Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Menüm

Sabah
peynir, çay

Öğlen
Tavuk (haşlama)

Akşam
1 kase çorba
3 blinçik (kızartılmamış)

1 lt su
3 fincan çay
1 fincan bitki çayı
1 kase patlamış mısır

Spor yapmadım sayılır bugün, 80 squat var, biraz da şınava çalıştım, ağrım vardı zorlamak istemedim, adet yok ama ağrısı eksik olmuyor sağolsun :))

Canim ne kadr ogun eklerem okdar kotu bnm icin kilo veremembnm bunyemde bole canm

Canm sorun o ben bi kac gun protein yapmak istiorum sebze tuketmicem bi kac dukan gibi yani

Squati nasil yapiyorsunuz yaa bana cok zor geliyor. Squatin karina faydasi oluyor mu ?

Inşallah sibelim yaza fit bayanlar olarak girceğiz 2016 yazı bizim yazımız olacakk ayyy:))

Inşallah canımmm:))

Squati nasil yapiyorsunuz yaa bana cok zor geliyor. Squatin karina faydasi oluyor mu ?

Aslında ben de tam olması gerektiği gibi yapamıyorum, yeni yeni hatalarımı düzeltiyorum, çok zor gerçekten..
Karına bilmiyorum canım, bel ölçüsü aldık bakalım 1 ay sonra ne olacak :)) gerçi faydasını görebilmek için doğru yapmak lazım

Ayy canım çok güzel bi haber güvenilirbirini bulmak gerçekten çok zor eşinle iyi eğlenceler canımmmm:))

Sağol seherimmm inşallah hayırlısı olsun gelirim inşallah çok seviyorum konyayı çok küçükken gelmiştimm :))

Sağol zeynepcim:)) sağol canım yaaa bende çok severdim önceden şuan sadece sarıyorum bide annem seninkiler daha güzel oldu diye hep bana sardırdı sonra bizim paşacık ağlayıp durdu onunla oynadım halim kalmadı en sonr kırk dakka felan ayağımda salladım zor uyudu ahhh :))

Canm sorun o ben bi kac gun protein yapmak istiorum sebze tuketmicem bi kac dukan gibi yani
Canım şu şekilde yapsan olur mu acaba benimki sadece bi öneri olacak mesela sabah yumurta haşlaması yanında salata
Öğlen tavuk yemeği yanında güzel bi salata
Akşam köfte bol salata ile
Vucuduna lifli gıda girmediği için wc sıkıntısı yaşarsın ve proteinsiz veremiyorum diyorsun ama tekrar kendi düzenine döndüğün zaman kilo alırsın dukan tecrübesi yaşadığım için diyorum kuzum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…