- 20 Aralık 2015
- 313
- 1.448
- 28
- 33
Evet canım telafi günüo nasıl oluyor gülüm telafi günü gibimi oluyor yani
ayy gerçekten iyiymiş aklımızda bulunsunErtesi gün diyeti (son pişmanlık faydalı artık)
Sabah: 1 bardak süt, 2-3 yk müsli, 1 armut yada sevdiğiniz bir meyve
Öğle: 1 dilim ekmek, 4-5 yk etsiz sebze yemeği, 1 kase yogurt, zeytinyağlı salata
Ikindi: 1 fincan sütlü kahve, 2 grisini yada yarım paket bisküvi, 3 kuru kayısı, 8-10 badem
Akşam: 1 dilim ekmek, 4-5 yk etsiz sebze, 1 kase cacık, 1 tk yağla yapılmış salata
Eksi gösteriyormuş tartıda aklınızda bulunsun...
Gayet dengeli gözüküyor bende şimdi kitabı araştırdım internette 12 lira birde yorumları olucam şimdiErtesi gün diyeti (son pişmanlık faydalı artık)
Sabah: 1 bardak süt, 2-3 yk müsli, 1 armut yada sevdiğiniz bir meyve
Öğle: 1 dilim ekmek, 4-5 yk etsiz sebze yemeği, 1 kase yogurt, zeytinyağlı salata
Ikindi: 1 fincan sütlü kahve, 2 grisini yada yarım paket bisküvi, 3 kuru kayısı, 8-10 badem
Akşam: 1 dilim ekmek, 4-5 yk etsiz sebze, 1 kase cacık, 1 tk yağla yapılmış salata
Eksi gösteriyormuş tartıda aklınızda bulunsun...
ayy gerçekten iyiymiş aklımızda bulunsun
Ben tvde haberlerde bi anne kızın 50-60 üzeri kilolar verdiğini herseyi yiyip saymaya uyduklarını öğrenince gidip kitabı almıştım o civardı D&R de millet Dukan alıyodu ben bunu aldım Dukan bana göre değil ilk evresini tamamlayamadımGayet dengeli gözüküyor bende şimdi kitabı araştırdım internette 12 lira birde yorumları olucam şimdi
Ben tvde haberlerde bi anne kızın 50-60 üzeri kilolar verdiğini herseyi yiyip saymaya uyduklarını öğrenince gidip kitabı almıştım o civardı D&R de millet Dukan alıyodu ben bunu aldım Dukan bana göre değil ilk evresini tamamlayamadım
Dukanı bende yapamam atak evresi sade et süt yoğurt midem bulanır benim
Ben tvde haberlerde bi anne kızın 50-60 üzeri kilolar verdiğini herseyi yiyip saymaya uyduklarını öğrenince gidip kitabı almıştım o civardı D&R de millet Dukan alıyodu ben bunu aldım Dukan bana göre değil ilk evresini tamamlayamadım
Hoşgeldin güzelim 3 e geçmiş sin ne güzel az kalmış sonuçları şimdiden merak ediyorumTatlışlarrrr:))) bugün baya yoğundu anca spor yaptım duşa gircem menümü vereyiö okuyabilirsem yatmadan geçmişi okuycam :))
Sabah
2 tane Ceviz
2kuru kayısı
Peynirli Omlet
Öğlen
Pırasa
Yoğurt
Ara
Yeşil çay
Ara
Mistik çay
Akşam
Menemen ama yumurtasız kıyma ile kavurdum:)
Yoğurt
3 küçük yulaflı krep
Peynir
Salatalık
Ara
Soda
3.5 litre su
40 dk yürüyüş
Jillian 3. Level 1. Gün :) ben 3. Leveli beğendim
Bugünde yazmasan iyiymiş abla o kalburbastıyı gözlerim görmeyeydi canım da çekmeyeydi :)Ben yazmadım kaç gündür menümü bugün yeniden başlangıç olsun.
