Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Merveciiim cok sevindiiiiim aydini da yaz kuzum hangi sehirde hangi okullar acik hepimize sor bak birsuru sehirden bir suru bayaniz sana yol gosteririz :))) canim cok mutlu oldum ikinci donem baslarsin artik yehuuuu

Gecmis olsun bir tanem. Tam duzelmisti pasamiz.

Yuzde derken teog ortalamalarini kastettim uc tane teog sinavi gecirdik basak koleji ted gibi okullarin kirmizi cizgi diyoruz bi basari siniri var o kirmizi cizgiyi gecen ogrencilerinin yuzdesi devlet okulundakilerden daha fazla. Ozel okula giden cocuklar da her sinava giriyor tabiki ama ozel liseye devam edecekse sinav kaygısı yasamiyorlar. Universiteye giriste de iyiler bu koklu iyi okullar. Kocaeli de tev İlhan turkes lisesi var adini yanlis hatirlamiyorumdur insallah. Demet cok ilginc bir lise modeli ilgileniyorsan bi arastir. Sadece ustun zekali veya parlak zekalı iq su yuksek cocuklari okutan enteresan bi lise.

herkese merhaba nasılsınız canım arkidişkolarım geçmişi okudum ve geldim asla bırakmam sizi çok sevdim herkesi tektek ama hastayım ya mazeret die demiyorum gerçekten eve gider gitmez uyuorm bebiş zaten annemde onu bile 5 dkka sevip eve geçıorm bulaşmasın diye dun gece ateşim 40 ları buldu suan bıle var 38 cıvarı hıssedıorm ama calısıorm malesef , nova tea tox cayımı suan ara ogun yaptm ve sizi okudum

Hala ikimizde ateş var ana oğul salya sümük bi haldeyiz ilaç içiyoz biran önce düzeliriz inşallah

ay cok gecmiş olsn hayellercım valla bu kış herkesi mahvetti aynen senin gbym

5 aylık 2 aydır zorla emziriyorum işe döndüm artık gece emziriyorum oda zorla. Yememem lazım ama ne tuhaf yedikten sonra pişman olmuyorum. Ama yarın dan itibaren yemiyecegim inş

işte o pişmalıgı hıssetmeye basladgn an kg vermeye baslıosn mesela ben mc donalds cok severm kocaman bır hamburgere hayır dıemezdm ama napıorm evet cok sevıorm ama yedgm an pişman oldgm için 5 dkkalık keyfımı yapacgma 24 saatın mutlulugunu yasamayı terch edıorm onu yedm pişman oldm e ozaman yemeyım dıorm vazgecıorm :)

gecms olsn sanada sen duzenını bılrsn ona göre hareket et canım

evet çok katlıyorm sana cok dogru

Adetten mütevellit yorgunluk ve basagrisi var kizlar sizler nasilsiniz

gecmsler olsn canım

Evet canim basaricam insallah haftayada bir kahvalti bir ev görmesi birde gün var oyy ben nerelere gidemm

seyhannn ablaaaa yeme ablammm yeme yemeki insanlar da az yesn bak seyhan yemıo bız nıe tıkabasa yıoz bızde yemeeyelm desinler bide havalı oluo he herkes tabaklkarı ac doyuran gibi doldurunca sen minik minik aperatflr koyuosn e ıste alsana dıolar ay yok cok mersi dikkat edıorm demekte ayrı bı hava be

Atesi 38 oldu calpol verdim annem biraz zorladi ben de verdim artik bakalim

kac yasnda bebegın haescım 1 yastan snra calpol pek dusurmuo dolwen onerıo dr lar 1 yasndaysa yarım olcek 2 yas ve ustuyse tam olcek
Ben minigi uyutayim. Benim de gozum kapaniyor ama uyumazsam gelirim yine

ya sormusmydm senn mınık kac yasnda grup kalabalık olunca yazılanlar kaynıo unutuırm bazen cvplamaı

kaslı bacak ilahi ya çok güldüm

valla gelmeye calısıorm canım yaaa

valla cocuklar hasta olmasnda baska bsy ıstemem bır annenın en caresız anı bence

Iki gündür bulanti var ablacim, esimin nazari :) simdi daha iyiyim Allaha sükür, sifa mi verecek seyi buldum :)

tuzlu kraker ye bana cok ıyı gelıodu yagsz olanlardan ama

@melinda23 sen nasıl oldun bugun canım?

