Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Zumba cok yorucu olmadigi icin daha kolay yapabiliyorum sıkılmadan tek sıkıntı suresi uzun biraz.

Günaydın canlarım, çok ilgilenemiyorum kusura bakmayın hepiniz iyisinizdir inşallah... Cumaya bomba gibi geliyorsunuz değil mi :)

Inşallah olacak canım sen zaten incelmissin maaşallah

Noldu canım ağrım mı var bulantımı
Bulantı ablam, sabahtan akşama kadar durduraksız sağolsun :)

Hayiiiiir yok oyle bir ses ben biliyorum o sesi duymana sebep olacak ozguvensizlik enerjisinin kimden geldigini :)))) sakiiin rakipleri dusunme. 50 lere odaklaaan odaklaaaan odaklaaaaaan......
:)))
Odaklanıyorum kuzum evrene gönderdiğim mesajlarda haber bekliyorum dur bakalım

Esra tok esra tok esra fit
açlığı seviyorum sanırsam :)), fitim ben fitim

yumurtanın sarısını sevmiyormusun?

Eki Görüntüle 1760684
@hawar geldim canım benden bu kadar seninkini bekliyorum gelmediysen

hareketli ve az yemeli:)
50liler garantilenecek

Dunku menum
Sabah
Menemen
2 dilim kepek ekmegi
Ogle 2 kase yogurt
Aksam
Corba
3 lt su ,zumba
Menüne ek yapıp egzersizini arttırırsan daha sağlıklı ve çabuk gider, çok az yemişsin, gerçi zumba yapıyormuşsun düzeltiyim dedim sen yediğini arttır yeter :))Vücudunu kilitleme

Son düzenleme:
günaydın kızlar dünkü menüm
sabah peynır zeytin ekmek yeşilçay
ara 1 ad yeşil elma + yeşil çay
öğle : mercimek çorbası yarım porsiyon + bol salata
ikindi 1 parça bitter çikolta (1 parça gerçekten )
akşam : karnabahar haşlaması + 1 porsiyon yoğurt
yatsı :1 bardak tarçınlı süt

2,5 lt su 20 dk yürüyüş

Günaydın kızlar, annemin orda net çekmiyor o yüzden menü bildirimi yapamadım
01.02 Menüm
Sabah: 1 dilim ekmek, peynir, 5 zeytin
Öğlen: 2 yumurta kırıp yedim
Ara:Türk kahvesi
Ara:1 elma
Akşam: Yeşil fasulye,salata, yoğurt
Su: 3 lt Spor yok bugün eve gidiyorum asılırım artık rahat rahat spora:))

Günaydın canlarım, çok ilgilenemiyorum kusura bakmayın hepiniz iyisinizdir inşallah... Cumaya bomba gibi geliyorsunuz değil mi :)

Bulantı ablam, sabahtan akşama kadar durduraksız sağolsun :)

Çalışıyor musun kuzum, izin alsaydın biraz. Kusma var mı?

Tartildim ve bir fiyasko gorunce Niye boyle oldu anlamadim.Bende azalttim yediklerimi.

Egzersize yüklendiginde artı görürsün tartıda canım. Kilo degildir o, devam ettikçe eksiye iner. Menün yetersiz. 1200 altında kalori almamalısın. Daha yeni başladın. Umutsuzluk bıkkınlık yok bir tanem. Destegimiz tam sana:)

Cok tesekkur ederim.Insallah iner ama ben 6 li rakamlari gormeyi hayal ederken cuma gunu hayal kirikligi oldu bende.Yine 3 gun var bakalim :/

Afiyet olsun ablam:) Yakın olsak beraber içerdik

Ohhhh ne güzel egzersiz yapmışssın

Ben de misafirlikteyim sayilir tatlim annemdeyim izmirde yoksa ben de yapmam:) spor evde duzenki yaparim da burada koptum ne yazikki leslie meslie idare ediyoruz

Seni de mesajlarını da özledim:) Gel pazar gel

Hayırdır canım rutin kontrol mü?

@zeynepRK sen nerelerdesin gülüm?

Güzeller menu çizelgesinde çok eksik var. Lütfen menülerinizi düzenli bildirmeye çalısın. İşiniz olup giremediginizde, ertesi gün dünkü menunuzu de yazın. Menü vermek size oto control saglar. Bizler de gününüzü nasıl geçirdiginizi görür, ihtiyaç durumunda uyarılarda/yönlendirmelerde bulunabiliriz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…