Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canim benim kusuruma bakma saat gec olunca kimse kalmamistir diye direk menulere ve gecmise saldirdim.
Daha iyisindir insallah, yarin bol bol gorusmek uzere, iyi uykular Elifim:)
Ne kusuru özgecim saat geç olunca iki lafın belini kırarız dedim sadece öpüyorum canım
Bugün daha iyiyiz canım sen nasılsın tatlım

Yok nenacim yanlis anlamadim tabi ki fikrini duymak isterim ben dolven hic vermedim daha denk gelmedi evde pedifen ve parol de var aslinda pedifen hemen kesiyor ama o kadar agir surup vermek istemedigim icin calpol verdim canim ben. Simdi uyudu bi tanesi digeri dun kotuydu gece. Simdi iyi biraz daha. Uyuyunca iyilesir umarim

Çok sevindim canım gözün aydın hayırlısı olsun.biz de Daha iyiyiz mavişim sen nasılsın aylık misafirin geldimi bugün benim ki de gelecek güya bakalım

Is degistirmeyi dusunuyordun canim. Var mi bir gelisme?

hala bakiyorum canim saglam bir iki yerden bi kac haber var ama zamann ...
ama bu zamana kadar daha rahat calisabilecegim seylerde bakiyorum.
Calisirken biraz zor oluyor ama kismet bakalim. demekki burdan daha yiyecek ekmegim varmış

Gecmis olsun neyin var?
Kuzum merak ettim oglusa iki ismiyle mi hitap ediyorsun?
Canim gecmis olsun, insallah biran önce toparlanirsin.
Ee olur ama 3. Aydan sonra rahatlarsin hamileligin 4. 5. 6. Aylari en rahat ve guzel zamanlar. Cildin parlayacak saclarin guzellesecek sivilce.mivilce olmayacak hormonlar seni cok guzel yapacak. 7 den sonrayi.anlatmayim nefes al yeter :)))
anlatis tarzina bayiliyorum
Biz yemek yiyelim sonra top oynayip yavastan hazirlanalim. 3 te okulda olacagiz. Basarilar dileyin
Ihtiyacin yok ama bol sans ablacim :)
Ne kusuru özgecim saat geç olunca iki lafın belini kırarız dedim sadece öpüyorum canım

Bugün daha iyiyiz canım sen nasılsın tatlım
Allaha sükür ablacim iyi olmaniza sevindim :) iyiyim bende sükür :)

Inşallah kuzum:) alışırsın gülüm oh oh incecik bacaklar gelsin
Merveciiim cok sevindiiiiim aydini da yaz kuzum hangi sehirde hangi okullar acik hepimize sor bak birsuru sehirden bir suru bayaniz sana yol gosteririz :))) canim cok mutlu oldum ikinci donem baslarsin artik yehuuuu
Sağol ablişimmm :)) 2 şubatta hangi okullar açık onlar belli olacak sorarım tabiki ablişimm inşallah :))))
Mavibocuk gormemisim mesaji. Atanman garantilendi yani? Cok sukur ohhhhh
Aynen abla garantilendi inşallah :)) artık tercihi bekliyoruz inşallah hayırlısı ile atlatırız ) aynn çok şükür:)))
Süpersin kuzucumm zaten

Gelmiş geçmiş olsun canım gerçekten çok yoğunsun kolay gelsin
Hastalık eve girdimi dolaşmadan çıkmıyor ishal de varmı canım enfeksiyon olabilir mi buse
Jiliandan sonra oldu zaten. Ben hizli surmeye ugrasmiyirum bu arada kendiki kaptiriyorum hizli olsun diye ugrasmadim yani:))) hatirliyosan ilk gun de boyle olmustu sonra kendimi kastim yavas olsun diye olmadi ya akisina biraktim :)))
Koy ver gitsin madem nediyim :))))
Ilhan ege kurada çıkmadı ışılay saygın a gidiyor şimdi.vali Rahmi yi önerdiler ama işte dediğin gibi öğretmen önemli olan nasıl bulcaz onun iyisini de bilmiyorum hiç araştırıyoruz bakalım hayırlısı olur inşallah
Aaa özel izmir koleji olmuş eşim bakmış beğenmiş orası heralde ben yeni diye pek sıcak bakmadım ama gidip konuşcam biraz daha iyileşeyim

Ya kızmadım da arapsaçını yememişsin sen ozaman onun kokusu bile başkadır :))
Canim gunaydin deniz de defne de yaniyor tatlim defneyi ayagimda salliyorum oyle mutlu oluyo kuzu. Denizde yanımda niloya izliyo
Doktora götürdün mü canım kızları

Hayirlisi olsun canm cok sevndm adin ciktimi ahhh tatlm cocuktan tlefonu alamiorumki elimden aliyo teli gorunce ondan sık giremiorum o gomeden gizliden girebilirsrm giriom ,)))) ben pek citir sayilmam ve bu hafta kilo vermicrm cok kacirdim dun aksam tatli yedim cok pismanim (((

tesekkur ederim canim

Üni kazandırma olarak diyor yanılmıyorsam okulun başarı yüzdesi yani
Emzirmiyor diye hatırlıyorum demetcim

Birazdan bisiklet binecegim insallah. Yogurt yaptim dun ilk defa tutmus is basa dustu ya:)
Tatlim makina onrririm on numara sut ilitma derdi yok ben dolaptan sutu koyuuyorum 1 kasik activa sade yogurt maya olarak kullaniorum, hrmde butun yogurt prebiyotik oluyor:))))

Allah tez zamanda şifanızı versin canım..

Sağol canım bilgilerin içinn
Mezun olsan bile gitme hiçbiryere
Şınav bu kadar önemli ise göğüs için, öğrenirim çekmekten hiç vazgeçmem

1.5 kiloyu salladım aslında ama veredebilirim, reglden dolayı şiştiğim için verebileceğimi düşündüm

Sağol canım, iyiyim çok şükür..
Gözün aydın bu arada Hayırlısı olsun Maviş

Çok geçmiş olsun canım, Allah acil şifa versin..

Allah kabul etsin ablam..

Allah şifa versin canım. Şimdi nasılsın ?

Biz yemek yiyelim sonra top oynayip yavastan hazirlanalim. 3 te okulda olacagiz. Basarilar dileyin

Başarılarrr

Vallaha yaaa şaşkınımm yengemde 3günde gelmiş 10gün geçsin o zaman gitcem abla yada regl olursam 3. Günü gitcem abla

Nedir bu çektiğimizzzz

Geçmiş olsun canım grip mi oldular
Sana da geçmiş olsun canım annen bakıyor kuzuya ne güzel sende düzelirsin umarım biran önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…