Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlar ben menumu veriyorum biliyorsunuz net paketim yok yarına kalmasn

saba
1 salatalık
1 domates
yarım kapya biber
kk peynir
2 dilim ekmek
şekersiz çay

öglen
1 kuzu haşlama yanına çeyrek dilim patetes
1 kase salata ayran

ara yarım armut

ara az önce yedm 2 dilim ekmegn arasna peynr domates

aksam et ve salata yicem dısarda yicez ızgara secicem en kotu sadece salata yerım bakalım

spor olarak kocamla sahıl yuruyusu yapıcaz 1 saat kadar sonra duş alır yatarım

aminn gülüm tüm hasta olup şifa bekleyenlere şifa dağıtsın rabbim diyoruz ya hep jerşeyin başı sağlık diye gerçekten öyle
Doğru canım geçen hafta ben ne çektim hala antibiyotik kullanıyorum.geçmiş olsun asyacım adaçayı içemesen bile gargara yap çok iyi gelir

Doğru canım geçen hafta ben ne çektim hala antibiyotik kullanıyorum.geçmiş olsun asyacım adaçayı içemesen bile gargara yap çok iyi gelir
sağol gülüm ya sorma bu sene herkes döküldü hastalıktan yaa bu benim kaçıncı hastalanışım oldu her yerim defoluadaçayı yok evde aktardan alır bulundururum evde

Gelirsen mutlaka ye canım Kumru da ye çeşme de sakızlı dondurma ye sakızlı kahve iç sakızlı kurabiye ah neler var çok güzel yerler buraları mutlaka bigün tatile gel canım
ayy izmirrr amanınnnn nasıl mukemmel bır yer en sevdgm şehirrrr her köşesini çok severim hemde cok modern tam benım kalemım bır yer

kızlarr sizdende fikir istiyorum kaptanlarada soruyorum eşim diyorki yediğin yemeğe karışmıyorrum ama akşam eve tatlı mı tuzlu mu çerez mi yani ne gitirirsem getireyim benle yiceksin ben napim şimdi tartışacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…