hemen yapıyorummboğazın agrıosa sey yap bana ıyı gelıo yarım lümün sık yarım cay kasıgı tuz koy karsıtır onu gargara yap tukur
Sordum doktora gülüm bir ilaç önerdi, aslında ilaç kullanmak istemiyorum ama bu şekilde çalışamam. Evde olsam yine bir şekilde atlatırım.Günaydın kızlar
ebrusum eşime diyordum ki 24 saat insanın midesi bulaşır mı bulaniyormus:) benim 7 8 9. haftalar zirve yapmisti 12. haftada tamamen geçiyor canım. çok etkiliyorsa doktoruna danışarak bulanti ilacı isteyebilirsin canım. ben zencefil içerikli bitkisel bir ilac kullanmistim biraz rahatlamıstı
konyali yim konyada yaşıyorum canım
Tebrik ederim canım
Kuzum daha kötü olursam diye korkuyorum, evde olduğum bir gün deneyeceğim. Çok teşekkür ederim.Ebrulim tatlim miden bulaniyor sanirim byaz peynir birebir sekerim inanki brn afedersin istifra etmezdim ama ilk 3 ay mide bulaniodu banada annrm dedi beyaz peyniri yiyodum hemen geciodu
Ay gülüm çok geçmiş olsun, Allah şifa versin.Kizlar ankarada havasahane. Ana kizyuruduk geldik.. ama hic iyi degilim kizlqr. hamilelikten kalma. Hemoroitim var.cok illet birseymis. 'ok kotuyum . Care biLen var mi. Ilaclar etki etmiyor.
Geçmiş olsun Asya'mburdayım abla çooookk hastayım ölüyorumm
Çerez getirsin yiyoMuş gibi yap arada tırtıklakızlarr sizdende fikir istiyorum kaptanlarada soruyorum eşim diyorki yediğin yemeğe karışmıyorrum ama akşam eve tatlı mı tuzlu mu çerez mi yani ne gitirirsem getireyim benle yiceksin ben napim şimdi tartışacak
bende yarın bayaaa yüricem inş sinemaya gidicem yürüyerek gidip gelicemm onun dışında çarşıyada gidicem adımsayar bakalım kaç olucakCanım çok çok çooook çikolatalı gofret istiyor ne zaman yediğimi hatırlamıyorum bile cuma yarışmayı kazanayım ilk işim çikolata almak olacak tabi yarısını yiyeceğim kazanamazsam ödül mödül yok
Bak biyerlerim falan şişer yenilin bana emi
Sen kimle yarışıyosun esracımCanım çok çok çooook çikolatalı gofret istiyor ne zaman yediğimi hatırlamıyorum bile cuma yarışmayı kazanayım ilk işim çikolata almak olacak tabi yarısını yiyeceğim kazanamazsam ödül mödül yok
Yok cicegim ye sen aklinda durana kadar karninda dursunCanım çok çok çooook çikolatalı gofret istiyor ne zaman yediğimi hatırlamıyorum bile cuma yarışmayı kazanayım ilk işim çikolata almak olacak tabi yarısını yiyeceğim kazanamazsam ödül mödül yok
Sabah kalkınca tuzlu kraker iyi geliyo diyolar ilaç kullanmasan aslında ebruş ne bileyimSordum doktora gülüm bir ilaç önerdi, aslında ilaç kullanmak istemiyorum ama bu şekilde çalışamam. Evde olsam yine bir şekilde atlatırım.
Kuzum daha kötü olursam diye korkuyorum, evde olduğum bir gün deneyeceğim. Çok teşekkür ederim.
Ay gülüm çok geçmiş olsun, Allah şifa versin.
Geçmiş olsun Asya'm
Yürüyüşe başladım ben ohooo hadi hareket :)Tombikminyon yürüyüştesin galiba bende laklakı bırakıp gidip yürüyim
D3S1R3 canım 2 okula baktık biri fena değil ama çok zormuş gerçekten okul işi
bana sormazki ne getireceğini dün gece gitti künefe aldı gece 11,30 da küstüm konuşmuyordum gözümü böyleÇerez getirsin yiyoMuş gibi yap arada tırtıkla
kendi hakkımı gündüz yerim dee geçiştir, bazen eşimde çok zorluyor ama yapacak bişey yok onun keyfi için bunca çabamı heba mı edeyim yani demikızlarr sizdende fikir istiyorum kaptanlarada soruyorum eşim diyorki yediğin yemeğe karışmıyorrum ama akşam eve tatlı mı tuzlu mu çerez mi yani ne gitirirsem getireyim benle yiceksin ben napim şimdi tartışacak
Evet ben iç bölgelerde yapamam zaten deniz olmadan yaşayamamayy izmirrr amanınnnn nasıl mukemmel bır yer en sevdgm şehirrrr her köşesini çok severim hemde cok modern tam benım kalemım bır yer
sanada geçmiş olsun gülümm ayy bende ne çekmiştim bulantıdan kıraker falan ye demişti dr biliyosundur sende ebruşum bu bulantılar bebeinin sağlıklı büyüdüğünü gösteriyormuş biliyormusunSordum doktora gülüm bir ilaç önerdi, aslında ilaç kullanmak istemiyorum ama bu şekilde çalışamam. Evde olsam yine bir şekilde atlatırım.
Kuzum daha kötü olursam diye korkuyorum, evde olduğum bir gün deneyeceğim. Çok teşekkür ederim.
Ay gülüm çok geçmiş olsun, Allah şifa versin.
Geçmiş olsun Asya'm
Bir işe yaramıyor ablacım, artık dayanabildiğim kadar dayanacağım.Sabah kalkınca tuzlu kraker iyi geliyo diyolar ilaç kullanmasan aslında ebruş ne bileyim
Ya dişli bi rakibin var abla dikkaaaat :)Benimle
onun derdi gündüz gece değil ki onunla yememi istiyorkendi hakkımı gündüz yerim dee geçiştir, bazen eşimde çok zorluyor ama yapacak bişey yok onun keyfi için bunca çabamı heba mı edeyim yani demi
Bak bak ben sabahtan beri hareketteyim canım devam walk walk walk:))Yürüyüşe başladım ben ohooo hadi hareket :)
Demet ve Seyhan ablaylaSen kimle yarışıyosun esracım
karnıma geçiş yaparsa zihnimi daha kötü yorar mutlu mutlu yemek istiyorum :))))Yok cicegim ye sen aklinda durana kadar karninda dursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?