Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gecmis olsun bir tanem. Doktora gittin mi? Birseyler yiyebiliyor musun?
sabah kahvaltı yapamadım abla öğlen arkadaşım geldi yanıma yumurtalı köfte yaptı acı zehir gibi boll limonla yedim acıdan sonra genzim biraz iyi oldu gibi..ilaç alıyorum var evde soğuk algınlığı için ilaçlarım

Tamam guzelim. Ac kalma aman. Kendini daha iyi hissedersen bir corba yap. Ic sicak sicak. Cok gecmis olsun bir tanem.

A

Ayni bende senin gibiyim.Yurumeye bayiliyorum ama egzersiz
Aynen tatlim vala canm cikacak gibi oluyo cunku vucuta aykiri bi kilo var ve o kilo egzersizleri kaldrmiyor yani kendi adima konusuorum yapamiorum , aha yarim saatte dans ettim oh etler sallandi bıngıl bıngıl

canımmm hiiiççç bişey istemiyor abla daha bişey yicemi sanmıyorum bu kış bu kaçıncı hasta oluşum ya mahfoldum abla
Canm elma mandalina portakal kaynat ama bol karabiber at seker yerinede bardaga bal koy ic sicqk sicak, o karabiber bogazini yakio cok ii yapio

Canm elma mandalina portakal kaynat ama bol karabiber at seker yerinede bardaga bal koy ic sicqk sicak, o karabiber bogazini yakio cok ii yapio
boğazımın ağrısı kulaklarımada vurdu mahfetti beni sağolasın gülüm de ben içemiyorum o tür karışımlar geri çıkarırım hemen nane limonda içemem meselaa ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…