Ne kusuru özgecim saat geç olunca iki lafın belini kırarız dedim sadece öpüyorum canımcanim benim kusuruma bakma saat gec olunca kimse kalmamistir diye direk menulere ve gecmise saldirdim.
Daha iyisindir insallah, yarin bol bol gorusmek uzere, iyi uykular Elifim:)
Bugün daha iyiyiz canım sen nasılsın tatlımGünaydın kızlar
@D3S1R3 ablacım başarılar dilerim
@Hayaller35 abla daha iyimisin?
haeshin deniz nasıl oldu ablacım?
1.5 kilo verirsem kesin birinci olursun, çünkü bizim kızlar o kadar veremiyoooo
Âmin inşallah Özgem hayırlısı olsun. Kayınvalidemlere söyleyemedik, dün evde yoktular bugün gideceğiz inşallah :)
Yok nenacim yanlis anlamadim tabi ki fikrini duymak isterim ben dolven hic vermedim daha denk gelmedi evde pedifen ve parol de var aslinda pedifen hemen kesiyor ama o kadar agir surup vermek istemedigim icin calpol verdim canim ben. Simdi uyudu bi tanesi digeri dun kotuydu gece. Simdi iyi biraz daha. Uyuyunca iyilesir umarimher annenin düzeni bakma şekli farklıdır tabi sadece dr u mun aktardgnı sölemek istedim yanlış anlaşılmak istemem asla
ben kızımın ateşini düşürmüo demiştimde bazı bebeklerde 1 yastan sonra calpol düşürmez demişti dolwen vermişti o sebeple tabi yinede herkesn kendı dr una danısması taraftarym
Amaaaninnn ne buyume meraklisiymis o kuzu bana kalsa buyusunler:) annem dun buyumeyin boyle kalin biraz daha sevelim doyalim size diye seviyorsu2 ay sonra 2 yasinda olacak canim. Kendine sorarsan "dott" yasindaymis:)
Basarilar cok guzel olacak sen merak etme oldugu kadari yeter artar bile rahat olBiz yemek yiyelim sonra top oynayip yavastan hazirlanalim. 3 te okulda olacagiz. Basarilar dileyin
Çok sevindim canım gözün aydın hayırlısı olsun.biz de Daha iyiyiz mavişim sen nasılsın aylık misafirin geldimi bugün benim ki de gelecek güya bakalımGünaydın çıtır hatunlar
Dün gece kontenjan açıklandı kızlar sevinçten buraya yazmayı unuttum bizim bölümden 1997 kişi alacaklarmış Rabbime şükürler olsun:)))
@D3S1R3 ablişim sunumunda başarılar dilerim sakin relax ol sen yaparsın inşallah heycan yaparsan kelimeler birbirine karışır onun için sakin davran bilgin zaten gayet güzeldir diye düşünüyorum abliş Rabbim utandırmasın@haeshin ablacım kızın nasıl oldu iyimi canım miniğim yaaa Rabbim şafi ismi ile şifalar versin @Hayaller35 ablacım siz nasıl oldunuz bol bol c vitanmini yiyin E-brulim sen nasılsın kuzummm :)@belindamm kız bisikletle aran nasıl:))@Yawrukush bu hafta mezun musun tatlışımm:)
@seyhan77 abliş bu aralar kaçırıyorsun aman dikkat
@shrrr @saricicek123Dahlia_ @asya_01 canlarımmm nasılsınızzz:))
Asyaca edsofi @zeynepela07 @Yseeminn @tiffany20 @pakizee @zoombiiee @melinda23 @hawar @Slm09 tatlışlar nasılsınız nasıl gidiyor daha sık gelin kaynaşalım gepbirlikteçıtır hatunlar olalım şekerlerimmmm
Vallaha yaaa şaşkınımm yengemde 3günde gelmiş 10gün geçsin o zaman gitcem abla yada regl olursam 3. Günü gitcem ablaEnteresan bir durum mavişim. Kontrolün ne zaman?
Is degistirmeyi dusunuyordun canim. Var mi bir gelisme?
Gecmis olsun neyin var?Dün halsizdim canım ama bugun kısmet olursa surerim.
18 saat de çokmus kız. Benim oglanla senin oğlan aynı valla..Erwan Miran da kolik ti hep aglardi Allah im. Ne zormuş çocuk büyütmek Rabbim sabır versin.
