Dolven ilk defa duydum canmhe dogru calpol u bnde o sebepten cöpeatmstm zaten ateşide düşmüodu dr snra dolwen yazdı
Normal ateside mi dusurmuodu ilginc mis yahe dogru calpol u bnde o sebepten cöpeatmstm zaten ateşide düşmüodu dr snra dolwen yazdı
Ablacım ilaç bittikten sonra 10 gün içinde gelir dedi bekleyecem şimdi
Senin neen vat canmAblacım ilaç bittikten sonra 10 gün içinde gelir dedi bekleyecem şimdi
canım ya hayır dusurmuodu 37,5 ates normal bı ates o onu bile düşürmüodu ki 38 lere falan cıktıgı oluoduNormal ateside mi dusurmuodu ilginc mis ya
ya ben şey rica edebilirmiyim alt karın egzersizi bana güzel videolar bulablrmsnz daha dogrusu alt karınmı bılmıorm dogumdan sonra kalan bir göbegm var ve sarkık
Regli olamıyor ilaç kullandı bu calpol meselesini ilk defa duydumSenin neen vat canm
evet yawrukush o dunde saolsun birsürü video paylaşmıştı tamam beklicem akşam videoları musait olup paylasırsa cok memnun olucam şimdiden teşekkürler.... takım kaptanları kaç kişi ve kimler hiç bilmıorumYawrukush Özge kaptan 5 ten sonra gelir o sana yardımcı olacak videoları paylaşır canım kendisi beden eğitimi öğretmeni takımımızın da biricik antrenörü
Ben söle yapiorum nasil bi ates turu oldugunu anlamak icin yarim gun vermiorum ilac sicak yerleri sogutuorum kendim dusuorum kontrol ediorum enfeksiyon atesi mi var onu anlamaya calisiorumemin olduktan sonra gun sonu veriorum pedifencanım ya hayır dusurmuodu 37,5 ates normal bı ates o onu bile düşürmüodu ki 38 lere falan cıktıgı oluodu
Sirkeli su ve limonlu su sadece vücudu temizleyip metabolizmayı canlandırıyor canım direk yağ yakımın a etkisi yokbugun hiç su içesim yok resmen zorla içiyorum daha 5 bardak oldubide şey sorcam sabahları ac karnına sirkeli su ıcıorm 2 gündür igrenc bı tadı var işe yarar mı sizce yağ yakımında
Canm sayfasi ni solim sana bak 17791evet yawrukush o dunde saolsun birsürü video paylaşmıştı tamam beklicem akşam videoları musait olup paylasırsa cok memnun olucam şimdiden teşekkürler.... takım kaptanları kaç kişi ve kimler hiç bilmıorum
Daha iyiyim ablacim, cok sükür...Kamu spotu :))) nası oldu miden tuzlu şeyler iyi gelir canım.bu arada hani bizim minyonlar :)
1. Sayfaya git canım bilmek istediğin herşey orda yazıyorevet yawrukush o dunde saolsun birsürü video paylaşmıştı tamam beklicem akşam videoları musait olup paylasırsa cok memnun olucam şimdiden teşekkürler.... takım kaptanları kaç kişi ve kimler hiç bilmıorum
Benimde kaldi o kisim yag, sezeryan olunca baglayamiosunda grrci onada pek inanmiorum tabievet yawrukush o dunde saolsun birsürü video paylaşmıştı tamam beklicem akşam videoları musait olup paylasırsa cok memnun olucam şimdiden teşekkürler.... takım kaptanları kaç kişi ve kimler hiç bilmıorum
Ebruş seni uğraştırıyormuyum canım ama oğlum bayılıyo gülüşünü duysan:)nerden buluyorsun bunlarıDaha iyiyim ablacim, cok sükür...
Ben sana bosuna mi unutursam hatirlat dedim :)
Buyurun size minyon :)
Afiyet olsun Fatime cim bende makinede yapıyom aynen öyle oluyorBen yine geçmişi okuyup alıntı yapayım derken selamsız daldım
Dün menümü yazdıktan sonra 1 kase patlamış mısır yedim, yağsız, tuzsuz tabi..
Kabızlık sorunu olanlara şiddetle öneririm.. Gerçekten çok iyi geliyor, hem tokluk hissi de veriyor..
Kabızlığıa iyi geldiğini öğrendiğimden beri yemeğe çalışıyorum, ama tuzlusunu yiyordum tabi, şimdi tuzsuz yapıyorum tadı da gayet güzel
Ben söle yapiorum nasil bi ates turu oldugunu anlamak icin yarim gun vermiorum ilac sicak yerleri sogutuorum kendim dusuorum kontrol ediorum enfeksiyon atesi mi var onu anlamaya calisiorumemin olduktan sonra gun sonu veriorum pedifen
olsun vucudumda temzlense olur metabolızmamda yavas yanı faydası var devam edım barıSirkeli su ve limonlu su sadece vücudu temizleyip metabolizmayı canlandırıyor canım direk yağ yakımın a etkisi yok
hayhay bakıyorum thanksCanm sayfasi ni solim sana bak 17791
Benimde kaldi o kisim yag, sezeryan olunca baglayamiosunda grrci onada pek inanmiorum tabi
Ben yine geçmişi okuyup alıntı yapayım derken selamsız daldım
Dün menümü yazdıktan sonra 1 kase patlamış mısır yedim, yağsız, tuzsuz tabi..
Kabızlık sorunu olanlara şiddetle öneririm.. Gerçekten çok iyi geliyor, hem tokluk hissi de veriyor..
Kabızlığıa iyi geldiğini öğrendiğimden beri yemeğe çalışıyorum, ama tuzlusunu yiyordum tabi, şimdi tuzsuz yapıyorum tadı da gayet güzel
Yok ablacim ne ugrasmasi, benim icin bir zevk :)Ebruş seni uğraştırıyormuyum canım ama oğlum bayılıyo gülüşünü duysan:)nerden buluyorsun bunları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?