Duzenleyemedim.. Su 2.5 lt spor yokMisafirim var di geciktim...
Sabah; mantarlı omlet
Peynir
Zeytin
Ceviz,badem
Yeşillik
Ihlamur
Öğlen; 2 fincan Yesil cay
Akşam;çorba
Ispanak
Yoğurt
Salata
2 kanat tavuk
Canım su az olmuş bide mısır patlağına dikkat canım; )
Canımmm patlamış mısır yerine havuç ye tadı çok güzel :)
Canım uzun süre aç kalmış gibi hissettim menüdenMisafirim var di geciktim...
Sabah; mantarlı omlet
Peynir
Zeytin
Ceviz,badem
Yeşillik
Ihlamur
Öğlen; 2 fincan Yesil cay
Akşam;çorba
Ispanak
Yoğurt
Salata
2 kanat tavuk
Ablacım gittim geldim tekrar baya konuşmuşsunuz bitiremedim oku oku :)( evet çok şükür geçtim ama 3. Level güzelmiş sevdim :)) bende merak ediyorum ama halen şişliğim var bi gitsin de neler olacak merak ediyorum :)))Hoşgeldin güzelim 3 e geçmiş sin ne güzel az kalmış sonuçları şimdiden merak ediyorum
Yulaf kepekli canım :))Menünde sporunda güzel canım krep yulaf kepeği mi ezmesi mi?
Ohhh tatlı gördüm orda cıssss. Turşu ödem demek Afiyet olsun diğerleri güzel
Ablacım uzun süre aç kalmışsın sanki aralarda azda olsa bişiler atıştırsaydın bide su evet az olmuşmenümü yazayım
sabah 1 dilim çavdar, 1 yumurta
4 zeytin, 1 kk peynir
akşam ızgara tavuk, salata
ayran , 1 ısırık ekmek
spor yok
1 lt su
az oldu farkındayım ama dağ başında olunca içemedim
kızlar yarında dışarıda olacam sabahtan dr falan sonra arkadaşlara gideceğiz
kusura bakmayın bu ara böyle giremiyorum
En doğru karar bitanemAyrılma kararı aldık Mavişim
Bugün son kez görüştük
Artık istemiyorum hayatımda mısırrr
Canım kahvaltıyı geç yaptim ondan oyle olduCanım uzun süre aç kalmış gibi hissettim menüden
Ah ahh turşuyla nasıl aşkımız vardı da bitirdikkkkEn doğru karar bitanemoh arkandan ağlasın mısır benim turşu ile aşkıma benzemiştiniz canım oh ayrılın bende ayrıldım çünkü dolapta melül melül bana bakıyor ben gidip yoğurtla salatalıkla aşk yaşıyorum
Nasil gecti ilk gun:)) ben de ozledim ya Stockholm sendromu oldum jiliana karsi sanirim :)))Tatlışlarrrr:))) bugün baya yoğundu anca spor yaptım duşa gircem menümü vereyiö okuyabilirsem yatmadan geçmişi okuycam :))
Sabah
2 tane Ceviz
2kuru kayısı
Peynirli Omlet
Öğlen
Pırasa
Yoğurt
Ara
Yeşil çay
Ara
Mistik çay
Akşam
Menemen ama yumurtasız kıyma ile kavurdum:)
Yoğurt
3 küçük yulaflı krep
Peynir
Salatalık
Ara
Soda
3.5 litre su
40 dk yürüyüş
Jillian 3. Level 1. Gün :) ben 3. Leveli beğendim
Anladım kuzumCanım kahvaltıyı geç yaptim ondan oyle oldu
Güzeldi ablacımm sevdim 2. Levelden sıkılmıştım 3. Level eğlenceli geldi:))Nasil gecti ilk gun:)) ben de ozledim ya Stockholm sendromu oldum jiliana karsi sanirim :)))
Hiç güzel değildi zaten hastane yemeği işte boşver.Bugünde yazmasan iyiymiş abla o kalburbastıyı gözlerim görmeyeydi canım da çekmeyeydi :)
Özge yazar cezayı yarına. Turşu haftasonu ve pazartesi salı yerim genelde çarşamba perşembe yok turşuda bulgurda cuma tartı var.Menünde sporunda güzel canım krep yulaf kepeği mi ezmesi mi?
