burdayım abla çooookk hastayım ölüyorumm
3 bardak içtim bu sefer canım da istedi valla 2 bardakta sabah içtim 1 litreyi tamamladım 2 olucak gibi bugün
sabah kahvaltı yapamadım abla öğlen arkadaşım geldi yanıma yumurtalı köfte yaptı acı zehir gibi boll limonla yedim acıdan sonra genzim biraz iyi oldu gibi..ilaç alıyorum var evde soğuk algınlığı için ilaçlarımGecmis olsun bir tanem. Doktora gittin mi? Birseyler yiyebiliyor musun?
sabah kahvaltı yapamadım abla öğlen arkadaşım geldi yanıma yumurtalı köfte yaptı acı zehir gibi boll limonla yedim acıdan sonra genzim biraz iyi oldu gibi..ilaç alıyorum var evde soğuk algınlığı için ilaçlarım
canımmm hiiiççç bişey istemiyor abla daha bişey yicemi sanmıyorum bu kış bu kaçıncı hasta oluşum ya mahfoldum ablaTamam guzelim. Ac kalma aman. Kendini daha iyi hissedersen bir corba yap. Ic sicak sicak. Cok gecmis olsun bir tanem.
Aynen tatlim vala canm cikacak gibi oluyo cunku vucuta aykiri bi kilo var ve o kilo egzersizleri kaldrmiyor yani kendi adima konusuorum yapamiorum , aha yarim saatte dans ettim oh etler sallandi bıngıl bıngılA
Ayni bende senin gibiyim.Yurumeye bayiliyorum ama egzersiz
canımmm hiiiççç bişey istemiyor abla daha bişey yicemi sanmıyorum bu kış bu kaçıncı hasta oluşum ya mahfoldum abla
Aynen valla bugün havada güzel ondanda heraldeEgzersiz yaptikca susar, bol bol icersin canim.
sağol gülümmasya_01 geçmiş olsun canım
Canm elma mandalina portakal kaynat ama bol karabiber at seker yerinede bardaga bal koy ic sicqk sicak, o karabiber bogazini yakio cok ii yapiocanımmm hiiiççç bişey istemiyor abla daha bişey yicemi sanmıyorum bu kış bu kaçıncı hasta oluşum ya mahfoldum abla
Tatlim gezmeyemi geldin burayaIyiyiz demet kizlari gezdiriyoruz bugunn de inciraltina geldik meyve agaclarina tirmaniyor Çılgınlar :))) sanki.onlar somestirde :))) sen nasilsin oglun nasil:) etci paşa :)
Aynen valla bugün havada güzel ondanda heralde
boğazımın ağrısı kulaklarımada vurdu mahfetti beni sağolasın gülüm de ben içemiyorum o tür karışımlar geri çıkarırım hemen nane limonda içemem meselaa benCanm elma mandalina portakal kaynat ama bol karabiber at seker yerinede bardaga bal koy ic sicqk sicak, o karabiber bogazini yakio cok ii yapio
burdayım abla çooookk hastayım ölüyorumm
Cay ic o zaman gulum. Yumusatir bogazini.boğazımın ağrısı kulaklarımada vurdu mahfetti beni sağolasın gülüm de ben içemiyorum o tür karışımlar geri çıkarırım hemen nane limonda içemem meselaa ben
aminn gülümCanım çok geçmiş olsun.. Allah en kısa zamanda şifanı versin...
Canım çok geçmiş olsun.. Allah en kısa zamanda şifanı versin...
bitkiçayı içiyorum hep ablacımCay ic o zaman gulum. Yumusatir bogazini.
Evet izmirde hava bahar sen neredesin canımGuzel ïzmir imde bugun hava muhtesem1 saatlik yurtuyus iyi gider oglusum uyansinda yumeyi cok seviyorum sporu hec sevmiyorum yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?