Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canım çok çok çooook çikolatalı gofret istiyor ne zaman yediğimi hatırlamıyorum bile cuma yarışmayı kazanayım ilk işim çikolata almak olacak tabi yarısını yiyeceğim kazanamazsam ödül mödül yok
Bak biyerlerim falan şişer yenilin bana emi

Sordum doktora gülüm bir ilaç önerdi, aslında ilaç kullanmak istemiyorum ama bu şekilde çalışamam. Evde olsam yine bir şekilde atlatırım.
Ebrulim tatlim miden bulaniyor sanirim byaz peynir birebir sekerim inanki brn afedersin istifra etmezdim ama ilk 3 ay mide bulaniodu banada annrm dedi beyaz peyniri yiyodum hemen geciodu
Kuzum daha kötü olursam diye korkuyorum, evde olduğum bir gün deneyeceğim. Çok teşekkür ederim.

Kizlar ankarada havasahane. Ana kizyuruduk geldik.. ama hic iyi degilim kizlqr. hamilelikten kalma. Hemoroitim var.cok illet birseymis. 'ok kotuyum . Care biLen var mi. Ilaclar etki etmiyor.
Ay gülüm çok geçmiş olsun, Allah şifa versin.
burdayım abla çooookk hastayım ölüyorumm
Geçmiş olsun Asya'm

bende yarın bayaaa yüricem inş sinemaya gidicem yürüyerek gidip gelicemm onun dışında çarşıyada gidicem adımsayar bakalım kaç olucakbugün iyileşmem lazımm

Sen kimle yarışıyosun esracım

Yok cicegim ye sen aklinda durana kadar karninda dursun

Sabah kalkınca tuzlu kraker iyi geliyo diyolar ilaç kullanmasan aslında ebruş ne bileyim

Çerez getirsin yiyoMuş gibi yap arada tırtıkla
bana sormazki ne getireceğini dün gece gitti künefe aldı gece 11,30 da küstüm konuşmuyordum gözümü böyle ayıra ayıra konuştum ki uzatıp ye demesin diye bahanem oldu sonra da öyle dedi işte bugünlük böyle olsun asya hanım diye başladısabahta tekrar söylendi öyle genelde tatlı falan alır o

kendi hakkımı gündüz yerim dee geçiştir, bazen eşimde çok zorluyor ama yapacak bişey yok onun keyfi için bunca çabamı heba mı edeyim yani demi

sanada geçmiş olsun gülümm ayy bende ne çekmiştim bulantıdan kıraker falan ye demişti dr biliyosundur sende ebruşum bu bulantılar bebeinin sağlıklı büyüdüğünü gösteriyormuş biliyormusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…