Ohhh tatlı gördüm orda cıssss. Turşu ödem demek Afiyet olsun diğerleri güzel
3bucuk ayda 7 kilo verdim canim :)Yakinda mezun olucak arkdaslar ne kadar surede ne kadar verdiniiizzzz ????
Ne cok kilo vermissin kaptanim masallah:)Eylul de geldim sanirim emin degilim. 69 la basladim. 54.6 yim.
cok sukur canim cok sevidnim, sen nasilsin Saadetim:)Gittiler abliş şükür iyiler. Bişi yokmuş. Korktuk havale sonrası hasar olmuştur diye
oooo super yaris var:)Guzeller bu hafta 9. takima karsi yarisiyoruz. Elimizden gelenin en iyisini yapalim
ellerin dert gormesin Ebrusum:)***4. TAKIM 450. Etap ***
D3S1R3 (55.1/54.6/0.5/%0.91)
Mavibocuk (65.8///%) kilosu sabit
haeshin (65.4/65/0.4/%0.61)
seyhan77 (66.9/67.2/+0.3/%-0.45)
Yawrukush (55.8/55.2/0.6/%1.08)
belindamm (68.4/68.1/0.3/%0.44)
shrrr (60.4/60/0.4/%0.66)
sarıcicek123 (60.9/61.3/+0.4/%-0.66)
Hayaller35 (72.0/72.9/+0.9/%-1.25)
hawar (63.5/62.9/0.6/%0.95) yeni üye, başlangıç tarihi 4 ocak. Başlangıç kilosu: 67.8, hedef kilosu:60
4. Takim Ortalaması:%0.229
***Liste disi yarisanlar***
E-brulim (66.7///%) bildirim yapmadı
asya_01 (70/69/1/%1.43)
engindenizz (77.5/77.9/+0.4/%-0.52)
gogo2405 (66.4/66.8/+0.4/%0.60)
zey zey (60.2/59.8/0.4/%0.67)
Slm09 (77///%) kilosu sabit
AKovser (56.5/57.0/+0.5/%-0.89)
edsofi (74.3///%) kilosu sabit
Yseeminn (72.2/71/1/%1.39)
tiffany20 (60///%) kilosu sabit
Asyaca (83.9/82.5/1.4/%1.67)
pakizee (62.7/62.5/0.2/%0.32)
melinda23 (77/73.9/3.1/%4.03) yeni üye, başlangıç tarihi 22 Ocak. Başlangıç kilosu:77.0, hedef kilosu:60
zeynepRK (65.6/66.3/0.3/%0.46) yeni üye, başlangıç tarihi 25 Ocak. Başlangıç kilosu:65.6, hedef kilosu:53
Ortalama:%0.654
***GELSIME TABLOSU***
SIRA İSİM YAŞ BOY BAŞL. KG GÜNCEL KG HEDEF KG 1 D3S1R3 35 160 69.0 54.6 55 2 E-brulim 27 165 74.5 66.7 58.0 3 Mavibocuk 22 165 74.2 65.8 60 4 Yawrukush 27 170 62.0 55.2 55 5 hsevda 30 164 67.9 69.9 56 6 seyhan77 39 160 75.0 67.2 65 7 haeshin 33 168 76.1 65.4 60 8 Saadetim33 26 155 70.0 63.5 55 9 belindamm 27 162 80.0 68.1 60 10 shrrr 30 167 68.4 60.0 58 11 saricicek123 31 170 68.7 61.3 58 12 Hayaller35 35 160 75.6 72.9 57.0 13 engindenizz 26 157 82.6 77.9 60 14 asya_01 25 160 77.0 69.0 65 15 gogo2405 38 167 77.5 66.8 60.0 16 zey zey 26 170 60.7 59.8 56.0 17 hawar 36 162 67.8 62.9 60.0 18 AKovser 20 153 57.0 57.0 48.0 19 Slm09 47 168 78.0 77.0 70 20 edsofi 24 163 76.2 74.3 66 21 Yseeminn 19 162 73.2 71.0 50 22 zoombiiee 21 175 82.0 82.0 65 23 tiffany20 20 163 60.0 60.0 50 24 Asyaca 31 167 84.0 82.5 63 25 pakizee 28 158 63.9 62.5 58 26 melinda23 28 160 77.0 73.9 60 27 zeynepRK 26 163 66.5 66.3 53
canim cok gecmisler olsun, sukur ki iyiymissin sende oglus da...Kızlar doktordan öğlen geldim sinüzit boğaz enfeksiyonu dedi ne ararsan var yani griple başlamış dedi antibiyotik verdi daha bir sürü ilaç işte bişeyler yiyip içtim uyumuşum yeni kalktım sayılır
@D3S1R3 demetçim hala olmuşsun allah analı babalı halalı büyütsün:)allah ela bebeği sevdiklerine bağışlasın uzun sağlıklı mutlu güzel bir ömrü olsun canım
iyiyiz canim sen nasilsin??Selam güzel ve fit kizlarrr nasilsnz?
