Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hoşgeldin güzelim 3 e geçmiş sin ne güzel az kalmış sonuçları şimdiden merak ediyorum
Ablacım gittim geldim tekrar baya konuşmuşsunuz bitiremedim oku oku :)( evet çok şükür geçtim ama 3. Level güzelmiş sevdim :)) bende merak ediyorum ama halen şişliğim var bi gitsin de neler olacak merak ediyorum :)))

Menünde sporunda güzel canım krep yulaf kepeği mi ezmesi mi?

Ohhh tatlı gördüm orda cıssss. Turşu ödem demek Afiyet olsun diğerleri güzel
Yulaf kepekli canım :))
Ablacım uzun süre aç kalmışsın sanki aralarda azda olsa bişiler atıştırsaydın bide su evet az olmuş

Ayrılma kararı aldık Mavişim
Bugün son kez görüştük
Artık istemiyorum hayatımda mısırrr
En doğru karar bitanem oh arkandan ağlasın mısır benim turşu ile aşkıma benzemiştiniz canım oh ayrılın bende ayrıldım çünkü dolapta melül melül bana bakıyor ben gidip yoğurtla salatalıkla aşk yaşıyorum

Ah ahh turşuyla nasıl aşkımız vardı da bitirdikkkk
Şimdi sıra mısırdaa

Nasil gecti ilk gun:)) ben de ozledim ya Stockholm sendromu oldum jiliana karsi sanirim :)))

Bugünde yazmasan iyiymiş abla o kalburbastıyı gözlerim görmeyeydi canım da çekmeyeydi :)
Hiç güzel değildi zaten hastane yemeği işte boşver.
Menünde sporunda güzel canım krep yulaf kepeği mi ezmesi mi?

Ohhh tatlı gördüm orda cıssss. Turşu ödem demek Afiyet olsun diğerleri güzel
Özge yazar cezayı yarına. Turşu haftasonu ve pazartesi salı yerim genelde çarşamba perşembe yok turşuda bulgurda cuma tartı var.

4.takimin citirlari beni takimdan atsaniz haklisiniz vallahi
Haftasonlari kosturmayla geciyor, bugunde subat ayina girdik bu ay sonu tasinmamiz lazim diye kiralik evleri gormeye gittik oglumla.
Esim ancak haftasonlari musait oluyor bu haftasonuda gidemedik.
Oyuzden yine is bana kaldi...
Epey kiralik ev var cok sukur ki..
Tek tek onlari gezip karar verecegiz.
Isin kotusu yeni tasinacagimiz yer ile suan oturdugumuz yer arabayla 1 saat it 1 saat gel 2 saat suruyor
Neyse amma sizlandim..
DUZELTME:Cumartesi gunu sporuma 5000 adim yazmak isterken 50000 yazmisim yanlislikla:))
Asyaca canim sen uyarmissin sanirim tesekkur ederim:)\

PAZARTESI MENUM
SABAH
Menemen
4 zeytin
peynir
Domates,salatalik

OGLEN
Tonbalikli salata

AKSAM
Et kofte
Salata
Ayran

ARA
Seftali cayi
4 ceviz, 1 gun kurusu

1.5 lt su, 1 maden suyu
20 dk bisiklet, 1 saat parkta oglanla yuruyus

Yakinda mezun olucak arkdaslar ne kadar surede ne kadar verdiniiizzzz ????
3bucuk ayda 7 kilo verdim canim :)
haftalik 500 gr hedeflemistim..

Eylul de geldim sanirim emin degilim. 69 la basladim. 54.6 yim.
Ne cok kilo vermissin kaptanim masallah:)

Gittiler abliş şükür iyiler. Bişi yokmuş. Korktuk havale sonrası hasar olmuştur diye
cok sukur canim cok sevidnim, sen nasilsin Saadetim:)

Guzeller bu hafta 9. takima karsi yarisiyoruz. Elimizden gelenin en iyisini yapalim
oooo super yaris var:)

ellerin dert gormesin Ebrusum:)

canim cok gecmisler olsun, sukur ki iyiymissin sende oglus da...

Selam güzel ve fit kizlarrr nasilsnz?
iyiyiz canim sen nasilsin??

