- 20 Aralık 2015
- 313
- 1.448
- 28
- 33
Boğaz ağrısına bol bol su iç Kbbde çalıştım bide ılık ballı limonlu su iç hem toparlar hem yumuşatır boğazınıbitkiçayı içiyorum hep ablacım
Diyelim canım başka çare yok zaten bekleyip dua etmektenKizlar cok tesekkur ederim.
Darisi bekleyen herkesin basina insallah
Elifcim gec olsun guc olmasin herseyde bi hayir vardri diyelim
Naptın canım başladın mıHahaha uyandım enerjine hayranım :)
Sen nasilsin guzellik? Geldi mi adetin?
Haber verseydin oğluşla gelirdik müze gemi duruyomu buse ben epeydir gelmiyorumDevre arasi mi oldu :)) herkesin yerin3 miss gibi deniz havasini icime cekiyorum:)
Botox bol yağlı telaş gibi dökülen izmir in en ünlü hamur işlerinden ve de Kumru Of yaBoyoz ne? Gecici gulum. Ideal kilona gelince keyfince yersin. Nefsine agir geliyor suan ama, hafifledikce yuzun gulecek. Bak 65 sin. Senin azmin sayesinde:)
Boyoz ya telin azizliğiBotox bol yağlı telaş gibi dökülen izmir in en ünlü hamur işlerinden ve de Kumru Of ya
Çok şükür iyiyim ablammm, sen nasılsın, ufaklık nasıl ? :)
Geldi sonunda :))) ama yine de kilom inmiyordu kaç gündür bu gün tartı sevindirdii :)) Cumayı iple çekenlerdenim şu annn :))))
Boyoz ya telin azizliği
burdayım abla çooookk hastayım ölüyorumm
Beni tanıyor ortamı da kızıştırıyorsun demetcimBugun Elif le yarisiyordunuz. Neler yaptin?:) Rakibin nefes almadan yuruyordur suan:)
Ohhh gozun aydin:) Gel cuma gel:)
Doğru canım geçen hafta ben ne çektim hala antibiyotik kullanıyorum.geçmiş olsun asyacım adaçayı içemesen bile gargara yap çok iyi geliraminn gülümtüm hasta olup şifa bekleyenlere şifa dağıtsın rabbim diyoruz ya hep jerşeyin başı sağlık diye gerçekten öyle
sağol gülüm ya sorma bu sene herkes döküldü hastalıktan yaa bu benim kaçıncı hastalanışım oldu her yerim defoluDoğru canım geçen hafta ben ne çektim hala antibiyotik kullanıyorum.geçmiş olsun asyacım adaçayı içemesen bile gargara yap çok iyi gelir
sağol gülüm aynı şeyi bende düşünüyorum toparlayamadım bir türlükuzus ya bı toparlanamadn sende valla su lanet hastalık uzun suruo bnde bu yıl kac defa yakalandm 1 haftadan once gecmedi tekrardan cok gecms olsun
Gelirsen mutlaka ye canım Kumru da ye çeşme de sakızlı dondurma ye sakızlı kahve iç sakızlı kurabiye ah neler var çok güzel yerler buraları mutlaka bigün tatile gel canımKismet olur gelirsek birgun yeriz:) Kumru yu izlemistim tv de. Pek lezzetli duruyordu:)
boğazın agrıosa sey yap bana ıyı gelıo yarım lümün sık yarım cay kasıgı tuz koy karsıtır onu gargara yap tukursağol gülüm aynı şeyi bende düşünüyorum toparlayamadım bir türlü
ayy izmirrr amanınnnn nasıl mukemmel bır yer en sevdgm şehirrrr her köşesini çok severim hemde cok modern tam benım kalemım bır yerGelirsen mutlaka ye canım Kumru da ye çeşme de sakızlı dondurma ye sakızlı kahve iç sakızlı kurabiye ah neler var çok güzel yerler buraları mutlaka bigün tatile gel canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?