günaydın kızlar dünkü menüm
sabah peynır zeytin ekmek yeşilçay
ara 1 ad yeşil elma + yeşil çay
öğle : mercimek çorbası yarım porsiyon + bol salata
ikindi 1 parça bitter çikolta(1 parça gerçekten )
akşam : karnabahar haşlaması + 1 porsiyon yoğurt
yatsı :1 bardak tarçınlı süt
2,5 lt su 20 dk yürüyüş
Günaydın kızlar, annemin orda net çekmiyor o yüzden menü bildirimi yapamadım
01.02 Menüm
Sabah: 1 dilim ekmek, peynir, 5 zeytin
Öğlen: 2 yumurta kırıp yedim
Ara:Türk kahvesi
Ara:1 elma
Akşam: Yeşil fasulye,salata, yoğurt
Su: 3 lt Spor yok bugün eve gidiyorum asılırım artık rahat rahat spora:))
Sen nasılsın bursalı güzel, işler yogun mu?:)
pek yoğun sayılmaz tatlım ondan sık sık takipteyim buraları :)
sen nasılsın :)
ayy hadi cumaya az kaldı çok heycanlıyım
İyiyim canım. Kuzun nasıl oldu, uykuları düzene girdi mi?
Kizlar net bitti anca donebildim gunaydin. Mwnulerimi yazayim.
pazar
1 kk peynir
3-4 zeytin
omlet
sekersiz cay
Ara sarimsak cayi
Oglen firinda sebze iki uc Kasik Ustunr sarimsakli yogurt salata
ara meyveli cay
Aksam yine sebze yemegi ve iki uc kasik kisir
Iki dilimde pasta yedim ama ev yapimi.( evlilik yildonumumuz oldugu icin mecbur)
2.5 lt Su
spor yapamadm ama cocuk cok huysuzdu evde biton is vardi onu yaptim
Pazartesi
Peynir.zeytin. portakal suyu. 1 yumurta sarisi
oglen bir dilim borek
Ara sut ve bitki cayi
Aksam mercimek corbasi salata biraz pancar
3lt Su 150 mekik
yok tatlım ya memeden ayrılmadan girmeyecek sanırım uykularımız düzene bende kıyamıyorum ayırmak da istemiyorum bi orda bi burda yapışık ikizler gibi geziyoruz..
onun dışında pek tatlı dönemleri bu ara seninkide öyledir eminim...
bıcır bıcır şarkılar oyunlar nazlar niyazlar o dünyaya gelmeden önce boş boş yaşamışız diyorum :)
kesinlikle öyle yani annemler çok sakin bir çocuk diyolar ben aldığım ısrarları inatları oluyor 1 saat kadar sonrasında anlaşıyoruz ertesi gün sil baştan devamÖyle evet. Evin neşesi:) Sen çalıştıgın için seni özlüyordur. Ondan da bu kadar düşkün olabilir canım.
Kizlar net bitti anca donebildim gunaydin. Mwnulerimi
15 tatilya canım, kızım anneannesinde kalmak istedi, 2 gün doysun anneannesine dedim :))Sen neden annendeydin çiçegim, enişte şehir dışında mı?
kesinlikle öyle yani annemler çok sakin bir çocuk diyolar ben aldığım ısrarları inatları oluyor 1 saat kadar sonrasında anlaşıyoruz ertesi gün sil baştan devam
sağlıkları olsun en önemlisi o
senin 1 taneydi demi bebiş
15 tatilya canım, kızım anneannesinde kalmak istedi, 2 gün doysun anneannesine dedim :))
ozgecim ozledik eline sağlık canim ben pazartesi aksam spor yapamadım? ?? Koymussun ben cezalarimi yaparim kendim :)))]TUM CITIRLARIN DIKKATINE
Canlarim takim kaptanimiz ve yardimcilarimizin ortak karari ile;
Bu haftadan itibaren mazeretsiz bir sekilde menu ve sporlarimizi 3 gun ustuste yazmazsak 1 sari kart, 3 kez sari kart alirsak da 1 kirmizi kart alacagiz.Kirmizi kart aldigimizda eger yeni uyeysek listeye alinmama, listede bulunan uyeysek de listeden cikartilma durumlari uygulanacaktir.
Sari kart alan uyelerimiz tum hafta boyunca duzenli olarak menu ve sporlarini yazarlarsa sari kartlari silinecektir.Lutfen menu ve egzersizlerimizi yazmayi unutmayalim
Haftalik egzersizlerimiz 17655. sayfada, gogus ve evde yapabilecegimiz egzersizlerimiz de 17791. sayfadadir.
CUMA- CUMARTESI-PAZAR-PAZARTESI GUNKU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
bu iconu goren herkes ya 50 ip atlama, ya 50 jumping jack hareketi, ya 50 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 5dk dans edecekler.
bu iconu goren herkeste ya 100 ip atlama, ya 100 jumping jack hareketi, ya 100 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 10dk dans edecekler.
İsim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe belindamm MUAF MUAF MUAF MUAF - - - hawar - - - Yseeminn - - - - melinda23 - - - - pakizee - - - - - zeynepRK - - - - - Tombikminyon - - - - - - edsofi - - - - Slm09 - - - - - AKovser - - - zey zey - - - - - Zeynepela07 - - - - - - - Hayaller35 - - - Asyaca - - - tiffany20 - - - - saricicek123 - - - - gogo2405 - - - - - - Mavibocuk - - - D3S1R3 - - - seyhan77 - - - haeshin ??? - - - yawrukush - - - shrr - - - asya_01 - - -
[/td][/td][/td][/td]
Net sorunu halloldu mu canım?:) Evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun. Yuvanızda, saglık ve mutlulukla nice yıllara inşallah:)[/Q evet evet. Abkacim yeniledim sukur. burdayim artk
Cok tesekkur ederiiimmm. Hepimize insaallahmutlu seneleriniz olsun canım
Gunaydin kizlar mutlu salilaaaar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?