bugun bir tık daha ıyıyım canım ya nurofen di pharmatondu bol ıhlamurlar ama pek banamısın demıo

Iki gündür bulanti var ablacim, esimin nazari :) simdi daha iyiyim Allaha sükür, sifa mi verecek seyi buldum :)
Ee olur ama 3. Aydan sonra rahatlarsin hamileligin 4. 5. 6. Aylari en rahat ve guzel zamanlar. Cildin parlayacak saclarin guzellesecek sivilce.mivilce olmayacak hormonlar seni cok guzel yapacak. 7 den sonrayi.anlatmayim nefes al yeter :)))

Tatlim martta 3 olacak calpol verdim

hemen dünki menumu yaxayım
sabah
1 kk peynr
3 zeytin
1salatalık
1haş yumurta
1 dilim ekmek

ara
tek sekerli turk kahvesı
bol ıhlamur

öğlen
1tabak kıymalı karnabahar yemegi
1kase yogurt ve salata

ara
1 mandalına
ara
1 yeşil elma

aksam
körili tavuk cigeri
bol salata
şalgam suyu (bu arada şalgamı sevdgmden dil kg verdırıomus dadandım bu ara dadanınca tadı fena gelmemeye basladı)

çay ve 1 tane kremalı bisküvi
en son yatmadan
kocacım sıcak ballı süt yaptı bogazım agrıdıgı için

Teog falan girmek mecburi mi yine de, istege bagli degil mi? Ben anaokulundan baslasin uni yi de okusun bitirsin istiyorum.

Benimki normal zekali canim. Not basari onceligim degil. Aktivite bol olsun, cocuk fikren ve bedenen ozgur olsun. Hayal kurabilsin. Onu istiyorum.

Tatlim martta 3 olacak calpol verdim

her annenin düzeni bakma şekli farklıdır tabi sadece dr u mun aktardgnı sölemek istedim yanlış anlaşılmak istemem asla
ben kızımın ateşini düşürmüo demiştimde bazı bebeklerde 1 yastan sonra calpol düşürmez demişti dolwen vermişti o sebeple tabi yinede herkesn kendı dr una danısması taraftarym

2 ay sonra 2 yasinda olacak canim. Kendine sorarsan "dott" yasindaymis:)

Ya iste aslinda oyle bir lise benim bu soyledigim hayal gucu yaratıcılık aktivite agirlikli cocugun kendi kendini kesfetmesine ve yolunu cizmesine olanak saglayan degisik bir egitim anlayislari var. Mesela universite de mimarlik mi istiyorsun neresi mimarligin merkezi italya orada okuyorsun elektronik bilisim japonya vs dunya da da ornekleri olan hem klasik hem yapilandirici bi okul. Teoga girmek mecburi artik. Yoksa acik liseye bile kayit yaptiramazsin. Ayni üniversite sinavi gibi. Teogun yuzde 70 i okul notlarinin yuzde 30 u alinarak liseye giris puanina gore okul tercih ediliyor. Iyi devlet okullarinin puanlari tavan yapmis durumda. Ozellerde sorun yok sinava gir parayi ver yeter:) ama burslu kabul eden okullar var

Tamam bakacagim bahsettigin okula da canim. Guzelmis:)

Selam kızlar herkese hayırlı sağlıklı günler
selam canm hg sanada hayrlı günler istanbulda güneş açtı bugun moralim süper

Yiyecegim onu simdi tatli niyetine

ye ye ben kac gundur yıemıorm luly bebeğini hastaym yanasamıorm

Biz yemek yiyelim sonra top oynayip yavastan hazirlanalim. 3 te okulda olacagiz. Basarilar dileyin

başarılar işiniz rast gitsn inaşşal canikom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…