Merveciiim cok sevindiiiiim aydini da yaz kuzum hangi sehirde hangi okullar acik hepimize sor bak birsuru sehirden bir suru bayaniz sana yol gosteririz :))) canim cok mutlu oldum ikinci donem baslarsin artik yehuuuuGünaydın çıtır hatunlar
Dün gece kontenjan açıklandı kızlar sevinçten buraya yazmayı unuttum bizim bölümden 1997 kişi alacaklarmış Rabbime şükürler olsun:)))
D3S1R3 ablişim sunumunda başarılar dilerim sakin relax ol sen yaparsın inşallah heycan yaparsan kelimeler birbirine karışır onun için sakin davran bilgin zaten gayet güzeldir diye düşünüyorum abliş Rabbim utandırmasın @haeshin ablacım kızın nasıl oldu iyimi canım miniğim yaaa Rabbim şafi ismi ile şifalar versin @Hayaller35 ablacım siz nasıl oldunuz bol bol c vitanmini yiyin @E-brulim sen nasılsın kuzummm :)@belindamm kız bisikletle aran nasıl:))@Yawrukush bu hafta mezun musun tatlışımm:)
@seyhan77 abliş bu aralar kaçırıyorsun aman dikkat
@shrrr @saricicek123 @AKovser @asya_01 canlarımmm nasılsınızzz:))
@Asyaca @edsofi @zeynepela07 @Yseeminn @tiffany20 @pakizee @zoombiiee @melinda23 @hawar @Slm09 tatlışlar nasılsınız nasıl gidiyor daha sık gelin kaynaşalım gepbirlikteçıtır hatunlar olalım şekerlerimmmm
Ah canım yaa Allah kolaylık versin inşallah yaaaa ne zor bi iş hayatın var
Dün halsizdim canım ama bugun kısmet olursa surerim.
18 saat de çokmus kız. Benim oglanla senin oğlan aynı valla..Erwan Miran da kolik ti hep aglardi Allah im. Ne zormuş çocuk büyütmek Rabbim sabır versin.
Beni biraksalar dünyaları yerdim de dün. Neyse dedim bunun bi de sonrası var.
Mavisim hadi hayırlısı inşallah yerlesirsin sende . Bisikletle aram fena değil galiba. Biraz kondisyon eksikligim var zamanla oturacak.
Şimdi nasıl kızlar buse.? Benim de eşim ve oğlum hasta ya. Yangın var deyip kacasim var evden.
Afiyet olsun bugün dünü unutup artık yeni sayfa aç.
Olur cane o kadar . Olabildiğince temiz havaya çık miden bulaninca .
eskiden daha yogun calisiyordum bu kadar yogun gecmiyordu kuzum Allah hepimize kolaylik versin
Yuzde derken teog ortalamalarini kastettim uc tane teog sinavi gecirdik basak koleji ted gibi okullarin kirmizi cizgi diyoruz bi basari siniri var o kirmizi cizgiyi gecen ogrencilerinin yuzdesi devlet okulundakilerden daha fazla. Ozel okula giden cocuklar da her sinava giriyor tabiki ama ozel liseye devam edecekse sinav kaygısı yasamiyorlar. Universiteye giriste de iyiler bu koklu iyi okullar. Kocaeli de tev İlhan turkes lisesi var adini yanlis hatirlamiyorumdur insallah. Demet cok ilginc bir lise modeli ilgileniyorsan bi arastir. Sadece ustun zekali veya parlak zekalı iq su yuksek cocuklari okutan enteresan bi lise.Kahve afiyet olsun:)
Çok geçmiş olsun canım. Ailede birinde olunca herkesi yoklar sıradan. Biran once iyileşirler inşallah.
Basarı yüzdesi ile neyi kastettin canım? Özel okula gidenler ortaokul lise üniversite vs sınavlarına girmiyor degil mi?
Hala ikimizde ateş var ana oğul salya sümük bi haldeyiz ilaç içiyoz biran önce düzeliriz inşallah
5 aylık 2 aydır zorla emziriyorum işe döndüm artık gece emziriyorum oda zorla. Yememem lazım ama ne tuhaf yedikten sonra pişman olmuyorum. Ama yarın dan itibaren yemiyecegim inş
Canım annemler Denizli de Kızkardeşim taşınacak ona yardıma gittiler kv ler soba yakıyor köyü bilirsin buz gibi orda söz de dinlemiyor daha fena oluruz diye korkuyorum açıkçası kendimde iyi değilim hafta düzelirsek işte aydın Denizli yapasım var nasip
evet çok katlıyorm sana cok dogruaaaaa hiç öyle şey olur mu ??
