Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İyiyim kuzum teşekkürler, gözün aydın bu arada çok sevindim:)

İremin önce gözünü doyurması lazım yoksa zor doyar benim gibi

D3S1R3 son 1 saat hayırla atlatırsın inşallah canım :)

selam kızlar :)
nasılsınız ortalık çok fena gribal enfeksiyon dolu aman dengeli beslenelim hasta olmayalım :)
dünkü menü bildirim
sabah 1 yumurta 1 dilim ekmek çok az peynir 1 tatlı kaşığı bal
ara yarım armut yarım yeşil elma
öğle 1 köfte 1 kase salata
ara 1 bardak ayran 1 tane köfte
akşam: 1 kase barbunya
yatarken 4/1 muz

muz u cok severim ya hepsni yerim ya hiç yemem nasl dayandn hepsni yememeye afern valla pakizeecim geri kalan menün süper
Kızlar ben kaçtım oğlumun oyun saati gelmiş biraz oynayalım öpüyorum görüşürüz
hadi kaç bakalım görşrz ben hep buralardayım işleri bıraktm size yazıorm birazdan bnde yumulucam işlere
dunya kadr işlenicek evrak var

Gecmis olsun bir tanem. Tam duzelmisti pasamiz.
Diş yüzünden de olabilir sanırım abla. .Çünkü hem ishal hem burun akıntısı var.
Biz yemek yiyelim sonra top oynayip yavastan hazirlanalim. 3 te okulda olacagiz. Basarilar dileyin
Başarılar diliyorum ablacim.
Sağol cane. Gene burnu akıyor ve ishal . İlk ismini babası ikinci adını ben koydum. Genelde iki ismini kullaniyoruz ama ben çoğunlukla Miran ya da Miro diyorum :)
Yaza kadar görücez mavişim :)
Geçmiş olsun canım grip mi oldular

Sana da geçmiş olsun canım annen bakıyor kuzuya ne güzel sende düzelirsin umarım biran önce

Babamız grip ama oğlum grip mi diş mi anlayamadım? ?

Canım once geçmiş olsun. Seyhan abla 38 yaşında evet evli torun sahibi. Tahmin ettiğin gibi küçük evlenmiş. Gelince bilgilendirir seni:)))

Sağol cane. Gene burnu akıyor ve ishal . İlk ismini babası ikinci adını ben koydum. Genelde iki ismini kullaniyoruz ama ben çoğunlukla Miran ya da Miro diyorum :)
Gecmis olsun kuzum, insallah cabuk atlatir. Bu soguklar mahvediyor
Ay benim cool damadima Miro güzel yakisir masallah :)))

Kücük evlendim sekerim 39 oldum kizim evli evet torun morun yok daha

canım oğlum muza bayılıyor malesef yediğimde bile gözü kalıyor bende mecburen yiyemiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…