Buna da sükür mü? Kiz nerdeyse 1 kilo vermissin masallah :)ben gecen hafta 70.7 demistim bu hafta da 69.9 ciktim az ama buna da sükür
Dün sorunu görmedim maalesef canim... Düzenleme süresi gecti resim kaldirilmiyor artik, mesajlarin arasinda kaybolup gider anca...ben o yuzden sordum dun paylaşabilrmiyim diye paylaşma denmedi şimdi nasıl kaldırıcagımı bılmıyorum
Illaki verirsin gülüm, ben sana güveniyorum sen annenin o enfes yemeklerine karsi koyarsin :)bende bilemedim ebrus 100 gr veririm diye dusunuyorum
tesekkürler canim haftaya 67yi görürmüyüm acabaTebrikler kuzum
Geçmiş olsun kuzum. Ayrıca tebrikler kuzumGünaydın canlar. Baba oğul el birliğiyle bana da bulastirdilar hastalığı. Her yanim dökülüyor.
G.hafta 68.4
B. Hafta 68.1
Fark 0.3
Yüzde 0.44
ebrucum cvanim insallah haftaya 67 olurum yaaBuna da sükür mü? Kiz nerdeyse 1 kilo vermissin masallah :)
Yeni başladığın için bence görürsün.ilk başlarda çok hızlı kilo gidertesekkürler canim haftaya 67yi görürmüyüm acaba
Doğruyorum canım azda tuz atıp elimle yoğrur gibi karıştırıyorum sonrada yoğurt ekliyorum; )Süperrr Süperrr
Bol eksilerr diliyorumm...
Ne kadar sağlıklı enfes bir menü. Mor lahama yogurtlamasi rendeleyipmi, dograyipmi yapiyorsun canim. Bende deneyeyim
Bol eksilerrr
Cok guzel menun canim. Dağ çayı nedir ?
Amann makarna da bisiklette gitmistirr:))
Canim başarılar... Acaba sporuna hafta da 3 gün leslie mi eklesen? Sadece mekim ve squat bölgesel olur. Ama leslie vucudunun heryerini çalıştırır.
Ablacım Tebrikler :))Gunaydin canlar, hayirli cumalar:) @Yawrukush iyi uykular canim:)
Gecen hafta:55.1
Bugun:54.6
Fark:0.5
Yuzde:0.91
Haftaya hedef:54 ve mezuniyet
Tebrikler canım az gitsin yeterki gitsingünaydın kızlar dün regl olmuştum bu hafta geçen haftaki gibi değil kilo düşüşü
G.hafta 62,70
B. Hafta 62,50
Fark 0.20
Yüzde 0.34
Gelecek hafta hedef kilo 62
Bence yakismis canim, sana sari/kumral da yakisir gibime geldi
Mesaj düzenleme süresi gecince resmini bir daha silemiyorsun, haberin olsun kuzm, bazi sorunlar yasadik zamaninda baska bir üyeyle... uyarmak istedim.
Diger listemizde bildirim eksigi oldugu için, kaptanlarımız bildirimler tamamlanınca listeyi paylaşacaklar canlar.
Bu hafta ortalamamız çok kötü. Bu nedenle bir nota alacagız. O notayı sildirmek için de ilk üçe girmemiz gerekiyor. Hepinizden bu hafta daha dikkatli olmanızı istiyorum. Sıfır kaçamak ve düzenli egzersiz ile takımımıza yakışır bir sonuç almayı dört gözle bekliyorum
Sekerim bu yuze her renk yakisir mssallah :)kızlar dün atamamıştım resim sizce bu saç rengi nasl duruyor bende ???
Gözün aydın asyam şükürkızlar günaydınn
geçen hafta;70
bu hafta;69
fark;1
yüzde;1,42
haftaya hedef;68,5 diyorum çünkü tam haftaya cuma regl günüme denk geliyor bir kaza bela çıkmaz sa iyi ama şükürrrr gördümm 69
Saadete katiliyorum canim, bence görürsün :)ebrucum cvanim insallah haftaya 67 olurum yaa
Tebrikler canımgunaydin canlar
Gecen hafta 63.5
Bu hafta 62.9
Giden 600 gr
Yuzde 0.944
Kilo veren ve koruyan heresi tebrik ederim
Bilgisayar yine arizali
Ceptende alinti yapamadim
Haftaya 61.9 olmak istiyorum
Yeni başladığın için bence görürsün.ilk başlarda çok hızlı kilo gider
insallah kizlar bu hafta daha dikkatli olacagim insallah sporumu eksik etmiyorum zatenSaadete katiliyorum canim, bence görürsün :)
Tebrikler ablaGünaydınlar kilomu bildireyim kızlar. Tabiki artıdayım spor yok malum iki haftadır.
66.8 bu hafta
Geçen hafta 66.4
Yüzde -0.60
Tebrikler seherimöf kızlar dün 59 u görmüştüm ne sevinmistim bugün olmadı 3 gündür wc yok .ama yine iyi diyorum 3 gündür pasta börek vardı menude:)
geçen hafta 60.4
bu hafta 60.00
fark 0.4
yüzde0.66
haftaya ne olur bilemiyorum eşim şehir dışına çıkacak annemle kalacagim:) anladiniz siz
Maşallah tebrikler kuzumkg bildirimim geliyor
geçen hafta :77
bugun 73,9
fark 3,1
tartıyı annemden aldım digital değil bnmkini yeni sipariş ettim. hafta içi ulasır elime
yukarıda belirtmeyi unuttum 1,5 lt su içtim dün
yarım saat tempolu yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?