şok diyetler zaten saçmalıkkk..
Az ye, aç kal demiyorum doyana kadar ye sadece ne yediğine dikkat et..
Böyle motivasyonunu düşürürsen olmaz ki ama.. kaç gündür güya diyet yapıyorum, hergün bisküviydi, patatesdi derken 1 gram veremedim, motivasyon zaten yok, dün yeter deyip tekrar ama bu sefer kararlılıkla başladım.. Motivasyon, inanmak şartt, yoksa gerçekten başaramazsın canım.. Kendine, kilo vereceğine inan..
Ekmek zaten yiyebilirsin ama abartmadan.. Hiç yemek istemiyorum dersen de 3-5 gün tut kendini sonra yemek istemezsin zaten, ben öyle alıştım, yaklaşık 20 gündür ekmek yemiyorum, artık istemiyorum da, sen de yapabilirsin.. Tokluk hissi veren çaylar var, en sadesi yeşilçay mesela, onlardan faydalanabilirsin..
Adetten mütevellit yorgunluk ve basagrisi var kizlar sizler nasilsiniz
Evet canim basaricam insallah haftayada bir kahvalti bir ev görmesi birde gün var oyy ben nerelere gidemm
Atesi 38 oldu calpol verdim annem biraz zorladi ben de verdim artik bakalim
Ben minigi uyutayim. Benim de gozum kapaniyor ama uyumazsam gelirim yine
Geçen bununla ilgilidir haber okudum bisikleti hızlı değil normal hızda ve aynı tempoda sürmek etkiliymiş ve hızlı sürmek kas görüntüsünü belirginleştiriyormuş yani yakındahaeshin ın kaslı bacakları olacak :))
Günaydın çıtır hatunlar
Dün gece kontenjan açıklandı kızlar sevinçten buraya yazmayı unuttum bizim bölümden 1997 kişi alacaklarmış Rabbime şükürler olsun:)))
ay cok sevndm gözün aydn ınşallah şansn daha cok artar hadı hayrlısı
D3S1R3 ablişim sunumunda başarılar dilerim sakin relax ol sen yaparsın inşallah heycan yaparsan kelimeler birbirine karışır onun için sakin davran bilgin zaten gayet güzeldir diye düşünüyorum abliş Rabbim utandırmasın @haeshin ablacım kızın nasıl oldu iyimi canım miniğim yaaa Rabbim şafi ismi ile şifalar versin @Hayaller35 ablacım siz nasıl oldunuz bol bol c vitanmini yiyin @E-brulim sen nasılsın kuzummm :)@belindamm kız bisikletle aran nasıl:))@Yawrukush bu hafta mezun musun tatlışımm:)
@seyhan77 abliş bu aralar kaçırıyorsun aman dikkat
@shrrr @saricicek123 @AKovser @asya_01 canlarımmm nasılsınızzz:))
@Asyaca @edsofi @zeynepela07 @Yseeminn @tiffany20 @pakizee @zoombiiee @melinda23 @hawar @Slm09 tatlışlar nasılsınız nasıl gidiyor daha sık gelin kaynaşalım gepbirlikteçıtır hatunlar olalım şekerlerimmmm
Canim workout yapamadim. Denizin atesi var defne de atesli uyandi sabah kotu bi gece gecirdik jusma seanslari titre ve kendine gel seanslari vardi.