hayirlisi olsun hakkinizda canim, Allah gonlunuze gore versin..Kizlar insallah kilomu verirsem yaza Allah kismet ederse hamike kalmayI istiyorum. Evlat cok tatliymis :) kilom olmasa. Belki coktan dusunmustum amaa malesef. Zaten adetde olmuyorm
gecmis olsun canim cok uzuldumCanim kızım rahatsiz 4 gundur hastane ev arasi gidip geliyorum uzuntuden veriyorum kilolari vazgeçmedim karataya devam kuzum iyilessinde hersey bos
canim bu hastalik hakkinda bir bilgim yok, nasil oldu kuzucuk??Kas yikilimi dediler agir enfeksiyon kaynaklida olabilirmis baska nedenleride olabilirmis arastiriyorlar dua edin ne olur
mavisim kisada olsa listedeyim diye sevinmistim:)
1. sira 3.1kilo hafifleyen
@melinda23
arkadasimiza ait
Listeye girme hakkini kil payi kaybeden @D3S1R3 uda
tebrik ediyoruz - 0.5 kilo
Basarilarinizin devamini dileriz
Cok tebrikler Demetcim:)
sporuna hayran kaldim canim aynen devam:)Menüm
Öğlen
1 kase çorba
Ara
1 limon, çay
Akşam
Bozbaş (1 köfte, 6-7 nohut)
Yemekten sonra 1 büyük kase patlamış mısır yedim, biraz fazla oldu bugün sanki
1 fincan çay
1 lt su
Spor
150 squat
100 yarım mekik
500 zıplama
15 minute full body workout
10 min. Cardio workout
10 min. Abs and core workout
10 min. Arm workout
10 min. Upper body workout
Biraz da postur düzeltme egzersizleri yapıcam birazdan :)
mavisim ellerine saglik:)Ocak ayı listemiz
1- @D3S1R3 2.6-%4.54
2- @asya_01 2.5-%3.49
3- @saricicek123 2.2-%3.46
4-haeshin 2.2-%3.27
5- @shrrr 1.6-%2.59
6-Yawrukush 1.4-%2.47
7- @belindamm 1.7-%2.43
8-Mavibocuk 0.7-%1.05
9-gogo2405 0.7-%1.03
10- @Slm09 0.5-%0.64
11- @zey zey 0.3-%0.49
12- @Hayaller35 0-%0
13- @engindenizz +0.2-%-0.25
guzel gitmis canim,tebrikler:)Gecen hafta 77.02
Bu hafta 76.5
hepinize tebrikler kizlar:)Kızlar afedersiniz gözümden kaçmışdüzeltme yapıyorum.
