Tatlim izmirliyim aydinda yasiyorum su andaBu arada ben kimsenin nereli oldunu bilmiyorum daHem daha iyi tanismak icin hem belki hemserim falan da cikar.Herkese sormus olayim buradan :)
Gecmis olsun canim bilgim yok ama bir an once kurtulursun umarimKizlar ankarada havasahane. Ana kizyuruduk geldik.. ama hic iyi degilim kizlqr. hamilelikten kalma. Hemoroitim var.cok illet birseymis. 'ok kotuyum . Care biLen var mi. Ilaclar etki etmiyor.
Gittiler canimm:))
Iyiyim cok şükür hergün daha hafif uyaniyorumm
Kizlar ankarada havasahane. Ana kizyuruduk geldik.. ama hic iyi degilim kizlqr. hamilelikten kalma. Hemoroitim var.cok illet birseymis. 'ok kotuyum . Care biLen var mi. Ilaclar etki etmiyor.
Iyiyiz demet kizlari gezdiriyoruz bugunn de inciraltina geldik meyve agaclarina tirmaniyor Çılgınlar :))) sanki.onlar somestirde :))) sen nasilsin oglun nasil:) etci paşa :)
Harika gercektenGuzel ïzmir imde bugun hava muhtesem1 saatlik yurtuyus iyi gider oglusum uyansinda yumeyi cok seviyorum sporu hec sevmiyorum yaaaa
!Ablacim emziriyorum kullanacgm ilaclar sinirli. Kullansamda caee olnadi. Dr. ameliyat diyor cocuk kucuk ve tekrarlama ihtimalinden dolayi olamuyorumTedavi gormuyor musun gulum?
Tebrikler canimKizlar cok tesekkur ederim.
Darisi bekleyen herkesin basina insallah
Elifcim gec olsun guc olmasin herseyde bi hayir vardri diyelim
Devre arasi mi oldu :)) herkesin yerin3 miss gibi deniz havasini icime cekiyorum:)Bizim yerimize de gezin:) Iyiyiz ne olsun. Top oynuyorduk ara verdik:)
Guzel ïzmir imde bugun hava muhtesem1 saatlik yurtuyus iyi gider oglusum uyansinda yumeyi cok seviyorum sporu hec sevmiyorum yaaaa
Devre arasi mi oldu :)) herkesin yerin3 miss gibi deniz havasini icime cekiyorum:)
Hahahaa bisikletini benim kadar ozleyen var mi acaba :)))Bisikletini ozledi ona bindi. Madem sen bisiklet suruyorsun ben de sureyim dedim. Benimkine goz dikti bu defa:)
!Ablacim emziriyorum kullanacgm ilaclar sinirli. Kullansamda caee olnadi. Dr. ameliyat diyor cocuk kucuk ve tekrarlama ihtimalinden dolayi olamuyorum
Hahahaa bisikletini benim kadar ozleyen var mi acaba :)))
Kac gundur tartilmadim bugun yeni baskulu alacagim cok merak ediyorum durum ne ama kacamak yapmadim bu sinav cok zorlu geldi evde pisenleri anlatamam bugun aksam misafir var simdi eve gidince kek yapacagim dun borek yapildi benden baska herkes yedi huhuhujuu en cok koyan da ilk defa izmirde boyozsuz kahvalti yapiyorum uy
3 bardak içtim bu sefer canım da istedi valla 2 bardakta sabah içtim 1 litreyi tamamladım 2 olucak gibi bugünozaman napıorz hadı ıkızde kalkıp suyumuzu alalım hopppkalktm ben 1 bardak ayakta ıcıcem 2. bardagımı doldurup yerme gelıcem ok baby
burdayım abla çooookk hastayım ölüyorummasya_01 neredesin bahar gozlum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?