Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallah Gule
İnşallah bizim oglana da iyi gelir canım. Bazen o kadar sinirlerim bozuluyor ki inan ona o uyuyunca ağlıyorum . Çünkü bütün gün huzursuzluk yapıyor. Umarım geçer gider bir an önce.
canlar oglan uyuyor, ben azicik susleneyim aksam icin, hepinize tekrardan iyi geceler:)

İyi eğlenceler canım.

mutlaka telafi etmem lazım ya sürekli bundan nolucak şundan nolucak diyor ağzında hep o var

eveeettttt

Canim senin adina sevindim istedigin gibi olur inşallah

sabah 1 dilim çavdar
1 yumurta, peynir, zeytin domates
salatalık, 1 çay kaşığı bal

ara yarım elma, yarım armut
orta şekerli türk kahvesi

akşam
1 kase erişteli yeşil mercimek
1 tabak zeytinyağlı pırasa

ara 1 avuç çiğ fıstık

1,5 lt su, bolca şekersiz çay
3 mil leslie

Canim biz bile seçiyoruz onlar mi secmeyecek:)
bu arada bizimkide kalemi seçti hemde iki kere sonrada bırakmadı kalemi :)
öğretmen olacak:))kalemi o niyetle koyduk
Akademisyen olsun nobelli bir yazar.olsun elektronik muhendisi olsun (kontrol kalemi olaraktan dusunelim ) ogretmen de olabilir tabi :)benim sektor degistiresim var seyhani bekliyorum :) seher sen ev hanimi misin yoksa cocuk izninde misin

Hayırlı geceler:)) Tatlı rüyalar...
Bugünkü menüm
Sabah
Biraz çökelek
2 bardak çay
6 adet zeytn
2 ç.kaşığı bal
1 adet haşlama yumurta
Ara
Yarım simit
Öğle
Yoğurt
1 dilim ekmek
Çorba 1 kase
Ara
1 porsiyon meyve
Akşam
Izgarada tavuk
Yoğurt
1 dilim ekmek

Su 2 litre-50 mekik 300 zıplama-5 dk oryantal dansı :))))))

Yemedim tatlim yemem bozacagim zaman bozmaya karar verip yapiyorum.cok nadir oluyor zaten gunlerde.kasmiyorum artik ayda 1 . Oyle borek falan bozdurmuyor. Ama cok guzel kokuyor biliyor musun harika yapar annem. Hedefime ulasinca bir dilim yerim ilerde

mavisimm hadi hayirlisi olsun kuzumm cok sevindim adina

tatlim hayirlisi olsun senin icin.
yemek konusuna gelince duzenli beslenip kilonu saglikli bir sekilde verdiginde inan almasi kolay olmuyor canim alsanda bir kac kilo oluyor onuda kendini tanidigindan dolayi kolay verebiliyor halde olacaksin

busecim cok gecmis olsun canim simdi nasil bebisler

canim oncelikle hosgeldin.
zamanla yeme duzenini ayarlayacagindan eminim yeterki iste ve azimli ol

2 ay sonra 2 yasinda olacak canim. Kendine sorarsan "dott" yasindaymis:)

ay yerimmm onu ben dott müs

Selam kızlar herkese hayırlı sağlıklı günler

saglikli ve hayirli gunler elifcim

Hahhayt ne olcak bunların bu büyüme merakı benim ki sürekli 7 olmak istediğini söylüyor (kendine çok kızıyor yavaş büyüyormuş )+ 7 filmler ve oyuncaklar için :)))

sevsinlerrr onu uyusunda büyüsün nenniii :))

bugun hiç su içesim yok resmen zorla içiyorum daha 5 bardak oldu bide şey sorcam sabahları ac karnına sirkeli su ıcıorm 2 gündür igrenc bı tadı var işe yarar mı sizce yağ yakımında

melindacim oncelikle hosgeldin canim.
gecmis olsun doktora falan gidebildinmi?
sirkeli su yada limonlu su diyorlar ancak ben sirkenin kokusuna bile gelemem o nedenle mide bulandirici olmasi bana cok normal geliyor ayrica limon suyu da metobozlizmayi canlandirma acisindan hem ii gemde sirkeli suya nazaran daha icilebilir hatta icilebilir bisey

yavru yagsiz nasil yapiyorsun pekii?

Torun nerden cikti yahu yok torun morun gezsinler biraz daha 8 ay oldu

seyhan abla benim annemde 42 yaşında anam tutturuyor torun diye hic gezin tozun yokk aahah ananelik duygulari kabardi iyicee

Bitti sukur. Cok begendiler, tebrik ettiler. Bu etabi da basariyla atlattik. Yemege gidiyoruz biz, aksam gelirim

demetcim cokkkkk sevindim cok tebrik ederim canimmm
afiyetler olsun ayrica

özgemm benim icinde ic bacak normal bacak ustleri ve kalca icin oner3cegin seylere videolara ihtiyacim var bebeimm

ayy cok sevindim tatlim iyi eglencelerrr

gözun aydin balimm hadi bakalimm

hem hayirli olsun hemde gecmis olsun canim

Canim ya sen yaparsin 3 cocuk etrafta da cokmus oh coluk cocuk yaşarsınız :))) insallah olur:)) 8 cocukta kaldim yalniz ben.nasil bas edilir bilemedim

kiz ne 8 cocugu misafirlerle mi?
Ama cocuklarda hasta zor olacak senin icin

Ya kizlar n diyorsunuz su anda mutfaktan ispanakli boregin kokusu burnuma burnuma nasil tütüyor

kiyamamm yaa sabırrr

ben kaçamıyorum da eşim yemiyorum deyince yakamı bırakmıyorki tartışma çıkarıyor püff yedik tatlıyı yaayarın kesin yürümem lazımm
tatlim ilk zamanlar bizde esimle cok sorun yasadik ozelliklede aksam yemeklerinde yalniz yemekt3n sikayetciydi ancak ona durumu guzelce anlattim bu sekilde biraz sıkıcaz disimizi ve ben kendimi hedef kiloma geldigimde cok daha ii hissedicem dedim tamam dedi simdi alistik
cok şükür ama zor zamanlar senin icin bilirim ama esinide anla

ara ögünler ekle tatlim tok tutacak ara ögünler iyi gelir sana

off yaprak sarmasi en sevdigimmmmm
kolay gelsin mavisim

Cok uykum var, gecmisi yarin okuyacagim kismetse. Iyi geceler canlar, Allah rahatlik versin

iyi geceler canimmm

10 km bisiklet surdum. .şimdi duşa sonra uykuya. İyi geceler herkese canlar.

kuzum esin ve bebisin nasil oldu ?

Benim wc için tavsiyem patlamış mısır.. yeni denemeye başladım ama faydasını gördüm, anlatmıştım da daha önce..
Sürekli sorun yaşayan biriyim, 3 gündür 1 küçük kase kadar yiyorum, ilk günden etkisini gördüm canım, hem sevdiğim birşey, hem tokluk veriyor, en önemlisi de sorunum halloldu :))

Tencereye attım kapadım kapağı hiç ümidim yoktu patlayacağına ama patladı
Annem bile yağsız patlamaz diyordu :))
Biraz geç patlıyor sadece..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…