Beni biraksalar dünyaları yerdim de dün. Neyse dedim bunun bi de sonrası var.
Mavisim hadi hayırlısı inşallah yerlesirsin sende . Bisikletle aram fena değil galiba. Biraz kondisyon eksikligim var zamanla oturacak.
Şimdi nasıl kızlar buse.? Benim de eşim ve oğlum hasta ya. Yangın var deyip kacasim var evden.
Afiyet olsun bugün dünü unutup artık yeni sayfa aç.
Olur cane o kadar . Olabildiğince temiz havaya çık miden bulaninca .
Canim gecmis olsun, insallah biran önce toparlanirsin.herkese merhaba nasılsınız canım arkidişkolarım geçmişi okudum ve geldim asla bırakmam sizi çok sevdim herkesi tektek ama hastayım ya mazeret die demiyorum gerçekten eve gider gitmez uyuorm bebiş zaten annemde onu bile 5 dkka sevip eve geçıorm bulaşmasın diye dun gece ateşim 40 ları buldu suan bıle var 38 cıvarı hıssedıorm ama calısıorm malesef , nova tea tox cayımı suan ara ogun yaptm ve sizi okudum
ay cok gecmiş olsn hayellercım valla bu kış herkesi mahvetti aynen senin gbym
işte o pişmalıgı hıssetmeye basladgn an kg vermeye baslıosn mesela ben mc donalds cok severm kocaman bır hamburgere hayır dıemezdm ama napıorm evet cok sevıorm ama yedgm an pişman oldgm için 5 dkkalık keyfımı yapacgma 24 saatın mutlulugunu yasamayı terch edıorm onu yedm pişman oldm e ozaman yemeyım dıorm vazgecıorm :)
gecms olsn sanada sen duzenını bılrsn ona göre hareket et canım
evet çok katlıyorm sana cok dogru
gecmsler olsn canım
seyhannn ablaaaa yeme ablammm yeme yemeki insanlar da az yesn bak seyhan yemıo bız nıe tıkabasa yıoz bızde yemeeyelm desinlerbide havalı oluo he herkes tabaklkarı ac doyuran gibi doldurunca sen minik minik aperatflr koyuosn e ıste alsana dıolar ay yok cok mersi dikkat edıorm demekte ayrı bı hava be
kac yasnda bebegın haescım 1 yastan snra calpol pek dusurmuo dolwen onerıo dr lar 1 yasndaysa yarım olcek 2 yas ve ustuyse tam olcek
ya sormusmydm senn mınık kac yasnda grup kalabalık olunca yazılanlar kaynıo unutuırm bazen cvplamaı
kaslı bacakilahi ya çok güldüm
valla gelmeye calısıorm canım yaaa
valla cocuklar hasta olmasnda baska bsy ıstemem bır annenın en caresız anı bence
tuzlu kraker ye bana cok ıyı gelıodu yagsz olanlardan ama
Ee olur ama 3. Aydan sonra rahatlarsin hamileligin 4. 5. 6. Aylari en rahat ve guzel zamanlar. Cildin parlayacak saclarin guzellesecek sivilce.mivilce olmayacak hormonlar seni cok guzel yapacak. 7 den sonrayi.anlatmayim nefes al yeter :)))
Ihtiyacin yok ama bol sans ablacim :)Biz yemek yiyelim sonra top oynayip yavastan hazirlanalim. 3 te okulda olacagiz. Basarilar dileyin
Allaha sükür ablacim iyi olmaniza sevindim :) iyiyim bende sükür :)Ne kusuru özgecim saat geç olunca iki lafın belini kırarız dedim sadece öpüyorum canım
Bugün daha iyiyiz canım sen nasılsın tatlım
Inşallah kuzum:) alışırsın gülüm oh oh incecik bacaklar gelsinDün halsizdim canım ama bugun kısmet olursa surerim.
18 saat de çokmus kız. Benim oglanla senin oğlan aynı valla..Erwan Miran da kolik ti hep aglardi Allah im. Ne zormuş çocuk büyütmek Rabbim sabır versin.
Mavisim hadi hayırlısı inşallah yerlesirsin sende . Bisikletle aram fena değil galiba. Biraz kondisyon eksikligim var zamanla oturacak.