Kizlar insallah kilomu verirsem yaza Allah kismet ederse hamike kalmayI istiyorum. Evlat cok tatliymis :) kilom olmasa. Belki coktan dusunmustum amaa malesef. Zaten adetde olmuyorm
hayirlisi olsun hakkinizda canim, Allah gonlunuze gore versin..

Canim kızım rahatsiz 4 gundur hastane ev arasi gidip geliyorum uzuntuden veriyorum kilolari vazgeçmedim karataya devam kuzum iyilessinde hersey bos
gecmis olsun canim cok uzuldum

Kas yikilimi dediler agir enfeksiyon kaynaklida olabilirmis baska nedenleride olabilirmis arastiriyorlar dua edin ne olur
canim bu hastalik hakkinda bir bilgim yok, nasil oldu kuzucuk??

mavisim kisada olsa listedeyim diye sevinmistim:)

OCAK
ş
ampiyonu

and the oscar goes to

@D3S1R3

verilen kilo: 2.6- %4.54
Cok tebrikler Demetcim:)

sporuna hayran kaldim canim aynen devam:)

mavisim ellerine saglik:)

Gecen hafta 77.02
Bu hafta 76.5
guzel gitmis canim,tebrikler:)

hepinize tebrikler kizlar:)

Herkese günaydııın :) Kahvaltimi yaptim geldim :) Insallah hic birakmayacagim bu azmi.Bilir misiniz ki biri var Uzun dal gibi masallah.Ben hic yakismiyorum yanina Git sonra bir sey hayal et...Zayiflamam lazim benim incecik olmam lazim
oyy oyy gonul isleri, incecik olursun hic merak etme guzelim:)

Şükür ablacım Allah beterinden saklasın ağrım yok azıcık midem bulanıyor, düşünmemeye çalışıyorum. Sen nasılsın? Benim tatlı paşam nasıl
canim biraz daha sabret gecer mide bulantilari:)

Birazdan cikip yuruyecegim.Bir de eskiden yaptigim eglenceli bir video vardi.Zumba dansi.50 dk ama hareketli sarkilarla hemen geciyor.Diger agir ama kisa sureli olanlara dayanamiyorum.Bende bunu yapmaya karar verdim.
nasil gidiyor canim zumba??

ne cesaretli hatunmussun canim:)

O da gelmez bana eminim.Ben nasil yaklasacagim acaba kendisine hic bilmiyorum.Uzun bir zaman sectim bu zamanda ona daha yakin olup daha cok sey ogrenerek duzgun bir sekilde yaklasabilmek icin.Insallah bizde sizin gibi oluruz.
canim en guzeli ortak arkadaslar:)

canim ip atlama kalp atis hizini en az 120nin uzerine cikarir.
Gayet guzel bir kardiyo programidir.
Fakat tek problem surekli diz ve ayak eklemlerinin uzrinde zipladigin icin sakatlanmalara sebep olabilir.
mumkunse cimen ya da kalin hali vs uzerinde zipla:)

yarismamiz hayirli olsun:)

canim test negatif:)

Kızlar hormon testimde gayet temiz çıktı doktor ilaç yazayım dedi bende yazmasak dedim o da tamm 3 ay kontrol et dedi yine bu şekilde devam ederse gel o zaman başlayalım dedi:)
cok sukur canim cook sevindim:)

Selam kızlar, ben 9. Takımdan Elif bu hafta bizimle yarışıyormuşsunuz hem bi selam vereyim hemde şans dileyeyim dedim zira bu sizin için çok zorlu bi yarış olacak
tesekkur ederiz canim:)
ama bizim sansa ihtiyacimiz yok yeterince azimliyiz:)

Aaaah
Sebi yeldayi muneccimle muvakkit ne bilir
Muptelayi gama sor kim geceler kac saat
oyyy Busem dokturmus yine:)

Ellerine saglik ablacim, biz pogaca hic sevmeyiz:)

Kız hamurişi sevmiyosanız zayıflama yarışmasında ne işiniz var
ahaaha ne guldum bu yorumuna abla:)

Yawrukush kaptan her carsamba yeni bolgesel egzersiz paylasip menu cizelgesinde sayfasini veriyor canim:)
yuzum kizardi, bir utanma geldi bana
bu aksam yeni egzersizler geliyor:)

harikasin Busem:)

