Gecmis olsun canimkızlar sürekli elektrik kesikti şimdi bile kaç kez gidip geldi yazayım menümü
saat 11;00 1 haş yum
5 yeşilzeytin
2 yk lor
çay
saat14;00 1 elma
saat15;30salata,havulu cacık,1 haş yum
ara
bitkiçayı
ara
1 bardak süt
akşam
2 haşlama patates
1 yum ve 1 domatesle menemen
2 yk lor
2 kaşık yoğurt
su 2 lt
spor yok..kızlar bugün sırf karnımı doyurmak için yedim çok kötüyüm hastanelik durumdayım şu an ama sırf eşimle konuşmadığım için gitmiyorum
Hoşgeldin canim atlamışım seni@Hayaller35 çok güzel bi cümlesi var sabah kalkıyoruz cebimizde 53333 lira paramız var hepsini kahvaltıda harcarsak eve yürüyerek döneriz. Paramizi gün içinde yayarak harcama yöntemi gibi örnek menüleri paylaşırim
Hoşbuldum canım önemli değil :)Hoşgeldin canim atlamışım seni
Canım patlıcan biber közleme si ezmesi .valla bendeO spor kebabı yakmıştır zaten :) Afiyet olsun suya deginmicem bile. Ajvar sos ne?
5000 adım ay yarına iyi hazırlanayım takım bomba gibi. Tereyağı kızarmış ekmek bayılıyorum umarım azdır yağ miktarı
1.60 72Işte orda devreye matematik giriyor. Küçük bi defter tutup totalde hesaplıyorsun dur şimdi bi menü yazayım iyce otursun kilo ve boyunu söylermisin?
Kendim nereye yapıyom canım varlığını bile bilmiyordum geçen hafta a101 de denk geldi özge yiyo ya bi baktım alayım dedim güzelmiş acılısına bayıldımElif ajvar sos kendin mi yaptin hazir mi hazirsa nerden aldin gitmeden ben de alayim
Aaa biliyorum ismini bilmiyordum dolapta hep olur annem yerCanım patlıcan biber közleme si ezmesi .valla bendeYawrukush tan öğrendim.
Hadi canım kalk 1 bardak su iç:)
E güzelmiş bu çok doyurucu dengeli sen şimdi hiç denemedim mi bu diyeti5333e örnek menü
Sabah : 2 dilim ekmek(çavdar,kepek tam buğday) 2 tahıl
1 dilim peynir yada yumurta 1 et
Domates salatalık biber yeşillik hesaplamıyoruz
5 zeytin 1 yağ
Öğlen: 2 kaşık pilav 1 tahıl
1 porsiyon tavuk yada çöp şiş 2 et
Mevsim salata 1 tatlı kaşığı yağ ile 1 yağ
1 bardak ayran 1 süt
Ikindi: 1 sütlü kahve 1 süt
Yarım paket bisküvi 1 tahıl
Akşam: 1 kepçe çorba 1 tahıl
6-7 yemek kaşığı etsiz sebze yemeği
Mevsim salatası tepeleme tatlı kaşığı yağ 1 yağ
1 elma, portakal 1 meyve
Alemsin büşra hahaha güldürdü beni sen nerde oturuyorsun şehirAaa biliyorum ismini bilmiyordum dolapta hep olur annem yer
Geçen yıl kitabı aldım 2 hafta yaptım ama tektim böyle yazicagim bi yer yoktu bıraktım şimdi kitap bana bakınca tekrar denesemmi diye düşündüm 2 haftada 2 buçuk vermiştim sadece sayarak şimdi nasıl olur bilmiyorum ama ertesi gün diyetleri var icinde kaçamak yapıp pişman olunca eksiye düşürüyorE güzelmiş bu çok doyurucu dengeli sen şimdi hiç denemedim mi bu diyeti
Istanbulda gittinmi bilmiyorum Forum Istanbulun dibinde :) onu indirdim litresini tutturamadim bardak boyutları ne kadar farklıAlemsin büşra hahaha güldürdü beni sen nerde oturuyorsun şehir
Bide tele play storda su hatırlatıcı indirebilirsin ben onunla alıştım su içmeye
Ya güzel kitapmış iyi de verdirmiş bence yap birdaha 1.60 a 72 kiloyum benGeçen yıl kitabı aldım 2 hafta yaptım ama tektim böyle yazicagim bi yer yoktu bıraktım şimdi kitap bana bakınca tekrar denesemmi diye düşündüm 2 haftada 2 buçuk vermiştim sadece sayarak şimdi nasıl olur bilmiyorum ama ertesi gün diyetleri var icinde kaçamak yapıp pişman olunca eksiye düşürüyor
Yok canım ben izmir deyim ama oğlum çok istiyor onun sayesinde gelicem galiba kendine göre ayarlasaydın canım önemli olan hatırlatmasıIstanbulda gittinmi bilmiyorum Forum Istanbulun dibinde :) onu indirdim litresini tutturamadim bardak boyutları ne kadar farklı
Senim orantıların 5333 için ideal ben 1.55 60ım 43332 yapıcakmışımYa güzel kitapmış iyi de verdirmiş bence yap birdaha 1.60 a 72 kiloyum ben
Birde kaçamak için olan menüyü yazsana merak ettim
o nasıl oluyor gülüm telafi günü gibimi oluyor yaniGeçen yıl kitabı aldım 2 hafta yaptım ama tektim böyle yazicagim bi yer yoktu bıraktım şimdi kitap bana bakınca tekrar denesemmi diye düşündüm 2 haftada 2 buçuk vermiştim sadece sayarak şimdi nasıl olur bilmiyorum ama ertesi gün diyetleri var icinde kaçamak yapıp pişman olunca eksiye düşürüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?