Istersen verirsin bence :)1.5 kiloyu salladım aslında ama veredebilirim, reglden dolayı şiştiğim için verebileceğimi düşündüm
Amin ablasi cümlemizin dualarini Rabbim kabul etsin insallah ♥
Allah kabul etsin ablam..
Hahhayt ne olcak bunların bu büyüme merakı benim ki sürekli 7 olmak istediğini söylüyor (kendine çok kızıyor yavaş büyüyormuş )+ 7 filmler ve oyuncaklar için :)))2 ay sonra 2 yasinda olacak canim. Kendine sorarsan "dott" yasindaymis:)
Yok canım adım çıkmadı daha sadece kontenjan belli oldu herşey 11 şubatta belli olacakHayirlisi olsun canm cok sevndm adin ciktimiahhh tatlm cocuktan tlefonu alamiorumki elimden aliyo teli gorunce ondan sık giremiorum o gomeden gizliden girebilirsrm giriom ,)))) ben pek citir sayilmam ve bu hafta kilo vermicrm cok kacirdim dun aksam tatli yedim cok pismanim (((
Sağol tatlım benim :)Mavibocuk Tatlim cok tebrik ederimmm... Umarim gönlüne göre olur
Sağol bitanem :)) aynen yaaaa gelsede kurtulsak:))Allah tez zamanda şifanızı versin canım..
Sağol canım bilgilerin içinn
Mezun olsan bile gitme hiçbiryere
Şınav bu kadar önemli ise göğüs için, öğrenirim çekmekten hiç vazgeçmem
1.5 kiloyu salladım aslında ama veredebilirim, reglden dolayı şiştiğim için verebileceğimi düşündüm
Sağol canım, iyiyim çok şükür..
Gözün aydın bu aradaHayırlısı olsun Maviş
Çok geçmiş olsun canım, Allah acil şifa versin..
Allah kabul etsin ablam..
Allah şifa versin canım. Şimdi nasılsın ?
Başarılarrr
Nedir bu çektiğimizzzz
Bıdıklar yaaa:))Hahhayt ne olcak bunların bu büyüme merakı benim ki sürekli 7 olmak istediğini söylüyor (kendine çok kızıyor yavaş büyüyormuş )+ 7 filmler ve oyuncaklar için :)))
Maviş ilacın bittiği halde gelmedimi anlamadım canım nolcak şimdiBıdıklar yaaa:))
iyiyim gülüm çok şükür sen nasılsınGünaydın çıtır hatunlar
Dün gece kontenjan açıklandı kızlar sevinçten buraya yazmayı unuttum bizim bölümden 1997 kişi alacaklarmış Rabbime şükürler olsun:)))
@D3S1R3 ablişim sunumunda başarılar dilerim sakin relax ol sen yaparsın inşallah heycan yaparsan kelimeler birbirine karışır onun için sakin davran bilgin zaten gayet güzeldir diye düşünüyorum abliş Rabbim utandırmasın@haeshin ablacım kızın nasıl oldu iyimi canım miniğim yaaa Rabbim şafi ismi ile şifalar versin @Hayaller35 ablacım siz nasıl oldunuz bol bol c vitanmini yiyin E-brulim sen nasılsın kuzummm :)@belindamm kız bisikletle aran nasıl:))@Yawrukush bu hafta mezun musun tatlışımm:)
@seyhan77 abliş bu aralar kaçırıyorsun aman dikkat
@shrrr @saricicek123 @AKovserasya_01 canlarımmm nasılsınızzz:))
@Asyacaedsofi @zeynepela07 @Yseeminn @tiffany20 @pakizee @zoombiiee @melinda23 @hawar @Slm09 tatlışlar nasılsınız nasıl gidiyor daha sık gelin kaynaşalım gepbirlikteçıtır hatunlar olalım şekerlerimmmm
Yok nenacim yanlis anlamadim tabi ki fikrini duymak isterim ben dolven hic vermedim daha denk gelmedi evde pedifen ve parol de var aslinda pedifen hemen kesiyor ama o kadar agir surup vermek istemedigim icin calpol verdim canim ben. Simdi uyudu bi tanesi digeri dun kotuydu gece. Simdi iyi biraz daha. Uyuyunca iyilesir umarim