Şimdi nasıl kızlar buse.? Benim de eşim ve oğlum hasta ya. Yangın var deyip kacasim var evden.
Sağol ablişimmm :)) 2 şubatta hangi okullar açık onlar belli olacak sorarım tabiki ablişimm inşallahMerveciiim cok sevindiiiiim aydini da yaz kuzum hangi sehirde hangi okullar acik hepimize sor bak birsuru sehirden bir suru bayaniz sana yol gosteririz :))) canim cok mutlu oldum ikinci donem baslarsin artik yehuuuu
Aynen abla garantilendi inşallah :)) artık tercihi bekliyoruz inşallah hayırlısı ile atlatırız
Süpersin kuzucumm zatenherkese merhaba nasılsınız canım arkidişkolarım geçmişi okudum ve geldim asla bırakmam sizi çok sevdim herkesi tektek ama hastayım ya mazeret die demiyorum gerçekten eve gider gitmez uyuorm bebiş zaten annemde onu bile 5 dkka sevip eve geçıorm bulaşmasın diye dun gece ateşim 40 ları buldu suan bıle var 38 cıvarı hıssedıorm ama calısıorm malesef , nova tea tox cayımı suan ara ogun yaptm ve sizi okudum
işte o pişmalıgı hıssetmeye basladgn an kg vermeye baslıosn mesela ben mc donalds cok severm kocaman bır hamburgere hayır dıemezdm ama napıorm evet cok sevıorm ama yedgm an pişman oldgm için 5 dkkalık keyfımı yapacgma 24 saatın mutlulugunu yasamayı terch edıorm onu yedm pişman oldm e ozaman yemeyım dıorm vazgecıorm :)
gecmsler olsn canım
seyhannn ablaaaa yeme ablammm yeme yemeki insanlar da az yesn bak seyhan yemıo bız nıe tıkabasa yıoz bızde yemeeyelm desinlerbide havalı oluo he herkes tabaklkarı ac doyuran gibi doldurunca sen minik minik aperatflr koyuosn e ıste alsana dıolar ay yok cok mersi dikkat edıorm demekte ayrı bı hava be
kac yasnda bebegın haescım 1 yastan snra calpol pek dusurmuo dolwen onerıo dr lar 1 yasndaysa yarım olcek 2 yas ve ustuyse tam olcek
ya sormusmydm senn mınık kac yasnda grup kalabalık olunca yazılanlar kaynıo unutuırm bazen cvplamaı
valla cocuklar hasta olmasnda baska bsy ıstemem bır annenın en caresız anı bence
Gelmiş geçmiş olsun canım gerçekten çok yoğunsun kolay gelsinKizlar Gunaydinn
Bu hafta benim icin cokk yogun oldu oluyorda.
Dun misafirim vardi hem hasta ziyareti hemde kuzenimin tanidigimiz ama kiz arkadasi olarak yeniden tanismamiz gereken bi durum vardi.
7de eve gecip 1 saatte hemen corba sebze yemegi tavuk sote pilav ve kurabiye yaptim birde sansima elektrikler 1 saat yokmus tam eve gidincr geldi.
esim gunler sonra ilk defa bugun ise gitti cok şükür iyi ama doktor cumaya kadar dinlen demis bizimki duramadi evde kismetse olura falan takilmis siz hesap edin artik :)
Sirkette ptesi kalmam gereken mesaiye kalmadigimdan bugun ve yarin 8bucuka kadar sirketteyim kizlar offf o ayrı bir sıkınti.
Bu durumlardan adam akilli ne beslenebildim nede kendime vakit ayirabildim malesef.
Gecmise donemiyorum kizlar simdi molamda gelip yazmak istedim
Hastalık eve girdimi dolaşmadan çıkmıyor ishal de varmı canım enfeksiyon olabilir mi buseCanim workout yapamadim. Denizin atesi var defne de atesli uyandi sabah kotu bi gece gecirdik jusma seanslari titre ve kendine gel seanslari vardi.
