etmez mi kaç gündür tartışma modundayız işte sadece çocuk mevzusu değil beni asıl yıpratan sadece çocuk mevzusu oldu diye özellikle onu paylaştım sizinle ben kendimi bildikten sonra allık sürsem nolur sürmesem nolur diyorum bana güvenir güveninden şüphem yok ama gözlerin artık benim üstümde olmasına tahammüll edemiyor sanırım
gerçekten mi benim eşim yemeyide yedirmeyide seviyor ve nasıl da fit vucudu var gram yağ yoktur heralde o yüzden yediriyor benide kendi gibi sanıyor
bak canım sen onun eşisin tabiki tahammul edemez insanlarn seni begenmesine ama sana karşı fazla baskıcı davranması ilişkiyi yıpratır eminim çok güzel bir kızsındır sana karşı korumacı davranıo da olablr ama yöntem böyle olmamalı eşinle konuşmaı denesen kavgalık bsy yok nie kavga edıosnz yazık günah.... bnm eşim ben kendımı bildimm bileli beni kıskanmaz bu da güzel bsy dil adam kıskanclgn yanndan gecmez tamam şimdi diceksnz belki kg sun ondan kıskanmıodr ama bn cok zayfkende kıskanmıodu ki öyle bi huyu yok gösümü açık gezmişim bacaklarm acık gezmısım bnm kocamda anormalortası yok mu bu adamlarn ..
makyaj yapma dedim yaptı şunu giyme dedim giydi ay asya çok tatlısın yatürünün son örnekleri yaaaa şimdi aileme yakınız eşim yapı olarak sakin ama kavga sırasında dünyayı ayağa kaldırır abimgil gelse neye kavga etiniz dese bu direk ben makyaj yapma dedim yaptı abi veya bunu giyme dedim giydi dese abim direk onu haklı görür çünkü o da bir erkek...
yaa delimisin hemde ne mutsuz eder eşimede söyledim ben bakımlıyım maddi durumum neye yetiyorsa ona göre giyinir çıkarım beni kısıtlayamazsın ben bekarkende böyleydim yani millet ben zayıfladım dye iltifat ediyor ay rujun çok yakışmış diye iltifat etmiyor ki dedim kıskançlığını törpüle ben daha da zayıflayınca napıcaksın dedimmakyaj yapma dedim yaptı şunu giyme dedim giydi ay asya çok tatlısın yaozaman mesela şöyle sorim makyaj yapmamak ve istedgni gyememek seni ne kadr mutsuz eder...
ne güzel yaa yemin ederim imreniyorum böyle anlıyor seni en azından kısıtlıyor hani dikkat et diye bizimkide künefeye gömdükçe gömüyorcanım kestane cekıo daha bu sene agzıma sürmedim alalımmı dıorm sen kendını frenlıemıosn oturup 1 kg yersın dıo almasak daha iyi dioöyle deyince ölsem yemem yani bazen cok cok artık mutsuz oluorm istedgm bsyı yıemeynce ozamn anca kıyamam uzulme der gder alır ama o raddeye gelmek ıcın 3-4 saat caba sarf edıorm
yaa delimisin hemde ne mutsuz eder eşimede söyledim ben bakımlıyım maddi durumum neye yetiyorsa ona göre giyinir çıkarım beni kısıtlayamazsın ben bekarkende böyleydim yani millet ben zayıfladım dye iltifat ediyor ay rujun çok yakışmış diye iltifat etmiyor ki dedim kıskançlığını törpüle ben daha da zayıflayınca napıcaksın dedim
ne güzel yaa yemin ederim imreniyorum böyle anlıyor seni en azından kısıtlıyor hani dikkat et diye bizimkide künefeye gömdükçe gömüyorçok kızıyorum hiç anlamıyor
bencede hiiiççç şikayet etme adamdanahahah valla ozaman bilemedim çünkü kısıtlanmak zor bsy ya dusundumde anam kocayı döverdim resmen onu gyme bunu gyme ruj surme oje surmee enapcam kadınım ben be erkekten farkım olsn azck allık azcık ruj bırazda rimel waaaowwww daha ne olsn yap sen ikna et kocanı baktn olmuo bi kac gun küs kal snr aızın verır belkı
ay iyi bari bnm kocam dogru yolda ozaman
Akşam menulerinizde neler var? Ne yapayim diye cok dusundum ama gelmedi aklima.Corba ile doymam bugun sabah ve ogle hafif gecirdim.Ben tavuk balik et falan pek sevmiyorum maalesef.Yiyorum ama sevmeyerek.
ben yiyemicem köfte bayaa şişirdi eşime yapacağım menüde diyete uygun değil pizzaaaAkşam menulerinizde neler var? Ne yapayim diye cok dusundum ama gelmedi aklima.Corba ile doymam bugun sabah ve ogle hafif gecirdim.Ben tavuk balik et falan pek sevmiyorum maalesef.Yiyorum ama sevmeyerek.
ben yiyemicem köfte bayaa şişirdi eşime yapacağım menüde diyete uygun değil pizzaaapırasa yap gülüm hem doyarsın
Zor gülüm, Allah sabır versin. Umudunu hiç yitirme isa aleyhisselam babasız olduysa olmayacak bir şey yoktur. Rabbim yeter ki istesin.Aminnn gülüm benim gibi yürekten isteyen herkese nasip etsin rabbimm.çok zor bir imtihan
boğazıma kadar dolu hissediyorum pilav yada bulgur türleri pek yemedğim için şu an şiş haldeyimmbence bsyler ye cnku gec saatte acıkablrsn ozamnda yemege yüklenme corba olablr yogurt olablr yada ne bılım ufak bsyler atıstr
he süt olablr bak ... yatmadan bende içeyim bugun iyi hatrlattn en son bi kaç gün önce eşim yaptı ballı süt hastayken ozamn içmiştim o bana hazrlamasa kalkıp asla yapmazdm kendmeboğazıma kadar dolu hissediyorum pilav yada bulgur türleri pek yemedğim için şu an şiş haldeyimmacıkırsam süt içerim
@Tombikminyon yürüyüştesin galiba bende laklakı bırakıp gidip yürüyim
D3S1R3 canım 2 okula baktık biri fena değil ama çok zormuş gerçekten okul işi
eşim bu sıralar iş ten sıkıntısı var ve evde... evde kalınca daha zormuş asya sana kızıyordum ben çalışıyorken niye bu kadar takıyorsun kafaya diye ama ne kadar strese giriyor insan beni alttan al psikolojim iyi değil dedi..yani hem tedaviyi ben görüp sinir strese katlanıcam hem eşimi alttan alıcamZor gülüm, Allah sabır versin. Umudunu hiç yitirme isa aleyhisselam babasız olduysa olmayacak bir şey yoktur. Rabbim yeter ki istesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?