Neeee 3 oglan miiiiiii :))) e kendine guvenin varsa buyur yap tatlim.3 oglan vuuuu:))) amerikalilar da cok cocuk seviyo de mi kalabalik aileler
Iki gündür bulanti var ablacim, esimin nazari :) simdi daha iyiyim Allaha sükür, sifa mi verecek seyi buldum :)
@melinda23 sen nasıl oldun bugun canım?
bugun bir tık daha ıyıyım canım ya nurofen di pharmatondu bol ıhlamurlar ama pek banamısın demıo
Ee olur ama 3. Aydan sonra rahatlarsin hamileligin 4. 5. 6. Aylari en rahat ve guzel zamanlar. Cildin parlayacak saclarin guzellesecek sivilce.mivilce olmayacak hormonlar seni cok guzel yapacak. 7 den sonrayi.anlatmayim nefes al yeter :)))Iki gündür bulanti var ablacim, esimin nazari :) simdi daha iyiyim Allaha sükür, sifa mi verecek seyi buldum :)
Tatlim martta 3 olacak calpol verdimherkese merhaba nasılsınız canım arkidişkolarım geçmişi okudum ve geldim asla bırakmam sizi çok sevdim herkesi tektek ama hastayım ya mazeret die demiyorum gerçekten eve gider gitmez uyuorm bebiş zaten annemde onu bile 5 dkka sevip eve geçıorm bulaşmasın diye dun gece ateşim 40 ları buldu suan bıle var 38 cıvarı hıssedıorm ama calısıorm malesef , nova tea tox cayımı suan ara ogun yaptm ve sizi okudum
ay cok gecmiş olsn hayellercım valla bu kış herkesi mahvetti aynen senin gbym
işte o pişmalıgı hıssetmeye basladgn an kg vermeye baslıosn mesela ben mc donalds cok severm kocaman bır hamburgere hayır dıemezdm ama napıorm evet cok sevıorm ama yedgm an pişman oldgm için 5 dkkalık keyfımı yapacgma 24 saatın mutlulugunu yasamayı terch edıorm onu yedm pişman oldm e ozaman yemeyım dıorm vazgecıorm :)
gecms olsn sanada sen duzenını bılrsn ona göre hareket et canım
evet çok katlıyorm sana cok dogru
gecmsler olsn canım
seyhannn ablaaaa yeme ablammm yeme yemeki insanlar da az yesn bak seyhan yemıo bız nıe tıkabasa yıoz bızde yemeeyelm desinlerbide havalı oluo he herkes tabaklkarı ac doyuran gibi doldurunca sen minik minik aperatflr koyuosn e ıste alsana dıolar ay yok cok mersi dikkat edıorm demekte ayrı bı hava be
kac yasnda bebegın haescım 1 yastan snra calpol pek dusurmuo dolwen onerıo dr lar 1 yasndaysa yarım olcek 2 yas ve ustuyse tam olcek
ya sormusmydm senn mınık kac yasnda grup kalabalık olunca yazılanlar kaynıo unutuırm bazen cvplamaı
kaslı bacakilahi ya çok güldüm
valla gelmeye calısıorm canım yaaa
valla cocuklar hasta olmasnda baska bsy ıstemem bır annenın en caresız anı bence
tuzlu kraker ye bana cok ıyı gelıodu yagsz olanlardan ama
Yuzde derken teog ortalamalarini kastettim uc tane teog sinavi gecirdik basak koleji ted gibi okullarin kirmizi cizgi diyoruz bi basari siniri var o kirmizi cizgiyi gecen ogrencilerinin yuzdesi devlet okulundakilerden daha fazla. Ozel okula giden cocuklar da her sinava giriyor tabiki ama ozel liseye devam edecekse sinav kaygısı yasamiyorlar. Universiteye giriste de iyiler bu koklu iyi okullar. Kocaeli de tev İlhan turkes lisesi var adini yanlis hatirlamiyorumdur insallah. Demet cok ilginc bir lise modeli ilgileniyorsan bi arastir. Sadece ustun zekali veya parlak zekalı iq su yuksek cocuklari okutan enteresan bi lise.