Neeee 3 oglan miiiiiii :))) e kendine guvenin varsa buyur yap tatlim.3 oglan vuuuu:))) amerikalilar da cok cocuk seviyo de mi kalabalik aileler
Koy ver gitsin madem nediyim :))))Jiliandan sonra oldu zaten. Ben hizli surmeye ugrasmiyirum bu arada kendiki kaptiriyorum hizli olsun diye ugrasmadim yani:))) hatirliyosan ilk gun de boyle olmustu sonra kendimi kastim yavas olsun diye olmadi ya akisina biraktim :)))
Ilhan ege kurada çıkmadı ışılay saygın a gidiyor şimdi.vali Rahmi yi önerdiler ama işte dediğin gibi öğretmen önemli olan nasıl bulcaz onun iyisini de bilmiyorum hiç araştırıyoruz bakalım hayırlısı olur inşallah23 nisan cok iyi Anaokulu da iyi ilhan ege. Ama acayip kalabalik. Hasan ali yucel iyi . Vali rahmi bey iyi ona bakabilirsin. 30 agustos ta koklu bir okul. Arkadasimin kizi hasan ali yucele gidiyor kalabalik olur diye endiselendi once ama coook memnun. Sinif kalabalik bile olsa ogretmende bitiyor hersey. Iyi arastiracaksiniz. Ogretmen iyi ve ilgiliyse 40 50 farketmez hepsini organize eder
Aaa özel izmir koleji olmuş eşim bakmış beğenmiş orası heralde ben yeni diye pek sıcak bakmadım ama gidip konuşcam biraz daha iyileşeyimBasari yuzdesi cok iyi oranin. Imkanlari da iyi burslu almiyolar artik onu ogrendim para konusuyor yani. Elif iste 2 cocuk olunca 8 seneyi ayni okulda tamamlatmak zor olacak gibi bilemiyorum. @D3S1R3 d3digi gibi buyuttuk d3 okul seciyoruz:))) senin yakin ama. Bucada kilisenin yanindaki karacan dersanesi ozel okul oldu orada akrabamizin kizi calisiyor orasi nasil acaba
Ya kızmadım da arapsaçını yememişsin sen ozaman onun kokusu bile başkadır :))Tatlim soguk alginligi sanirim. Pancar yapraklarini ve ispanagi uikiyorum dogruyorum bol pirasayla kavuruyorum zeytinyaginda pismeye yakin renk biberi koyuyorum sarimsakli kese yogurduyla goturuyorum mmmmm:)) pancarin kellelerini de kiyabilirdin haslayip minik kupler halinde dograyip soganla kavurabilirsin:) aydinin Nazilli'den batıya dogru butuuun her yeri ot kavurmasiyla yasiyor kavurulmayan ot yok burda:))) @Hayaller35 elif kizcak simdi bana ama butun yesil otlarin kavurmasinin tadi ayni :))) saka saka ebegumeci kedirgen pancar favorim :)))
Doktora götürdün mü canım kızlarıCanim gunaydin deniz de defne de yaniyor tatlim defneyi ayagimda salliyorum oyle mutlu oluyo kuzu. Denizde yanımda niloya izliyo
Hayirlisi olsun canm cok sevndm adin ciktimiGünaydın çıtır hatunlar
Dün gece kontenjan açıklandı kızlar sevinçten buraya yazmayı unuttum bizim bölümden 1997 kişi alacaklarmış Rabbime şükürler olsun:)))
@D3S1R3 ablişim sunumunda başarılar dilerim sakin relax ol sen yaparsın inşallah heycan yaparsan kelimeler birbirine karışır onun için sakin davran bilgin zaten gayet güzeldir diye düşünüyorum abliş Rabbim utandırmasın@haeshin ablacım kızın nasıl oldu iyimi canım miniğim yaaa Rabbim şafi ismi ile şifalar versin @Hayaller35 ablacım siz nasıl oldunuz bol bol c vitanmini yiyin E-brulim sen nasılsın kuzummm :)@belindamm kız bisikletle aran nasıl:))@Yawrukush bu hafta mezun musun tatlışımm:)
Asyaca edsofi @zeynepela07 @Yseeminn @tiffany20 @pakizee @zoombiiee @melinda23 @hawar @Slm09 tatlışlar nasılsınız nasıl gidiyor daha sık gelin kaynaşalım gepbirlikteçıtır hatunlar olalım şekerlerimmmm
Gelmiş geçmiş olsun canım gerçekten çok yoğunsun kolay gelsin
Hastalık eve girdimi dolaşmadan çıkmıyor ishal de varmı canım enfeksiyon olabilir mi buse
Koy ver gitsin madem nediyim :))))
Ilhan ege kurada çıkmadı ışılay saygın a gidiyor şimdi.vali Rahmi yi önerdiler ama işte dediğin gibi öğretmen önemli olan nasıl bulcaz onun iyisini de bilmiyorum hiç araştırıyoruz bakalım hayırlısı olur inşallah
Aaa özel izmir koleji olmuş eşim bakmış beğenmiş orası heralde ben yeni diye pek sıcak bakmadım ama gidip konuşcam biraz daha iyileşeyim
Ya kızmadım da arapsaçını yememişsin sen ozaman onun kokusu bile başkadır :))
Doktora götürdün mü canım kızları
Üni kazandırma olarak diyor yanılmıyorsam okulun başarı yüzdesi yaniKahve afiyet olsun:)
Çok geçmiş olsun canım. Ailede birinde olunca herkesi yoklar sıradan. Biran once iyileşirler inşallah.
