Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sen nasılsın bursalı güzel, işler yogun mu?:)

Sen neden annendeydin çiçegim, enişte şehir dışında mı?

Kizlar net bitti anca donebildim gunaydin. Mwnulerimi yazayim.
pazar
1 kk peynir
3-4 zeytin
omlet
sekersiz cay

Ara sarimsak cayi

Oglen firinda sebze iki uc Kasik Ustunr sarimsakli yogurt salata

ara meyveli cay

Aksam yine sebze yemegi ve iki uc kasik kisir

Iki dilimde pasta yedim ama ev yapimi.( evlilik yildonumumuz oldugu icin mecbur)
2.5 lt Su
spor yapamadm ama cocuk cok huysuzdu evde biton is vardi onu yaptim

Pazartesi

Peynir.zeytin. portakal suyu. 1 yumurta sarisi

oglen bir dilim borek

Ara sut ve bitki cayi

Aksam mercimek corbasi salata biraz pancar

3lt Su 150 mekik

İyiyim canım. Kuzun nasıl oldu, uykuları düzene girdi mi?

yok tatlım ya memeden ayrılmadan girmeyecek sanırım uykularımız düzene bende kıyamıyorum ayırmak da istemiyorum bi orda bi burda yapışık ikizler gibi geziyoruz..
onun dışında pek tatlı dönemleri bu ara seninkide öyledir eminim...
bıcır bıcır şarkılar oyunlar nazlar niyazlar o dünyaya gelmeden önce boş boş yaşamışız diyorum :)

Net sorunu halloldu mu canım?:) Evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun. Yuvanızda, saglık ve mutlulukla nice yıllara inşallah:)

Öyle evet. Evin neşesi:) Sen çalıştıgın için seni özlüyordur. Ondan da bu kadar düşkün olabilir canım.

Öyle evet. Evin neşesi:) Sen çalıştıgın için seni özlüyordur. Ondan da bu kadar düşkün olabilir canım.
kesinlikle öyle yani annemler çok sakin bir çocuk diyolar ben aldığım ısrarları inatları oluyor 1 saat kadar sonrasında anlaşıyoruz ertesi gün sil baştan devam
sağlıkları olsun en önemlisi o

senin 1 taneydi demi bebiş

Evet canim:) Is yerin musaitse gotur arada. Artik buyuduler, sosyallesir degisik ortamlara girer:)

ozgecim ozledik eline sağlık canim ben pazartesi aksam spor yapamadım? ?? Koymussun ben cezalarimi yaparim kendim :)))

Afiyet olsun ablam:) Yakın olsak beraber içerdik

Ohhhh ne güzel egzersiz yapmışssın

Seni de mesajlarını da özledim:) Gel pazar gel

Hayırdır canım rutin kontrol mü?
Evet ta aktif olmak istiyorum ben de az kaldi:)) B belindamm nerdesin kiz hastsydin en son iyisindir insallah hepimiz meraktayiz bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…