Bizim erteledigimiz yaris var miydi?:) Yawrukush la vardi, misafirden vakit bulup yapamadi
ahh ne haklisin sen tamam ya yarin ya cuma suruyorum piskiletimi :)

bunlar ne guzel haberler asyam :)

canim esinde sende bu konudan dolayi hassassiniz.
Esin ailesine soylemez insallah..
Ozelinizi baskalarina acmaya ne luzum var..
HAllolur insallah asyam...

boyle yazinca cokkk gorunuyor cidden:)

Günaydınlar efendiiimmm :) buraya davet edildim işte geldim
hosgeldin Busracim:)

36 beden olup, kalem etegini giymen yakindir canim:))

cok şükür iyiyim Özgem sen nasilsin ?

hosgeldin busracimm
bende iyiyim canim, azar azar tasinma hazirliklari basladi:)

Kizlar gunaydin mutlu haftalar olcukerimi aldim bugun byraya yazayim oncesi sadece aralik civari belimin 85 oldugunu hatırlıyorum su anki olculer
Gogus 92
Bel 77
Basen 98
oyy bel ne guzel incelmisss:)

4 senedir evliyiz canım ama ilk 1 sene biz istememiştik...sabaha kadar gözünü kırpmadı saat 6 da uyudu 2 paket sigara bitirdi ben ona mı üzüleyim kendimemi
Canim biriniz uzgun ve gerginken digeri alttan almali..
Sen bu seferlik affet onun bu cikisini asyam..
Allah huzursuzluklarinizi gidersin guzelim..

canim elbette faydasi olur.
Eger kas gruplarini calistiran egzersizler yapiyorsan yavas da olsa faydasini gorursun.
Sadece kardiyo egzersizi yapiyorsan yani insani nefer nefese birakan egzersizler, misal ip atlama, oldugun yerde kosma vs bunlari yavas yapmamalisin:)

hayirli olsun canim:)

Canım patlıcan biber közleme si ezmesi .valla bende Yawrukush tan öğrendim.
Hadi canım kalk 1 bardak su iç:)
oyy ben bayiliyorum ajvar sosa.
vava marka satiliyor burada.
ama turk marketten turk markalarini da denemistim bu vava markasinin yerini tutmadi..

aramiza hos dondun ablacim.
nasilsin, sagligin,keyfin yerinde mi??

Hoşbuldum canım takımdan atılmadan döneyim dedim iyiyim çok şükür. Sende inşallah tez zamanda ev bulup taşınırsın kolaycana

]TUM CITIRLARIN DIKKATINE
Canlarim takim kaptanimiz ve yardimcilarimizin ortak karari ile;
Bu haftadan itibaren mazeretsiz bir sekilde menu ve sporlarimizi 3 gun ustuste yazmazsak 1 sari kart, 3 kez sari kart alirsak da 1 kirmizi kart alacagiz.Kirmizi kart aldigimizda eger yeni uyeysek listeye alinmama, listede bulunan uyeysek de listeden cikartilma durumlari uygulanacaktir.
Sari kart alan uyelerimiz tum hafta boyunca duzenli olarak menu ve sporlarini yazarlarsa sari kartlari silinecektir.Lutfen menu ve egzersizlerimizi yazmayi unutmayalim

Haftalik egzersizlerimiz 17655. sayfada, gogus ve evde yapabilecegimiz egzersizlerimiz de 17791. sayfadadir.

CUMA- CUMARTESI-PAZAR-PAZARTESI GUNKU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
bu iconu goren herkes ya 50 ip atlama, ya 50 jumping jack hareketi, ya 50 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 5dk dans edecekler.
bu iconu goren herkeste ya 100 ip atlama, ya 100 jumping jack hareketi, ya 100 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 10dk dans edecekler.

İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
belindamm MUAF MUAFMUAFMUAF---
hawar ---
Yseeminn ----
melinda23 - ---
pakizee - ----
zeynepRK -----
Tombikminyon--- ---
edsofi ----
Slm09- ----
AKovser ---
zey zey- ----
Zeynepela07-------
Hayaller35 ---
Asyaca ---
tiffany20 ----
saricicek123 ----
gogo2405--- ---
Mavibocuk ---
D3S1R3 ---
seyhan77 ---
haeshin ???---
yawrukush ---
shrr ---
asya_01 ---

[/td][/td][/td][/td]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…