Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hayırlı günler kızlar :)

Sonunda tartıda eksi gördüm gayet keyifli başladım güne gerisi de gelir inşaAllah

Anladım canım, çok teşekkür ederim, ben de zaten kas egzersizlerini merak ediyordum

Sağol canımmmm

Kizlar dun orucluydum sadce aksam yeedim menumu yazamadm,
Dun aksam 1 kase karnibahar koftesi 1 bucuk su bardgi ayran 1 dilim cavdar roka
1 l su
Yarim saat yuruyus
Bugunku menum
Sabah
Peynir cay (tatlandirici)
Minnacik hlva
Sucuklu yumurta(ozlmisim :)
Aksamda
Tavuk mantar sote 1 yrmrk tabagi
Ayran 1,5 su bardagi
Roka
2 l su icerim
Sabahta sporumu yaptim
Karin kasi bacak kasi gogus kol kaslari alt karin kaslari heryeri calistrdim 20 dkka amannnn ne zormus popomu kaldirmak

Günaydın kızlar
Günaydın canlarım, çok ilgilenemiyorum kusura bakmayın hepiniz iyisinizdir inşallah... Cumaya bomba gibi geliyorsunuz değil mi :)

Bulantı ablam, sabahtan akşama kadar durduraksız sağolsun :)
ebrusum eşime diyordum ki 24 saat insanın midesi bulaşır mı bulaniyormus:) benim 7 8 9. haftalar zirve yapmisti 12. haftada tamamen geçiyor canım. çok etkiliyorsa doktoruna danışarak bulanti ilacı isteyebilirsin canım. ben zencefil içerikli bitkisel bir ilac kullanmistim biraz rahatlamıstı

Bu arada ben kimsenin nereli oldunu bilmiyorum da Hem daha iyi tanismak icin hem belki hemserim falan da cikar.Herkese sormus olayim buradan :)
konyali yim konyada yaşıyorum canım
Tebrik ederim canım

Ebrulim tatlim miden bulaniyor sanirim byaz peynir birebir sekerim inanki brn afedersin istifra etmezdim ama ilk 3 ay mide bulaniodu banada annrm dedi beyaz peyniri yiyodum hemen geciodu

Kizlar cok tesekkur ederim.
Darisi bekleyen herkesin basina insallah
Elifcim gec olsun guc olmasin herseyde bi hayir vardri diyelim

Evet çok şükür hepimiz yakınız

Kayseriliyim canım

Hayırlı olsun canım

zey zey eşin terfi almış çok tebrik ederim

Tebrikler canim, gozunuz aydin. Darisi senin guzel bir is bulmana:)

zey zey tebrik ederim zeynebim, hayırlı olsun. Darısı sana kuzum

Geçmiş olsun canım terfi için sevindim canım bizde bekliyoruz inşallah bizimde gerçekleşir yakında

Eki Görüntüle 1761035

Afiyet olsun:)

@Yawrukush içine sinen bir yuva bulursun inşallah güzelim:)

@belindamm nasılsın kuzum. Ugramamışsın dün, aklım sende.

@zeynepela07 doctor ne dedi gülüm?
Afiyet olsun :)
Bu arada ben kimsenin nereli oldunu bilmiyorum da Hem daha iyi tanismak icin hem belki hemserim falan da cikar.Herkese sormus olayim buradan :)
Aslen Çankırı ama doğma büyüme Istanbul

Tebrikler canım ilaç gibi gelmiştir.
Su konusunu Düzelticem tatlım söz
http://www.bodytr.com/2014/09/zayiflamadan-once-ve-sonra-72-kisi.html suraya bir baksaniza ya gercek mi bunlar masallah ya valla tebrik ediyorum.Motivasyon oldu.En begendiklerimi kaydedip canim bir sey cektiginde bunlara bakicam.
Before Afterlar mükemmel ya
Selamm... Nasılsınız kizlar
Selaaaam iyiyim sen nasılsın canım?

Afiyet olsun :)

Aslen Çankırı ama doğma büyüme Istanbul

Tebrikler canım ilaç gibi gelmiştir.

Su konusunu Düzelticem tatlım söz

Before Afterlar mükemmel ya

Selaaaam iyiyim sen nasılsın canım?

ozaman napıorz hadı ıkızde kalkıp suyumuzu alalım hopppkalktm ben 1 bardak ayakta ıcıcem 2. bardagımı doldurup yerme gelıcem ok baby

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…