Sabah yarım simit peynir zeytin çay
Öğlen 4 kaşık nohut 2 kaşık bulgur pilavı cacık az turşu
Ara yarım elma
Akşam 1 kepçe çorba 2 kaşık tavuklu patlıcanlı bi yemek 2 dilim ekmek
Ara 1 kalbura bastı bunun cezasını yarın yaparım özgem
Su 2 lt
Spor 20 dk yürüyüş şimdilik
Nöbetçiyim belki biraz zıplama falan yaparım.
Ilk haftam yarın denicem diğer p.tesi devam edip etmiceğime karar veririm. Küçük bi defter tutup menülerimi normal yazarim soran olursa sayılarımı da veririmDukanı bende yapamam atak evresi sade et süt yoğurt midem bulanır benim
Bu güzelmiş ama gayet dengeli sen yapacaksan bi başla buna iyi giderse bende kitabı alayım
Sen hiç bozmadan yap bu hafta sporunu da yap canım sonuca göre bende alayım kitabıIlk haftam yarın denicem diğer p.tesi devam edip etmiceğime karar veririm. Küçük bi defter tutup menülerimi normal yazarim soran olursa sayılarımı da veririm
Menünde sporunda güzel canım krep yulaf kepeği mi ezmesi mi?Tatlışlarrrr:))) bugün baya yoğundu anca spor yaptım duşa gircem menümü vereyiö okuyabilirsem yatmadan geçmişi okuycam :))
Sabah
2 tane Ceviz
2kuru kayısı
Peynirli Omlet
Öğlen
Pırasa
Yoğurt
Ara
Yeşil çay
Ara
Mistik çay
Akşam
Menemen ama yumurtasız kıyma ile kavurdum:)
Yoğurt
3 küçük yulaflı krep
Peynir
Salatalık
Ara
Soda
3.5 litre su
40 dk yürüyüş
Jillian 3. Level 1. Gün :) ben 3. Leveli beğendim
Ohhh tatlı gördüm orda cıssss. Turşu ödem demek Afiyet olsun diğerleri güzelBen yazmadım kaç gündür menümü bugün yeniden başlangıç olsun.
Sabah yarım simit peynir zeytin çay
Öğlen 4 kaşık nohut 2 kaşık bulgur pilavı cacık az turşu
Ara yarım elma
Akşam 1 kepçe çorba 2 kaşık tavuklu patlıcanlı bi yemek 2 dilim ekmek
Ara 1 kalbura bastı bunun cezasını yarın yaparım özgem
Su 2 lt
Spor 20 dk yürüyüş şimdilik
Nöbetçiyim belki biraz zıplama falan yaparım.
Tamam kabul. Iyi geceler herkese bende biraz dinleneyim...Sen hiç bozmadan yap bu hafta sporunu da yap canım sonuca göre bende alayım kitabı
canım buna eklersek 12500 ediyor
Canım su az olmuş bide mısır patlağına dikkat canım; )Menüm
Sabah: 2 dilim kpkekmk
1 yk lor 1 yumurta beyazı
2 çeri domates 1 salatalık
Yeşilçay
Ara: 1 mandalina
Öğle: 5 kaşık ıspanak yemeği-yogurt
Salatalık
Ara: 1 muz- sade türk kahvesi
Akşam: sütlü yarma çorba, 1 kabak dolma
Yarım tavuk baget
Ara: Çay yanınada mısır patlağı
Spor: 30 dakika yürüyüş Su: 1 lt oldu
Canımmm patlamış mısır yerine havuç ye tadı çok güzel :)Menüm
Öğlen
1 kase çorba (spagettili)
Akşam
1 kase mercimek çorbası
3 çay kaşığı sade pirinç pilavı
1.5 lt su
1 fincan bitki çayı
4-5 fincan çay içerim limonla, acıktım biraz belki patlamış mısır yerim..
Spor az yaptım, misafir var daha sonra biraz da yapıp yazarım..
Canım yeşil yüzlü olan mı :) aman tatlış yaa onlar bağımlılık yapıyor insana sen yoğurt salatalık havuç elma ceviz felan ye onun yerineSu konusunda iyi değilim. Mısır şu eti formlar var ya o yağsız tuzsuz patlak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?