1. sira 3.1kilo hafifleyen
@melinda23
arkadasimiza ait
2. sirada 1.4 kiloyla onu takip edenAsyaca yer aliyor
Listeye girme hakkini kil payi kaybeden @zeynepela07 uda
tebrik ediyoruz - 0.7 kilo
Basarilarinizin devamini dileriz
oyy oyy gonul isleri, incecik olursun hic merak etme guzelim:)Herkese günaydııın :) Kahvaltimi yaptim geldim :) Insallah hic birakmayacagim bu azmi.Bilir misiniz ki biri varUzun dal gibi masallah.Ben hic yakismiyorum yanina Git sonra bir sey hayal et...Zayiflamam lazim benim incecik olmam lazim
canim biraz daha sabret gecer mide bulantilari:)Şükür ablacım Allah beterinden saklasın ağrım yok azıcık midem bulanıyor, düşünmemeye çalışıyorum. Sen nasılsın? Benim tatlı paşam nasıl
nasil gidiyor canim zumba??Birazdan cikip yuruyecegim.Bir de eskiden yaptigim eglenceli bir video vardi.Zumba dansi.50 dk ama hareketli sarkilarla hemen geciyor.Diger agir ama kisa sureli olanlara dayanamiyorum.Bende bunu yapmaya karar verdim.
ne cesaretli hatunmussun canim:)yaaa bak başladınnn afern sana kadınlar her zamn kararlı ve güçlü olmalı asla demotive etme kendini bir kadını güçsüz kılar motivasyonsuzluk başarıcaksn inan bana ......açıl çocuga dunyanın en guzel seyı dılmıdr sevmek sevılmek sevıyorsan soylıceksn beklemek dunyanın en buyuk aptallıgı beklemeye basladgn an kacırmaya baslarsn sana guvenıorm ve arkandayım ınan bana her sey cok guzel olucak
sende ıyıkı varsın hepınızı ıyıkı varsnz cok sevdım bende burayı
merabamız vardı uzun hikaye bizimki o hem okuyup hem calısıyrdu bende oyle calstgmz bır yerde cok asık oldum allahım cıldıurıodm onun ıcın bir gün dayanamadm ozamnlar msn vardı gece 12 de onlıne olurmsn bır sey soylemek ıstıorum dedm tek kelıme sana cok asık oldum sevglm olmanı ıstıorumdedmo da ben sana karsı bır sey hıssetmıyorum dedı hmm öylemi peki dedim yarın yüzyüze görüşelim ltfen dedm olur falan dedi görüştük açık açık konuştum bana karşı bir şey hissetmio olman bsylerı denemememiz için sebepmi belki ilerde seversin bıdı bıdı bi ton konustum 2. bulusmamızda sevgilydk zaten snra hemen o da asık oldu cok gecmeden ama ilk gördgmde anlamstm evlencgm adam oldgnu çok şükür tanrının mukafatı cok sevıorm onu her sey yolunda
maşallahkaptanım vallahi cok hızlısın spor konusunda ben de aksam yaoarm artk spor
canim en guzeli ortak arkadaslar:)O da gelmez bana eminim.Ben nasil yaklasacagim acaba kendisine hic bilmiyorum.Uzun bir zaman sectim bu zamanda ona daha yakin olup daha cok sey ogrenerek duzgun bir sekilde yaklasabilmek icin.Insallah bizde sizin gibi oluruz.
canim ip atlama kalp atis hizini en az 120nin uzerine cikarir.Yawrukush kaptanimiz bilir/cevap verir sana canim. Ben yuruyerek verdim kilomu. Sonra ayagimda sorun olunca bisikletle devam ettim biraz. Duzelince de bazen yuruyus bazen bisiklet degistirerek yapiyorum. Haftalik egzersizlerimiz de bolgesel yaglara karsi destek oluyor:)
yarismamiz hayirli olsun:)Günaydınnnnn 4.takımın güzelleri
Bu hafta tekrar 9.takımla yarışıyorsunuz
Bilmeyenler için ben Zühal
Hepimize kolay gelsin
Herkese mutlu haftasonları diliyorum
@D3S1R3
Demetcim bizim dünkü takım listemizde izine çıkan arkadaşlarımız yarış dışı
Liste dışındakilerin dünkü kiloları
@elifce80 __81.7
@lepistesinyavrucugu __113.2
Mefkurem ___77.4
canim test negatif:)
ellerine saglik cani.
canim nasil gecti
bide test sey ettinmi
Allah kabule tsin tatlim
gunaydin kizlarr
hepimize hayirli sabahlar ve keyifli haftasonlarii
sorun yasamayacaksan sikinti yok tatlim ama 1 gun esinin gönlü olsaydi daha ii olurdu
tatlim tabiki ince olmalisin ama kendini ii hissetmek icin baskasi icin degil.