Basarı yüzdesi ile neyi kastettin canım? Özel okula gidenler ortaokul lise üniversite vs sınavlarına girmiyor degil mi?
Emzirmiyor diye hatırlıyorum demetcimGüzelim azmin daim olsun. Emziriyordun yanılmıyorsam. Günde maksimum 2 fincan sade turk kahvesi içilmesi öneriliyor emziren anneler için. Kafein içerigi daha düşük oldugundan. Kafein sute dolayısıyla da bebege gecer. Şeker kullanmayı bırakmalısın. Birkaç gün tadı hoşuna gitmez sonar alışırsın.
Tatlim makina onrririm on numara sut ilitma derdi yok ben dolaptan sutu koyuuyorum 1 kasik activa sade yogurt maya olarak kullaniorum, hrmde butun yogurt prebiyotik oluyor:))))Birazdan bisiklet binecegim insallah. Yogurt yaptim dun ilk defa tutmus is basa dustu ya:)
Ayy yerim ben onu:))2 ay sonra 2 yasinda olacak canim. Kendine sorarsan "dott" yasindaymis:)
Sağol canım iyiyiz sen nasılsın ne zaman gidiyosun sunuma başarılar diliyorum canım@melinda23 sen nasıl oldun bugun canım?
@Hayaller35 sen de pasamız da daha iyisinizdir inşallah kuzum.
canim gayet guzel, menun sporun:)
ohh ablacim kacamaklari goturmussun:)
ahh benide bu davetler bitirdi bu hafta mezun falan olamam ben
masallah Busem:)
supersin kaptanim:)
canim pancar ve ispanak kavurmasini nasil yapiyorsun??
rica ederim canim:)
sen sunumunu hallet de..
guzel canim menude sporda:)
bitter ciko, pekmez ve helva azicik kacamak olmus sadece ama zamanla menulerin oturur:)
dondurmaaa ahh ahh:)
Esim dondurmakoliktir hergun oglumla karsimda goturuyorlar
bende bakip bakip ic cekiyorum:)
ya canim ne ki hastaligi, grip mi?
uyumussundur tahminim haber alamadim senden.
insallah yarina toparlanir kuzucuk..
hayret Sibelim bugun aksam yemegide yemissin kizz:)
canim bugun menun bir hayli duzene girmis:)
sadece borek bozmus bu harika menuyu:)
olsun 1 haftaya tamamen duzene girer menuler:)
hadi bakalim yarin buyuk gun:)
dis bugdayiniz hayirli olsun Seherim..
pogaca, borek cok guzel miydi diye klasik sorumu sorayim:))
Ablacim menulerin duzene oturdu:)
Sporuda biraz arttirsan citir bir anne olacaksin:)
kisir oglen fazlaca olmus canim:)
yarin telafi edersin suphem yok..
madem cezani pesinen yaptim, listeye islemiyorum o halde:)
sinav candir, hayat boyu goguslerin sekillerini korumak icin bir numarali egzersizdir:)
cok gecmis olsun canim, oglan nasil oldu
ikinizde toparlanmissinizdir diye dusunuyordum...
insallah yarin saglikli haberlerinizi alirim..
canim egzersizi dogru yapiyor musun acaba?
cunku karin bolgende fazlalik olsa dahi, egzersizi yaparken oradaki kaslarin calisacagi icin, etkisini hissedersin.
hangi karin egzersizlerini yapiyorsun birde acaba?
su egzersizi firsat buldugunda deneyebilir misin canim?
bakalim bu egzersizde de ayni durum soz konusu olacak mi?
