Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Iyiyiz demet kizlari gezdiriyoruz bugunn de inciraltina geldik meyve agaclarina tirmaniyor Çılgınlar :))) sanki.onlar somestirde :))) sen nasilsin oglun nasil:) etci paşa :)

Bizim yerimize de gezin:) Iyiyiz ne olsun. Top oynuyorduk ara verdik:)

Guzel ïzmir imde bugun hava muhtesem 1 saatlik yurtuyus iyi gider oglusum uyansinda yumeyi cok seviyorum sporu hec sevmiyorum yaaaa

Yurumek en iyi egzersiz zaten gulum:) Bizler sporcu degiliz, egzersiz yapiyoruz. Ikisi farkli seyler. Madem seviyorsun bol bol yuru:)

Kac gundur tartilmadim bugun yeni baskulu alacagim cok merak ediyorum durum ne ama kacamak yapmadim bu sinav cok zorlu geldi evde pisenleri anlatamam bugun aksam misafir var simdi eve gidince kek yapacagim dun borek yapildi benden baska herkes yedi huhuhujuu en cok koyan da ilk defa izmirde boyozsuz kahvalti yapiyorum uy

!Ablacim emziriyorum kullanacgm ilaclar sinirli. Kullansamda caee olnadi. Dr. ameliyat diyor cocuk kucuk ve tekrarlama ihtimalinden dolayi olamuyorum

Buyukannem de ameliyat olmustu. 1 hafta kalmistik hastanede. Zor bir surec. Beslenmene dikkat et gulum. Eminim biliyorsundur hangi gidalarin wc de sana daha iyi geldigini. Kabizlik olmazsa kremlerle yatistirabilirsin belki.

Boyoz ne? Gecici gulum. Ideal kilona gelince keyfince yersin. Nefsine agir geliyor suan ama, hafifledikce yuzun gulecek. Bak 65 sin. Senin azmin sayesinde:)

ozaman napıorz hadı ıkızde kalkıp suyumuzu alalım hopppkalktm ben 1 bardak ayakta ıcıcem 2. bardagımı doldurup yerme gelıcem ok baby
3 bardak içtim bu sefer canım da istedi valla 2 bardakta sabah içtim 1 litreyi tamamladım 2 olucak gibi bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…