Ablacım ilaç bittikten sonra 10 gün içinde gelir dedi bekleyecem şimdiMaviş ilacın bittiği halde gelmedimi anlamadım canım nolcak şimdi
hadi allah kabul etsn inşallhkızlar mevlüt var oraya gidiyorum gelince görüşürüz inş
Bende iyim canım çok şüküriyiyim gülüm çok şükür sen nasılsın
hahaha bende revani yapmistim portakalli iyi dayanmisjn sen,, demek ben irademe daha okdar sahip degilim
Tamam canım inşallah hemen gelir rahatlarsınAblacım ilaç bittikten sonra 10 gün içinde gelir dedi bekleyecem şimdi
Carpol damgalandi tatlim ben vermiorum yasaklandi , ilerde cocuklarda astima sebebiyet veriomus brn cope attim , pedifen kullaniorum , gripte de katarin surup kullaniorum , tabi daha bi kere grip oldu benmki , pedifeni cok agrili dis cikarioruz agri kresici olarak kullaniorum,inşallah toparlar yavrucuk parol ve pedifen denemedm hiç agır sa verme bosver ılık duş aldırabilrsn bide annem bnm kızıma sey yapıo ateşi düşüo bida cıkıo bida yapıo bı kac defa tekrarlıo tamamen düşüo eski bi yöntem 1 limon sıkıo içine 1 tane falan asperin atıp ezio sonra onu eklemlere suruo dırsek ıclerı dız arkaları boyun kulak arkası el bıleklerı ayak bıleklerı ve ayaklar o da enteresandrki ateşi düşürüo baştasaçma geldi ama baktm ciddi ciddi düşüo ateşi
Kamu spotu :))) nası oldu miden tuzlu şeyler iyi gelir canım.bu arada hani bizim minyonlar :)
Carpol damgalandi tatlim ben vermiorum yasaklandi , ilerde cocuklarda astima sebebiyet veriomus brn cope attim , pedifen kullaniorum , gripte de katarin surup kullaniorum , tabi daha bi kere grip oldu benmki , pedifeni cok agrili dis cikarioruz agri kresici olarak kullaniorum,inşallah toparlar yavrucuk parol ve pedifen denemedm hiç agır sa verme bosver ılık duş aldırabilrsn bide annem bnm kızıma sey yapıo ateşi düşüo bida cıkıo bida yapıo bı kac defa tekrarlıo tamamen düşüo eski bi yöntem 1 limon sıkıo içine 1 tane falan asperin atıp ezio sonra onu eklemlere suruo dırsek ıclerı dız arkaları boyun kulak arkası el bıleklerı ayak bıleklerı ve ayaklar o da enteresandrki ateşi düşürüo baştasaçma geldi ama baktm ciddi ciddi düşüo ateşi
he dogru calpol u bnde o sebepten cöpeatmstm zaten ateşide düşmüodu dr snra dolwen yazdıCarpol damgalandi tatlim ben vermiorum yasaklandi , ilerde cocuklarda astima sebebiyet veriomus brn cope attim , pedifen kullaniorum , gripte de katarin surup kullaniorum , tabi daha bi kere grip oldu benmki , pedifeni cok agrili dis cikarioruz agri kresici olarak kullaniorum,
Ates var ates var tabi canminşallah toparlar yavrucuk parol ve pedifen denemedm hiç agır sa verme bosver ılık duş aldırabilrsn bide annem bnm kızıma sey yapıo ateşi düşüo bida cıkıo bida yapıo bı kac defa tekrarlıo tamamen düşüo eski bi yöntem 1 limon sıkıo içine 1 tane falan asperin atıp ezio sonra onu eklemlere suruo dırsek ıclerı dız arkaları boyun kulak arkası el bıleklerı ayak bıleklerı ve ayaklar o da enteresandrki ateşi düşürüo baştasaçma geldi ama baktm ciddi ciddi düşüo ateşi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?