Günaydın kızlar
@D3S1R3 ablacım başarılar dilerim
@Hayaller35 abla daha iyimisin?
haeshin deniz nasıl oldu ablacım?
1.5 kilo verirsem kesin birinci olursun, çünkü bizim kızlar o kadar veremiyoooo
Âmin inşallah Özgem hayırlısı olsun. Kayınvalidemlere söyleyemedik, dün evde yoktular bugün gideceğiz inşallah :)
Günaydın çıtır hatunlar
Canim workout yapamadim. Denizin atesi var defne de atesli uyandi sabah kotu bi gece gecirdik jusma seanslari titre ve kendine gel seanslari vardi.
Neeee 3 oglan miiiiiii :))) e kendine guvenin varsa buyur yap tatlim.3 oglan vuuuu:))) amerikalilar da cok cocuk seviyo de mi kalabalik aileler
Rabbimin sonsuz mucizeleri ♥
Bazı rahatsızlıklar ve ona şifa verecek Esmaül Hünsa:
Ağrıyan bölgeye elimizi koyarak duamızı okuyalım...
Kulak için: EsSemi
Omurga için: El Cabbar
Saç için: El Bedi'
Adaleler için: El Kavi
Kalp Kasları için: ErRezzak
Atardamarlar için: El Cabbar
Kanser için: Celle Celaluhu
Burun için: Latif- Ğani- Rahim
Bacak için: ErRafi'
Göz - damarları için: El Muteal
Kolon için: ErRauf
Karaciğer için: En Nafi'
Prostat için: ErReşid
Yağ keseleri için: En Nafi'
İdrar kesesi için: El Hadi
Akciğerler için: ErRazık
Kemikler için: En Nafi
Dizler için: ErRauf
Saç Kepeği için: Celle Celaluhu
Kalp için: En Nur
Kalp Damarı için: El Vahhab
Sinirler için: El Muğni
Migren için: El Ğani
Guatr için: El Cabbar
Göz için: EnNur-Basir-Vahhab
Mide için: ErRezzak
Böbrek için: El Hayy
Bağırsaklar için: EsSabur
Pankreas-Şeker hastalığı için: El Bari
Rahim için: El Halik
Romatizma için: El Muheymin
ĞÖde Deymesine için: El Kavi
Göz Siniri için: EzZahir
Tansiyon için: El Hafid
herkese merhaba nasılsınız canım arkidişkolarım geçmişi okudum ve geldim asla bırakmam sizi çok sevdim herkesi tektek ama hastayım ya mazeret die demiyorum gerçekten eve gider gitmez uyuorm bebiş zaten annemde onu bile 5 dkka sevip eve geçıorm bulaşmasın diye dun gece ateşim 40 ları buldu suan bıle var 38 cıvarı hıssedıorm ama calısıorm malesef , nova tea tox cayımı suan ara ogun yaptm ve sizi okudum
gecmsler olsn canım
Biz yemek yiyelim sonra top oynayip yavastan hazirlanalim. 3 te okulda olacagiz. Basarilar dileyin
Vallaha yaaa şaşkınımm yengemde 3günde gelmiş 10gün geçsin o zaman gitcem abla yada regl olursam 3. Günü gitcem abla
Sağol ablacımmm :)) yok abla gelmedi daha yaÇok sevindim canım gözün aydın hayırlısı olsun.biz de Daha iyiyiz mavişim sen nasılsın aylık misafirin geldimi bugün benim ki de gelecek güya bakalım
Geçmiş olsun canım grip mi oldularDün halsizdim canım ama bugun kısmet olursa surerim.
Sana da geçmiş olsun canım annen bakıyor kuzuya ne güzel sende düzelirsin umarım biran önceherkese merhaba nasılsınız canım arkidişkolarım geçmişi okudum ve geldim asla bırakmam sizi çok sevdim herkesi tektek ama hastayım ya mazeret die demiyorum gerçekten eve gider gitmez uyuorm bebiş zaten annemde onu bile 5 dkka sevip eve geçıorm bulaşmasın diye dun gece ateşim 40 ları buldu suan bıle var 38 cıvarı hıssedıorm ama calısıorm malesef , nova tea tox cayımı suan ara ogun yaptm ve sizi okudum
gecmsler olsn canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?