seni kimin nasil ne icin ne sekilde begenecegini bilemezsin ki onemli olan karakter zayifligi olmasin
gunaydinn
helal olsun vallahi ii cesaret
sen azicik sizden bahsetseydin de ona gore git konus yada konusma diyebilirdim kuzum ama bazen acele etmemekte gerekebilir emin degilim o yuzden.
hakkinda hayirlisi olsun
cok sukur canim cook sevindim:)Kızlar hormon testimde gayet temiz çıktı doktor ilaç yazayım dedi bende yazmasak dedim o da tamm 3 ay kontrol et dedi yine bu şekilde devam ederse gel o zaman başlayalım dedi:)
tesekkur ederiz canim:)Selam kızlar, ben 9. Takımdan Elifbu hafta bizimle yarışıyormuşsunuz hem bi selam vereyim hemde şans dileyeyim dedim zira bu sizin için çok zorlu bi yarış olacak
oyyy Busem dokturmus yine:)Aaaah
Sebi yeldayi muneccimle muvakkit ne bilir
Muptelayi gama sor kim geceler kac saat
Ellerine saglik ablacim, biz pogaca hic sevmeyiz:)Iyi akşamlar fıstıklar
Bu düşünceli ablanız sizleri düşünüp
Pazar kahvaltısı için poğaçalar ikram ediyor size
Biliyorumki sizde çok kibarsınız ikramları geri çevirmezsiniz
Afiyet olsun canlar
ahaaha ne guldum bu yorumuna abla:)Kız hamurişi sevmiyosanız zayıflama yarışmasında ne işiniz var
yuzum kizardi, bir utanma geldi banaYawrukush kaptan her carsamba yeni bolgesel egzersiz paylasip menu cizelgesinde sayfasini veriyor canim:)
harikasin Busem:)Yawrukush um sporumu yaziyorum anca yapabildim
3 mile leslie 45 dk
100× 2 ip atlama
50×2 jumping jack
70×2 dizleri karina cekip ziplama
15×2 squat
15×2 yanlara mekik
17655. Sayfadaki haftalik egzersizler
15 sinav
Gogus egzersizi
Jiliandan iki karin egzersizi
Fekat ama lakin 1 saat velespitin dokturdugu teri dokmedim
Bugun diyetimi bozmadim cok mutluyum baskul krizini bir sekilde cozecegim
ahh ne haklisin sen tamam ya yarin ya cuma suruyorum piskiletimi :)
bunlar ne guzel haberler asyam :)inanmazsınız belk biraz önce ne yaşadım eski çalıştığım yerde arkadaşım başka bir arkadaştan telefon numaramı bulmuş aradı beni bugün yolda görmüş sen misin dedi evet dedim yemin ederim acaba mı ayıp olurmu diye sen o musun diye sormaya utandım dedi ne kadar zayıflamışsın harika olmuşsun falan dedi yemin ederim kızla konuşuorum ama böyle kaldımkız diyor eski haline göre manken olmuşsun ben konuyu değiştirmeye çalıştım o tekrar tekrar kilo konusunu açtı ay ne mutlu oldum ama
canim esinde sende bu konudan dolayi hassassiniz.şu an o kadar mutsuzum ki anlatamam eşim yine çocuk mevzusunu açtı ne yiyor ne içiyor surat kırk karış...o güzelim masa başında konuştuğu konu hep tedavi mevzusu oldu ailesine duyuracakmış artık arkamızdan dedikodu edeceklerine söyleyelim diyor offf yüreğim çatlicak sanki
boyle yazinca cokkk gorunuyor cidden:)Yawrukush um sporumu anca yaptim simdi soyle ki
1 saat leslie yaptim ama bu leslie nin arasina sunlari serpistirdim cunku leslie beni cok sıkıyor
Haftalik egzersizler
20×2 squat
50×2 jumping jack
100×2 ip atlama
50×2 dizleri karina cekip kosma yerinde ama
15 sinav
15×2 yanlara.mekik
Senin verdigin yan yag egzersizleri ve gogus egzersizleri
Bi de jiliandan aklimda kalan bir iki karin egzersizi
Buraya yazinca cok gibi duruyor ama leslie nin icinde 15 dk surmemistir bile buncagizlar
hosgeldin Busracim:)Günaydınlar efendiiimmm :) buraya davet edildim işte geldim
36 beden olup, kalem etegini giymen yakindir canim:))Kullanıcı Adı : Tombikminyon
İsim (İsteğe Bağlı ): Büşra
Yaşınız : 25
Medeni Durumunuz : Bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir: Istanbul
Boyunuz : 1.55
Kilonuz: 60
Hedef kilonuz : 50
Kilo alma hikayeniz : Ev hayatına kolay adapte, rahatlık, uyku fazlalığı, stres
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz?
