Sağolasın Asya'm darısı sana bitanemsanada geçmiş olsun gülümm ayy bende ne çekmiştim bulantıdan kıraker falan ye demişti dr biliyosundur sende ebruşum bu bulantılar bebeinin sağlıklı büyüdüğünü gösteriyormuş biliyormusun
Iyi de senin şekerin yok mu sağlığınıdamı düşünmüyor sende ordan gir işte yemebana sormazki ne getireceğini dün gece gitti künefe aldı gece 11,30 da küstüm konuşmuyordum gözümü böyleayıra ayıra konuştum ki uzatıp ye demesin diye bahanem oldu sonra da öyle dedi işte bugünlük böyle olsun asya hanım diye başladı sabahta tekrar söylendi öyle genelde tatlı falan alır o
Aminnn gülüm benim gibi yürekten isteyen herkese nasip etsin rabbimm.çok zor bir imtihanSağolasın Asya'm darısı sana bitanem
kızlarr sizdende fikir istiyorum kaptanlarada soruyorum eşim diyorki yediğin yemeğe karışmıyorrum ama akşam eve tatlı mı tuzlu mu çerez mi yani ne gitirirsem getireyim benle yiceksin ben napim şimdi tartışacak
Canım çok çok çooook çikolatalı gofret istiyor ne zaman yediğimi hatırlamıyorum bile cuma yarışmayı kazanayım ilk işim çikolata almak olacak tabi yarısını yiyeceğim kazanamazsam ödül mödül yok
Bak biyerlerim falan şişer yenilin bana emi
Ben sizinki gibi koca ne gördüm ne duydum benim ki daha yemezsem menun olurkendi hakkımı gündüz yerim dee geçiştir, bazen eşimde çok zorluyor ama yapacak bişey yok onun keyfi için bunca çabamı heba mı edeyim yani demi
AhahaBak bak ben sabahtan beri hareketteyim canım devam walk walk walk:))
Ben yarışırım asyaYARIN BENLE YARIŞACAK OLANN VARRR MIIII
şöyle gülüm ben zayıfladıkça benim şeker sorunum kalmadı benim şu an insülini kullanmamdaki tek sebep çocuk istiyor olmam..şeker ilaçları bebeğe herhangi bir sakatlık durum çıkarmasın diye yani tamamenn annelik içgüdüsüyle olmayan bebeğimi korumaya çalışıyorum ben şu an..eşimde biliyor bu durumu doğal olarak...mesela ekmek yemiyorum çay kahve herşey şekersiz genel olarakta pro beslendiğim için bundan bişey olmaz diye düşünüyorIyi de senin şekerin yok mu sağlığınıdamı düşünmüyor sende ordan gir işte yeme
tamam yarın sabahtan adımsayarı açıcam telefonun akşam 9 a kadar ne yürürsek okeymiBen yarışırım asya
Aaa ben hala burdayım gittim benAhahafena tempo tutturdum sayın rakibem
Eee tamam hem bebek için yapmadığını bırakmıyor hem ye asya ye olur mu böyle sen uygun dille anlat canım yoksa onla yemeye kalkarsa yandan yanişöyle gülüm ben zayıfladıkça benim şeker sorunum kalmadı benim şu an insülini kullanmamdaki tek sebep çocuk istiyor olmam..şeker ilaçları bebeğe herhangi bir sakatlık durum çıkarmasın diye yani tamamenn annelik içgüdüsüyle olmayan bebeğimi korumaya çalışıyorum ben şu an..eşimde biliyor bu durumu doğal olarak...mesela ekmek yemiyorum çay kahve herşey şekersiz genel olarakta pro beslendiğim için bundan bişey olmaz diye düşünüyor
Tamam canım 9 10 arası diyelim oğlanla ilgileniyorum o saatlerde olur mutamam yarın sabahtan adımsayarı açıcam telefonun akşam 9 a kadar ne yürürsek okeymi
ya bu aralar iyice azıttı zaten bir kaç gün önce nişan vardı yazmıştım sizede orada baya övgüler aldım sonrasında arkadaşım aradı işte tanıyamadım ne güzel olmuşsun falan diyince önce allık falan sürmicen dedi sonra makyaj yapma dedi bugünde yarın sinemaya git gel daha bir süre çıkma dışarı dedi pantolonlarıma karışıyor artık dar olmasın bunu giyme etme diye koru bu kilonu daha da verme diyor bende dedim ben 5 kilo daha verince beni turşu bidonuna koyup kaldıracaksın heralde canımı sıkma onuda yaparım diyorya vallahi fikir vereyimde nasıl vereyim yememen lazım eşin nie yemen için ısrar edio hiç biri faydalı dilki illa yemeni istiosa kuruyemiş alsn en azndan 1 avuc kadr onu ye cerezmiş bilmem neymiş alla alal cok enteresan ...senin eşin mi garip benim eşimmi biri anormal davranıo ama kim ?benimki ölsem vermez hayır sen dieettesin diip zararlı bsy almaı bırak o zararlı seylerın önünden gecmez markette o reyon bizim için yok yani bnm eşimde yemez cok cok canı cekerse binde bir
hele dieetteysem mümkün deil çikolata için agladgmı bilirim aslaaa yedirmz hamileyken resmen radar gibi onda su var zararlı yiemezsn bunda bu var elıne bıle alma ama canımc ekıyor dıorm bebege hiç bir faydası yok arastrdm baska bsy yıyerek tatmın ol falan dıodu bnden fazla arastrıodu
cunku gercekten kg cok ve o da artk bnm saglıklı olmamı ıstıyor sen durumu ızah etsen yememen gerektgnıanlatsan bunun için kavga edilmz güzelce konusun derim..
