem yok ama ekmek tatlı yok makarna pilav da yok az yiyeceğim . Ama spor yapamıyorum oğlum 5 aylık ve diş çıkartıyor hiç durmuyor. Saatlerce kucakta gezdiriyorum ziplatiyorum buda spor sayilirmi. Haa bide kahve bagimlisiyim ve şekersiz icemiyorum sabah 1 bardak Nescafe içtim 1 şekerli buna çözüm varmı
Iki gündür bulanti var ablacim, esimin nazari :) simdi daha iyiyim Allaha sükür, sifa mi verecek seyi buldum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?