Tartıdaki eksinin verdiği mutluluğu hiç bir çikolata vermiyor :) Yeni iş hayatıma başlamama çok az kaldı. Diplomamı da aldım geriye özgüven eksikliğini yok etmek aynalarla barışmak kaldı. He bide 36 beden 2 ay önce aldığım kalem etek içinde güzel olmak istiyorum...
bende iyiyim canim, azar azar tasinma hazirliklari basladi:)
cok şükür iyiyim Özgem sen nasilsin ?
hosgeldin busracimm
oyy bel ne guzel incelmisss:)Kizlar gunaydin mutlu haftalar olcukerimi aldim bugun byraya yazayim oncesi sadece aralik civari belimin 85 oldugunu hatırlıyorum su anki olculer
Gogus 92
Bel 77
Basen 98
Canim biriniz uzgun ve gerginken digeri alttan almali..4 senedir evliyiz canım ama ilk 1 sene biz istememiştik...sabaha kadar gözünü kırpmadı saat 6 da uyudu 2 paket sigara bitirdi ben ona mı üzüleyim kendimemi
canim elbette faydasi olur.Yawrukush
Canım, egzersizleri yavaş yaparsam da faydası olur mu?
Ben videodan yapıyorum, mesela 10 dakikalık videonu durmadan yapıyordum, şimdi onu yapacak gücüm yok, o yüzden o egzersizleri tek-tek yavaş yapayım diyorum, tabi terletmicek böyle olunca da..
hayirli olsun canim:)Valla bu hafta cevap bekliyorum kabul edildim başlangıç için beklememi istediler.
Saatleri belli sabah 8.30 akşam 5.30-6 avm evimin dibinde zaten 7den sonra vakit ayırabilirim Jatomiyi düşünüyorum giden varsa bilgi verebilir
oyy ben bayiliyorum ajvar sosa.Canım patlıcan biber közleme si ezmesi .valla bendeYawrukush tan öğrendim.
Hadi canım kalk 1 bardak su iç:)
aramiza hos dondun ablacim.Ben yazmadım kaç gündür menümü bugün yeniden başlangıç olsun.
Sabah yarım simit peynir zeytin çay
Öğlen 4 kaşık nohut 2 kaşık bulgur pilavı cacık az turşu
Ara yarım elma
Akşam 1 kepçe çorba 2 kaşık tavuklu patlıcanlı bi yemek 2 dilim ekmek
Ara 1 kalbura bastı bunun cezasını yarın yaparım özgem
Su 2 lt
Spor 20 dk yürüyüş şimdilik
Nöbetçiyim belki biraz zıplama falan yaparım.
Hoşbuldum canım takımdan atılmadan döneyim dedim iyiyim çok şükür. Sende inşallah tez zamanda ev bulup taşınırsın kolaycana3bucuk ayda 7 kilo verdim canim :)
haftalik 500 gr hedeflemistim..