Tatlim martta 3 olacak calpol verdim
herkese merhaba nasılsınız canım arkidişkolarım geçmişi okudum ve geldim asla bırakmam sizi çok sevdim herkesi tektek ama hastayım ya mazeret die demiyorum gerçekten eve gider gitmez uyuorm bebiş zaten annemde onu bile 5 dkka sevip eve geçıorm bulaşmasın diye dun gece ateşim 40 ları buldu suan bıle var 38 cıvarı hıssedıorm ama calısıorm malesef , nova tea tox cayımı suan ara ogun yaptm ve sizi okudum
ay cok gecmiş olsn hayellercım valla bu kış herkesi mahvetti aynen senin gbym
işte o pişmalıgı hıssetmeye basladgn an kg vermeye baslıosn mesela ben mc donalds cok severm kocaman bır hamburgere hayır dıemezdm ama napıorm evet cok sevıorm ama yedgm an pişman oldgm için 5 dkkalık keyfımı yapacgma 24 saatın mutlulugunu yasamayı terch edıorm onu yedm pişman oldm e ozaman yemeyım dıorm vazgecıorm :)
gecms olsn sanada sen duzenını bılrsn ona göre hareket et canım
evet çok katlıyorm sana cok dogru
gecmsler olsn canım
seyhannn ablaaaa yeme ablammm yeme yemeki insanlar da az yesn bak seyhan yemıo bız nıe tıkabasa yıoz bızde yemeeyelm desinlerbide havalı oluo he herkes tabaklkarı ac doyuran gibi doldurunca sen minik minik aperatflr koyuosn e ıste alsana dıolar ay yok cok mersi dikkat edıorm demekte ayrı bı hava be
kac yasnda bebegın haescım 1 yastan snra calpol pek dusurmuo dolwen onerıo dr lar 1 yasndaysa yarım olcek 2 yas ve ustuyse tam olcek
ya sormusmydm senn mınık kac yasnda grup kalabalık olunca yazılanlar kaynıo unutuırm bazen cvplamaı
kaslı bacakilahi ya çok güldüm
valla gelmeye calısıorm canım yaaa
valla cocuklar hasta olmasnda baska bsy ıstemem bır annenın en caresız anı bence
tuzlu kraker ye bana cok ıyı gelıodu yagsz olanlardan ama
2 ay sonra 2 yasinda olacak canim. Kendine sorarsan "dott" yasindaymis:)
allahım dott yasındamıyım dio ben onu parçalarımlütfen op bnm için bnm kızımda 15. ayın içinde allah hepsine uzun saglıklı basarılı ömürler versin
Ya iste aslinda oyle bir lise benim bu soyledigim hayal gucu yaratıcılık aktivite agirlikli cocugun kendi kendini kesfetmesine ve yolunu cizmesine olanak saglayan degisik bir egitim anlayislari var. Mesela universite de mimarlik mi istiyorsun neresi mimarligin merkezi italya orada okuyorsun elektronik bilisim japonya vs dunya da da ornekleri olan hem klasik hem yapilandirici bi okul. Teoga girmek mecburi artik. Yoksa acik liseye bile kayit yaptiramazsin. Ayni üniversite sinavi gibi. Teogun yuzde 70 i okul notlarinin yuzde 30 u alinarak liseye giris puanina gore okul tercih ediliyor. Iyi devlet okullarinin puanlari tavan yapmis durumda. Ozellerde sorun yok sinava gir parayi ver yeter:) ama burslu kabul eden okullar varTeog falan girmek mecburi mi yine de, istege bagli degil mi? Ben anaokulundan baslasin uni yi de okusun bitirsin istiyorum.
Benimki normal zekali canim. Not basari onceligim degil. Aktivite bol olsun, cocuk fikren ve bedenen ozgur olsun. Hayal kurabilsin. Onu istiyorum.
Ya iste aslinda oyle bir lise benim bu soyledigim hayal gucu yaratıcılık aktivite agirlikli cocugun kendi kendini kesfetmesine ve yolunu cizmesine olanak saglayan degisik bir egitim anlayislari var. Mesela universite de mimarlik mi istiyorsun neresi mimarligin merkezi italya orada okuyorsun elektronik bilisim japonya vs dunya da da ornekleri olan hem klasik hem yapilandirici bi okul. Teoga girmek mecburi artik. Yoksa acik liseye bile kayit yaptiramazsin. Ayni üniversite sinavi gibi. Teogun yuzde 70 i okul notlarinin yuzde 30 u alinarak liseye giris puanina gore okul tercih ediliyor. Iyi devlet okullarinin puanlari tavan yapmis durumda. Ozellerde sorun yok sinava gir parayi ver yeter:) ama burslu kabul eden okullar var
selam canm hg sanada hayrlı günler istanbulda güneş açtı bugun moralim süperSelam kızlar herkese hayırlı sağlıklı günler
Yiyecegim onu simdi tatli niyetine
Biz yemek yiyelim sonra top oynayip yavastan hazirlanalim. 3 te okulda olacagiz. Basarilar dileyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?