ahahah ben yenilirim sana gülüm ama ben 1. oldm gecen hafta ödül yapmadım bilmiodum ödüllü oldgmu o ödülümü ne mzn kullansam acabacumaya da cok varmıs hele 1. olmazsan yanar gofret fikri
olur canımm başka katılmak isteyen varsa katılsın kızlarrrEee tamam hem bebek için yapmadığını bırakmıyor hem ye asya ye olur mu böyle sen uygun dille anlat canım yoksa onla yemeye kalkarsa yandan yani
Tamam canım 9 10 arası diyelim oğlanla ilgileniyorum o saatlerde olur mu
işte kaptanlarada ondan söylüyorum ben zaten yemeyi istemiyorum istesem ödül öğünü koyarım kendime farkındaysanız ödül vermiyorum bile kendime hani olurda tartışmanın boyutunu büyütürse yemek zorunda kalırım kaptanlar nerden çıktı bu diceklerEee tamam hem bebek için yapmadığını bırakmıyor hem ye asya ye olur mu böyle sen uygun dille anlat canım yoksa onla yemeye kalkarsa yandan yani
Tamam canım 9 10 arası diyelim oğlanla ilgileniyorum o saatlerde olur mu
ya bu aralar iyice azıttı zaten bir kaç gün önce nişan vardı yazmıştım sizede orada baya övgüler aldım sonrasında arkadaşım aradı işte tanıyamadım ne güzel olmuşsun falan diyince önce allık falan sürmicen dedi sonra makyaj yapma dedi bugünde yarın sinemaya git gel daha bir süre çıkma dışarı dedi pantolonlarıma karışıyor artık dar olmasın bunu giyme etme diye koru bu kilonu daha da verme diyor bende dedim ben 5 kilo daha verince beni turşu bidonuna koyup kaldıracaksın heralde canımı sıkma onuda yaparım diyor
işte kaptanlarada ondan söylüyorum ben zaten yemeyi istemiyorum istesem ödül öğünü koyarım kendime farkındaysanız ödül vermiyorum bile kendime hani olurda tartışmanın boyutunu büyütürse yemek zorunda kalırım kaptanlar nerden çıktı bu dicekler
etmez mi kaç gündür tartışma modundayız işte sadece çocuk mevzusu değil beni asıl yıpratan sadece çocuk mevzusu oldu diye özellikle onu paylaştım sizinle ben kendimi bildikten sonra allık sürsem nolur sürmesem nolur diyorum bana güvenir güveninden şüphem yok ama gözlerin artık benim üstümde olmasına tahammüll edemiyor sanırımhmm senin eşinin sana karşı zaafları ve ksıkanclıgı var demekki o sebeple karışıo her şeyine peki rahatsz olmuyormusun bu durumdan kıyafetlerine karısmasndan ne bilim allık sürme demesne allık sby dilki nolcak sürsen kusura bakma yanlıs anlama idrak edemedgm için soruyorum
gerçekten mi benim eşim yemeyide yedirmeyide seviyor ve nasıl da fit vucudu var gram yağ yoktur heralde o yüzden yediriyor benide kendi gibi sanıyoray ben yemeyince beyimiz zil takıp oynuo eminmisn doydun mu gercekten şoklara girio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?