Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sagol canim herseyi yeseler keske secmeseler

Canim ya sen yaparsin 3 cocuk etrafta da cokmus oh coluk cocuk yaşarsınız :))) insallah olur:)) 8 cocukta kaldim yalniz ben.nasil bas edilir bilemedim

Ya kizlar n diyorsunuz su anda mutfaktan ispanakli boregin kokusu burnuma burnuma nasil tütüyor

Bitti sukur. Cok begendiler, tebrik ettiler. Bu etabi da basariyla atlattik. Yemege gidiyoruz biz, aksam gelirim

Gözün aydın ablam, tebrikler

İnşaAllah hiçbir sorun olmaz canım..
Sen eğlenmene bak

Ya kizlar n diyorsunuz su anda mutfaktan ispanakli boregin kokusu burnuma burnuma nasil tütüyor

Allah dayanma gücü versinn
Ben mutfaktan kaçıyorummm, bisküviler, kruvasanlar üstüme-üstüme geliyor

Gözün aydın ablam, tebrikler

İnşaAllah hiçbir sorun olmaz canım..
Sen eğlenmene bak

Allah dayanma gücü versinn
Ben mutfaktan kaçıyorummm, bisküviler, kruvasanlar üstüme-üstüme geliyor
ben kaçamıyorum da eşim yemiyorum deyince yakamı bırakmıyorki tartışma çıkarıyor püff yedik tatlıyı yaayarın kesin yürümem lazımm

Geldimmm
Menüm
Sabah:yumurta iki dilim esmer ekmek cay zeytin peynir tereyagi bir cay kasigi ayva receli
Ara:tarcinli türk kahvesi
Ara:yesilcay
Ögle:nohut yemegi bir tabak iki kasik pilav ve salata
Ara:yarim muz biraz üzüm ince bir dilim dogumgünü pastasi biraz cekirdek(dogumgünü kutlamasi)
Aksam :bir tabak nohut yemegi cay
Su : 3 litre
Spor :yapacam birazdan

ben kaçamıyorum da eşim yemiyorum deyince yakamı bırakmıyorki tartışma çıkarıyor püff yedik tatlıyı yaayarın kesin yürümem lazımm

Canım, eğer yemezsen sonrası tartışma olucaksa yemelisin, biraz fazla spor yaparsın telafi edersin yediğini ama hiçbirşey için eşinle tartışmaya değmez, zaten sen sonra daha kötü oluyorsun..
Diyet yapmak için bekar olmak en iyisi Evlenene kadar ne yaptım, yaptım sonra benim için de zor olucak, çünkü nişanlım diyete nefret ediyor
Pişmanlık duyma artık, yarın telafi edersin

Kız yok bir şey hissetmiyorum, geçen kızım olursa oğlunu alırım demiştim ya ondan :) çok tatlı oğluşun maşallah :)
Veririz teyzesi ama bizimki inatçı ona göre alacağı kız yandı :)))))
Bilmiyorum canım 2 haftadir Böyleyiz. Atlatamadık bi türlü.
ahh benimde canim cok tatli istiyor, varsa kayisi kurusu ye 1-2 tane.
ben oyle bastiriyorum istegimi:)
arar firsati olunca merak etme..
Ben de ben de adet olucam sanırım deli gibi tatlı yemek istiyorum.
Kızlar bugün ki menüm
Sabah
1sekerli Nescafe
Zeytin azcık peynir

Öğle
Çorba
Elma

Aksam
Karnabahar
Canım sabah kahvalti ni kısıtlama ye. Aksamı hafif atlatma çalış.
Bitti sukur. Cok begendiler, tebrik ettiler. Bu etabi da basariyla atlattik. Yemege gidiyoruz biz, aksam gelirim
Ablacim tebrik ediyorum. Keyifli yemekler.
Ah özgem yemiyor bütün gün süt içti.
Ne güzel canım ne sanslisin. Benim de arkadaş oğlunu krese veriyor. Benim oglanla yasit. Bana sen de ver biraz diğer çocuklarla oynamayı öğrensin dedi. Çünkü çocuk bütün gün beni görüyor baba anne nene dede yani yaşıtı yok. Sanirim araştırıp göndericem. Çok hircinlasti öyle huysuz hareketleri var ki. Koltuğun üstünden atliyor gözlerime baka baka takla atmaya çalışıyor resmen dikkat çekmek için. Sanirim kreş fikri biraz beni de onu da rahatlatacak.

Darısı yaşgününe prensesin.

Sabah:
Sahan da yumurta
Peynir
Zeytin
Yeşillik
3 Ceviz 4 Badem
Ihlamur

Oglen: Gec kalktim yemedim

Akşam:
1 kase tarhana çorbası
Zeytinyağlı taze fasulye
Yoğurt
Ev Turşusu
Salata

Su: 2lt
Spor leslie 3 mil
2 fincan hibiskus 11 gibi icicem...

Menüm

Sabah dereotlu peynirli omlet domates ve yarm dlm tbe
Ara kahve
Ogle 1 tabak bezelye kırmızı lahana salatası ve yoğurt 1 dlm tbe
Ara limonlu elmalı cay
Aksam 1 kase bezelye yemeği ve 1 dlm tbe 1 dlm peynir.

3.5 lt su bisiklet yapıcam birazdan. Yarın oruçlu olucam kızlar o yüzden akSam yemeğini yedim.

Menunuz cok guzel... Keşke bu mevsim de domates tuketmeseniz... Ne guzel saglikli besleniyorsunuz, bedeninize hormonlu yiyecek sokmasaniz keske.

Menun cok guzel canimm. Tbe nedir ?
3.5 lt su nasil ictin yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…