Ne cok kilo vermissin kaptanim masallah:)
cok sukur canim cok sevidnim, sen nasilsin Saadetim:)
oooo super yaris var:)
ellerin dert gormesin Ebrusum:)
canim cok gecmisler olsun, sukur ki iyiymissin sende oglus da...
iyiyiz canim sen nasilsin??
hayirlisi olsun hakkinizda canim, Allah gonlunuze gore versin..
gecmis olsun canim cok uzuldum
canim bu hastalik hakkinda bir bilgim yok, nasil oldu kuzucuk??
mavisim kisada olsa listedeyim diye sevinmistim:)
Cok tebrikler Demetcim:)
sporuna hayran kaldim canim aynen devam:)
mavisim ellerine saglik:)
guzel gitmis canim,tebrikler:)
hepinize tebrikler kizlar:)
oyy oyy gonul isleri, incecik olursun hic merak etme guzelim:)
canim biraz daha sabret gecer mide bulantilari:)
nasil gidiyor canim zumba??
ne cesaretli hatunmussun canim:)
canim en guzeli ortak arkadaslar:)
canim ip atlama kalp atis hizini en az 120nin uzerine cikarir.
Gayet guzel bir kardiyo programidir.
Fakat tek problem surekli diz ve ayak eklemlerinin uzrinde zipladigin icin sakatlanmalara sebep olabilir.
mumkunse cimen ya da kalin hali vs uzerinde zipla:)
yarismamiz hayirli olsun:)
canim test negatif:)
cok sukur canim cook sevindim:)
tesekkur ederiz canim:)
ama bizim sansa ihtiyacimiz yok yeterince azimliyiz:)
oyyy Busem dokturmus yine:)
Ellerine saglik ablacim, biz pogaca hic sevmeyiz:)
ahaaha ne guldum bu yorumuna abla:)
yuzum kizardi, bir utanma geldi bana
bu aksam yeni egzersizler geliyor:)
harikasin Busem:)
ahh ne haklisin sen tamam ya yarin ya cuma suruyorum piskiletimi :)
bunlar ne guzel haberler asyam :)
canim esinde sende bu konudan dolayi hassassiniz.
Esin ailesine soylemez insallah..
Ozelinizi baskalarina acmaya ne luzum var..
HAllolur insallah asyam...
boyle yazinca cokkk gorunuyor cidden:)
hosgeldin Busracim:)
36 beden olup, kalem etegini giymen yakindir canim:))
bende iyiyim canim, azar azar tasinma hazirliklari basladi:)
oyy bel ne guzel incelmisss:)
Canim biriniz uzgun ve gerginken digeri alttan almali..
Sen bu seferlik affet onun bu cikisini asyam..
Allah huzursuzluklarinizi gidersin guzelim..
canim elbette faydasi olur.
Eger kas gruplarini calistiran egzersizler yapiyorsan yavas da olsa faydasini gorursun.
Sadece kardiyo egzersizi yapiyorsan yani insani nefer nefese birakan egzersizler, misal ip atlama, oldugun yerde kosma vs bunlari yavas yapmamalisin:)
hayirli olsun canim:)
oyy ben bayiliyorum ajvar sosa.
vava marka satiliyor burada.
ama turk marketten turk markalarini da denemistim bu vava markasinin yerini tutmadi..
aramiza hos dondun ablacim.
nasilsin, sagligin,keyfin yerinde mi??
benide takimdan atabilir kizlar ablacim:)Hoşbuldum canım takımdan atılmadan döneyim dedim iyiyim çok şükür. Sende inşallah tez zamanda ev bulup taşınırsın kolaycana
ben varimmmm :)Kimler varr
İsim | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
belindamm | MUAF | MUAF | - | - | - | ||
hawar | - | - | - | ||||
Yseeminn | - | - | - | - | |||
melinda23 | - | - | - | - | |||
pakizee | - | - | - | - | - | ||
zeynepRK | - | - | - | - | - | ||
Tombikminyon | - | - | - | - | - | - | |
edsofi | - | - | - | - | |||
Slm09 | - | - | - | - | - | ||
AKovser | - | - | - | ||||
zey zey | - | - | - | - | - | ||
Zeynepela07 | - | - | - | - | - | - | - |
Hayaller35 | - | - | - | ||||
Asyaca | - | - | - | ||||
tiffany20 | - | - | - | - | |||
saricicek123 | - | - | - | - | |||
gogo2405 | - | - | - | - | - | - | |
Mavibocuk | - | - | - | ||||
D3S1R3 | - | - | - | ||||
seyhan77 | - | - | - | ||||
haeshin | - | - | - | ||||
yawrukush | - | - | - | ||||
shrr | - | - | - | ||||
asya_01 | - | - | - |
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?