Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yok canım adım çıkmadı daha sadece kontenjan belli oldu herşey 11 şubatta belli olacak çıtır adayıyı kız ah kaçırma gülümmmm yaaaa annem gilde dün revani yapmış içim gitti
Mavibocuk Tatlim cok tebrik ederimmm... Umarim gönlüne göre olur
Sağol tatlım benim :)
Sağol bitanem :)) aynen yaaaa gelsede kurtulsak:))

iyiyim gülüm çok şükür sen nasılsın

inşallah toparlar yavrucuk parol ve pedifen denemedm hiç agır sa verme bosver ılık duş aldırabilrsn bide annem bnm kızıma sey yapıo ateşi düşüo bida cıkıo bida yapıo bı kac defa tekrarlıo tamamen düşüo eski bi yöntem 1 limon sıkıo içine 1 tane falan asperin atıp ezio sonra onu eklemlere suruo dırsek ıclerı dız arkaları boyun kulak arkası el bıleklerı ayak bıleklerı ve ayaklar o da enteresandrki ateşi düşürüo baştasaçma geldi ama baktm ciddi ciddi düşüo ateşi

Carpol damgalandi tatlim ben vermiorum yasaklandi , ilerde cocuklarda astima sebebiyet veriomus brn cope attim , pedifen kullaniorum , gripte de katarin surup kullaniorum , tabi daha bi kere grip oldu benmki , pedifeni cok agrili dis cikarioruz agri kresici olarak kullaniorum,

Carpol damgalandi tatlim ben vermiorum yasaklandi , ilerde cocuklarda astima sebebiyet veriomus brn cope attim , pedifen kullaniorum , gripte de katarin surup kullaniorum , tabi daha bi kere grip oldu benmki , pedifeni cok agrili dis cikarioruz agri kresici olarak kullaniorum,

he dogru calpol u bnde o sebepten cöpeatmstm zaten ateşide düşmüodu dr snra dolwen yazdı

Ates var ates var tabi canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…